Отговори
# 555
  • Countryside
Лабри, специалну за теби Heart

Скрит текст:
1 гуляма глава карфиол около 1-1.5кг
1.5кг моркови
1кг корнишони (хрупкави)
1кг червени чушки
1 голяма глава целина, с листата
Зарзаватът се измива добре, нарязва се, (да не забравиш листата на целината) и се разпределя в кофа с капак или в моя случай три тенджери Joy

Марината:
180гр трапезна сол
600гр захар
600мл ябълков оцет
Всичко се разбърква добре и се слага върху зеленчуците. Отново разбъркваме добре зеленчуците с марината и се слага капак. От време на време разбъркваш, да се мариноват равномерно. Зеленчуците се смаляват и си пускат соковете, и воала след 48ч може да се сипва в буркани. Ако искаш туршията да издържа по-дълго време, слагаш в марината и 7-8 счукани аспирина. Аз не слагам, че няма кой да я чака да се консервира.

Аз обожавам таратор с настъргани краставици и по-редичък, задълже с орехчета и копър, и направо в чаша си сипвам, даже и ледчета си слагам. Идеално разхлажда лятос. ММ го обича с нарязани краставици и гъстичък, да си го сърба, че и черен пипер му ръси.... Лабри, как пък са по калъп тес мъжуря Joy

# 556
Букетчи, мноу  ти тенкю! Flowers Four Leaf Clover   Тез дни, кат я намацасфрацам, ш,съ пуфаля! Joy

# 557
  • загубено
Здрасти розови феи Joy
Joy

Либрексче,бъркаш ли туршията?

# 558
Дубрутру!😴

# 559
Не е дубро...на бачкане сме....

# 560
  • Оптимист по принуда
Де са микицити???

# 561
Изедух ги!!!

# 562
  • загубено

Де е кафету?

# 563
  • Куциндрел
Хилоу.
Сваке, ноу си жижана. Joy

Ний с чавето още пазим къщата. Той е почти здрав, ама аз не съм. Крива съм, занимавам съ с уроци за 3ти клас, кучиту ма апи по задника или поне по таа част дето не е седнала, котките са карат и т.н.

# 564

Нерку и ас тува питъм 🤔 кофи нема ли?
и ощи идно въпросчи имъм...

П.П. за идна приятелкъ питъм

# 565
Малиии, Сънше,  арен тий ламината, признавам....

# 566
Скрит текст:

Нерку и ас тува питъм 🤔 кофи нема ли?
и ощи идно въпросчи имъм...

П.П. за идна приятелкъ питъм

Сънши, кАжи на преателката, нема що да се аби да го дири тоз ламинат. За кво и е? Кат оди да съ спъва, глей къв е неравен.........чи и ше и буде. Маж и рЕчи таквоз да търси, па ламинате ...........мноу секви.....Joy

Койт артисъл без кофи и микици, айди на убяд!

# 567
  • Куциндрел
Туй то домашно обучение - седнал от половин час да напише 2 странички в помагалото по математика, придърпал един чипс и си припява. Аз пресипнах да повтарям - пишиии, пишиии.
Котките пак се скараха, кучето се изнесе в тръс да не изяде някой шамар.

# 568
  • загубено
Сънши,признавъм разбираш от ламинати Mask Sunglasses
Идеален е:joy: ако намериш говори за двама Joy

Сваке, сваке Kissing Heart

# 569
Дубрутру,  кофиту дей??

Общи условия

Активация на акаунт