Отговори
# 615
  • Countryside
Ми Соулче, не си казала, че искаш! Joy

# 616
  • Куциндрел
Турта, турта, кой сложи турта?

Сънши, честит рожден ден на малката принцеса. Да е жива и здрава, да ви радва, да расте щастлива. Kissing Heart

# 617
Благодаря за хубавите пужилания,мумичета!😘
Ооо,Лабрексчи виднага ти резвам душко.Туй парченци ш ти стигни ли?🤗

Съншиии, малку ше мий, ма ме е срам да си кажа! Blush Ама, айди, чи то и за Соулчиту ши треби, е, и Сеса съ пуЯви......Кат гребна ут Букетчивуту креместуту идин чирпак, чи и ут розАвката тортишка, е, трябва вече да ми стигне! Joy
Ама ни ми намирайти махнъ сига, но ружден ден кво съ иде - ТОРТИШКЪ!

# 618
  • загубено
Ми вии сти омаали тортишката.
Аз сигъ шъ съ успокоявам тук.

Joy

# 619
Уф, Нерку, сига па ти ли остана без тортишчица? Чак мий съвестну, чи толкуз излапах, айди, ей ти и на теб, отваряй устенца и аммм! Да н,тъ мисля нощес! Joy

# 620
# 621
Дубрутрю!
Оооо, да ни бях яла кат невиждала, ми да си бех устайлъ тортишчица за кафенциту..........ама, лаком дол......Грабвам кайвенциту на Соулчиту и утивъм в кулатъ, чи ша мъ устаят накрая. Чакат мъ, пък аз в кукундрелника! Ма нема да упущам пък! Айди, убав и мърдзилив ден ви пужилавъм, па утри ша раптити, нема да ви избега!  

# 622
  • загубено
Уф, Нерку, сига па ти ли остана без тортишчица? Чак мий съвестну, чи толкуз излапах, айди, ей ти и на теб, отваряй устенца и аммм! Да н,тъ мисля нощес! Joy

Тенкю Либри.

Соуууучи,мерси за кофиту.
Виждам веки си бяла и добра.
Иля штъ черпъ.

# 623

Ън тай та аресвъм.....идъ!!!

Нося мезету!

# 624
Аууу прупуснълъ сам ден ден на литъл принцес Съншайн младша.
Сънчи, да ти е жива и здрава малката бонбонка.

И Дубру ютру, Бисквидки.
Идвъм с къснъ закускъ:

Скрит текст:

Ай, нъпадъйти, денъ изглежда по дубър щом сми напълни ли търбухчиту. Wink Hug Grinning

# 625
  • загубено
Джастич,ти няяш сърце. Joy
Аз съм дебела и ся утиде диетата.

Ривъ,ривъъъ.........
(Ти ли ги направи? Изглеждат много фкусни  Kissing Heart )

Ох неделя ми се слива закуско— обядо— вечеря . Сал иедене,до преди малко бях ен тъй.

Ай добър ви ден Heart

# 626
Ас, ас, Нерку. Станъхъ мноу фкусни. Тъй сЪ налапъф, чи чак нъ вичеря шъ сЪ ияде. Споку, систър, и ас съм кръгла, трудну сЪ пуддържъ тъс укръжнусть, еййй. Joy Ми ко, имъх изустанъли ини кури зъ баницъ, дъ ги фърля ли. Ааа, ньее, викъм ку ни съ муфлясъли, ши сЪ идът. Те пъ ши каиш чи ся съм ги точилъ, по пресни изглеждъха от кат ги купиф. Joy
Викъм тес кури спициални ши додът, колку повичи стуят, по убави ставът. Брех, ти дъ видиш. Мъ пък баничкити станъхъ идън път. Yum

# 627
Браус, Джасти! Ноо арни ми съ чинят да са!

Аз пражих филии за детту, че ту си пожела. Изеде 3....

# 628
Джастич, ма нидей тъй с таквиз снимки, сърцитуп пулучих! Я си признавай утде ги купваш тез баничоци, да фащам пътя, чи инак у вас съ пъркирвъм и дуде ни ми напрайш, нема си тръгна!

Нерку, ти па за ко ривеш? Дибелъ билъ.......чи ко муй лошоту, ина дибелъ жинъ сииичку си има по мноу! Па и линия по-зор са пуддържъ ут укръжност. Е, що да са зориш?

Ей таз гимнастикъ прая аз, ем гимнастикъ, ем ни ми разваля укръжнусттъ!

Джастич, дурде съ изнапиша, ти си прудължилъ да дразниш.........Imp

# 629
Лабри, ас ногу сам дуволнъ ут тракийските кури за баницъ. Ем йовтинки, ем убави. Едни тъй нурмалну тънички и иластични, сал ни знам колку сЪ читъви откъм състаф, чи бая стуяхъ у ладилникъ, па ни мръднъхъ. Се тъй свежи си бяхъ. Joy Нъ упаковкътъ ни пиши нещу лошу дъ имът у състафъ, де, поне ни съм видялъ. Мъ ас си ги ползувъм, щот ми сЪ нравятъ. И баницити и другити рабути с тях ставът многу дубре. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт