Отговори
# 705
  • Куциндрел
Колко времи тряя на ино дете да се преоблече и приготви чантата за следващия ден?
отгувур - снощи 2 часа.
Днес няят вуда ф училището, а ние в офиса и за туй го зех на обяд. Тоя път свърши нещата само за 20 мин, седна да учи, ама му се доцъка.Joy Усещам, че домашните ще са дъъълги

# 706
  • загубено

Б*си цял фикус бря.

Сваке  за децата времето не е като за нас Joy демек търпение .

Ходих на” Въшката ”. Верно ходих.
Завиждай те Joy

# 707
Малиииии, завидях ти на причьоската.....

# 708
  • Куциндрел
Хилоу.

Ей ви 2 ламтурника, ама едния не дава на другия и ръмжи. А Кукудрето се муси, защото как така може да не й дават!?!?!

Адии, петък йе.

# 709
але але але!Дубро дъ ие!🤗

# 710
# 711
  • загубено
Нося кафееееее

# 712
  • Countryside
Морген! Гледам турили сте кафету, браус! Да ви кажа ли тайната?
Скрит текст:
петък йе!

Нерче, твойто кофи по-мяза на Бейлис Joy как резко ми се допи ако знайти...ми то в туй времи ко дъ прай чувек Joy

# 713
  • Куциндрел
Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 714
Хайлйрипююю!

Ма ко съ радвати тъй ут заранка рану? Амчи то цел рабутен ден имъъъъ.........

Букетчи, и на мен мий любиму Бейлисчиту, ши гу вадя дувечеркъ! Толку гу убичъм, та и фълшивити бейлисчитъ ут лидл и кауфланд пийвам!

Туй гу мислим за дувечеркъ + бейлисчи за утпущани. Дано ни ми мини котка път!

Уууу, ко видех! СвАити! Дъ им зъвиди чиляк! Joy

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 12:25 от labrex

# 715
  • Countryside
Хахахах, Лабри, лесна твойта, ти имаш Бейлис, ама ас нямам, щот сичко е излочено. Ма кой да ти пие Бейлис у Японско, ся съ сещъм чи ут две гудини не съм пила, драмъ! Тряя са прижаля ду магазина да скокна или тряя пия на Букетчеф коняка... имитациите на Бейлис нещо не ми аресват, много спиртосани ми идат, а Бейлиса ми е идеален, кадифен. Освен чистия много харесвам и един шоколад с мента, ммммм. Абе май ше се оди до магазина....

За дувечера ша готвя пицъ, ша пробвам бърканата пица ут форума, чи мъ мързи да я фтасвам. Утри сми на разходка ф планината и силну съ надяям да убу времи, какту съ рекли, да не дуфа и вали, щоту...

# 716
Права си, Букетчи, имитацийти са си имитаций, верну унуй истинскуту е ино таквоз кадифено-велурчесто, тъй сий! Ма и другити вършът рабута, кът нема истинско.Joy
Тя тая пица беше гулем хит у форомо пу ино времи, пробвай я, аз много отдавна не съм я правила.
И дано утри си искарати ут чудесну по-прикрасну! Щот планината е ино от мноу убавити неща! Heart Flowers Four Leaf Clover

# 717
  • Оптимист по принуда
Здр! Кпр?

Дъ съ умийм зъ уЙкиндъ

Станкич, кват си манивелка, ток мойш да прайш Joy

# 718
Лабре,ти на туй рабута ли му викъш🤣

и кво сига,излизъ чи лъжа детиту кат му казвам чи няа Батман 🤔😆

# 719
  • Куциндрел

Прайм мантри. Оммм, мухааа, мухааа, мухааа, оммм.

Станкич, кват си манивелка, ток мойш да прайш Joy
Мойм ноу нища. Ся ни мърдай, чи да хвана нюанса на бритоня ти.

П.П. Ся ша затварят ли, няя ли затварят? Ша има ли ДО или не? Изнервям съ. Да казват, чи ми тряя време са наглася психически как уча за 3ти клас. Втори го изучих вече.

Общи условия

Активация на акаунт