Отговори
# 75
  • Куциндрел
Чей дъ въ бацна

Цецо, виднъ кузицъ си Joy Дъ нИ сти руднини с Мистър Бийн?? Joy
Близнаци иднуяйчни сми. Joy

# 76
  • загубено

Шпрехаш и чужди езици,малиииии Joy

# 77
  • Куциндрел
Детето търчи из къщата, кучето търчи след него, Кукудрето съска по кучето, Чушка ги гледа лошо,  Бамя е легнала в мен да си прави тоалета сякаш съм градската къпалня. Милото яде сандвич и се прави, че не е тук. Усещам, че ми трябва или скривалище, или нещо по-силно от швепс. След малко се барикадирам в спалнята.

# 78
Хахаха, при вас е весело....

# 79
  • Куциндрел
Кулминацията беше като дойде малкия в спалнята при мен и каза: Мамо, бе, искам да ми направиш масаж на краката.
Казах му: Хубу, бе.

Сега той спи и животните спят, а аз имам моето време.

# 80
  • Countryside
Хахаха, мистър Бийн само като го видя и почвам да се хиля. Той некъф аристократ бил, лорд ала бала, играе за кеф. Уж нормален чиляк, ама дори и сериозен ми е смешен, ни знам как гу прави. Беше ми много смешен и в "Злостър - черното велечуго".

Цец, весело е при вас, една карантина никак няма да ви съ утрази, че и разходки ще имати зарад Чериту Joy

Уф, сичку сме изяли и пак тряяя са пазари...пф.

Кафету....

# 81
  • Оптимист по принуда
Имъм ощи малку раута и ши дойдъ Sunglasses https://vm.tiktok.com/ZMJS9nYqt/

# 82
  • Куциндрел
И като спи е истински дебил.

# 83
  • Куциндрел
Кучиту привзе диваня. Котките са в потрес. Преди малко успя да изгони Тиквичка от там, макар и трудно да беше. Тиквичка до последно стоеше и гледаше лошо.
Ето го звера.

А ето я и Чушка в потрес. Така е потресена, че чак успях да я снимам в муцуна.

# 84
😂😂😂 Цец!
Изпратих детиту на градинъ

# 85
  • Куциндрел

Изпратих детиту на градинъ

Алилюя. Joy

# 86
😂😂😂

и да пучерпя лимунде пу тоз повуд  🍹

# 87
Малиййй, уткугъ пишите у тъз тема, а аз съ чуда що немам извещения у къмбантъ? И никой ни мъ извищявъ! Кат глеам кви рапти за едини имало.....сичкуту съм упущилъ. Ама нищу, сигъ, кът съ разписъх, да видим дъл ши ми идът супщения.

Сес, страотна четирикрака команда си имаш! Ше въведе ред Черката у нас, не само сред чушкити, сички ви пуд ред ши строи! Joy

Айди за лека нощ ут мен ино успукуителну за сън!

# 88
  • Куциндрел
Хилоу.

Сега избирам рънъ и принадлежнусти на добитъка у дома. Мисля да си утркия един ДМС номер "BALHARNIK".
Joy Joy Joy
На кучиту му вземам по-ефтинъ рънъ тоз път и няя гледам за кучинца ли е, ма подрастващи, има ли урис и т.н. Гледм цина на кило - да не е ефтину и да не е скъпу. То яде всичко, включително и мравки. Вчера си разкопа един мравуняк, настани се отгоре му и почна да пасе мравките. Без протеин няя остане. Joy

Ай ся да работим.

# 89
Сес, ни си правъ! Дъ му купиш на кучинци мръфкъ, ки са тез ьофтини ръни. То ут зор гОркото мрафки проялу.

Аз па треа рАптъ, ма съ чуда дъл да раптъ ил дъ ни раптъ........у дилемъ сам!

Общи условия

Активация на акаунт