Отговори
# 525
Ама моля ти съ брееее, има хора със слаби сърца тука - дусега риба, сега са оказва, че и домашна руска салата ималу.....лелееее, вади винуто, идваме дружно.

# 526
Любица беше като слънце, само като го видех и се усмихвах. Харесвам го тоя човек, жалко, че вече го няма. А стъпки койт шъ учи, ей ут туканъ, секви има:

Тюх, не се вижда, ей го тук можи.

Жастич, сигъ па ми станъ мъчну за теб! Е, къ мой ино рибе сал да апнеш и да наблягаш на салата неква, па голема рабута, чи била руска! Тцъ, тцъ, ни гу разбиръм туй, рибоци има - сълатъ иде! Joy

# 527
Мъ ас съм малку куку-руку, сички тъй, аз онъй. Мъ мноу ми сЪ иядеши сълатъ и си напрайх и си апнах. Ний сми на гости на свеки. Свекиту свари къртофкити и моркувките, ас напрайх устаналуту. Плюс думашнъ майонеса. Със свеки нагъвахми сълатъ, Джастеф сЪ ублажи с рибкъ. Мъ то и зъ утри устанъ. Гулеми рибуядци сми, нямъ що. Joy

# 528
  • Оптимист по принуда
Стаайти
https://vm.tiktok.com/ZSuV6gPg/

# 529
Мистерията е разгадана.....

# 530
  • Countryside
Джастич, чудесно изглежда рибката! Въпреки че не съм мноу пу рибити, ша апна! И думашна руска салата ши апна, ас ноу убичам и я свързвам с НГ и деду Мрас, затуй за НГ винаги правя руска салата и винаги преяждам с нея. Туй пържоли, мържоли, луканки, торти, ич ни мъ блазнят толкуз.

Тъй неска купих 2 глави карфиол, около кило корнишони, около кило моркови, червени чушки и ина целинка. Мисла най-късну утри да забъркам думашна туршия.  Имам 5л буркан, ша гу пунатъпча, надяям съ да стигни зарзавата. А и тиква купих, довечера ще си пекна за разкош.

Цец, как у 11ч не спи туй дите, как става сутрина за училище? Аз мойта ут 8ч я подпуквам да си ляга, че е голяма загори тенджера, дорде оправи тоалет и зъби минава пучти пулувин час. Ни знам как гу прай. После читем книжка и макс до 9ч е откъртила, щот в 7ч сутринта тряя става.

# 531
  • Куциндрел
Куя е писинта?

Букетчи, ся е у дома, че е със сополи и съответно се прави на ударен, че трябва да ляга.

# 532
  • загубено
Аз не обичам риба. Не е лигня,ям всичко но рибата я избягвам. Ако има риба ще ям,но не ми е кеф. А пък чистенето е ужаст. Но готвя за децата.
Джастич,изглежда страхотно.
Бих опитала,това е комплимент за готвачът Joy

Букетче,направи ли трушията?

Верно Алфи,де си?
Тя нали беше казвала че пак ще става баба. Може да дондурка вече Simple Smile

Петък—пееетък .

# 533
  • Countryside
Нерче, и ас не съм по рибата. Ям, колкот да не е без хич и то само някои риби. Шаран и сом например направо мразя.

Туршията май ше я уставя за утри, чи няя да устани времи днес. То ас кат я напрая, истрайвам 24ч и я почвам Joy

Въх, Цеце, куга тръгна, куга завъди супол? Ужас! И ас ут туй мноу са притиснявам и саму чукам на дърво и са кръстя пу сто пъти на ден... да му капиш, кот му капиш и да са упрааа бърже! Лимони с мед да му даваш! Щом няма температура, начи нещо се е намръзнал с туй шантаво време. Дано вечи да е пушка ду пуниделник!

Алфич, верну забегнъ. Бабенето не беше ли за декември, ако помня правилно, че не си пия гинко билобата?

Ах, Нерче, що мъ бъркаш тей, днес не е петък....

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 16:32 от Г-жа Букет

# 534
  • загубено
Букетче,знам че не е петък. Но е една крачка преди пеееетък. Ей ся ш доди . Всички са със сополи. Класът е уредял. Писва ми,от септември та до май.

Почвам да готвя.

И дааа....

# 535
  • Оптимист по принуда
ДУ!

Пиша ода за пЯтницата

Хайди, комен, комен, велкомен

Станкич, приработвъш съ

Фигаро тук, фигаро там. Ни са ли види?

# 536
ча'йте малку са сАбудя

# 537
Гутен морген, Бисквитен.
Ас нъл сам отпускъ, мий ино тъкову веселку:

Чакъйти дъ въ разсмея сутришну.
Снощи Джастеф си управя въдицити и кукичкити за днешния рибулоф и ни щеш ли си заби кукътъ в пръстъ. Мъ тъй я заби, чи ни нъптрет, ни нъзат. Контрата нъ кукичкътъ се запъвъ и ни ще дъ излизъ. И каде каде, ай у спешнуту. Там излизъ иднъ мумъ и викъ ш'чакъти, чи дофтуръ е на визитейшън. Ми ши чакъми, де ши одим. Почти нямъши оръ, мъ почнъха дъ прииждът, идин пребит, идин ухапън ут собственуту си кучи, понапълни сЪ, ний си чакъми кротку с нашътъ кукичкъ и висящъ кордъ ут пръстъ и пу ино времи излизъ мумътъ и сЪ прувиквъ: Куье беши мумчету с рибарскътъ кукичкъ?! И Джастеф по нисък ут треватъ: Ъъъ, ас! Нъродъ зе дъ сЪ хили. Тъ малку разведрихми убстановкътъ у спешнуту. Тос ухапъния ут кучиту беши и той гулям майтап, майку му му сЪ идосалъ, чи раздразнил песъ и гу изгонилъ, той викал дъ гу закаръ у спешнуту, пъ майку му утворилъ врътатъ дъ му извади буклукъ дъ гу фърли, тъй и тъй излизал. Joy Чи систра му гу дукаралъ. Тъ и с негу сЪ пусмяхми. Бе изобщу копон беши снощи у спешнуту. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
  • Куциндрел
Дубро утру.
Като за петъчну са прувитрим

# 539
  • Оптимист по принуда
Дубро утру.
Като за петъчну са прувитрим

Китка-слънци JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт