Любов или?

• 6 099
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
Важното е, че ти си толкова по-осъзната от него и приятелката му.

# 121
Може и да ти пише постоянно, но това не значи, че ще зареже приятелката си.
Нито че тя ще го зареже. Може да не ѝ дреме дали гаджето ѝ си чати с разни там средностатистически в масовката, дето лапат като шарани.

# 122
Може и да ти пише постоянно, но това не значи, че ще зареже приятелката си.
Нито че тя ще го зареже. Може да не ѝ дреме дали гаджето ѝ си чати с разни там средностатистически в масовката, дето лапат като шарани.
Той се има за класи  над нея и я третира точно като от масовката. Оказа се че не живеят дори заедно постоянно, той остава когато му скимне.. Преди живееше при нея. Явно му е удобна.

# 123
Вчера живееше при нея, днес вече не. Ти пък толкова ли си лапнала по тоя, че следиш хората като пълен психопат?

# 124
Знаеш ли какво ще вечерят, че стана късно, а още не съм решила да готвя ли или да поръчам нещо?

# 125
Знаеш ли какво ще вечерят, че стана късно, а още не съм решила да готвя ли или да поръчам нещо?

Поръчай си. То стана късно да готвиш.
Утре може да сподели какво са вечеряли Mr. Green

# 126
Леле, аз затова не споделям нищо лично в социалните мрежи, че знае ли се кви откачалки има....

# 127

18:36 е тука, имам малко време за нещо бързо , ама май ще пропусна Simple Smile

# 128
  • София
Леле, аз затова не споделям нищо лично в социалните мрежи, че знае ли се кви откачалки има....
А те хората не се показват, ти представяш ли си ако се показваха:joy:
Определено той взима решения във връзката им, не тя. Sweat Smile Може да го е оценила като подходящ, но въпросът е дали той я е оценил като такава, имайки предвид, че не иска да се покаже никъде с нея. Както един потребител назад написа по-скоро тя се надява да се кротне, но той ще я замени в момента, в който си намери нещо по-добро.
Ти по- добро ли си? Спор няма, че имаш интерес ... единствената логична причина да я има тази тема е да те успокоим, че това тяхното не е връзка . Не е - давай смело и после да кажеш с теб показва ли се.

# 129
Майко мила.....ще ме откажете от ФБ....Авторката да не им е заковала по 1 GPS на Д-то? 🤣🤣🤣

# 130

18:36 е тука, имам малко време за нещо бързо , ама май ще пропусна Simple Smile

Забъркай три яйца, салатка и си готова Grinning

# 131
Авторката да не са я ползвали за прототип на Роуз от Двама мъже и половина JoyJoyJoy И тя така докато столкваше чичо Чарли, знаеше той какво ще вечеря, къде ще ходи, и тя тъй му правеше психопортрет на него и актуалната приятелка (щот нали психоложка), па той кво мислил, па тя кво чувствала, даже го и наблюдаваше докато спи ( а веднъж даже му беше измерила и обиколката на главата 🤣). Авторке, признай си, не бъди скромна сега - теб ли ползваха за образец 😆
Майко мила.....ще ме откажете от ФБ....Авторката да не им е заковала по 1 GPS на Д-то? 🤣🤣🤣
Ааа, недей тъй да й даваш такива съвети, че кат гледам туй ще да е следващата стъпка
Сега, ако младежът има малко здрав разум трябва да му е като обеца на ухото 😉

# 132
Дано кахърната влогърка с хубаво тяло и недотам хубаво лице прочете тая тема и се разпознае, че те подробностите май с тая цел бяха дадени. Да натири гаджето и нашата авторка с вече чиста съвест да му отговори на последното съобщение.
Успех!

# 133
Аз не виждам на Ан , какъв и е проблемът и сега да го пробва тоя левент и да се успокои. Като патила, мога да и кажа, че и с нея ще е същото, както и с влогърката, ама човек докато сам не се убеди, все му се струва, че другите го лъжат.

# 134
  • София /Абсурдистан
Аз не виждам на Ан , какъв и е проблемът и сега да го пробва тоя левент и да се успокои. Като патила, мога да и кажа, че и с нея ще е същото, както и с влогърката, ама човек докато сам не се убеди, все му се струва, че другите го лъжат.
Самата истина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт