Любов или?

• 6 088
  • 137
  •   1
Отговори
# 105
Съвсем полудяхте с тези социални медии. Новите турски сериали с живи хора... Момиче, животът ти преминава в следене на чужд живот, който по никакъв начин не те засяга, и не, това, че писал по азбучен ред на теб и на приятелките ти да ви сваля не те прави нито фактор, нито наясно какво се случва реално във връзката им. Дори и забележка под линия не си в живота им, който, хубав или лош, си е техен. Поне живеят, макар и според теб неправилно и без да ти искат разрешение.

# 106
Логиката яко ти куца. Има много мъже на инфлуенсърки, които не искат да бъдат показвани публично. Няма да изреждам. Не виждам нищо ненормално в това да не искаш да си публично достояние пред случайни хора.

# 107
  • София
Какава е целта на темата? Авторката иска да попита имат ли бъдеще въпросния коцкар с приятелката си, да е наясно да се надява ли, че оня може да си зареже гаджето и да скокне при авторката или?

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 14:49 от ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪

# 108
И тя не знае.

# 109
A още по-тъпо е да се ровиш във връзка, която не е твоята. Както и да знаеш толкова детайли от личния живот на момичето, което дори не познаваш лично, да следиш постовете и сторитата й и т.н.....

Момичето е блогърка и си споделя целия живот онлайн и е очевидно че е абсолютно ок да го показва на всички с най-малки подорбности и да трупа последователи и да изкарва пари от това, Даже като се скара с гаджето си пуска депресирани сторита колко е тъжна, може би за да буди съжаление у него, което лично го намирам за доста грешна постъпка да задържиш един мъж. Освен нея следвам още хиляди блогърки в инстаграм, които също си споделят животите, на тях това им е работата и не съм чула някой блогър да се оплаква, че някой се интересува от личния му живот, след като те дори се молят за още и още последователи.

Следиш хиляди блогъри!!!
ЖДНБ
Каква трагедия.
Вземи си гледай твоя живот и си запълвай времето с нещо истинско, а не да гледаш блогове на чужди хора и да мислиш, че имаш живот.

# 110
Тя има живот, пардон стори.

# 111
Според мен за авторката ще е добре да говори от време на време с някой психолог. Съвсем сериозно го казвам, без ирония. Не е нормално това нейното и имам чувството, че ако продължава така нещата ще ескалират (само дано не се стига двамата й главни герои да искат ограничителна заповед срещу нея, че отиде коня у рЯката). Момъкът със сигурност е трябвало да си даде сметка, че като общува безразборно в нета с толкоз народ, има голяма вероятност да се натъкне на всякакви странни образи и както гледам вече е попаднал на такъв. Да запълваш собствени дефицити като живееш чужди животи не е много ок, затова казах, че е добре да си намери свой живот и да почне да се вълнува от свои си неща.

# 112
Естествено, че си имам живот. Използвам социалните мрежи и по работа, защото не знам дали сте чували, но масово всякакви компании и брандове рекламират продуктите си в социалните мрежи, ползвайки понякога и блогъри и влогъри. За мен е нелепо в 21 век като млад човек да обяснявам защо ползвам социални мрежи. Има хора, които денонощно седят и тук във форума, но не съм седнала да ги съдя и да им казвам да си гледат живота, нали, така?

Имам си причина да ме вълнува тази тема, в крайна сметка единия го познавам лично, а другия задочно чрез общи познати. Това не са някакви непознати хора, които столквам, както се изразихте. Уточних, че с мъжа се познаваме, писал ми е мн пъти, не само за чатове за снимки, канил ме е да излизаме още преди да има тази връзка и тн. Беше ми интересно да чуя чужда гледна точка, това е.

# 113
Ами нашата гледна точка е, че тоя е пълен боклук, по описанието, което ти даваш.
Момата вероятно го е преценила като подходящ и го оставя да се наиграе /друг е въпросът, дали реално му връзват жените/ и в крайна сметка да остане с нея.
Ти там работа нямаш.

# 114
Определено той взима решения във връзката им, не тя. Sweat Smile Може да го е оценила като подходящ, но въпросът е дали той я е оценил като такава, имайки предвид, че не иска да се покаже никъде с нея. Както един потребител назад написа по-скоро тя се надява да се кротне, но той ще я замени в момента, в който си намери нещо по-добро.

# 115
Няма да се промени господинът.
Такива мъже е имало и ще има.Чешат си егото, не могат да са само с една именно поради съвкупността от комплекси и искат да си докажат, че още са в играта.
Обикновено се женят за някоя сляпа и лудо влюбена фитка, която за да го търпи трябва да е зависима от него-най-често материално и свиква на номерата му,прощава заради децата .  И така младините минали, нашия човек не се е променил.И на 50 ще стане още по-зле-ще гони и ще му връзват 20 годишни, които пък търсят парички.
Често срещано явление.Иска ми се жените да имат повече ум и гордост.И първо да не позволяват такива мъже да си играят с тях, второ-да ги зарязват и правят за посмешище щом ги хванат!

# 116
Определено той взима решения във връзката им, не тя. Sweat Smile Може да го е оценила като подходящ, но въпросът е дали той я е оценил като такава, имайки предвид, че не иска да се покаже никъде с нея. Както един потребител назад написа по-скоро тя се надява да се кротне, но той ще я замени в момента, в който си намери нещо по-добро.
Имате си чат, попитай го. Пий вода от извора.
Сложи край на тез терзания.

# 117
Не мога да повярвам, че тази тема е истинска и има такива хора... Като авторката имам предвид, не героите. Как е възможно и най-вече защо да се ровиш в чуждите животи с такова настървение? То да беше някакъв сложен житейски казус, че да питаш по форуми, а то...

# 118
Само като прочетох "успял" и критериите за успял, както и това, че имал "високо самочувствие" за себе си, ми става ясно колко струва и мъжът, и жената до него.
Турските сериали могат да почерпят вдъхновение за сценарий.

Не бих търпяла въобще мъж, който има високо мнение за себе си и счита, че професия и собствен апартамент са критерий за успех. Такива си вярват прекалено много и затова не могат да сварят да се раздават на всички. Жените явно и те са прости, че кълват на тия успешни мъже.

# 119
Успял имам предвид амбициозен мениджър в голяма фирма, със собствен луксозен апартамент, 2 коли , възможност да пътува по света. Има си неоспорими качества, които му дават самочувствие. Но отношението му към жените доста куца според мен и най-вероятно дори не го осъзнава колко тъпо се държи.

Общи условия

Активация на акаунт