Любов или?

• 6 087
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
Първото, което помислих, четейки началния постинг, беше: Няма да избере теб.

А, защо. Може.

Ако тя отиде при приятелката му и й покаже чатовете. Може и да го изрита и да стане рязко свободен.
Ако искаше тоя левент, дето му връзват толкоз много каки, досега да го беше направил. И да се освободи, друга ще"вземе".
Този левент ме занимава със себе си много преди да си хване въпросното гадже, защото се познаваме отдавна. Не знам колко му връзват, но знам, че си пише с много жени секс чзтчета и им иска снимки и си прави редовно  срещички ако му вържат, само да й види гърба на приятелката му! А приятелката му досега е имала стотици причини да го изрита, но просто е със широко затворени очи, както написа един потребител по-горе. Просто няма себеуважение.

# 61
Никой не знае цялата история..
Дори и ти.
И още по-малко имаш правото да се месиш или да съдиш.
Нездравото ти любопитство издава само яд..

# 62
Дори и ти.
Яд към какво? Аз не бих изтърпяла и 1/10 от нещата, които приятелката му търпи. Просто прекалено много уважавам себе си. Дилемата ни с моите приятелки беше дали да й пратим чатовете, защото макар, че не я познаваме имаме женска солидарност и ни е малко кофти за нея...но пък момичето би трябвало да си има глава на раменете, винаги може да го провери,  Не бих им разваляла любовта, макар, че не съм мн сигурна дали е любов изобщо.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 19:23 от Ann_Rey

# 63
  • София
Скрит текст:
Ама какъв е този Биг Брадър, какво е това познаване на подробности от живота на някаква двойка? Авторке, изглежда чакаш да се освободи хубавеца и да дойде твоят ред. Аз пък казвам, че връзката и има бъдеще - на този етап е видно, че и двамата ги устройва. Защо да няма бъдеще?
Всички се движим с общи кръгове, имаме познати и от двете страни. А тя специално си споделя целия живот онлайн, без гаджето, щото той не иска, иначе досега щеше да е наводнила интернет със снимки и клипове от живота им заедно. А връзка без уважение не мисля, че може да има бъдеще. А и както други споделиха тя е ясно, че го обича, но за него не е много сигурно дали изпитва някакви истински чувства и любов към нея.
Да си вреш носа в чуждите дела с такава настървеност е гнусно.
Вие май не прочетохте че пряко ни намеси като вместо да си седи при любовта започна да си пише с мен и мои приятелки и аз бях крайно изненадана, че като си има сериозно гадже си позволява това. Но явно други му го позволяват, като почнем от приятелката му.
А вие с твоите приятелки не знаете ли, че може и да не му отговаряте.

# 64
Скрит текст:
Ама какъв е този Биг Брадър, какво е това познаване на подробности от живота на някаква двойка? Авторке, изглежда чакаш да се освободи хубавеца и да дойде твоят ред. Аз пък казвам, че връзката и има бъдеще - на този етап е видно, че и двамата ги устройва. Защо да няма бъдеще?
Всички се движим с общи кръгове, имаме познати и от двете страни. А тя специално си споделя целия живот онлайн, без гаджето, щото той не иска, иначе досега щеше да е наводнила интернет със снимки и клипове от живота им заедно. А връзка без уважение не мисля, че може да има бъдеще. А и както други споделиха тя е ясно, че го обича, но за него не е много сигурно дали изпитва някакви истински чувства и любов към нея.
Да си вреш носа в чуждите дела с такава настървеност е гнусно.

Вие май не прочетохте че пряко ни намеси като вместо да си седи при любовта започна да си пише с мен и мои приятелки и аз бях крайно изненадана, че като си има сериозно гадже си позволява това. Но явно други му го позволяват, като почнем от приятелката му.
А вие с твоите приятелки не знаете ли, че може и да не му отговаряте.
Ние се познаваме по друга линия и не съм знаела за какво точно ми пише. Казах, че в момента, в който разбрах какви са му намеренията го отрязах.

# 65
Твоя работа е да следиш за себе си и повярвай, животът предлага доста възможности ти да трябва да правиш избори, затова не се чуди на хорските. Абсолютно излишно е и обикновено многото чудене води до изпадане в същия тип ситуация. На човек понякога трябва да му се напомня, че противно на вярата му, че е нещо повече от другия, не е. Не е твоя работа да се намесваш в отношенията им. Тези намеси никога не са поискани от човека, дето му се чудят как и защо "търпи".
Въпросът за самоуважението не се изчерпва и с конкретно видяната от теб и приятелки ситуация. Изобщо. Понякога самоуважението изисква да не ходиш да изтъпанваш чатовете на приятеля й пред нея.

# 66
Твоя работа е да следиш за себе си и повярвай, животът предлага доста възможности ти да трябва да правиш избори, затова не се чуди на хорските. Абсолютно излишно е и обикновено многото чудене води до изпадане в същия тип ситуация. На човек понякога трябва да му се напомня, че противно на вярата му, че е нещо повече от другия, не е. Не е твоя работа да се намесваш в отношенията им. Тези намеси никога не са поискани от човека, дето му се чудят как и защо "търпи".
Въпросът за самоуважението не се изчерпва и с конкретно видяната от теб и приятелки ситуация. Изобщо. Понякога самоуважението изисква да не ходиш да изтъпанваш чатовете на приятеля й пред нея.
Вие не причетохте ли, че не сме й пращали чатовете? Просто си мисля, че година е много време да знаеш дали искаш да си с този човек или не, а не да си хващаш багажа когато решиш, да си пишеш с други жени и да манипулираш човека до теб постоянно. Затова попитах вие какво бихте направили в тази ситуация.

# 67
Прочетох за дилемата и чуденките. Преди редакция, след редакция съм прочела. Отговорих. И други отговориха. Но на Вашите не знам колко години не им харесват отговорите.

# 68
  • София
А ти замисляла ли си се защо толкова си забила във взаимоотношения,  в които нямаш работа?
Какъв ти е интереса, какво търсиш  там?
Как така знаеш толкова подробности за човек, който ти е никакъв?
Защо толкова го коментирате с приятелките ти?
Отговори си на себе си, не на мен.

# 69
А ти замисляла ли си се защо толкова си забила във взаимоотношения,  в които нямаш работа?
Какъв ти е интереса, какво търсиш  там?
Как така знаеш толкова подробности за човек, който ти е никакъв?
Защо толкова го коментирате с приятелките ти?
Отговори си на себе си, не на мен.
Обясних, че се движим в едни и същи кръгове и няма как никой да не знае за живота на другия. Преди да ни пише не съм се знаимавала с личния му живот и какво се случва в него в детайли. От съвсем други хора разбрах, че си има прителка, защото както казах той пред всички наши познати и приятели го играе сингъл.

# 70
Този не е щастлив с приятелката си, то и с тец няма да е щастлив, така че няма смисъл да се интересуваш от него.
Приятелката най-вероятно смята, че в крайна сметка ще избере нея за майка на децата му. Много е възможно така и да стане.

# 71
Този не е щастлив с приятелката си, то и с тец няма да е щастлив, така че няма смисъл да се интересуваш от него.
Приятелката най-вероятно смята, че в крайна сметка ще избере нея за майка на децата му. Много е възможно така и да стане.

Е щом смяташ, че не е щастлив защо би седял с нея, че и деца да имат? Любовта на сила не става. Той не иска веднъж да се покаже на публично място с нея, не знам как деца ще гледат заедно.

# 72
Дори и ти.

Абсолютно същото усещане имам и аз...

И между другото, това с качването на снимки в социалните мрежи ми звучи като някакъва зависимост.

# 73
Ако авторката тоя го иска за мъж повече от веднъж й съчувствам...

# 74
Познатата ти е много зле, ама много.
Ако имаш доказателство и го прати. Аз бих. Услуга ще и направиш.
А ако не го зареже, значи е пълна идиотка и си заслужава всичко, което търпи от този.
Това не е любов, не и от негова страна, само от нейна.
Отношението му отвратително.
Нейното е супер глупаво. Да не казвам друга дума.

Общи условия

Активация на акаунт