Любов или?

• 6 078
  • 137
  •   1
Отговори
# 75
Ами аз съм убедена, че тя знае за неговите чатове, защото те са се запознали онлайн и съм убедена, че всичко е почнало супер тривиално, с размяна на снимки, секс чат и тн, на него тези неща са му любими. И доколкото знам от мои познати точно за това са се карали няколко пъти и той дори си е тръгвал, защото си пише с други жени. Просто тя се надява това да отмине като се задълбочат отношенията им.
Освен това както казах той се е държал неуважително и друг път(не само писането с други жени) и тя си затваря очите и се прави, че все едно нищо не е станало. Пак с надеждата той да се промени и някакси изведнъж да почне да я уважава. Така че имам съмнение, че той ще извърти всичко дори и да й пратя чатът ни и тя ще му прости. Просто той е умен, има добра работа и е по-хубав от нея и тя си мисли, че е хванала някакъв супер мъж според мен и е готова на всичко да го задържи. Но реално си потъпква достойнството и си затваря очите доста често в името на това да са заедно.

# 76
Ти си обсебена от този мъж. Нямаш ли самоуважение, че се занимаваш с него?

# 77
Ти си обсебена от този мъж. Нямаш ли самоуважение, че се занимаваш с него?
По какво разбрахте, че съм обесебена? Задават ми въпроси и аз отговарям, това е. А и както казах, аз можех да съм на нейно място, не е като да не ми е била предлагана такава възможност, но не съм се възползвала и не съжалявам от това, което виждам в поведението му със сегашната му приятелка. И защото аз не рабирам любовта по този начин попитах дали може това да бъде любов. Но истината е, че когато човек обича истински не би се държал така, което ми говори, че това просто не е любов.

# 78
Ти гледаш какво прави този мъж и цъкаш с език.
Ти имаш ли връзка в момента?
Това трябва да те тревожи.

# 79
Ти гледаш какво прави този мъж и цъкаш с език.
Ти имаш ли връзка в момента?
Това трябва да те тревожи.
Извинявайте, но вие познавате ли ме, че да знаете какво правя в живота ми? Няма никакво значение дали имам връзка, с колко  мъже си пиша и тн, като питам за конкретен казус, Тези чатове бяха скоро, не е като да съм седяла цяла година да им следя връзката. Казах ви, че имаме познати и от тях съм научила всички тези подробности след като ми писа, т.е. от скоро. Нали казах буквално се чудех дали да не й ги пратя.

# 80
Ами щом толкова те напъва, прати тези чатове на жената.
Ела после тук, да те видя дали си жива, че убиват лошите вестоносци. Simple Smile

# 81
Ами щом толкова те напъва, прати тези чатове на жената.
Ела после тук, да те видя дали си жива, че убиват лошите вестоносци. Simple Smile
Ами има начин как да пратя чатове без да се легитимирам, но не е това идеята. И кой точно ще ме убие? LaughingЩом досега не съм ги пратила, едва ли ще го направя. Както казах, ако тя иска да го зареже и без моите чатове има хиляда причини да го направи. Въпросът беше за уважението и отношението, защото за мен тези неща са много важни и ми беше интересно да видя дали повече хора са на моето мнение, че любов без уважение просто няма как да стане и като липсва уважение няма и истински чувства. Аз без тези неща не мога да седя във връзка и месец, камо ли толкова дълго време.

# 82
Ами аз съм убедена, че тя знае за неговите чатове, защото те са се запознали онлайн и съм убедена, че всичко е почнало супер тривиално, с размяна на снимки, секс чат и тн, на него тези неща са му любими. И доколкото знам от мои познати точно за това са се карали няколко пъти и той дори си е тръгвал, защото си пише с други жени. Просто тя се надява това да отмине като се задълбочат отношенията им.
Освен това както казах той се е държал неуважително и друг път(не само писането с други жени) и тя си затваря очите и се прави, че все едно нищо не е станало. Пак с надеждата той да се промени и някакси изведнъж да почне да я уважава. Така че имам съмнение, че той ще извърти всичко дори и да й пратя чатът ни и тя ще му прости. Просто той е умен, има добра работа и е по-хубав от нея и тя си мисли, че е хванала някакъв супер мъж според мен и е готова на всичко да го задържи. Но реално си потъпква достойнството и си затваря очите доста често в името на това да са заедно.

Ми имаш един хитрец и една тъпа патка. Колкото и грубо да звучи, това е истината.
Не знам какво искаш.

# 83
Ан, всеки е различен. Не знаем на тази жена какво и е в главата. Не четох темата и не разбрах защо толкова ти пука, как живеят хората. Ако този мъж те интересува, според мен е куц вариант.

# 84
Не ти ли хрумна, че жената може да рови в телефона на мъжа след твоето пращане на въпросните чатове? Или да попита него с коя си е писал и твоето име да се изплъзне от неговата уста, за да изкара теб виновна?
И твоята анонимност заминава на кино.

# 85
Не ти ли хрумна, че жената може да рови в телефона на мъжа след твоето пращане на въпросните чатове? Или да попита него с коя си е писал и твоето име да се изплъзне от неговата уста, за да изкара теб виновна?
И твоята анонимност заминава на кино.
Казах, че той си е писал с много жени, някои дори не ги познава толкова добре, други въобще не ги познава, а просто ги намира онлайн . Ако направя фалшив профил и му пиша той веднага ще клъвне и после ще й го пратя. Но щом приятелката му не е направила същото досега значи че това, че си пише с други не я вълнува или по-скоро не иска да знае истината и предпочита да си затваря очите. Затова няма и смисъл да й пращам каквито и да било чатове.

# 86
Ан няма смисъл да пращаш чата и да се чудиш как да се вмъкваш в чужди животи. Гледай себе си и потърси друг мъж.

# 87
Ан няма смисъл да пращаш чата и да се чудиш как да се вмъкваш в чужди животи. Гледай себе си и потърси друг мъж.
Никога не бих се вмъквала в чужди животи, мислехме да й пратим чатовете, защото честно казано ни беше мъчно как се държи с нея. Нито аз нито от някоя от моите приятелки щеше да се хване с него ако гаджето го зареже след като разбере за чатовете.  Би било малоумно от наша страна имайки предвид, че най-вероятно със следващата ще е същото.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 23:54 от Ann_Rey

# 88
Не прави не поискано добро. Не е твоя работа чуждия живот.

# 89
Лично аз доста бих се притеснила ако разбера, че някой непознат се интересува толкова живо от връзката ми и отношенията ми с любимия човек, та чак знае толкова лични подробности за мен самата. Работата намирисва (чак смърди) на столкърство и болна обсесия и никакви общи познати не са оправдание за това. Може би за авторката ще е добре тя самата да си намери гадже, та белким спре да живее чуждите животи.
Иначе на въпроса кое е нормално вече отговориха преди мен - за един е едно, за друг -друго.

Общи условия

Активация на акаунт