Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 505
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
Минавам да почерпя виртуално с "торта" - хамбургер, защото днес за нас е двоен празник - имен ден и рожден ден!

На всички празнуващи днес пожелавам здраве, любов и успехи Heart
За възглавниците - Дормео ползваме от години и не съм успяла да намеря по-удобна до сега. Може би е въпрос на навик.
Димитрина Hug , тревогата ви е голяма и основателна, но имай вяра! Нека всичко се разреши по най-добрия начин за вас.

# 61
  • София
Димитрина, изпращам ти положителна енергия Purple Heart

Беки, да ти е живо и здрава момчето! Много успехи в живота! Hug

Момичета, много ми беше приятно да се видим. Скоро пак. Grinning

На набора купих миналата година анатомична възглавница с мемори пяна от Jysk, но не съм я пробвала лично.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 17:28 от Bis

# 62
  • София
Здравейте, банда,

Едно малко хаотично и мъгливо питане: има ли изискване при кандидастване архитектура (Германия , Австрия, Италия, Холандия...) да има взети минималени часове (хорариум ли беше) по физика в 11 и 12 клас? Щерката задава въпроса, казах й да уточни нещо повече като страни поне, но отговора беше " те мамите нали всичко знаят"....
та така, да попитам световната енциклопедия бгмама
Цецо, на 10-ти/11-ти октомври ще има онлайн изложение за образованието в Италия: https://studyinitaly.bg/%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%be%d0%b6%d0%b5%d0% … 0%bb%d0%b8%d1%8f/ Регистрацията и участието е безплатно. Сред участниците е Politecnico di Milano, който е от най-добрите университети за архитектура /и технически специалности изобщо/. Аз регистрирах дъщеря ми, въпреки че университетите, които нас ни интересуват, ги няма, но има два, предлагащи нейната специалност.

# 63
  • София
beki8, да ви е жив и здрав младежът и много щастие и радост да има в живота. Весел празник 💐
Димитрина, дано всичко се развие в положителна посока 🙏
Взех на хлапетата ето тези възглавници https://www.dormeo.bg/vazglavnici/vazglavnica-mirabai
Преди това имаха анатомични, но сутрин се оплакваха от болки във врата.

# 64
  • София
beki8, честит двоен празник на детето!

Димитрина, вчера май писах, после някъде изчезна... сили и кураж на цялото семейство!

Ани, моята възглавница в момента е такава, но миналата година я взех на някаква по-голяма промоция. В провинцията 2 месеца спах на дормео, една идея ми е по-ниска от моята (както писах преди, аз обичам да спя на високата бобунка), но пак ставаше.

# 65
  • Sofia
beki8, живо и здраво да е момчето ти! Да е все така оправен, отговорен към теб и към себе си, да бъде щастлив и късметлив! Revolving Hearts

Благодаря за възглавниците, оформя се някаква идея, пък да видим.

# 66
  • В средата на времето
beki8, честит рожден и имен ден на твоето дете! BalloonGift Да бъде целеустремен и да постига всичко с лекота! Да ти е жив и здрав и много да се гордееш с него! Hug

# 67
  • София
beki8, честит да е младежа! Само успехи му желая!

# 68
Beki, здрав и успешен да е младежът!

# 69
  • София
Beki8, честит двоен празник на младежа! Желая му здраве и успехи!

# 70
  • София
Беки, много здраве, щастие и късмет на рожденика!

Димитрина, стискам палци за скорошна и позитивна развръзка.

# 71
  • София
Беки, и от мен честити празници на детето ти! Да бъде здрав и щастлив!

Димитрина, прегръдки, дано скоро го намерите!

Девойки, радвам се, че се видяхме...

# 72
Честит Двоен Празник на младежа Беки! Здраве, късмет и добри приятели!
А, на теб Димитрина стискам палци.

# 73
  • София
Beki,
Честит празник на младежа!

# 74
  • София
Beki8 честит празник!Да е здрав,целеустремен и успешен твоят младеж! Birthday
И аз обичам да спя на висока възглавница.Бях си купила като показаната от Gorgonzola,но от Икеа.Спах изветсно време на нея и се върнах пак на класическата.
В магазина уж ми е удобна,но после не е съвсем така.

Общи условия

Активация на акаунт