Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 515
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • София
beki8, честити да сте! HeartBalloon
dimitrina73, дано да се намери татко ти жив и здрав Hands Pray

# 76
  • София
1 АЕГ е обявила 1 място за девойка 9 клас АЕ/НЕ. Документи се приемат утре от 9 до 15 ч.

# 77
  • София
Dimitrina73, много съжалявам, че се налага да преживеете това. Стискам палци за благополучен завършек въпреки всичко. Heart
Аз не успях да дойда на срещата. Направихме един ергенски уикенд с мъжа ми и се наслаждавахме на ето такива гледки:
Скрит текст:

Нашите тестове излязоха днес и сме отрицателни. Cold Sweat  Бях се притеснила заради този вирус, през който минахме всички с гърлобол и хрема. Утре потегляме към Гърция.

# 78
Момичета, имам чуденка относно противогрипната ваксина. Никога до сега не сме я правили, но тази година ми се ще да я купя, за да игнорираме поне този стрес през зимата. Чувам/чета най-различни мнения по въпроса- за/против. ЛЛ също не ми даде категорично мнение. Вие какво мислите? Ще я правите ли?

# 79
  • В средата на времето
Jiema, изпреварила си ме. Тъкмо идвах с това инфо. Simple Smile
За противогрипните съм с особено мнение и не смятам да слагам такава и тази година.

# 80

За противогрипните съм с особено мнение и не смятам да слагам такава и тази година.

От личен опит ли?

# 81
  • В средата на времето
Покрай майка ми. Две или три зими си слага противогрипна и все стигаше до пневмония. Не се ваксинира вече, пак си кара по някой вирус зимно време, но не така тежко. Не мога да твърдя, че ваксината е причината за усложненото протичане, но ми беше достатъчно, за да имам едно наум.

# 82
Колкото хора, толкова и мнения, за съжаление. Трудно е да се ориентира човек.
Родителите на мм си слагат ваксини всяка година - никакви проблеми не са имали, доста възрастни са, работят и двамата и имат съпътстващи заболявания. 
Ние, по съвет на приятели лекари, ще си сложим за пръв път, макар да сме по - скоро против. За тази зима предпочитам повече сигурност.

# 83
Работата ми е с хора и зимата бях постоянно болна. От 95- та започнах да поставям противогрипна в-на и се родих. Само една есен, след Инфлувак, се влачих поне месец нито здрава, нито болна. Същата зима боледувах. Не знам каква е причината. За ваксините е мн. важно съхраняването на студено. Конкретната "компрометирана" ваксина беше закупена от приятелка, решила като взема за тях, да купи и за нас. Не знам тя къде е ходила м- у аптеката и идването в къщи. Така си обяснявам, но не съм сигурна. Никога друг път не е имало усложнения.

# 84
Работата ми е с хора и зимата бях постоянно болна. От 95- та започнах да поставям противогрипна в-на и се родих. Само една есен, след Инфлувак, се влачих поне месец нито здрава, нито болна. Същата зима боледувах. Не знам каква е причината. За ваксините е мн. важно съхраняването на студено.
Май ще се престрашим тази година и ще сложим. Притеснявам се най-вече за тийна, ако запичне да се влачи болен как ще е с училището.

# 85
dimitrina73, прегръдки и кураж! Дано стане чудо!

beki8, честито ти пораснало момче! Здрав, щастлив и успешен да бъде!

jenap, приятно изкарване!

aniK, освен Темпур, вкъщи имаме и от тези възглавници - една Жу, която е само с просо и няколко Туини - от едната страна със спелта, от другата с просо. Голяма атракция бяха когато децата имаха гости, обожаваха да бъркат в тях, особено в просото е много приятно. Аз също обичам да спя и с тях, мирише на поле, сено.. Но са специфични и усещането е различно, не мисля, че са за всеки. Децата си спят с тях и ги харесват, но имат и други допълнителни за облягане, тези не стават. И пак да кажа, опитай и без възглавница, ортопеди съветват да се спи без и по гръб, много е трудно в началото, но след 2-3 седмици се свиква.

Девойката си е вече в София, приключи с пътуванията за това лято, закарах я и ще се гледат сега с баща си, а ние с брат й още малко ще сме във ваканция, море.. Тя ако иска да се готви за училище, ние чак към 13.09 ще се приберем и тогава ще мисля за тези неща.. Единствено ФЕГ изненадаха, че ще започнат 1-ва смяна, а не както досега 2-ра. Не знам всъщност как е по-добре според сезоните, хубава е първа смяна, но ако можеше целогодишно (дано поне след 2 години се случи след ремонта).

# 86
  • София
Беки, да е честито момчето ти!

Димитрина, ужасна е тази неизвестност! Имайте сили и подкрепяте майка ти! Дано скоро имате яснота! Hands Pray

# 87
  • София
dimitrina, стискам палци да го намерите жив и здрав.

# 88
Сиси, много шантави възглавници! Направо се каня да си поръчам. Flowers Hibiscus

# 89
  • София
Dimitrina, и от мен стиснати палци за успешна развръзка!

За противогрипната ваксина сме с много разнопосочен опит в нашето семейство. Майка ми е с астма. Слага си всяка есен повече от 20 години и е много доволна. Ние с мъж ми боледуване много рядко. Голямата като беше на 1 година изкара есента една тежка гнойна ангина, заради която даже в болница лежахме. И тогава като едни съвестни родители решихме да си сложим, за да не донесем нещо на детето. Ами нея зима се  разсипахме да боледуваме.

Общи условия

Активация на акаунт