Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 431
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
  • някъде ... тук ...
Еха, браво Славена!
Забравих да поздравя Звездица и да пожелая на Ани все така да се чувства с децата!

Бурята я пропуснахме, jd. От вчера следобяд сме в района на Северна Евия. Много е валяло, но не виждам поражения.
Колкото до бягството от децата - и Асан е хора Simple Smile А и на границата никой не ни търси ни тестове, ни кодове. Чак ме хвана яд, че се притеснявах толкова.

# 391
В училището на дъщеря ми вече има първи случай на Ковид, съседен девети клас е в онлайн обучение за 2 седмици, вчера по нощите ни информираха. По колко разказвателни ще учат на езика вашите деветокласници - при щерка ми първо казаха 4 предмета ( без физиката ), днес ми звъни нахилена до ушите - и химията ще е на български - това й беше най-големия кошмар - химия на Испански, но се е отървала Simple Smile - остава за догодина.

# 392
При нас са 4 предмета - химия, физика, история и биология. Учителят по география също даде заявка, че ще имат и на английски език неща, освен всичко щели да работят основно на компютър и учебници само по желание да се купуват.

# 393
  • Разпиляна във въображението
При нас Виктория ще има само история по немски.

# 394
  • Варна
При нас 3 на АЕ - история, биология и география.

# 395
  • София - Младост 1А
Здравейте момичета и момчета,

Погледнах си последната публикация... 6 месеца отсъствие.... направо съм за изключване Simple Smile
Уви причините бяха уважителни. Бяха много тежки месеци и загубата ме събори. През летните месеци попътувах и се постарах се да "се събера" и да продължа, въпреки че на думи е лесно, на дела... хич.
Няма да мога да наваксам с четенето, ще се пробвам поне за месец назад.
Толкова време мина, че направо не знам какво по-напред да споделя... май най-важното - много ми липсвахте всички! И срещите ни също!

# 396
  • София
Добре дошла отново, Drina!И ти ни липсваше  Heart Eyes, така че не зачезвай  пак за толкУз много време

# 397
Дрина, добре дошла отново! „Събирането„ след загуба нито на думи, нито на дела е лесно. Прегръдки!

# 398
  • София
Drina, безкрайно се радвам, че си отново при нас.  Heart

# 399
  • София
Здравейте! Ако някой търси следните учебници, да ми пише на ЛС. В отлично състояние са. Ето списъка :
Биология на АЕ, изд. "Анубис", История на АЕ, изд. "Анубис", ИИ, изд. "Булвест 2000" и Атлас по География, изд. "Атласи", първа част за 8- ми и 9-ти клас.

# 400
  • София
Като че ли при нас ще са на ИЕ История, Биология, Химия, География. За Физика не знам.

# 401
  • София
Drina,  добре завърнала се и дано с времето болката поутихне Heart

На вчерашните рожденици, честито на патерица! Да растат здрави, усмихнати и отговорни млади хора!

Моето малкото се разболя и аз съм крива. Боли го гърлото, сополив е и има лека Т. Сигурно ще разсополяви и наборката Close

# 402
  • Там, където мечтите се сбъдват
Drina,  добре завърнала се и дано с времето болката поутихне Heart

На вчерашните рожденици, честито на патерица! Да растат здрави, усмихнати и отговорни млади хора!

Моето малкото се разболя и аз съм крива. Боли го гърлото, сополив е и има лека Т. Сигурно ще разсополяви и наборката Close

Ударно витамин ц, клей за смучене и 5 пъти на ден Отче наш за бързо минаване:))))

# 403
  • София
Бързо оздравяване на малкото сиренце!
На мен току що една циганка ми разваля магия 😉. Забавлявам се...

# 404
  • София
Моят син всички разказвателни предмети включително и историята ще я учи на АЕ.

Общи условия

Активация на акаунт