Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 275
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Моята учи макс по 2 часа на ден, прибира се към 15 ч. - каквото може като проекти, съчинения прави през уикенда, тази година са на блок часове и е доста удобно. Ходи допълнително на уроци по математика и английски през седмицата и на курс по рисуване и плуване в неделя. Но тя от малка е много организирана и експедитивна. Остава й време и да си чати с момчета Simple Smile

# 661
  • Варна
Не учи. Времето му е разпределено между тренировки, приятели и компютър. Успехът му /думата хич не е на място тук/ удари дъното.

# 662
  • Варна
Всеки ден учи от 18-19 и 20-21 ч,  значи два часа,защото като свърши училище  директно отива на тренировка. Един ден в седмицата не тренира и учи всичко за следващите два дни, ама пак максимум 3 часа. Събота и неделя до обяд трен, после яде, спи/почива, и към 15 ч почва да учи до 19. Единия ден разхожда кучето 2 часа, а в другия понякога имат и акробатика още 2 часа. Излизане ако се добави, не знам, ама засега няма.
Входните биваха, върти се около 5-цата.История на АЕ й е най-омразния предмет, просто й е много безинтересна. По музика преписвали с Shazam, много се смях Simple Smile

# 663
Не съм само аз отчаяна, значи!
Моята не учи, стартира ударно с тройка на входното по рисуване! Joy
Историята продължава да я мъчи, по останалите има прилични резултати и две отлични - мястото и в класацията е скочило осезаемо нагоре, явно масово не са се представили блестящо децата. Гледат да наваксат със социалните контакти, разбирам, че това е по - важно за тях. Продължавам да си пея за баланса, но няма кой да ме чуе.

# 664
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Не съм убедена колко качествено учи, но се прибира към 15, яде/ спи. От към 16 до 17 учи и излиза. Като се прибере към 20 вечеря и се затваря в стаята да учи или пише презентация. Когато се промъкна тихичко да видя какво прави , наистина е така. Снощи прави презентация по БЕЛ до 23.
Ходи на английски понеделник и сряда и се прибира преди 18. Тогава или не излиза с приятели или пътьом слиза да се видят за малко.....

# 665
  • София
Определено не ѝ стига времето, но и аз не я притискам особено за отлични оценки. Два пъти седмично е на тренировка, един цял следобед е на АЕ и две допълнителни занимания е записала в училище.
А и когато е имала натоварен ден, КПД ѝ е нисък. Снощи около 21ч дойде да ѝ помогна с една елементарна задача. Предложих ѝ да я оставим за сутринта. Оказа се, че изобщо няма нужда от помощ. Толкова е била уморена, че изобщо не е вдянала какво се пита в условието.

# 666
  • София
Честито на празнуващите, сори изпуснах ви!
Не виждам особено да се е разучила, но според нея учи, а аз не я виждам, защото по цяла вечер споря с шестокласника. Така де, след 8-ми клас ми е все едно. Забелязва се една 4-ка по география след две 6-ци и една 5-ца по история, но да се оправя. По БЕЛ днес им е бил правописния тест и се оплака, че е бил гаден, защото освен традиционните въпроси върху правопис и пунктуация си позволили да им сложат и три въпроса от "Илиада" и то със свободен отговор. Лекинко ме подготви за 4-ка, защото видиш ли ако имала 4-ка щели да я пратят в центъра по писане, а там много добре обяснявали Wink Миналата година учителката ми каза, че всеки можело да посещава въпросния център така, че ми е ясна работата.
Виж в социално отношение е щастлива и доволна, а това също е важно и ме радва.

# 667
Не учи. Времето му е разпределено между тренировки, приятели и компютър. Успехът му /думата хич не е на място тук/ удари дъното.
и у дома е същото положение, само че без тренировки, ако го накарам да отвори учебник след излизането ми от стаята учебника се затваря. Вчера  с 1000 уговорки прочете два урока по химия, днес го изпитали и резултата похвала в дневника. Ако не беше чел, със сигурност щеше да двойка.

# 668
  • София
Моята се представи съвсем прилично на входните по предметите, които не учиха миналата година - 5ци и 6ци. За сметка на това се издъни с 3ка по математика,  която принципно и е силен предмет. Къде е бляла не знам, но да се оправя.

# 669
И моят не учи. Ходи на училище, защото трябва - да нямал отсъствия. След това на тренировки (каквито си е намислил, не е състезател), малко фотография, вечеря, гледа телевизия (защото аз съм заела компютъра) и си ляга. Ако попитам дали е учил ме мята на черешата - даа, по всичко съм учил днес, а бюрото не е пипано от седмица Rolling Eyes Обаче държи отличен текущ успех, само на входните нива има ниски оценки (миналата година бяха подготве и нямаха всички предмети, та беше позабравил изглежда). Трая си за момента, явно се справя и без да виси над учебниците. Мен ме устройва, той е доволен, че не го закачам, въобще пълна хармония Stuck Out Tongue Closed Eyes
Яна, на входното по математика има чиста двойка (без миналата година не е пропускал олимпиади и състезания)! Решавал задачите като за ромб, а те били за квадрат. Е, колко да има? Насолих го и набързо навъртя две шестици, да ми покажел, че "не съм тъп" Sweat Smile

# 670
  • Там, където мечтите се сбъдват
На наборът би следвало да му е широко на врата, след отпадането на всекидневните тренировки, друг е въпросът, че се е качил на влакчето на любовта и е нарамил по две мини под мишница. Учи може би 4-5часа на ден, преки наблюдения нямам освен по френския където за момента се учим да произнасяме правилно, да не кажа, че той се опитва мен да научи, хахахах, та има един момент в седмицата, когато у нас се чуват хиляди странни звуци:) Вчера имаше тест по БЕЛ, ама входен ли е или не, но аз така бях набрала затова, че си загубил някъде якето, че хич и не се сетих да го питам как е минал....
И аз като Горги съм се фокусирала върху малката, която извън училище започна английски, в училище - руски и е оле мале, но сама държеше на английския за да можела да пее песните, на които танцува, та сега сме на вълна на учене на езици и даже сутринта ММ пита "Добре де, как бабушка е баба, не беше ли пеперуда!" "Бабочка е пеперуда!" му пояснявам:)

# 671
  • София
И моята не иска да учи. Той е следобед на училище. Сутрин става към 9; 9:30 яде, мие се, мотае се. Може да хвърли един поглед на някой урок, ако ще правят тест и към 12 часа излиза. Два дни от седмицата ходи сутрин и на плуване, после се връща до вкъщи, за да си остави нещата и в тези дни пък съвсем не отваря учебник.
На входните нива има от 4 до 6. Как е успял да изкара тези весоки оценкии идея нямам.
От събота поднови немският, но и там същата работа Frowning1
И аз се занимавам, доколкото имам възможност със сестра му, защото е 7 клас

# 672
  • София
Аз не го виждам да учи, ама хич. Виж на телефона и плейстейшъна няма никакви пропуски Sad. От входните и текущите оценки се държи над 5 за момента, изобщо не зная как му се получава. Да е жив и здрав, другото изобщо не го мисля, колкото по-леко му е по пътя, толкова по-хубаво. При мен всичко става по трудния начин и с много усилия, ако на децата им се получава по лесния начин, идеално.

# 673
  • В средата на времето
jd, честити ти нов дом! Да бъде изпълнен с любов и топлина, да посрещаш в него все хубави хора! Simple Smile А по случай помъдряването ти Simple Smile - пожелавам ти време и простор за всички неща, които обичаш да правиш и те карат да се чувстваш добре! Бъди здрава! Flowers Rose

ninanb, да е живо и здраво и твоето порасло момиче! Flowers Tulip Много мило честване се е получило. Simple Smile

Нямам наблюдения върху това, колко часа на ден отделя за учене моя син. Той е втора смяна и даже не съм наясно в колко часа става сутрин. Rolling Eyes. Той няма никакви странични занимания, извън себе си и съботните уроци по немски. На входните, които минаха има петици и шестици. За моя приятна изненада, подхожда с ентусиазъм към немския език (поне за момента). Хареса му, както учителката в училище, така и учителя от школата. Чукам на дърво, хвърлям сол и т.н. думите му "немският бил лесен" да не му изиграят лоша шега. Joy
Утре вечерта е на РД на негов съученик и сега съм в чуденка какъв вечерен час да му определя. Ако трябва да съм честна - хич не ми се иска да ходи. Ще бъдат в заведение, доколкото разбрах, и като нищо може да лепне нещо. От друга страна, това, че се е навил да отиде, си е събитие само по себе си.Rolling Eyes

# 674
Izida, да не става въпрос за някакъв си Golden.. и моят е на РД в заведение, та затова питам, може и съвпадение да е разбира се..

Общи условия

Активация на акаунт