Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 388
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • София
jd, честита да си! Да изпълниш новия дом с топлина и вкусотии, както ти можеш! 💖🎂

# 646
  • София
Жива и здрава да си jd!
На френския фронт всичко е спокойно,  засега. Оценките на входните нива се движат баавно, без набора да си дава много зор.

# 647
  • София, в момента в любимото ми село Железница
jd, честито на патеричка! Да си жива и здрава и само хубави спомени в новия дом!

И наборката вчера имаше РД! Съучениците я изненадаха с моя помощ с торта и много подаръци. Голямо чатене падна в Месинджър с част от тях. Впечатлена съм - прекрасни млади дами и господин.

Ние дружно и четиримата преминахме през кихащ вирус. Много неприятно беше, особено при мен, но мина. От днес пак съм на работа, а останалите поетапно понеделник и вторник се върнаха на училище/работа.

# 648
jd, честито ти жилище и рожден ден на патерица! Flowers Rose
Много щастие, любов и разбирателство под новия покрив!
Нинче, честита да е и твоята девойка, късмет, веселие и здраве от мен! Balloon

# 649
Нина, да е жива, здрава и щастлива рожденичката.

Много рожденици около нас и моя РД идва. Тази година си бях измислила много интересен подарък "от мен- за мен" и сега като ви чета се замислих, че не си спомям какво беше Simple Smile.

# 650
  • София
jd, бъди жива и здрава! Пожелавам ти много щастливи мигове в новия дом!

Нина, да ти е жива и здрава девойката! Много готина изненада. Явно са задружен клас. Пожелавам й много истински приятелства!

Наборът и той изкарая някакво вирусче с хрема и кашлица миналата седмица. Мен ме подмина май.
Ох, дано да не се налага ДО, но като гледам броя на заразените...
Наумила съм си сега да купувам овлажнител за въздух. Има ли някой от вас такъв уред у дома? Да препоръчате марка?

# 651
  • София
Да е жива и здрава рожденичката, Нинче! Много готина изненада, браво на децата!

# 652
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честито на всички празнуващи!!!
Имаше ли някой от тук, който е изкарал магистратура към факултета по педагогика в Софийския, че имам един въпрос:)

# 653
  • София
На патерица, но от сърце - да са здрави и щастливи рождениците и вчерашните именици!

jd, нека е пълен с радост, веселие, хармония и благоденствие новият ви дом! Да имате много празници и да събирате скъпи гости! На вратата ви да звънят само хубави хора с добри вести!

# 654
  • Sofia
jd, да е пълен с щастие новият дом ! Heartpulse

# 655
  • София
И от мен поздравления за рождениците, имениците и новодомците! Дните ви да са изпълнени с радост и само хубави спомени да ви остават!💐

# 656
  • София
jd, честит рожден ден! Честит нов дом, само щастие и здраве да имате всички!
Nina, да ти е живо и здраво момичето, много успехи да има! Супер за изненадата.

Леле, какво затишие.. - да не сте всички в ступор от входните нива!?
При повечето френски деца е тежко положението с входните, най-вече по разказвателните, от които или не помнят нищо или толкова им е било и ученето в седми клас., но на този етап най-вече се вълнуваме дали няма да пуснат кепенците.

# 657
Аз съм много доволна от входните нива по разказвателните, АЕ  и мат. Но по БЕЛ положението в целия клас е забавно Simple Smile, средният им успех е 3,75.
Аз нещо малко се прецаках - болят ме синусите и главата. През нощта ме боля и корем, мрън.

# 658
Хаха, Сънчо, и с испанските деца е така Simple Smile Дъщеря ми получи първата си двойка по испански, оказа се, че доста неща е позабравила лятото... по разказвателните на езика също й е много трудно, обаче пък какъв социален живот кипи...няма търпение да отиде на училище, а подозирам, че не е заради това, което се случва в часовете Simple Smile.

# 659
Честито на празнуващите!
Аз искам да попитам, как им стига времето на децата, какъв горе-долу е режимът? Вярно, че синът ми е разсеян и се размотава, обаче обективно ми се струва трудно да си вмести дори прилично учене, не изрядно  в програмата.
Обикновено се връща малко преди 16ч, защото часовете са до 15.05.Ето вчера, като се прибра хапна една супа, после си почива до 17.След това започна да прави презентация по биология(от днес за вчера), но пък се оказал единствен готов. Вярно, не е всеки ден, но я прави до 19ч.И не се е разсейвал с друго, аз гладих дрехи в същата стая. Но пък и много се мотаеше, петнайсет пъти сменя картинки и шрифт. От 19 до 20ч учи по физика и решава задачи, вечеря до 20.30 и после ходи да учи по история и да пише домашно, ама вече заспал. За математика да порешава, не остана време, аз държа поне в 22 да е в леглото.
Днес, същата работа-върна се преди 16ч, после излязохме по спешност(наистина се налагаше, отидохме до РУ, където му върнаха откраднатия телефон) Прибрахме се и още не е почнал да учи. Не мога да вместя малко повече заниманията по език.
Ей това ми е интересно, колко часа учат децата и къде ги вместват.

Общи условия

Активация на акаунт