Още пясъкът е по краката, а ДЕВЕТИ чука на вратата

• 35 261
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
jd, много усмивки и щастие в новия дом!
ninanb, да е здрава и успешна девойката!Чудесно е, че са задружен клас, много мило!
estelliana, значи при вас пърхат любовни пеперуди... Моята девойка твърди, че гадже не иска вече, не и се занимавало с никой, имала много ангажименти. Smile
По отношение на входните за мен не е е добре положението с наборката. Оценките са от 3 до 6, успех средно ,малко над 4,50. Чака още резултат от математика и биология. Доста ниски са оценките като цяло в класа. Най ме притесни оценката по френски. Учителката им казала, че били добре входните, има в класа 1 шестица, 2 -3 петици, 2-3 четворки и другото са двойки и тройки. Какво му е добрето се чудя, но може пък и нарочно да е вдигнала летвата на входното. Моята е с 3.45, при условие , че завърши с отличен по френски, била забравила граматиката, но да не се притеснявам, щяла бързо да си я спомни. Hushed
За ученето, според мен много малко учи, винаги е била така, но накрая се оправя добре, не зная до кога ще и се получава, имам притеснения по тази тема. Прави минимум нужното и нищо излишно. Ходи на хиляди занятия и дейности, но аз категорично съм казала, че ако училището закъса ще има сериозна редукция на тези дейности. Миналата година при несигурно начало, след като казах, че ще спре с дейностите, защото не успява, училището го оправи.

# 676
  • В средата на времето
Izida, да не става въпрос за някакъв си Golden.. и моят е на РД в заведение, та затова питам, може и съвпадение да е разбира се..
Не знам нищо повече, освен, че е в Младост 1.Rolling Eyes

# 677
Съвпадение е значи..Simple Smile нашето събитие на бул. Черни връх..Попитай кое е заведението за твое спокойствие, моето се оказа нещо подобно на наргиле бар място за партита и т.н....не че тази информация е успокоителна, но все пак знам къде е..

# 678
  • Sofia
Съвпадение е значи..Simple Smile нашето събитие на бул. Черни връх..Попитай кое е заведението за твое спокойствие, моето се оказа нещо подобно на наргиле бар място за партита и т.н....не че тази информация е успокоителна, но все пак знам къде е...

Да идеш да си го прибереш по някое време, викаш Wink Satisfied

Нашият учи, като го нагрея. По принцип много се интересува и има много знания по природните науки, но не са тези, които са по урок, та трябва да се отваря и учебник. Втора смяна е - изоглавен и изпуснат. Един ден го питах добре ли му е сутрин сам и отговорът беше "Леле, много ми хубаво, супер ми е направо" Laughing Понеже досега винаги съм била наоколо през повечето време.
Днес има три контролни. Заради карантината класът им изпусна доста и сега наваксват.

ninanb, да е жива и здрава наборката на голяма патерица Sparkling Heart

# 679
Изида, бих се измъкнала с прибиране преди 22 ч. - по закон няма право след този час да е навън непридружен. Та ако иска да отидеш и ти, за да остане по-късно. Мисля че няма да иде никъде Joy

# 680
  • София
Да, бе! А дежурното: "Ама всички други ги пускат!" Joy

# 681
Другите си имат други майки. Ти си имаш мен и за нещастие съм зла!

# 682
Ох, Беки, с глас се смея! Flowers Tulip

# 683
  • В средата на времето
Беки, разбрахме се да си тръгне така, че в 10:30 да си е вкъщи. Надявам се да не се издъни...(за доброто на бъдещия му социален живот, не за друго). Simple Smile

# 684
  • Там, където мечтите се сбъдват
Беки, разбрахме се да си тръгне така, че в 10:30 да си е вкъщи. Надявам се да не се издъни...(за доброто на бъдещия му социален живот, не за друго). Simple Smile

Мъдро решение, добър баланс между моркова и тоягата:)

# 685
  • София
Момичета и момчета, спешно ми трябва индивидуален учител по математика за един шестокласник. Ако някой има координати, моля да ми пише.

# 686
  • Sofia
Аз след Спунк с молба за контакт с очен лекар по ЗК, при който не се чака много. Направлението ми изтича в края на месеца. Трябва да сложа очила (от бабешкия диоптър за наблизо).

# 687
  • Там, където мечтите се сбъдват
Аз след Спунк с молба за контакт с очен лекар по ЗК, при който не се чака много. Направлението ми изтича в края на месеца. Трябва да сложа очила (от бабешкия диоптър за наблизо).

При добрите се чака, нал знайш:) За моя съм запазила час още през септември та чак за ноември. Скоро обаче ми препоръчаха очния в Америмед, обади се, може и да има часове до края на месеца

# 688
  • В средата на времето
Ани, пробвай в тази клиника, ако не ти е "на края на света". Simple Smile При различни очни съм била там и съм доволна. Работят със ЗК и можеш да си запишеш час през сайта.
Скрит текст:

# 689
Спункче, помня кога те питах за лютеницата, но се мотах, мотах, и чак днес я правя по твоята рецепта със сини сливи. Не ми стана ясно само колко време я печеш, на колко градуса и заваряваш ли бурканите после. Аз изпекох чушките и патладжаните във фурната, за да ги обеля, другото ще правя както си писала.Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт