Хасково - 21

• 83 644
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Да препоръчате място с вкусна пица?

# 331
Здравейте, интересуват ме мнения за  работата на д-р Дачева, зъболекар. Изобщо, търся много внимателен зъболекар, изключвам Тодоров и клиника Киряков. Благодаря!
.       А може ли да попитам защо изключвате Киряков и Тодоров?

При Тодоров трудно се запазва час в обозримо бъдеще Simple Smile Киряков- субективни причини Simple Smile

# 332
  • БГ
Да препоръчате място с вкусна пица?

Незнам дали сте от Хасково?
Всички са в централната част - Уно Пиу, Ретро, Плаза, Вю.

# 333
Много са вкусни пиците в Каменец.

# 334
  • Mostly in my mind
В Уно Пиу най ми допадат пиците.  Simple Smile
За изключително внимателен зъболекар препоръчвам Елена Филева.  Кабинетът е в блока над детски кът Лагуна,  първия вход.

# 335
В Уно Пио седнахме последно мин.есен.
Детето яде само Маргарита-еми за нескромната си цена, ни я поднесоха с най-гадното доматено пюре и отгоре с кашкавал. Не сме чак толкова придирчиви, но тази пица беше пълен отврат.

# 336
  • Mostly in my mind
Като цяло, няма място в града, където да си кажеш "уау, уникална пица". Малко останаха и читавите ресторанти с наистина добра храна.
Днес за пръв път взех на каката от едно павилионче срещу бившия хотел Даймонт, на моста. За цената си беше чудесна. Приготвят я на място. Също беше Маргарита.

# 337
Чувала съм за това павилионче, дали правят доставки?
Разговорихме се с майка ми наскоро за ресторантите и с носталгия си спомних пиците на Пещерата Simple Smile

# 338
  • Mostly in my mind
Правят. Ето телефона и меню с всички пици и размери

# 339
  • Някъде там на юг...
До момента се въздържах от темата за зъболекарите, но след като прочетох името на д-р Филева реших и аз да се включа. Ами не я препоръчвам в никакъв случай. И да, тъмно кафявата пломба (в последствие) беше най-малкия проблем. Другият, който ми създаде изискваше 3 месеца лечение. В никакъв случай не си налагам мнението. Споделям накратко опит. Съгласна съм, че винаги от един лекар или зъболекар има доволни и недоволни. Добрите такива обаче обикновено рядко дават час от днес за утре. А за спешности доколкото знам си имат отделено време.

# 340
В центъра до Версай имаше едно тип бързо хранене, в което пицата беше мнгоо вкусна. Топла и сега изпечена.
Нещо с "М" беше заглавието, но не си спомнят.
В страни от фонтаните се падаше.
Даже не знам дали работи

# 341
Здравейте!Налага ми се да направя кюртаж-да ми препоръчате лекар.?

# 342
  • Хасково
Аз правих при Честименова. Доволна съм...ако така мога да се изразя. Лекарите, при които се следих после в София, казаха, че добре е направен. Забременях година по-късно. Важно е да отидете на два три прегледа след това, за да се следи дали се изчиствате, защото при мен беше се задържала малко кръв и пих и хапчета за химически аборт.

# 343
Благодаря-и аз се бях насочила към нея!

# 344
Здравейте, моля за добър дерматолог в Хасково.Става въпрос за бенки.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт