Хасково - 21

• 83 711
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте добър педиатър има ли в града?

# 376
  • Хасково
Здравейте, казвам се Харалан Василев и поради причината, че имам дете със специални потребности се наложи да придобия нова професия, съответно правя кабинет по ерготерапия в Хасково. Работя с деца със специални образователни потребности - предимно от аутистичния спектър, деца с хиперактивност и дефицит на вниманието, интелектуална недостатъчност, деца с обучителни или поведенчески затруднения, както и всякакъв вид деца с някаква психиатрична и/или неврологична диагноза, също и без поставена диагноза. В случай, че някой има нужда или се интересува по-подробно какво точно е ерготерапията /терапия чрез дейности, значими и важни за клиентите/ може да ми пише на лично съобщение или да ми позвъни на 0878936139. Официално започвам работа след 15 май 2023 година, но ако желаете може да се включите и по-рано, като ранните услуги са тип "обследване на дете" и "консултация на родители" с цел установяване дефицитите на децата, набелязване на терапевтичните цели и изготвяне на терапевтичната програма. Допълнително имам добри познания по неврорехабилитация, невроерготерапия, биохимия и различните видове хранителни добавки, а също така мога да Ви насоча към лекари, клиники и терапевтични центрове, които ще Ви свършат някаква полезна работа, тъй като в България са доста малко лекарите /и не само те/, които могат да помогнат сериозно на децата със специални потребности. Много е важно при децата със СОП терапевтичните мерки да започнат колкото се може по-рано.

# 377
Здравейте.Има ли в града магазин за градински чешми и декорация на двор?Държим да ги видим на живо и да има разнообразие,в Кърджали избора е доста ограничен.Благодаря.

# 378
  • Mostly in my mind
Виждала съм в Практис. Но от задния край, където са строителните материали. Колко е изборът, нямам идея. Blush

# 379
  • БГ
Здравейте.Има ли в града магазин за градински чешми и декорация на двор?Държим да ги видим на живо и да има разнообразие,в Кърджали избора е доста ограничен.Благодаря.
Пловдив, м-н Рила. В магазина им в с. Брани поле видях 5-6 варианта на градински чешми. Възможно е в магазина срещу затвора да има по-голямо разнообразие.

# 380
Благодаря,практис го видях няма голямо разнообразие и той.Ще ходим в Пловдив явно.

# 381
Здравейте, мнение за гастроентеролог Д- р  Живко Четалов?

# 382
  • Хасково
Ако е за нещо сериозно, препоръчвам ви началникът на отделението по гастроентерология в Пловдив. При моя близка не видя огромен тумор, а жената вече дори не можеше да се храни нормално. Предписа и витамини и хапчета за рефлукс ...

# 383
Ако е за нещо сериозно, препоръчвам ви началникът на отделението по гастроентерология в Пловдив. При моя близка не видя огромен тумор, а жената вече дори не можеше да се храни нормално. Предписа и витамини и хапчета за рефлукс ...
Някакви координати ще може ли?

# 384
  • Mostly in my mind
Здравейте, мнение за гастроентеролог Д- р  Живко Четалов?
И на мой познат не е видял тумор... Sad
Ако ще е в Хасково, по-добре този, който е до Чочко, в Херон, но му забравих името.

# 385
Здравейте, мнение за гастроентеролог Д- р  Живко Четалов?
И на мой познат не е видял тумор... Sad
Ако ще е в Хасково, по-добре този, който е до Чочко, в Херон, но му забравих името.
.  Бих казала, че и Дочев е същия. Ходих при него с проблем даже не пожела да ме прегледа.Отнесе се супер неглижирано към болките ми и ми препоръча да пия антидепресанти. Добре, че отидох в Пловдив при доктор Антон Тодоров и след това се оперирах.

# 386
  • Хасково
Някакви координати ще може ли?
Заповядайте https://www.hospitalpulmed.bg/includes/pages/functionary.php?id=22

# 387
Мнение за ЯМР в Хасково?

# 388
  • Под люляка
Здравейте, моля за препоръки за ресторант планувам кръщене октомври месец

# 389
  • Mostly in my mind
Хистори, Алафранги, Каменец. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт