Хасково - 21

• 83 755
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • In Neverland
Здравейте, в кои фризьорски салони правят плитки с прежда и как върви цената? Някой ако е чувал нещо ще съм благодарна 😊

# 391
  • Хасково
Хистори, Алафранги, Каменец. Simple Smile
Хистори не препоръчвам. Организацията им е мн зле. На кръщенка бяхме и ние обядвахме в 4. Да не говорим, че месото беше толкова зле направено, че си остана по чиниите.

# 392
Здравейте! Препоръчайте добър зъболекар, който работи по здравна каса и е внимателен. Става въпрос за киста на зъб(челюста). Да може да лекува възпаление и инфекция на корените. Евентуално ако някой е имал подобен проблем, как протича лечението. Благодаря.

# 393
Мочуков или Дъбев

# 394
Здравейте! Препоръчайте добър зъболекар, който работи по здравна каса и е внимателен. Става въпрос за киста на зъб(челюста). Да може да лекува възпаление и инфекция на корените. Евентуално ако някой е имал подобен проблем, как протича лечението. Благодаря.
. По-скоро в Пловдив. Не съм ходила при Мочуков,но Дъбев за мен лично не. Даже и ръкавици не слага.Зъба след неговото лечение боли и той иска да го затваря. Съжалявам, че си изгубих времето там и не малкото пари. Взема в пъти по-скъпо от която и да е луксозна клиника. И в момента в Пловдив оправят сътвореното от него.Още ме е яд, че се доверих на една зъболекарка дето ме изпрати при него.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 14:48 от etaa

# 395
Хистори, Алафранги, Каменец. Simple Smile
Хистори не препоръчвам. Организацията им е мн зле. На кръщенка бяхме и ние обядвахме в 4. Да не говорим, че месото беше толкова зле направено, че си остана по чиниите.
бяхме гости на кръщене в тихия кът. Хареса ни като обслужване и атомосфера. Много зависи какво търсите вие , ще има ли деца, искате ли парк на близо , градина.
Виждала съм кръщенета и на тропикана , ако става дума.

# 396
Гинеколог Д-р Янка Стойкова мнения за нея ?

# 397
Има ли в Хасково съдови хирурзи, не държа да е добър, за документ ми трябва, не за лечение.

# 398
  • Някъде там на юг...
Има. Д-р Тодева в Първа поликлиника. Работи мисля само в петък, но за всеки случай си провери.

# 399
  • Англия
Бихте ли ми препоръчали къде мога да ида на педикюр, държа на добра хигиена. А на козметик за дълбоко почистване? Благодаря!

# 400
Зад полицията има една възрастна педикюристка, работи стерилно, медицински педикюр.

# 401
  • Англия
Зад полицията има една възрастна педикюристка, работи стерилно, медицински педикюр.
До компютър консулт ли? Ходила съм преди години, не спря да се хвали как работила в Швеция, какви ѝ били качествени инструментите, но само ми изряза с тези ножчета мъртвата кожа, без да полира с пила. Ноктите ми само ги лакира, но без да ми обработи кутикулите. Иначе хигиената беше на ниво. Може би пак бих пробвала, но се надявам на други препоръки.

# 402
Тази не е работила в чужбина, Виолета се казва, нисичка, с много къса коса.Работи в мазето на една къща, но обработва ходилото с кюрета, чисти кожички на ноктите, заглажда ги с електрическа пила. Улицата на която е задния вход на полицията, не и знам името.Аз от тази съм най- доволна.И зад военния стол Христина работи чисто и добре,но не медицински педикюра.И в пресечката от Чочко към Лебеда също работи чисто и хубаво.

# 403
  • Англия
Благодаря много, ще се радвам, ако някой знае адреса на тази Виолета, живея наблизо и най-важното е, че работи при добри хигиенни условия

# 404
Като тръгнеш от задния вход на полицията към училище ,,Хр.Смирненски" по същия тротоар, една двуетажна къща, има табела.

Общи условия

Активация на акаунт