Хасково - 21

• 83 570
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Има ли мами сред вас, които скоро са раждали в Аго Хасково?? Кой беше израждащия ви лекар и останахте ли доволни ??

# 241
Този въпрос се разисква във всеки трети пост- дословно, едно към едно. Ще си каже човек, че раждаемостта в Хасково бележи значителен ръст Pensive

# 242
Здравейте! Има ли мами сред вас, които скоро са раждали в Аго Хасково?? Кой беше израждащия ви лекар и останахте ли доволни ??

Аз! Препоръчвам д-р Добрев.
Голям човек е!

# 243
И аз съм за д-р Добрев!

# 244
Вчера бях за пръв при него на преглед. Останах доволна от прегледа и отношението. Затова питам дали и при самото раждане е така добър. Не ми се отива чак в Пловдив да раждам, далече ми се вижда.. Но и в околностите не останаха вече кадърни лекари за съжаление. Иска ми се да родя в Хасково, най - вероятно ще избера Добрев.Иначе съм от кърджалийско, не живея в Хс. Затова мненията ви ще ми помогнат много. Благодаря ☺️

# 245
Вчера бях за пръв при него на преглед. Останах доволна от прегледа и отношението. Затова питам дали и при самото раждане е така добър. Не ми се отива чак в Пловдив да раждам, далече ми се вижда.. Но и в околностите не останаха вече кадърни лекари за съжаление. Иска ми се да родя в Хасково, най - вероятно ще избера Добрев.Иначе съм от кърджалийско, не живея в Хс. Затова мненията ви ще ми помогнат много. Благодаря ☺️
Още преди да забременея бях пациентка на д-р Добрев. Той ми водеше и женската консултация, като това беше до декември 2021г. През цялото време съм ходила с удоволствие на прегледите. Доста обстоен е на всеки преглед, отговаря на всички въпроси и винаги си вдига телефона. Не родих при него поради определени причини, но ако обстоятелствата бяха други с удоволствие щях да родя при него. През цялото време съм му имала пълно доверие. Мисля, че няма да сгрешите с избора си. Simple Smile

# 246
А някой дали знае цената за раждане при него? Ако се уговорим предварително той да присъства например

# 247
Момичета,да знаете къде продават белина на Перилис?

# 248
Връщах се да търся нещо и си припомних за морето. Бихте ли споделили тези, които ходихте в къщите на Общината, как бяха условията?

# 249
  • Mostly in my mind
Миналата година бяхме за първи път. Доколкото разбрах няма човек, който почиства след края на всяка смяна. Разчитат на наемателите. Съответно заварихме пясък по леглата и в банята. Спалното бельо не беше застлано. Настанихме се и взех да чистя. Като цяло базата е много хубава, но за съжаление неподдържана. Храната е много, но не еособено вкусна. Качеството пък не коментирам. Аз и не очаквам повече за съответната сума. Но гладни няма да останете със сигурност. Наблизо продават палачинки и мекици. Кафе еспресо продават в барчето.
Плюсове: плажът е наблизо и е много  хубав. Комплексът е затворен. Не се притесняваш да пуснеш децата да играят.  Има много деца. Ако не срещнат познати, със сигурност ще намерят нови приятели.   Лидл също е наблизо с кола. Няколко пъти ходихме да пазаруваме салата, плодове и по-необходими неща.

# 250
Миналата година бяхме за първи път. Доколкото разбрах няма човек, който почиства след края на всяка смяна. Разчитат на наемателите. Съответно заварихме пясък по леглата и в банята. Спалното бельо не беше застлано. Настанихме се и взех да чистя. Като цяло базата е много хубава, но за съжаление неподдържана. Храната е много, но не еособено вкусна. Качеството пък не коментирам. Аз и не очаквам повече за съответната сума. Но гладни няма да останете със сигурност. Наблизо продават палачинки и мекици. Кафе еспресо продават в барчето.
Плюсове: плажът е наблизо и е много  хубав. Комплексът е затворен. Не се притесняваш да пуснеш децата да играят.  Има много деца. Ако не срещнат познати, със сигурност ще намерят нови приятели.   Лидл също е наблизо с кола. Няколко пъти ходихме да пазаруваме салата, плодове и по-необходими неща.

Да, много точно мнение. И аз го подкрепям. На мен много ми хареса, аз съм непретенциозен човек. Много е удобно това с храната, не мислиш непрекъснато какво ще се яде. Аз си лежах на басейна по цял ден, беше много тихо и спокойно в базата. Нашата къща си беше чиста, явно сме попаднали на чистници преди нас Laughing Ние съответно също изчистихме преди да си тръгнем, така е нормално! За парите, които плащаш, мястото си е много добро, пак бих отишла!

# 251
Има басейн в комплекса ли, а детски? Има ли къде да разгледам снимки?
Не ме притеснява почистването, стига да няма разни гадинки Simple Smile
А храната може ли да се заяви ден за ден?

# 252
Храна не се заявява..плаща се предварително за картата. Вс си ден за следващия вадят меню.
Басейн има само един. Мисля че макс е 1.4м. става за деца.

# 253
  • Mostly in my mind
Няма много снимки в нета. Ние бяхме края на сезона и не ползвахме басейна, понеже не знаех как и дали го поддържат. Иначе привидно беше чист.
За храната са отговорили.
Ако кандидатствате, отбелязвай "масивна къща". Simple Smile

# 254
Басейна е плитък, има и пясъче вътре , щот децата от плажа и направо на басейна са следобед, но нищо фатално! Храната я дават в определен час всеки ден, отиваш с една касетка и си слагаш вътре нещата и се храниш на верандата си. Беше предостатъчно, няма изяждане! Имаше и плодове...Всичко.Пак казвам, аз не съм претенциозна, обаче. Ние бяхме в "романтика", не в "масивна къща", една спалня и една стая с три легла, прилично голяма веранда...Не ни беше никак тясно ...

Нещо, което се сещам, че не хареса на моя приятелка, които бяха без кола- няма къде да се разходиш там. Базата е буквално на самия път. До Созопол са 3 км, без тротоар. Единствено по плажа разходка, ако сте без кола.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 13:11 от kikokolin

Общи условия

Активация на акаунт