Азиатска козметика и грим 18

• 44 633
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Йен, благодаря:smile:

# 646
Последната ми поръчка от Yesstyle е шипната с Хонконгските пощи. Някой има ли опит с тях?

# 647
Внимание япоянки! Тъкмо си отворих пратка от Джолсе (щото какво друго да прави човек в 3 сутринта), в нея бяха неща от Clearance разпродажбата от края на август. Всички продукти на FLOWFUSHI са с изтекъл срок на годност 21.09.2020. Ако някой е пазарувал тогава тази марка, вижте си корейския етикет. При мен всичко е изтекло - шийт маски, спирала и балсам/гланц за устни.
Скрит текст:

# 648
Blixa, много неприятно. Пиши им и настоявай за пълен рифънд и им се скарай, че не е било обявено, че са с кратък срок на годност. Напоследък доста от нещата купени на голям sale и на clearance са с много кратък срок на годност. Явно имат залежаване на стока покрай вируса, но преди поне си правеха труда да пишат, че нещото е с exp.date еди- кога си. От разпродажбата август месец и при мен има 2-3 неща изтичащи след малко, а бях взимала по няколко бройки за запас.

# 649
Мога ли да използвам COSRX Snail Mucin около очите?

А това - Cosrx, Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion, with Birch Sap - то къде влиза в рутината - преди или след муцина - и двете са по-плътнички...

Благодаря предварително!

# 650
Момичета, какво мислите за пептидния серум на AMPLE: N ? Малко пред свършен факт питам, понеже не можах да изчакам да събера мнения и го поръчах 🙊

# 651
Grinning  Много сме го поръчали този серум, вероятно не всички са го ползвали като мен, но отзивите са хубави.

blixa,  много неприятно, пиши им, правят ги отвреме навреме тези номера джолсето.
Забелязвам някакво покачване на цените по всички сайтове, вероятно ги вдигат преди новогодишното намаление.

# 652
Jolse обявиха кутията за този месец. Моля, коментирайте. Мен ме е яд, че (гледайки състава и ревюта) 4 продукта май няма да ми влязат в употреба, понеже съм със смесена и склонна към пъпки кожа. А така й се бях наточила...
http://m.jolse.com/product/jolse-box-25/34037/

# 653
Още снощи им писах, но доста ще си почакам, защото предпочитам мейла пред куцата им 1:1 форма, където не може да им отговаряш.
Факт е, че не бяха обявили срока на годност, но как да го направят, като се опитват да ги пробутат по-малко от месец преди да изтече... и понеже е закодирано в корейския етикет, изглежда са се надявали никой да не забележи.
Имам и три продукта на ShionLe от същата разпродажба, които нямат изписан срок никъде...

Айде за цвят да добавя и едно комплектче с минита на The History of Whoo, серията май се казва "Gongjinhyang" -

Като гледам откога е снимката, получила съм го юли 2018та, но започнах да се мазотя с него едва преди седмица Close
Крема и емулсията са много силно напарфюмирани, затова не посмях да си ги сложа на лицето. С тях си мажа ръцете до лактите, чудесни са (за ръце). Тонера и есенцията са по-леко ароматизирани, с времето какъв ефект имат не мога да кажа, но са приятни за употреба. Есенцията (в тубичката) е доста гъста и не ми е проблем да пропусна стъпка серум/ампула.
Никой от продуктите нямам намерение да купувам отново, задоволих си любопитството.

# 654
Да, мило, ама ще ме прощават, това е безобразна цена за къшън на Миша! Много си ги обичам и наистина мисля, че са качествени и красиви продукти, но повече от $15 за кутия от 12 гр няма да им дам. Зарината съм със козметика, вкл. дълготрайни ФДТ по 30 гр,, които не падат преди да си сложа маската, та ще го почакам да се появи на "нормалната" за бранда цена. Такива български номера от братята корейци няма да толерирам, със нашите си тухли по нашите глави е малко ситуацията Wink

# 655
Относно новата кутия на Jolse - аз съм пас, още си чакам кутията от предния месец. Страхотни сделки са тия кутии, да не ме разбере някой погрешно, просто продуктите не ме вълнуват. Вече като видя на Миша бб крема лошо ми става, имам чувството, че ме преследва - не го харесвам, а незнам защо все го купувам... 1 и 2  центела тоника и бифида ампулата - вече ги имам, не ми трябват резерви. 3 имам ампулата от серията, а  май и тонера също, но още не знам как ми се отразява нони-то, за да взема и крема. Само номер 4 ме влече от цялата кутия, но съм препълнена с всевъзможни околоочни кремове, мога да мина и без него. Както ми е изострена чувствителността на кожата напоследък, изобщо не мога и да си помисля да се докосна до номера 5, 7 и 8.
И 6 не ме блазни.

Ако някой го вълнува Style Korean, има код за отстъпка, ама май още не са си оправили шипинга...

# 656
Момичета, бях попаднала на мнения, че пептидната ампула на Ample:N има най-добър ефект, когато се комбинира с хиалуронова киселина. При вас, в комбинация с какви продукти сте забелязали видим резултат  от нея(при суха кожа)?

# 657
  • Prismatica Aerie
Бях се ентусиазирала за кутията, но нищо не ми върши работа. Бифида ампулата съм я ползвала и не я искам пак.

The Stylist, на тази ампула само хиалуронова киселина някак са пропуснали да й бутнат,  иначе е чуден хаос от съставки, което някак я отдалечава от наименованието пептидна ампула. Това си е мощен хидратиращ серум и на ползите конкретно от пептидите не бих разчитала.
Което не значи, че не я ползвам - с щедра доза компромис - придава сочност, изпълва фини линии и т.н..Grin

# 658
Catalano, не съм съгласна. AmpleN си е пeптиден серум със "златния стандарт" Matrixyl+Аrgireline на предни позиции плюс в добавка ниацинамид  също на предна позиция и бета-глюкан вместо хиалурон за инхенсър Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 23:06 от Viola Tarakanova

# 659
  • Prismatica Aerie
В един пептиден продукт предпочитам пептидите да са по-изолирани и самостоятелни, така да се каже.
В тази ампула хубавите съставки изобилстват, така че би могла да бъде наречена всякак.
Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Niacinamide, Trehalose, Adenosine,  Panthenol, Beta-Glucan, Dipotassium Glycyrrhizate, Pearl Extract, Glycolic Acid, Lactic Acid ..
Нямам претенции да разбирам от състави, нито познавам корейските регулации за ред на съставките в листа, но конкретно матриксилът е на 16-та позиция и е  1.005%. Според повечето проучвания, резултати като намаляване дълбочината на бръчките, се виждат от прилагането на концентрация над 3%.

Общи условия

Активация на акаунт