Азиатска козметика и грим 18

• 44 258
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
  • София
zari65, в Англия е с рецепта, а ми излиза само там в разни аптеки. Тук-там уж може да се поръча он-лайн и без рецепта, но срещу 50лева, което ще го оставя като последен вариант. Ще потърся пак, но се надявах някой да го е срещал по нашите аптеки Simple Smile

iankampanova, благодаря за линка. Поръчвали ли сте от тях?

Йен, въобще не ми излиза този продавач Confused
И дори и по сърч на марката няма нито един продавач от Азия, само от САЩ. Аз ли нещо не правя като хората? (не го изключвам като вариант, защото хич не съм наясно с ebay).
Давах като дестинация за доставка и UK, и BG  и няма промяна.
Дайте линкове, моля, към тези благинки Grin
swetulka, може ли и на арбутина.

Намерих го "The seller is away until Oct 02, 2020" . Човекът си празнува Чосок, но ще го следя и ще поръчам като се появи Simple Smile

Не съм поръчвала!
Отговаряш на всичките въпроси и мисля не се изисква рецепта.
Може да поръчаш до адрес в Англия.

# 376
  • софия
Да, и той е от saytrue. Бързо изпраща и е коректен.

# 377
Къде мога да прочета повече за Диета за кожата? Щерката яко е пъпчасала.

# 378
mariat, назад имам много постове за нея, включително подходящи продукти. Ако разбираш руски Мария Серт има видео по темата.
Ако пъпките са типичното тийнейджърско акне няма да помогне. Тя е за възстановяване на липидната бариера, и при акне в следствие на нейното нарушаване от преексфолиране или прекаляване с различни продукти.
За проблемна кожа трябва друг подход, зъдължително включване на лека хим.ексфолиация плюс е добре да присъстват вит.С, ниацинамид, муцин освен успокояващите и балансиращи продукти от ДЗК. Имам някъде пост назад с цялостна рутина при акне и примерни продукти.

# 379
jolse, са пуснали безплатна доставка с тракинг, а в същото време са надули цените колкото е тракинга Grinning
Има и подаръци всеки ден за големи поръчки и може да се тегли купон

# 380
  • София
COSRX са пуснали хидратиращ тоник. Дали е сравним като действие с този на Etude House? От едно известно време не ползвам такъв и кожата ми усеща липсата му.

# 381
Джолсето този път ме убиха. Това ми е поръчката:

А това са ми мострите:

Под тривката и вече виждащите се мостри има...още мостри. А пък черното в дясно са къси чорапи за маратонки. Сигурно са ми пратили към 30 пакетчета някъде. Имам и пълноразмерен крем за ръце.
Направо паднах. Вярно, че сумата без намалението излезе над $100, но с намалението платих едва 1/3 от нея.

И във тази връзка: събрах цяла торба с мостри, някои по няколко броя от вид, даже си ги сортирах с кламерчета. Ако има някой от Варна, който се интересува от конкретен продукт, но не иска да стреля на сляпо, да свирка - с удоволствие ще му отстъпя мостри, ако имам. На първо време искам да се отърва от матиращите листчета - имам толкова много събрани, че се въргалят във всеки ъгъл в къщата....

# 382
  • София
Редиш, раздали са се Джосе Simple Smile
Само да се закача с теб и да споделя, че едно от местата, на които ползвам матиращи листчета е точно Варна през лятото Wink

# 383
Редиш, раздали са се Джосе Simple Smile
Само да се закача с теб и да споделя, че едно от местата, на които ползвам матиращи листчета е точно Варна през лятото Wink
Твои са, ако ги искаш. Grinning Това лято ми се наложи да използвам точно три листчета, не са особено вървежни при мен.

# 384
Ех, като цяло очаквах по интересни оферти от jolse тази седмица. За момента нищо не ми хваща окото освен една слънцезащита. Дано пуснат hidden sale.

# 385
  • София
Благодаря, слънчо Simple Smile Тази година не ми се получи добре с влажните топли климати и аз съм насъбрала едни матиращи листчета, които няма къде да ползвам Simple Smile

# 386
  • Prismatica Aerie
Отдавна не съм писала, като повечето от вас пазарувам чрез превозвач от миналата година. Ако не е редно да се споменава - моля да ми кажете, ще редактирам.
 Реших да споделя впечатления от продукти, може да са полезни за някого.
Аз съм със суха, много светла и тънка кожа, 40+

Няколко слънцезащити (за които се надявам не съм писала преди, ползвам много и не помня за кои съм споделяла)
Скрит текст:
Dr.Jart’s Solar Biome Ampoule - течна консистенция, бързо попива и не се усеща на кожата. Полуматов финиш. Смесени филтри, като химичните са ново поколение - Uvinul A Plus, Tinosorb S, Uvinul T 150, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Polysilicone-15 (последното е в ролята на стабилизатор)

INNISFREE Daily Mild Sunscreen SPF50+ PA++++
Tози също е със съвременни филтри и щеше да е перфектен за суха кожа, ако не беше толкова силно ароматизиран. Или поне според моя нос. Иначе е много приятен крем, попива добре, леко влажен финиш.

innisfree Truecare Non-Nano Sunscreen SPF48 PA+++
Този крем разчита единствено на Titanium Dioxide като филтър. Не ми хареса, озаряващия му ефект прави лицето призрачно - на мен лично това не ми пречи, но на всеки с по-нормален тен на кожата не би му допаднало... освен ако не е търсен ефект, разбира се. Единственото хубаво е текстурата - много лека и фина, чак невероятна за физична слънцезащита.

Make P:rem UV Defense Me. Blue Ray Sun Fluid
Oт това използвам втора опаковка, миналата година също го ползвах. Физични филтри. Бързо попива, изсъхва матово, но не опъва и не дразни - при всички случаи трябва стабилна хидратация под него. Не мисля, че е подходящ за по-тъмни кожи.

Личното ми откритие е брандът RNW.  Имат много симпатичен кит от всички серуми по 10 мл. Фаворит ми е DER. CONCENTRATE Ceramide Plus - серум със серамиди и мултипептиди. Харесвам спреят и кремът със серамиди, хиалуроновият тонер и нощната маска.
Друго, което много ми допадна е WellDerma G Plus Silver Peptide Ampoule. Това е изключително бързо попиващ серум, аз го нанасям на измито лице преди тонер, за да е най-близо до кожата. Овлажнява и омекотява и съм се заредила с няколко опаковки. Консистенцията му е особена - желе с частици вътре, които се разтварят при размазване.

Пробвах и ROVECTIN LHA Blemish Ampoule, но май не съм му в таргета и видим ефект не видях, може би леко избистряне.

В момента ползвам ампулите със серамиди и пептиди на AMPLE: N, доволна съм и ще ги подновя. Други отворени неща са:
Скрит текст:
Isntree - Micellar Melting Cleansing Oil,
Etude House - Soon Jung pH 5.5 Foam Cleanser,
KRAVE Matcha Hemp Hydrating Cleanser,
TONYMOLY - From Ganghwa Clear Mugwort First Essence,
 I'm from - Fig Boosting Essence (това категорично не го използвам като първа есенция, защото след нея нямам нужда от нищо, освен крем. Мисля, че са ѝ в повече силиконите и не съм особено впечатлена, да не кажа друго.),
 blanc doux - Oligo Hyaluronic Acid 7 Multi-Formula Pad,
KEEP COOL - Soothe Bamboo Toner,
KRAVE Great Barrier Relief,
Isntree - C-Niacin Toning Ampoule,
 Surmedic Perfection 100TM All In One Facial Eye Cream.
Ох, има и още, но става досадно. От всичко съм доволна или поне нямам оплаквания.
Получих и този комплект, но още не съм го отворила.
Стана дълго, дано не е тегаво за четене, но се надявам все нещо да е полезно за някого. Имам продукти, за които още нямам твърдо мнение, ще споделя по-нататък.

п.п. Виола, това не би ли могло да ти свърши работа?

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 18:09 от Catalano

# 387
Catalano, златна си! Това как съм го пропуснала, хем на марката съм пробвала разни неща. Ще го взема докато дойдат cos de baha.

Аз не виждам проблем да си пишем спокойно за превозвачите. Преди налагахме някаква цензура заради митниците, сега и да четат, и да не четат все тая Simple Smile

Беше ми интересно споделеното, така че чакам втора част. Определено ще се радвам на повече подробности за RNW.

# 388
Catalano, пиши, пиши и повече, ценя мнението ти за продуктите, никога не ме е подвеждало.
Полезно ми беше за новата слънцезащита на innisfree, в полезрението ми.

Комплекта на неоген и аз го заглеждах на намалението - много любопитна комбинация, пептиди, серамиди и колаген.

От наличната тук козметика за зачервявания и кожа с река розацея аз съм доволна от cvr, преди време се оправих с него и до днес си го поддържам. Допълнително предимство е, че е леко тониран, но толкова както cica на dr jart, доста по фин е като консистенция и като цвят, което заравнява тена и отгоре направо може да слагаш всичко.
Единственото неудобство е, че когато ми е по-възпалена кожата първите 10.15 секунди след нанасянето се усеща леко парене, но после изчезва.
Някаква тяхна патентована съставка е, не е това което търсиш, но в случай че решиш да опиташ нещо друго.
Покрай този крем забелязах, че всичко, в което има женско биле ми се отразява добре на кожата.
https://uk.labo-svr.com/collections/sensifine-ar/products/sensif … nt=17446076874842

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 20:18 от zari65

# 389
Зари, благодаря, ще го погледна. Аз нямам розацея, а много фина кожа и цялостен проблем с венозната система и от там видими  капилярчета тук-там. Особено сега от маските по бузите става ужасно плюс, че от запотяването и търкането там стават и възпаления, които обострят капилярите. По препоръка на дерматоложка преди години ползавах Финацеа за пигментация и капиляри, и сега търся нещо подобно с до 15% азелаинова киселина. Кремчето, което препоръча Catalano вече го поръчах, дано да ми хареса Simple Smile

Добро предложение от Yesstyle- при покупка на продукти на IsNtree за 20долара, подарък хиалуроновата есенция пълноразмерен продукт Simple Smile
https://www.yesstyle.com/en/isntree/list.html/bpt.299_bid.321623 … =1&bid=321623

Има и нов код 10% :

The coupon code for this offer is: FALL2020
A minimum purchase of US$ 35 or more is required to use this coupon. (Approximately US$ 35)
The coupon is valid on orders placed from September 28 to October 4, 2020 at 23:59:59 PST.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 21:16 от Viola Tarakanova

Общи условия

Активация на акаунт