Азиатска козметика и грим 18

• 44 256
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
Catalano, пиши, пиши и повече, ценя мнението ти за продуктите, никога не ме е подвеждало.
Полезно ми беше за новата слънцезащита на innisfree, в полезрението ми.

Комплекта на неоген и аз го заглеждах на намалението - много любопитна комбинация, пептиди, серамиди и колаген.

От наличната тук козметика за зачервявания и кожа с река розацея аз съм доволна от cvr, преди време се оправих с него и до днес си го поддържам. Допълнително предимство е, че е леко тониран, но толкова както cica на dr jart, доста по фин е като консистенция и като цвят, което заравнява тена и отгоре направо може да слагаш всичко.
Единственото неудобство е, че когато ми е по-възпалена кожата първите 10.15 секунди след нанасянето се усеща леко парене, но после изчезва.
Някаква тяхна патентована съставка е, не е това което търсиш, но в случай че решиш да опиташ нещо друго.
Покрай този крем забелязах, че всичко, в което има женско биле ми се отразява добре на кожата.
https://uk.labo-svr.com/collections/sensifine-ar/products/sensif … nt=17446076874842

Кой точно е крема на CVR?

# 391
Ох спокойна съм, isntree  си имам.

Уж все няма какво да си купя, на това му се чудя спорадично и най-накрая му дойде момента.
Понякога опаковките и представянето ме пленяват.
https://jolse.com/product/skin1004-witch-pack-8ea/28752/?cate_no … p;display_group=1

avito - SENSIFINE AR Rich Anti-Redness Cream,  не се ли отваря линка.

# 392
  • София
Здравейте, аз отдавна не съм се включвала, но като сме на тема киселини да ви питам дали някой е ползвал tranexamic acid? Гледах Gothamista и се чудя дали да я пробвам за пигментации и зачервяване. И по-точно се чудя на Rohto Mentholatum - Hada Labo - Shirojyun Premium Whitening Lotion.
Или по-добре да пробвам нещо с азелаинова киселина?

# 393
  • Варна
Ползвам тази пяна с азелаинова к-на, но идея си нямам колко е % в нея. Честно казано точно веднъж седмично си позволявам да я ползвам. Миналата година преди да започнат влеченията ми към корейската козметика бях си пресушила доста кожата с нея, защото да не казвам ама....  всяка вечер имаше период, в който си миех лицето с нея ... ужас ужас Grinning
Скрит текст:

пп
С тази безплатна ХК на Isntree много ме привлякоха и май ще сефтосам yesstyle .
Препоръчайте друг хубав техен продукт ?

# 394
Miss V, маската с пелин, маската с роза, двата хиалуронови тоници в момента също са на добра цена.

# 395
Маската с роза наистина е невероятна, аз моята почти я привърших. Прекрасно омекотява кожата и успокоява червенини. Освен това е и супер икономична и има много приятна консистенция. Ако ще сефтосваш yesstyle, непременно я вземи.

Между другото, шипнаха ми поръчката, за която се оплаквах, а уж беше "не знаем кога ще я шипнем...". Явно това е цаката - ако ви бавят поръчка, оплюйте я една хубаво и веднага ще ви я изпратят. Grinning

# 396
  • Варна
Разглеждам и J , ама се чудя къде мога да отворя да видя подаръка за днешния ден приемерно ? Излиза ми в толкова мини картинка, че нищо не виждам какво има ?

# 397
Разглеждам и J , ама се чудя къде мога да отворя да видя подаръка за днешния ден приемерно ? Излиза ми в толкова мини картинка, че нищо не виждам какво има ?

Mисля, че е това за днес http://www.innisfree.com/sg/en/product/productView.do?prdSeq=32686

# 398
  • Prismatica Aerie
Miss V, маската с пелин, маската с роза, двата хиалуронови тоници в момента също са на добра цена.
+1 Бих добавила и Clear Skin 8% AHA Essence, и тя е изгодна в момента.

Отзив за Klairs Fundamental Eye Care Duo
Скрит текст:
Това са чудесно формулирани продукти с хубави състави, приятна апликация и...не стават за много суха кожа. Моят околоочен контур е мега сух, имам бръчки под очите, които вече не са само мимически и не се спогодих с тези две чудеса. Гелът е с кофеин, екстракти от червен боб и пелин. Подхранващото масло (маслено- подобна текстура, попива без остатък и няма мазен финиш) съдържа масло от слънчогледови семена и пептиди.
Аз нямам очаквания от козметиката си да премахва бръчки, но когато нещо е наименувано Eye butter, очаквам поне да е мазно, подхранващо и да разглажда кожата - най-малкото бръчките да са лееко омекотени. Такова нещо не се случва и след употреба на двата продукта един след друг все едно нищо не съм сложила, а след около час започва и да ми опъва.
В крайна сметка мисля, че са подходящи са за нормален околоочен контур на сравнително млада кожа и са много добра основа за грим.

О, и да ви споделя нещо. Скоро проучвах Sidmool и попаднах на следното мнение на блогърка: Sidmool skincare is ingredient p0rn for ingredient snobs. Smile Много ме усмихна това определение и веднага се сетих за серума на RNW, за който писах вчера. Вижте състава, все едно за него е казано.Heart

# 399
Joy Снобки-кореЯнки..........

Сигурна съм, че сега по-голямата част от темата върти RNW , размишлява над него  и върти продуктите в кошниците.

# 400
  • Варна
Благодаря за съветите !
Напълних кошницата в Yesstyle за малко над 50 долара ( да хвана безплатна доставка до УК) и ползвам кода за първа поръчка 10% и набарах някакъв друг из отзиви за още 5 % . Нахално звучи, ама има ли още кодове дето мога да използвам ахахха

# 401
  • Prismatica Aerie
Зари Satisfied лошо няма - нека сме сноби за съставки, какво по-хубаво да можеш да избираш и преценяваш какво да си сложиш на лицето.
Отделни продукти на марката излизат в limited deals регулярно (доскоро кремът със серамиди се въртеше за около $17 в йес (със златно членство), а комплектът минита от всички серуми си заслужава цената и без намаление : $22.41 е в момента, с кодове ще стане още по-ниска.
 Серумът с ниацинамид също е много хубав, ниацинамидът е 5%, съдържа още  аденозин и транексамова киселина.

Все пак да не забравяме, че освен с различни кожи - сме и с различни възприятия.Hands Pray

# 402
Miss_V, Кодовете, които можеш да позваш в Уесстайл са само тези двата - купон за 10% и персонален код за 5% при първа поръчка (той носи отстъпка за теб и пари под формата на точки за собственика му)
По натам като/ако си повишиш мембършип нивото имаш допълнителна постоянна отстъпка върху всичко в сайта плюс купони. Също и ти ще имаш твой персонален код, който като го споделяш и го използват ще трупаш точки.

За днес подаръка в Jolse е това

Ето как ще са по дни
Скрит текст:

В момента на Time deal, обсъждания наскоро dr.Jart Recover е на много добра цена (омммм, не ми трябваааа... омммм, не е подходящ за моята кожаааа.... омммм... уф Sob )

Catalano, отивам да чета за тези серуми, че определено ми стана интересно.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 18:31 от Viola Tarakanova

# 403
  • Варна
Явно нямам късмет ! Докато огледам разни други продукти и явно есенцията подарък на Isntree свърши, защото вече не ми излиза в подаръци  Sad

# 404
Дебни джолсето, напоследък я пускаха често на прИмоция на нещо около 13-14 долара.
В yesstyle, когато подаръците са пълноразмерни продукти свършват бързо.

Общи условия

Активация на акаунт