Азиатска козметика и грим 18

• 45 301
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, за колко време идват сега поръчките от Jolse и Yesstyle ?

# 601
bibiana, корейски не мога да препоръчам, едно две неща съм ползвала и не са ме впечатлили. За ръце ползвам каквото и за лицето и много хидратиращи тонери. Лосиона на  rovectin постоянно мажа през деня, попива на секундата, даже съм си занесла в едно шишенце и в работата.
От време на време 3-4   пъти месечно вечер мажа с дефламол. Много неприятен за употреба, но ми дава бърз ефект до сутринта. Другите продукти за суха и атопична кожа за тяло и ръце без които не оставам от години са душ олиото и крема на линола фет. Децата ми са със сухи и атопични кожи и това са двете неща, които ги оправиха. А олиото си го ползвам вече много често за миене на ръце, че с тази дезинфекция съвсем зле положението и от време на време за тяло.
Вкъщи вече всички мият ръцете и с душ олио, взела съм големите опаковки на олио на  la Roche,  по-бюджетно идва и не трябва са го чакаш да попива като линолата, че всички тръгнаха на закъсване с тези спиртни дезинфектанти.
Набройкала съм новия крем за ръце на missha със серамиди има много добри ревюта, но все не стигам до него.

Поръчах някаква тотално неизвестна марка в нашето пространство на прИмоция един бб крем, тази  loviesderma нещо ми влезе в главата и и се чудя, на brts  маската е ъпгрейдната и тя ме изкушава, за втората поръчка се чудя кое да бъде точно.

От джолсе идват от месец до 40 дена, от уестайл от 20-25 дена до към месец, месец и половина в зависимост дали са от бързия или бавния шипинг. Гледам продукти с съвършеният да ги събирам отделно.

Но като гледам как ми върви поръчката от olive young ще бие всички по бавен доставка.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 09:13 от zari65

# 602
Здравейте момичета. Да ви се намира код за уестайл? Отдавна не съм поръчвала нищо и сега ми се прииска.

Редактирам се, видях кода на предната страница. Благодаря Виола. Hug

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 11:43 от MaNishma🌸

# 603
MaNishma, все още са активни и двата кодовете, но не знам до кога.

Зари, маската на BRTC доколкото видях са променили опаковката и малко са пипнали състава последните позиции- биотин, фолиево киселина, ретинол. Съмнява ме да се отрази на ефективността на формулата ,защото те са в някакви минимални количества.

Светулка, за комбинирането на тонери зависи какво искаш да постигнеш в тази стъпка.

# 604
  • софия
Виола, всичко би трябвало да, постигна с толкова мазане:blush:
Сериозно: хидратация, подготовка за  следващите арбутин, транекс, глутатион.. И ако може леко изсветляване.
Всички сте в yes, аз пък ударих jolse.. Има сериозни намаления.

# 605
Swetulka какво си взе?

# 606
  • софия
На Badskin collagen ампулата, още един тонер  на secret kay, first на Missha и  някакъв нов крем chogongjin ама избелващ(в бяла кутия).

# 607
На badskin collagen съм го ползвала. Нямаше свършване с тея 500 мл. Повече не повтарям такива големи опаковки. Иначе е много приятен. То е тонер.

# 608
  • софия
Ще го делнем с някого. За тонер го взимам, уплаши ми окото Виола  с нейните 3.Аз сложа 1 и искам да съм хубава... Blush
Вчера получих   сет на Tony Moly, толкова е красив, чак ми се иска да си спя с него

# 609
Swetulka, аз съм със суха кожа и мога да наслагвам много продукти един върху друг. А и в стъпка тоник/есенция ми е концентрирана цялата хидратация. Използвам активно киселини преди нея, серумите са ми функционалната грижа, кремовете ми са основно бариерни.

Момичета, някой да е ползвал Huxley Secret of Sahara Brightly ever after?
Скрит текст:

# 610
  • софия
Ясно Виола, аз също съм със суха кожа, но не ползвам  киселини и нямам нужда, от успокояващ тоник, на тази стъпка,  така че може би не 3. Хидратацията си е важна, а и подготовка  на кожата за следващи продукти. А какъв ти е принципът в подреждането им?
Заредила съм се и ще действам!

# 611
  • София
Виола, аз го ползвам в момента. Млечна консистенция, усеща се маслото от кактусовата смокиня, но като попие не остава мазен филм, но се усеща оклузивност. Може би е една идея по-оклузивен от Essence like oil серума. Да уточня, че съм със суха кожа като цяло. На смесена/мазна кожа би й дошъл много според мен. Мисля, че има някакъв ефект на избелване, или поне забелязвам такъв при редуване с 15% вит С. Харесва ми като цяло и бих повторила, особено за есен/зима ми се струва подходящ. И да се има предвид, че съм фен на марката Grinning

# 612
Bis, благодаря Flowers Hibiscus
Тръгнала съм да планирам зимната рутина и е голямо чудене какво от всичкото изобилие да отварям. Да не говорим, че последните ми поръчки са все с нови продукти и изборът е голям.
И аз имам такива очаквания от серума, но си е друго да има някой с личен опит. Харесвам марката, може би единственото разочарование ми е успокояващата им маска.

Светулка, стандартно от течно към гъсто, изцяло на водна основа към маслена емулсия, ниско пх към високо

# 613
https://koreanlab.eu/shop/
Някой ползвал ли е този сайт, читав ли е? Или е най-добре да не гледам от български сайтове?

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 10:35 от Уейв

# 614
Уеив, има уж някаква регистрирана фирма, която предлага продуктите, но ако  има алтернатива в кокос, бих поръчала по- скопо от там.

Момичета, въпрос към тези, които ползват лифтинг устройства с микро ток тип nuFACE. Какво използвате като контактен гел? Иска ми се нещо хубаво, корейско, което да не трябва да измивам, а направо да продължавам с грижата след масажа. Оказа се, че почти всичко, което имам като продукти и с някакви масла. Въпреки че Мария Серт ползва своя nuFACE върху есенс тонера на Real barrier, имам съмнения дали ще е достатъчно незасъхващ. Не съм фен на алоето, но ще си поръчам гел алое на Ароматика, а в момента чакам уж много хубав английски хиалуронов контактен гел за ултразвук и козметични процедури, но все пак ми се иска нещо корейско да е.
По разни форуми чета, че просто хващат някой серум без масла в състава, включително medi-peel bor-tox, и ползват машинката върху него, но специално за пептидите по- скоро бих ги сложила отдолу  като допълнителна грижа, но ще масажирам върху нещо по- плъзгащо се.

Общи условия

Активация на акаунт