Питане за телевизия

• 7 134
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Аз пак да кажа, да чукам на дърво, че съм доволна от Виваком. Имам комбиниран интернет и ТВ, много канали все с добро качество (почти всичко, което гледам е HD, включително Евроспортовете, а там много си личи). Да не говорим за благинките като спиране, връщане, гледане на минали неща, търсене, програма...

# 31
  • София
и аз мислех миграция на В-м преди година... но архивната им функция ме отказа /ограничена е а за някои канали липсва/, записът им е платен - та, имат ли напредък?
И те ли махат канали както си искат?
пп; В А1 в HD пакета добавят Дискавър сайнс, но е непреведена... т.е. плащат екстра пакет и е непреведен - това нормално ли е? А преведените NG, Dis-ry ... са се разбозили тотално с някакви шоута за масите. По скоро си пускам Да-винчи за деца...

# 32
Discovery Sciencе по принцип не е на български. Така че няма оператор, при който да е преведен.  А иначе естествено, и Виваком, и А1, и Нет 1 нямат архив на абсолютно всички канали. Не всички телевизии имат тази функция

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 15:52 от diziler

# 33
и аз мислех миграция на В-м преди година... но архивната им функция ме отказа /ограничена е а за някои канали липсва/, записът им е платен - та, имат ли напредък?
пп; В А1 в HD пакета добавят Дискавър сайнс, но е непреведена... т.е. плащат екстра пакет и е непреведен - това нормално ли е? А преведените NG, Dis-ry ... са се разбозили тотално с някакви шоута за масите. По скоро си пускам Да-винчи за деца...

Почти всички популярни телевизии имат архив.От тези които аз гледам, единствено на Евроспорт ми липсва архива.

# 34
Евроспорт дори не знам на кой канал е.  На мен ми липсва архива на TV999, The World, Travel Channel, Filmbox Arthouse, Mediaset Italia, Antena 3 и др. Но... бял кахър. Досега само с видеоархив сме живели...

# 35
  • София

Почти всички популярни телевизии имат архив.От тези които аз гледам, единствено на Евроспорт ми липсва архива.
Аз за това отписах в-м. Гледам снукър и голям шлем, тенис.
Не разбрах при баща ми защо плаща за 200 канала в А1 и са му махнали Travel Channel и по-фууд Network, а при мен ги има в hd пакета.

# 36
Като кажат "200 канала", това е само бройка. Половината се повтарят SD и HD канали.
И аз на Виваком се водя 200+ канала и реално те са 120. Останалите 80 са повторения на HD канали... в SD варианти. Защо изобщо го има това дублиране? Да оставят само HD вариантите

# 37
Като кажат "200 канала", това е само бройка. Половината се повтарят SD и HD канали.
И аз на Виваком се водя 200+ канала и реално те са 120. Останалите 80 са повторения на HD канали... в SD варианти. Защо изобщо го има това дублиране? Да оставят само HD вариантите

На някои канали на SD версиите има архив, а на HD няма.

# 38
  • Варна
A1 са върнали Food network и Travel. ЗА Animal planet не съжалявам. Повече ми харесва Love nature.
При нас ги няма. Вие имате ли включен HD пакета?

# 39
  • София
A1 са върнали Food network и Travel. ЗА Animal planet не съжалявам. Повече ми харесва Love nature.
При нас ги няма. Вие имате ли включен HD пакета?

Всъщност имаме един пакет Max Sport Edge +, мисля, че са включени в този пакет.

# 40
Относно Булсатком, искам само да ви кажа, че за няма и 24 часа дойдоха и ми оправиха проблема, което за мен беше учудващо бързо. Техника се оказа страшен пич.
Относно Виваком - само от познати знам, че май те са перфектния избор. Използвам телефонните планове - получавам си е-фактура навреме + СМС поне 2 седмици преди крайния срок за плащане и т.н. За мен вече 6 години Виваком са изключително коректни от тази гледна точка. Казвам го, защото противно на А1 имам една история за тях.
Имам отделно на друго място интернет на А1, подписал съм ел. договор като съм с разбрал да ми пращат Е-фактура на посочения от мен имейл.
1. Интернета им е покъртително зле - подписал съм за 75mb, а едно youtube клипче не мога да изгледам като хората/т.е. без да смъквам качеството на самия клип/.
2. Второ - миналия месец бях забравил за тази сметка и моля ви се на 28.02 получавам е-фактура в 18,30 за февруари месец, която трябва да платя до 28.02, което автоматично означава, че ще ми се начисли такса повторно включване около 3 лева и то не по моя вина, защото фактурата е с дата 28.02, т.е. аз дори да се сетя, че имам сметка за плащане без те да са издали фактура аз няма какво да платя/питал съм ги, така действат/ и така няколко месеца си плащам по 3 лева горница, заради безотговорност на служителите на А1, за което те супер много си намазват, защото само от някво включване-изключване си печелят 3лв и то заради пропуск на служител, т.е. служителя не прави нищо лошо в случая за компанията Grinning

# 41
  • София /Абсурдистан
Много бавно реагират от Булсатком, иначе техниците са добри. Ама докато дойдат, минава цяла вечност.

Общи условия

Активация на акаунт