Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 105
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Интересно какво разглежда Къванч.

Mavi = Kıvanç

Време е на подсказката за нов проект.

Е, отговорът дойде почти веднага >>>

Elliott Erwitt / Елиът Ервит е американски рекламен и документален фотограф,
известен със своите черно-бели откровени снимки
на иронични и абсурдни ситуации в ежедневни условия.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 15:55 от * Diva *

# 151
Диве, привет! Hug
Е, отговорът дойде почти веднага >>>

Elliott Erwitt / Елиът Ервит е американски рекламен и документален фотограф,
известен със своите черно-бели откровени снимки
на иронични и абсурдни ситуации в ежедневни условия.

Hands Plus1
от рускините>
Ако се чудите каква книга държи Къванч на фотосесията на Мави, то тази публикация е за вас. Това е книга на известния американски фотограф Елиът Ервит "Куба", издадена през 2017 година. На корицата на книгата е изобразен латиноамериканският революционер и кубински държавник Ернесто Че Гавара.
Елиът Ервит е известен американски фотограф, който е снимал огромен брой политици, известни личности и филмови звезди от A-списъка, от Марлене Дитрих и Мерилин Монро до Юрий Гагарин. Най-голяма популярност му донесоха черно-белите фотографии, направени по ироничен начин. Роден е в Париж през 1928 г. в семейство на емигранти от Русия.
Куба представя безпристрастната гледка на автора към легендарните Фидел Кастро и Че Гевара, кубинците, които по думите на Ервит са „много красиви, приветливи и гостоприемни“, разкривайки спиращите дъха архитектурни детайли на Хавана и селските пейзажи на острова. Фотоалбумът е дълбоко визуално и историческо проучване, което позволява на останалия свят да види, разбере и обича тази страна.

паралели:

# 152
Ехооо, здравейте! 🦋

Още дълго време ще се споделят тези снимки в темата, мисля, че това е ясно на всички ни. 😍😂
Радваме и се на малкото, което имаме, но снимките от рекламата са чудесни. Утре ще видим и самата реклама и аз ще си бъда у дома тогава. Е, поне така се надявам...🤔

Айре 😍,
Знаех си, че ще имаш нов аватар, хехе. 😊
Супер колаж, браво! 💋
Благодаря за линка към “Атийе”. Не знам кога ще го изгледам, честно казано. 😫
Опасни са рускините, веднага са разгадали какво държи Къванч в ръцете си. Благодаря ти, а и на Дивето 😍 също, че споделихте тази информация с нас. 🌺

Фенче 😍, Пепи 😍, Кате 😍,
     🌺            🌺            🌺

Да си кажа, че искам и аз така, ама - йок! 😂

Хубава вечер!

# 153
Привет отново, дружки! Hug
Айре Heart Eyes честит ти нов аватар! Прекрасен! Наистина напомня снимките от рекламата преди 7 години, не се е променил сякаш изобщо, но прическата все пак е различна, алаброса е същия, но отзад сега му е дълга. Снощи и аз веднага се сетих именно за тази реклама от 2013 г., знаете, че си ми стои на бюрото точно такава снимка в работата, но не успях да я намеря

Благодаря за превода! Flowers Hibiscus
Благодаря и за линковете! Kiss Вече изгледах Атие, на мен си ми харесва! Да видим следващите серии, но мисля, че няма да се промени мнението ми.
Сериала се харесва по света, не разбирам защо Джанан мисли така за турските сериали в Нетфликс Thinking
Цитат
Сегодня сериал Атие / Дар занимает 1-е место в Ливане, 2-е место в Саудовской Аравии и Иордании, 4-е место в Марокко и Австрии, 5-е место в Кувейте. 7-е место в Германии среди всей продукции Нетфликс. В мире сериал занимает 10-е место среди ТВ шоу на Нетфликс

Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Наистина рейтинга на Елкиния сериал е много зле ... ще видим как е, дано го преведат. Не за пръв път твърдя, че на нея силата и е в драматичните роли, макар, че се справя добре и в комични. Иначе визуално си е все същата сладуранка. Не съм гледала Озан и нямам представа дали се повтаря, но няма да се учудя. Мноого малко са актьорите, които във всеки проект са абсолютно различни. А агенцията нямат вина за това, че на хората, които определят рейтинга не им се харесва даден сериал. Ще видим как ще е 2 -та серия, дано се вдигне Thinking Мелиса си избра по-добър проект.
Диве Kissing Heart липсваше ми! Страхотни кивчета, ще се възползвам утре от първия Kiss Веднага си разгадала какво гледа Киво, машалла! Hands Clap Да, време е за подсказката за нов проект.
Ире Heart Eyes тези снимки ще си ги въртим още, защото са прекрасни! Да видим и самата реклама, ще има какво да си обсъждаме поне Smile
Това е страхотно!

Харесах си и един коментар за снимките от Тийми
Цитат
Кыванч так естественно смотрится в любом положении (наклонясь , просто сидя в кресле), что создается впечатление, что его просто нечаянно застали в таких позах и сфотографировали, а не режиссер командует. Все делает легко и непринужденно. 😁 И при этом секс прет от одного его взгляда.😁 Хорош, чертяка.😍
Къванч изглежда толкова естествено във всяко положение / накланяйки се, просто седящ в креслото / че създава впечатление, че са го хванали случайно в такива пози и са го фотографирали, а не че режисьорът командва как да стане. Всичко прави леко и непринудено. И при това секса извира от един негов поглед. Добър е, дявола
И наш Ръза ще участва в Звънете на моя мениджър

Хубава вечер! Hug

# 154
  • AMS

Благодаря за споделеното и реакциите, дружки!!!
За тази реклама от 2009-та сега разбирам >>>

Скрит текст:

Мислех да правя нов колаж, но са ме отменили >>>

Запарих само още един чай >>>

# 155
Добро утро! Hug

Диве Kissing Heart Flowers Hibiscus
Хмм ... и аз реклама с тази визия не съм виждала, единствено тази съм гледала Thinking

Какви гифчета си открих Smile всички животни му се доверяват Heart

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug

# 156
Понеделнишки привет!! Flowers Sunflower
Фенче Kissing Heart хихи много сладък с маймунката Grinning
и на мен ми хареса коментара от Тийми!!
Цитат
Сериала се харесва по света, не разбирам защо Джанан мисли така за турските сериали в Нетфликс Thinking
не е Джанан, а една Севинч...но те са малко странни, май не харесваха много и Сблъсък Expressionless
аз пък си гледам с кеф сериала на Мелиса-Нов живот, ами много е интересен! такива обичам съвременна психологическа драма. Препоръчвам ви го!! наистина Мелиса прави доста добри избори за дизита!-КСШ, ЧЛ, Сблъсък и сега тоя.

Ире Kissing Heart, тая седмица предполагам ще излязят доста снимки от новата колекция, та няма да останем само с тия Wink поне ще плакнем око Stuck Out Tongue Winking Eye
еха ново от Фе!! Heartbeat
пее на френски Blush
https://www.tv100.com/filiz-akindan-fahriye-evcene-ovgu-evcenden … kkur-video-513745

Диве, и аз си бях харесала колажа на Амели! Hands V

още от мен.....

успешна нова седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 13:57 от Airra

# 157
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Усещането е като затишие пред буря. Бурята Къванч съм сигурна,че ще ни изненада пак. 😀
А фантазията на феновете ще се развихри, сигурна съм.
До после 🤗🤗🤗

# 158

в 19.30...чакаме
Пепи е била права, ще има повече клипчета!!

нашия майстор Тричко е много готин!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 19:58 от Airra

# 159
Привееет! Hug
Вай бе ... прибирам се и тук ме чака зрелищна красота!
Айре Heart Eyes направо е убийствен патрона! Heart
Хммм ... тази година рекламата е много необичайна Thinking Но, не се оплаквам, де , видяхме го какъв е майстор Тричко, да! Smile Мда, Пепи Heart Eyes правилно ни казваше за няколко клипчета, ама кой да очаква Smile
Цитат
Официальная страница Mavi сообщает, что новые рекламные ролики "Серия легендарных джинсов" с Кыванчем Татлытугом выйдут в эфир сегодня в 19.30 по турецкому времени
Ох, какъв е златист целия ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тази ми е любима! Толкова му отиват такива дънки на него ...

# 160
Фенче Kissing Heart BlushHands Plus1
и все пак ще има промоция на сезона
клип с Къванч и Джунейт!!
https://twitter.com/KT_Fans/status/1305558002154573824

а тая снимка е уникална!! Heart Eyes

и тая! Stuck Out Tongue Winking Eye

още
https://twitter.com/BeshKiv8/status/1305563106224082946
https://twitter.com/KT_KosovoX/status/1305563005539807239
https://twitter.com/KT_KosovoX/status/1305562467343400960
https://twitter.com/KT_KosovoX/status/1305562464545841152

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 20:48 от Airra

# 161
Айре Heart Eyes Супееер! Много се радвам!
Тези двете снимки са уникални, да!Страхотен е на тях  Heart
Забравих да ти кажа колко е готин колажа ти, благодаря! Kiss
Искам една такава с кафето отделно!

# 162
Айре Heart Eyes Супееер! Много се радвам!
Тези двете снимки са уникални, да!Страхотен е на тях  Heart
Забравих да ти кажа колко е готин колажа ти, благодаря! Kiss
Искам една такава с кафето отделно!

и аз не очаквах, че ще има...забелязвам, че са седнали на разстояние!
ей тук Косовската фенка ги качва всички
https://twitter.com/KT_KosovoX

да видим дали ще му задават въпроси накрая журналята, това ми е най важно:))

заповядай!!

# 163

Привет, момичета 🤗🤗🤗
Дойдоха ми нечакани гости и едва издържах 😂
Красота отвсякъде ❤
Е, много красив ! Фени, наистина е целия златист.
Айра, кой е този, с който ще има промоция ?
Почвам да гледам пак 🤗

# 164

Привет, момичета 🤗🤗🤗
Дойдоха ми нечакани гости и едва издържах 😂
Красота отвсякъде ❤
Е, много красив ! Фени, наистина е целия златист.
Айра, кой е този, с който ще има промоция ?
Почвам да гледам пак 🤗

ооо щях да те мъмря, че нещо се губиш.....майтап Wink: )))
Джунейт ли?? шефа на Мави!
аркадаши са с Киво: )

и тук се качват новите неща
https://twitter.com/KT_Fans

ммммммм Heart

Общи условия

Активация на акаунт