Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Скрит текст:
Да ти кажа, и на мен, все по-често  Worried Но, това е положението ... не им е интересно на хората и не пишат.

Киво винаги си е във форма, никога не си е позволявал да се отпуска, но сега ми се иска да го видим отново в страхотна форма Smile
Дано наистина следващата седмица ни зарадват от МАВИ поне!

Цитат
абе тая суша почва да ме нерви ужасно, като се замисля по въпроса.....та гледам да се разсейвам с други неща.
Писна ми чакането и на мен, но се утешавам с красавеца Бехлюл Heart

# 136
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Вече съм си вкъщи и сега Къванч може да ме/ни изненадва 😀
Като гледам нищо ново, но това е затишие пред буря, да знаете. Като гледам пак са на морето и си прекарват добре с Башак, май само феновете се тюхкаме. Но съм сигурна, че всичко, което е трябвало Къванч го е направил , остава да дойде момента да ни го каже и покаже.
И Башак, и Къванч изглеждат страхотно.А малкия Къванч наистина е тръгнал по стъпките на батко си Къванч, много красиво дете.
Много ми хареса клипа на Ана, голям талант е. Нали нейна беше статията за Сблъсък? А коя е Мелани ?
Ще гледате ли довечера новия сериал на Елчин? Тя се сбърка да качва снимки в ИГ и да му прави реклама. По време на Сблъсък не беше така. Явно , че конкуренцията е много голяма тази есен и всички се опитват да се застраховат.
В фейса прочетох хубави отзиви за сериала на Мелиса, вие гледате ли го?
Дива, къде се изгуби? Някакви новини от Нетфликс няма ли ?
Хубав ден ви желая, момичета. 🤗🤗🤗
И на нашата улица ще изгрее слънце. Айра, не се изнервяй, сигурена съм, че търпението ни ще бъде възнаградено.

# 137
Фенче Kissing Heart, аз пред супер физическа форма, предпочитам супер СЦ и режисура. Wink
туркинята с колажите сподели в ТТ, че не е очарована от 2 сезон на Атие/това си е лично нейно мнение/ и нещо от рода, че Нетфликс не оценявали изобщо турския бизнес.
Анна й отговори, че се притеснява за нас, защото турските сериали за Нетфликс били под средното ниво.....
..............
И нещо интересно.....Hands V
има една група във ФБ-фенки на Киво, англоговорящи, които учат турски от админката-туркиня, живееща в Калифорния.
та какво сподели тя миналия ден>
Върнах се от красива Турция.
Желанието ми да се срещна с Kıvanç, когато бях в Бодрум се сбъдна отчасти. Имах късмет да бъда поканена от приятел на приятел в затворената общност, в която Къванч ходи, но просто не посмях да се натрапя в личното му пространство. Изглеждаше много спокоен и хората от затворената общност бяха дискретни и уважаваха това . Никой не се навърташе около него. Ако бях чуждестранен фен, можех да отида при него и да кажа, че идвам от САЩ и реакцията му би била приветлива, но аз съм туркиня. Всички турци не го притесняват и се отнасяха с него като с всеки друг човек. Измъкнах се и не се приближих до него. Можах да го снимам само от разстояние. Дори това натрапване ме накара да се почувствам гузна.

Също така по-долу е публикувана общността от затворен тип в залива Тилкичик.. сниман от балкона на моя приятел.

Новият му ваканционен дом, закупен преди няколко седмици, е красив с изглед към Егейско море. Намира се в същия район на Бодрум, където почива тази година.

Всъщност се приближих  физически доста близо до него в кафенето на затворената общност. Той остана там около 5 минути, след което отиде на лодката си. Кафенето в затворена общност обаче не е същото като кафене за обществено посещение в Бодрум. Ако бях взела телефона си и се опитах да го снимам от близко разстояние, просто нямаше да е редно или ако се бях обърнала за да говоря с него, щеше да е все едно, че нахлувам в усещането  му за неприкосновеност на личния му живот . На всичкото отгоре той изглеждаше толкова спокоен и се забавляваше като обикновен посетител на общността. Ако се бях приближила към него, щях да извадя на повърхността това, че е актьор-звезда и аз счетох, че не е правилно ако го направя.

тези снимки е споделила...напомня ми на едни папарашки снимки:))

...............
Пепи Hug,ооо вече си си вкъщи!!
обличай тениската бърже Grinning
няма новини от Нетфликс.
от ОГМ-писах миналия ден, почнали да снимат нов филм Head Band
Рекламата на Елкиния сериал е доста яка, да....да видим какви ще са резултатите. събота е по-лек ден, може и да имат късмет.
На мен и Алинка и Ани ми липсват.....Rolling Eyes
Мелани е туркиня, която правеше страхотни клипчета за КГ!!
гледаме/някои/ сериала на Мелиса, на мен ми хареса 1 серия.

...........

хихи познах за понеделник!! Yum

https://twitter.com/mavi/status/1304772696069337091
https://twitter.com/mavi/status/1304765732882911232

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 16:38 от Airra

# 138
Айра, Мави качиха кратко видео 👍
Къванч изглежда страхотно. Ще го качиш, нали 😀🤗

# 139
Айра, Мави качиха кратко видео 👍
Къванч изглежда страхотно. Ще го качиш, нали 😀🤗
качих го горе като линкове от ТТ. Heart Eyes
още
https://twitter.com/mavi/status/1304773480173514752

4 тийзър:))
https://twitter.com/mavi/status/1304777131130527745

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 16:44 от Airra

# 140
Айре Heart Eyes ти си медиум Laughing Каква хубава новина си ни донесла, благодаря! Kiss Страхотен е! Нещо монтьорче ли ще го играе този път ? Smile

Благодаря и за споделеното от тази фенка, интересно ми беше.
Естествено, че СЦ и режисурата са най-важни, но няма да е лошо и Киво да е в топ форма в някоя интересна роля, не щеш ли ? Stuck Out Tongue Winking Eye Освен Атие друг турски сериал за Нетфликс не съм гледала, Защитникът с Чачко го зарязах, та не мога да кажа на какво ниво са. На мен Атие много ми хареса, да видим как ще е и втория сезон Thinking Дано и нашия да е толкова интересен!
Атие има дъщеря във 2 сезон, така пишат подругите. Много добре са подбрали момиченцето, хубави са и двете! Heart

Пепи Heart Eyes добре, че си дойде! Kiss Че само ние трите си пишем Smile Обличай тениската по-бърже, да ! Stuck Out Tongue Closed Eyes Явно ни носи късмет! Та дано скоро чуем и това, което ни вълнува най-вече! Hands Pray Е, поне другата седмица ще има какво да чакаме, и това е нещо.
Сериала на Елчин ще го гледам единствено с превод, онлайн си гледам само Киво Smile

# 141
Момичета, ама ни е прекрасен 😍

Ако съм разбрала правилно ще има 5 филма ..  ..

# 142
Момичета, ама ни е прекрасен 😍

Ако съм разбрала правилно ще има 5 филма ..  ..

Прекрасен не, ами и отгоре Heart
Тази снимка ще я поствам всяка сутрин задължително вече Heart Eyes

Не разбрах какви 5 филма щяло да има Thinking

# 143
То и аз много не разбрах 🤣 5 рекламни клипа ли, не знам . Гугъл така ми преведе 😂😂😂
А може просто така ми се иска 👍😍

# 144
Привеееееет! 🦋
Уау, уау, уау!!! 😍😍😍

Каква е тази красота, не знам! 🤔 Бива, бива, ама чак пък толкова ли?! Изключително надарен е нашичкият - и външно, и вътрешно. 😊 Останах без думи...

Благодаря ви, Айре 😍, Фенче 😍, Пепи 😍, че донесохте тези красоти при нас бързо, бързо. 🌺

Айре 😍,
Определено си ненадмината - признавам те, само как позна! 💋
Много интересно ми беше да прочета впечатленията на тази фенка. Чрез нея се доближихме много близко до Къванч, определно ми достави удоволствие. 😊

Фенче 😍,
Тази снимка с кафето си я запазвам и аз, за да те отменям с кафето, когато се случи да те преваря. 🥰

Пепи 😍,
Добре си се завърнала. Ама се завърна баш, когато трябва, а? Simple Smile)

Хайди,
да Ви е приятна вечерта!
На мен определено  ми стана много готино, виждайки тези снимки. 😎

# 145
То и аз много не разбрах 🤣 5 рекламни клипа ли, не знам . Гугъл така ми преведе 😂😂😂
А може просто така ми се иска 👍😍
пуснаха 5 малки видеа-тийзъра, може това да е Thinking
иначе рекламата ще си е само една Wink
Фенче Kissing Heart абе какъв медиум, просто следвам логиката, а Мави си гледа бизнеса!! : ))
Много ми харесва новия имидж на патрона с по-дълга коса....ммм размечтах се, ама няма да казвам за какво Stuck Out Tongue Winking Eye
И на мен 1 сезон на Атие си ми хареса много!!
Ирее Kissing Heart в тая суша-като прохладен летен дъжд ни дойде!!
радвам се, че ви хареса това, което преведох и на мен ми беше интересно.

Катее, къде си?? Wink

.................
сериала на Елка, май ще е стандартна турска сапунка
погледнах я нея в движение, няма корекции!!

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 21:26 от Airra

# 146
  • гр. Върбица обл. Шумен
Късновечерен привет, момичета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Брей, какви красоти сте донесли!!! Прекрасен Къванч!!! Точно такъв го харесвам!!! Надрусах се с "Кивомицин" за седмици наред. "Перла" я "изгълтах" като "топъл хляб", а сега и това... разкош! Нямам  думи, а това както знаете, рядко ми се случва. Препотих се сто пъти и по някое време усетих, че си говоря сама. Благодаря за този визуален празник, който сте спретнали!!!

Тук искам да съм страница от книгата, която държи...

Тук... да подпра стола, в който е седнал, за да не падне...

А тук... да "изгладя" двете бръчици на челото му...

Няма да продължавам нататък, че...

Лека! Heart

# 147
Добро утро! Hug

Ире Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Страхотни колажи!
Пепи Heart Eyes ех, за съжаление рекламата е само една. Хубаво щеше да са 5 Laughing
Кате Hug  голям образ си! Kiss
Цитат
Надрусах се с "Кивомицин" за седмици наред. "Перла" я "изгълтах" като "топъл хляб", а сега и това... разкош! Нямам  думи, а това както знаете, рядко ми се случва. Препотих се сто пъти и по някое време усетих, че си говоря сама. Благодаря за този визуален празник, който сте спретнали!!!
Прелестен е, вярно! Heart Eyes

Паралели

Дори и само в гръб изглежда фантастично! Heart

Нямам търпение да видя какво ще ни покажат утре / вероятно / Киво и МАВИ. В някаква работилница снимат, сигурно ще е нещо свързано с коли Thinking
Хубава неделя ви пожелавам! Hug

# 148
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Още веднъж

Малко остана до утре.
Айра, забравих да ти благодаря за разказа на тази жена. Това е интересна информация. Когато излязоха папарашките видеа с Къванч точно това ми стана интересно, че хората около него се държаха все едно той не е там, но сега ми се изясни. Естествено той едва ли ходи на масовите плажове, ама пък съвсем да не му обръщат внимание...
А на тези от Мави много им се ядосвам, защото съм забелязала, че винаги качват снимките с Къванч по никакво време, събота в 16.20 вчера. Еми, хората едва ли стоят по това време във ИГ. Да не съм лош пророк, но и утре очаквам така да е т.е да я качат между 13 и 17 ч., но по-важно е да я има . Дали и Къванч не чака да мине рекламата и после да чуем за проекта т.е дали е възможно да има такава договорка, за да не се намали ефекта от рекламата за сметка на интереса към филма ?🤔
Вчера в мелека четох за някаква продуцентката  на Серенай и Халил Ердуч,  като я обвинявали, че е виновна за слабите проекти на актьорите и леко започнах да се притеснявам. А и сега гледах рейтинга на филма на Елчин и не ми се струват добри. Нали те с Къванч са в една агенция и въобще си правя някакви връзки, но дано всичко е наред. Пък и Елчин явно си пада по по комедиини роли, макар че на мен въобще не ми харесва. Мисля си, че като Зейнеп беше много,много добра. Тук и визуално нещо не ми е ок. Нейният партньор не съм го гледала, но от това, което прочетох бил същия както и в последния си проект. Та в тази връзка като знам как Къванч е винаги уникален за всяка своя роля очаквам отново да ни изненада.
Хубава неделя на всички 🤗🤗🤗

# 149
Хайде на неделно следобедно........

Кате HugGrinning
Фенче Kissing Heart, нещо различно ще е....нямам търпение да видя Къванч мърдащ, отдавна не ни се е случвало...Wink
ако снимаше дизи в момента, нямаше да чакаме с толкова стръв:))
Пепи Hug

Цитат
Това е интересна информация. Когато излязоха папарашките видеа с Къванч точно това ми стана интересно, че хората около него се държаха все едно той не е там, но сега ми се изясни. Естествено той едва ли ходи на масовите плажове, ама пък съвсем да не му обръщат внимание...
мда.....и аз се учудвах, че околните си стоят супер спокойно, е сигурно му пускат по някой дискретен и любопитен поглед Sunglasses
за това което предполагаш, има логика....да видим.
ако имаше премиера на новия сезон+пресконференция....можеше да се очаква нещо от неговите уста, но май в ТР отново са забранили обществени мероприятия с много хора,
Иначе рекламата ще я пуснат предполагам в 20.00, споко Wink
За мениджърите.....ами те актьорите си избират сами в какви проекти и какви роли да играят, не бих обвинила Гайе С. за нещо свързано с новия сериал на Елчин, пък и е минала само 1 серия.

снощи ми хрумна идея за колаж с асоциации към новите снимки......
и това измислих Blush

................
има превод на 2 серия на Нов живот! Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/1934403504852
......................
Атие-Епизод 1, Сезон 2, бг суб Flowers Hibiscus

https://vk.com/videos233104414?z=video233104414_456239064%2Fpl_233104414_-2
https://www.vbox7.com/play:4541fe8064

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 14:57 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт