Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 001
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро! Hug

Кате Hug и на мен ми е домъчняло за Перличка, ама пък от старите сериали, него съм го гледала най-много пъти.
Ооо,  Поли Kissing Heart радвам се, че не си ни забравила! Kiss Благодаря за споделеното! Да, ще трябва да мине
известно време, за да се отърсиш от сериала, и аз дълго време след това не бях способна да гледам нищо друго ... Разбирам, че сега нямаш възможност, но, когато намериш малко време за сериали, ако не си гледала Кузей Гюней те съветвам да го изгледаш. Мисля, че няма да съжаляваш, защото и в него ще се насладиш на това, което ти липсва най- много от Сблъсък - професионализма, таланта и всеотдайността на също такива невероятни актьори. Пък и ще видиш един по-млад вариант на Кадир, макар и в съвсем различна роля  Heart Не случайно и до днес този сериал ни е един от най-любимите, сценария е изпипан, историята е интересна, а Къванч е невероятен и в тази роля,  а и финала е хубав Smile

Хубав ден, дружки! Hug

# 121
Привет! Hug
Поли Hug, радвам се, че си наминала! Blush
и аз се включвам в агитацията за КГ!!
Ще имаш едно супер приятно бягство от реалността/когато ти се отвори свободно време/ Hands Plus1
линк към сериите:
https://vk.com/videos208606207?section=album_53443856
Фенче Kissing Heart Hands VFlowers Hibiscus

Кате...добра идея за Перла, ще се насладиш на красота, романтика и много целувки Wink

....................
ОГМ почват да снимат нов филм.....AnguishedClose
https://twitter.com/OgmPictures/status/1303997829803900931
Лято'96 се казва..../звучи ми като младежка история/

Мави пуска снимки и видеа с Мелихчо, който пък е такова дърво...Nerd
https://www.instagram.com/stories/mavi/2394378030527334098/

и изобщо нещо съм се изнервила Head Band

.....................
Пуснах в темата на Берен-новите серии на Атийе!

.................

Heart

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 13:47 от Airra

# 122
  • София
Здравейте момичета! Откраднах малко работно време, да напиша няколко думи. Не съм ви забравила, бях в отпуск. Ходих малко на планина, и сега вече съм на работа. Не успях, да гледам последната серия. Но, не съм се отказала. Даже, ми се върти в главата да го започна отначалото, ама нека да дойде зимата, че по няма какво да се прави. Липсва ми онази четворка, и Вели разбира се! Пак ще мина!

# 123
Привет! Heart Eyes

Как сте, дружки?!
Надявам се всички да сме започнали деня си чудесно. Heart
Каква радост - да пиша от лаптопа, вместо от телефона. Това отдавна не се беше случвало, че трудно се добирам до него напоследък. Joy
Скрит текст:
Събудих се в 11:00 днес - не помня от кога не съм спала толкова, но умората, пътуването и забързаното ежедневие водят до това. Представям си, когато имам детенце какво ще е. Joy

Та още веднъж да си кажа, че шапката наистина е чудесна, браво Айре Heart Eyes! На голям екран ми се видя още по- хубава. Kissing Face
Значи ОГМ започват нов проект, а аз се чудя кога ли ще му дойде времето на нашия, хм...Thinking
И относно Вратата ме вкара в чуденка, какво ли ще го правят. Но рейтингът му е бомба, дано го задържат поне до към 30 епизода. Grinning
Ох, Айре Heart Eyes ,
Казваш, че има превод на "Атийе" - дано успея да го гледам! С руски суб. ли е?

Хайде и аз да се присъединя към агитацията ви с Фенчето Heart Eyes - Поли Heart Eyes , определено няма да съжаляваш, ако изгледаш КГ. Чуден, проект, чуден! Толкова реален, засягащ толкова проблемни теми в живота на всички ни. Струва си всяка една отделена минута. Саундтракът му описва сюжета адски добре - взривоопасен и много вълнуващ!

Кате Hug ,
Леле, и ти доста пъти си гледала "Перла", а? На мен ми е един от любимите! Наскоро не съм си го припомняла, а така ми се иска...

Фенче Heart Eyes ,
До къде стигна със забранената любов?

Поли Heart Eyes ,
И ти така, мила!
Цитат
бъдете здрави, обичайте и се наслаждавайте на последните дихания на лятото!

Само колко съм зле! Едва сега се загледах в постера на "Сънят на пеперудата". Уникален!!! Heart Eyes

Хубав ден!

# 124
Здравейте момичета! Откраднах малко работно време, да напиша няколко думи. Не съм ви забравила, бях в отпуск. Ходих малко на планина, и сега вече съм на работа. Не успях, да гледам последната серия. Но, не съм се отказала. Даже, ми се върти в главата да го започна отначалото, ама нека да дойде зимата, че по няма какво да се прави. Липсва ми онази четворка, и Вели разбира се! Пак ще мина!
радвам се!!
ние загледахме новия сериал на Мелиса и ни харесва.
https://ok.ru/video/1694616324804

Ире Kissing Heart, оо честит ти по-свободен ден!! Blush
за Вратата, споко.....другите трябва да се притесняват заради него!!
виж какво съм ти направила.....
Скрит текст:
на нас кога ще ни дойде/ или дали ще ни дойде/ реда?? Thinking Grin
дано мълчанието е за добро!!!
кой знае как изглежда нашия шекер в момента с дългата коса?.....Wink

Атийе е с руски суб...! ти може да изчакаш българските.

................
ново видео на Анна!!
Where is your love - Kadir Adali

страхотно, в унисон с нашите вълнения покрай Сблъсък! Hands Clap

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 18:47 от Airra

# 125
Айре 😍,
Ооо, много ми хареса гифчето на тези сладури! Благодаря! 🌺😘 Убийствена химия има между тях, страхотна спойка...

Ще ни дойде редът, ще видиш! Вярвам, че мълчанието е за добро! 🙏🤗🙏
Ааа клипът на Ана много ми хареса, ей сега го изгледах. Като кратко резюме на сериала е. Всички важни акценти са там. Историята на Кадир - възходи и спадове, радост и болка и много,много любов. Надежда. ♥ Баш в унисон с нашето настроение.

Значи ще си чакам бг. превода на “Атийе”. 😊

Щастлива вечер! 😘

# 126

Маркито Hug радвам се, че не си ни забравила! Ще те чакаме отново!
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Уауу, още един шедьовър на Анна, благодаря! Flowers Hibiscus Уникален Къванч като Кадир Адалъ! Потресаващо изигра всевъзможни човешки емоции в тази  психологически трудна роля  Heart Любима двойка! Heart

Е, как да изглежда патрона с дълга коса ... готин! Smile Скоро ще го видим в рекламата! Предполагам, че ще е с дълга коса в нея Thinking А този Мерих наистина не го бива за модел Smile Дали отново ще снимат заедно с Киво интересно Thinking Предпочитам да е сам Къванч или с някоя готина мацка пак.
Аз ще чакам да преведат Атийе на български този път.
Ире Heart Eyes Благодаря! Kiss
Цитат
Ще ни дойде редът, ще видиш! Вярвам, че мълчанието е за добро! 🙏🤗🙏
На 6 серия съм Ире Heart Eyes Нямам много време и гледам когато мога.
Благодаря и на двете за думите за КГ Heart

Елчинка Heart

Хубав спомен ...

Лека вечер! Hug

# 127
Добро утрооо! 🦋
Тази сутрин кафето е от мен. 😊

Фенче 😍,
И аз предпочитам Къванч да е сам в рекламата. Хубаво момче е футболистчето, ама наистина е доста скован. 😬
Еее, добре си със ЗП. Със субки ли го гледаш или отдавна вече няма такива епизоди останали? 🤔

Желая ви един щастлив петък! 🤗

# 128
Добро утро в петък! Hug

Ирко Heart Eyes благодаря за кафенцата! Flowers Hibiscus
Започнах да го гледам ЗП с бг. аудио, но такъв смешен глас дублира Бехлюл, че не издържах дълго Smile Интересно къде ли е аудиото с гласът на Виктор Танев, както беше излъчен по БТВ ? За това го гледам с руски субки. С български за съжаление не е имало никога. Голям пропуск. Какви ли не незаслужаващи внимание сериали се преведоха, а точно този шедьовър на турското дизи никой още не се е наел да го преведе Thinking

Падругите пишат, че са нови снимките, но качеството е ужасно

Чакам с нетърпение рекламата на МАВИ

Пожелавам ви хубав ден с един любим клип Heart

# 129
Хубав петък!! Hug

Ире Kissing Heart зарадвах се на сутрешното ти кафенце! KissCoffee
Фенче Kissing Heart , мммм нови снимки, нищо че са с ужасно качество!
пак си личи колко е готин и секси Heart Eyes
те май са си още в Бодрум.....
Башак постна вчера снимки от там
https://www.instagram.com/p/CE9ukoNBI6o/
няма работа за тях..........Weary
Да видим дали съм права за рекламата, че ще е на 14 Wink
няма да е с Мелих, но ми е интересно какво са измислили....
това с китарата и рапа беше супер!
като каза любим клип...се сетих, че онези суперски клипчета на Мелани в Ютуб вече ги няма....Disappointed

от вчера, но със стари кадри
говорят пак за оня психопат, който ги заплашвал Grin

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 11:25 от Airra

# 130
Айре Heart Eyes дано си права за рекламата, много искам да го видя вече като хората! Ужасно дълго се проточи всичко, а друго лято като си спомня, че имахме ако не всеки ден, през ден снимки ...
Мелих съм го прекръстила набързо на Мерих аз Laughing
Ще видим какво са измислили този път МАВИ и Къванч Thinking С китарата и рапа наистина беше супер! Hands Plus1
Smile
Цитат
Попробуйте угадать, лица каких двух героев Кыванча совмещены на данном фотографий?

Цитат
Международный испаноязычный телеканал Kanal D Drama, который транслирует турецкие сериалы для испаноязычной аудитории, сообщает, что телеканал скоро будет доступен в Доминиканской Республике через платформу Altice. Напоминаем, что в каталоге телеканала имеются сериалы "Гюмюш", "Запретная любовь" и "Кузей Гюней" с участием Кыванча Татлытуга.

Цитат
Маленький актёр Кыванч Гедюк, который сыграл роль Кадира Адалы в детстве, поделился фотографией с постером сериала "Столкновение" в своем актёрском агентстве.

Наистина ли ги няма вече клиповете на Мелани ? Жалко, бяха невероятни! Но, сега пък си имаме Анна Сирмо Heart Eyes

# 131
от ИГ стори на Къванч

във връзка с психопата/превод...по-късно/
с две думи-журналята преувеличават и си измислят.
Цитат
🆕Кыванч и Башак только что сделали заявления через свои статьи в Insta о фейковых новостях, которые в последние дни циркулируют в турецкой прессе.💬
Заявление Кыванча в Инстаграме
Человек по имени Синан А., на которого мы мы жаловались два года назад и он признал свою вину, это в на самом деле человек с психическим заболеванием это расстроило «известную молодую актрису». Eсть
запретный судебный приказ на этого больного. Этот человек, которому снится, что мы с женой близкие друзья «той же актрисы» и этого
мы разлучили их. Продолжал присылать нам угрозы смертью и
оскорбления нам обоим и по отдельности, поскольку он считал нас
как виновников этой ситуации его больным сознанием. Два года назад этот человек, который постучал в дверь нашего офиса с кулаком и напугал наших
сотрудников, говорил: «Приведи её сюда, или они умрут», то же самое совершил с другим другом модельера в тот же день.
Проведено три отдельных расследования.
Наши жалобы рассматриваются генпрокуратурой Стамбула.
Молодой фанатик-шизофреник, который ни разу не видел и не встречал мою жену. Сейчас мы так устали от этих необоснованных и беспочвенных слухов и сплетен, разных его версий.

Фенче Kissing Heart, донесла си това, което си бяха харесала и аз!! Stuck Out Tongue Winking Eye
колажа - събрани в едно Саръ Сарухан и Музафер е супер!! Blush
от една турска фенка -която беше направила и оня с кино персонажите му на една маса!
А малкия Къванч ще конкурира батко си по хубост!!

нови Heartpulse

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 20:58 от Airra

# 132
Добро утрооо! 🦋

Наспинкахте ли се, дружки? 😊 Аз не съм се, нооооо това е положението. 😂

Благодаря ви за всичко споделено, мили Айре 😍 и Фенче😍! 🌺

Вчера така се зарадвах като видях, че Киво има стори, а то какво било... Тръпки ме побиха от този психар. Представям си колко е ужасно постоянно да получаваш заплахи. 😫😫😫 А и журналистите не ги оставят на мира и само раздухват. Добре, че сподели какъв е случая от първа ръка, дано сега мирясат вече и спрат да преувеличават.

Айре 😍,
Айде да видим дали ще познаеш. Аз мисля, че ще успееш. 😊

Фенче 😍,
Ти Мелих го преименува, а? 😂 А аз пък дори името му нямаше да си спомня, ако не го бяхте написали. 😬

Щастлив ден! ♥

# 133
Привеет! Hug

Ире Heart Eyes благодаря, отново ме изпревари с кафенцето, браво! Kiss Аз станах към 8.00 ч. видя ми се рано и пак си легнах Laughing Все ще получим и такава новина от красивия ни патрон, на която да се зарадваме, споко. Поне на рекламата мисля, че ще се радваме скоро. А след това и на дългоочакваната Hands Plus1 Чудя се с какво ли ще ни изненада този път Къванч ? Поддържа страхотна форма, не вярвам да е само за МАВИ Thinking Надявам се  отново да си го гледаме в такъв вид. Е, не  като Кузей, но нещо подобно  Smile

Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Ето какво е публикувал Киво в ИГ си, всичко е съвсем различно от слуховете, които разнасяха журналята
Скрит текст:
Цитат
" Човекът на име Синан Алтънташ, срещу когото заведохме дело преди 2 години и който в крайна сметка се призна за виновен, всъщност е човек, страдащ от психично заболяване, който тормозеше известна млада актриса.  Въз основа на заболяването му съдът му постанови ограничителна заповед.
Това е човек, който смята, че със съпругата ми сме близки приятели на същата тази актриса и сме причинили разпадането на отношенията им. След като сам реши, че ние сме отговорни за тази ситуация, той продължава да изпраща на всеки от нас обидни съобщения и да ни заплашва със смърт. Този човек, който нахлу в нашия офис преди 2 години, събаряйки вратата, като крещеше „ Доведете я тук, или ще умрете “, плашейки нашите служители, същият ден направи същото в офиса на друг наш приятел дизайнер. Във връзка с нашите оплаквания за този болен човек, Главната прокуратура на Истанбул провежда 3 отделни разследвания по този случай.
Той е млад почитател, страдащ от шизофрения, когото нито аз, нито съпругата ми някога сме виждали или познаваме.
Много се изморихме от тези необосновани клюки и различните им версии.
Да, малкия Къванч ще стане готин като батко си, много красиво дете  Heart
На Башак колко и е пораснала косата ...
Хубава събота, дружки! Hug

# 134
Хубава събота Blue Heart

Ире Kissing Heart Coffee Kiss
Според мен КБТ имат високо ниво на търпимост спрямо клюки, жълтини, ненормални фенове и т.н.
но не е приятно Head Band
Фенче Kissing Heart, ооо ти си го превела, благодаря!! Flowers Bouquet
Скрит текст:
и аз можеше да го направя, ама като гледам наплива в темата и ми минава желанието Wink
ако има в понеделник реклама, то трябва да направят нещо като подгряване....от Мави.
абе тая суша почва да ме нерви ужасно, като се замисля по въпроса.....та гледам да се разсейвам с други неща.
да, Башак си е оставила косата на воля, расте и изобщо не я изправя както преди. харесва ми така Heartpulse
за формата на Къванч-ами той си е постоянно така.....стегнат и строен, не допуска драстични промени, ако не са за роля.

Турската актриса Еда Едже, която играе една от главните роли в телевизионния сериал Забранената ябълка, отговори на въпроса "Кой е любимият ви турски актьор?"
„Много харесвам  Халит Ергенч, Къванч Татлъту, Онур Сайлак, Чаатай Улусой, Танер Олмез и Керем Бурсин."

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 12:20 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт