Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 27 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро! Hug

Оказва се, че и МиХ е започнал на тази дата
Цитат
7 септември 2007 г. Турският Канал Д започна да излъчва сериала '' Менекше и Халил ''

Айре Heart Eyes даа, дълго ще му се наслаждавам на Киво като Бехлюл Heart  Обаче, ей тези двамата много ми липсват ... Не знам как Киво излиза от роля, но мен още ме държи този сериал ...

Прави ми впечатление / не за първи път, де / че актьорският каст във всичките му сериали е просто страхотен! Може би и в това е тайната, че няма един, дето да не ми е любим Thinking
Между другото в сериала на Мелиса играе наш Адем, шофьор и е Laughing
Ааа, такива изобщо не искам да ги чета, ОЛМАЗ! Ще има табики!
Цитат
еххх не се  знае все още, дали ще има сериал Head Band
Цитат
Напомним, что съемки фильма Боевой тупик уже завершены, съемки сериала Атие завершаются, так что компания OGM Pictures уже должна приступить к работе над сериалом Кыванча для Нетфликс. Как стало известно, в ближайшее время Нетфликс объявит о целом пакете новых проектов, которые готовят турецкие производители и очевидно объявление о сотрудничестве с Кыванчем станет "гвоздем программы".
Само още малко търпение! Hands Plus1
Сериала на Елчинка започва на 12. 09 - събота
Хубав ден! Hug

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 06:20 от queen_fenka

# 106
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Пак набързо, но както се казва от сърце.
Фени и на мен много ми липсва Сблъсък, но пък добре,че свърши  на 1, че сега нямаше да имам възможност да гледам.
Ох, дано скоро има раздвижване. Като се прибера може и аз да загледам ЗП.
Айра, това с ковид направо е страшно. Не знам как ще продължи всичко. Не съм гледала клипчетата, защото нета ми е малко, но като се прибера ще компесирам.
Мисля да погледна филма на Елчин, пък ще видим колко.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 107
Привеет!! Hug

Привет,момичета 🤗🤗🤗
Пак набързо, но както се казва от сърце.
Пепи Hugсупер, че си наминала, въпреки недостатъчния ти нет! Hearts

Фенче Kissing Heart за споделеното!! Hearts
ами хубаво звучат коментарите в Тийми, ама ми се иска вече черно на бяло на турски, от надежден източник.
На мен ми липсва нещо ново-както на екрана, така и в реала.

Вчера Мави бяха сложили в ИГ инфо за костенурките, май е имало отново акция....размечтах се и нашите да се включат Wink
сигурно няма да се проведе промоция на рекламата заради Ковида.....Unamused

❤Kivanc&Basak Tatlitug❤#tb 2015

Doha-Qatar, 2009
# KıvançTatlıtuğ # TubaBüyüküstün

като съм почнала с Туба и на тези/нови/ е много красива!!

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 14:41 от Airra

# 108

Пепи Heart Eyes благодаря, че си наминала! Може да е набързо, но важното е, че си го направила и то от сърце! Kiss Сблъсък за съжаление свърши и колкото и да ни липсва, вече трябва да се готвим за новия образ на Киво. Сигурна съм, че такъв ще има! Но, докато го чакаме съм решила бавно, без да бързам да си изгледам всички негови сериали, които отдавна не съм преговаряла. И без това неговия, дори и сега да започне дасе  снима ще го видим следващата година към края сигурно ... Важното е да започне да се снима, да разберем все пак какъв ще го играе, пък после отново ще чакаме, вече свикнахме  Smile

Ще погледна и аз сериала на Елчин, дано ме грабне и той като Вратата и този на Мелиса.
Айре Heart Eyes да се надяваме, че наистина Нетфликс най-после ще обявят кои сериали да очакваме Hands Pray Благодаря за новите снимки на Туба, много е хубава, но отново е с дълга коса, а аз я харесвам повече с къса.  А на снимката с Киво и Сончето ми е много странна в тялото, навярно е бременна по това време  Thinking

# 109
Започнах да гледам сериала на Мелиса, определено ме увлече.
Сценаристката е Елиф Усман Hands V
Фенче Kissing Heart мм имаш план график за доста време, след това МХ, Перла Wink
На снимката от Doha-Qatar си личи изключително ясно, че Туба е хамиле:)
още една, не че не сме я виждали, ама Бехл. визия еееее Heart Eyes

Мави пуснали някакво клипче с Мелихчо и Джанан се нерви, че бил изместил патрона. Grin
https://twitter.com/mavi/status/1303351691031572484

и тая прическа ми харесва Heart май в момента е с подобна:))
а как му ходи жълтото елече!! Stuck Out Tongue Winking Eye

лека вечер.

а Курт Сеит търси Иринка Wink Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 19:43 от Airra

# 110
Ехооо, аз съм тууук! 🤗🦋🤗

Ама Вие къде сте, дружки?!
Освен Айрето 😍  и Фенчето 😍 - редовните заподозрени, и Пепи 😍 друг не мога да видя. И Дивето 😍 се изгуби... 🤔

Та, както казах вече съм тук, завърнала се към обичайното ежедневие и изморена след работа. 😂

Не сте обсъждали хубави новини, визирам заразените актьори с ковид. 😬 Дано се оправят бързичко и да бъдат здрави. Само ако знаете колко се радвам, че всички от сета на Вратата са добре.
А и много се радвам за КБТ, че са на сигурно, че са здрави и щастливи. 🙏 Всички искаме нещо новичко, но може би това забавяне е за добро. Времето ще покаже. ❤ Вярвам, че най - доброто предстои. 😊

Значи ви е харесал на Мелиса сериала. Аз нищо друго освен Вратата няма да гледам - поради липса на достатъчно време. Както каза Айрето 😍 - тези дни не се спрях и дъх не мога да си поема даже. 😎

Радвайте се на Забранената любов, щом сте я подхванали, даже и споделяйте каквото ви впечатли, дори да е за енти пореден път, защото на мен винаги ми е интересно. 🥰

Айре 😍,
Намери ме Курт Сеит тъкмо навреме. Simple Smile) 😘

Сега Ви пожелавам приятна вечер и ще се видим утре! 💋

# 111
Айре Heart Eyes интересен е , нали ? Само Елиф Усман да не го прецака по-нататък.
За Туба, да личи и определено корема и все пак се чудех да не би все пак от блузата да се е получило така, че да изглежда с корем Smile
Страхотни! Heart

Малко се съмнявам да са взели участие КБТ в акцията на МАВИ тази година Thinking Нищо чудно и само рекламата да видим, нищо друго Cry Какво да се прави, такъв ни късмета тази шашава година... Но, само да сме здрави и ние и любимците ни, това е най - важното! Flowers Four Leaf Clover

Мдаа, имам си програма и няма да скучая Laughing
Прическата е подобна, предполагам. То само с жълто да беше готин,  няма цвят, който да не му отива, а особено като Мехмет го обличаха във всички цветове, голяма красота  Heart

На мен и като модел най-много ми харесва с дълга коса

Курт Сеит търси Иринка Smile

Ире Heart Eyes радвам се, че вече си тук! Kiss Какво да обсъждаме за заразените актьори, лоша работа ... дано всички го изкарат леко! Flowers Four Leaf Clover
За лека нощ Heart

Добро утро!

Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 09:45 от queen_fenka

# 112
Привеет!! Hug

Ирее Kissing Heart радвам се да те видя, скъпа!!! Blush Flowers Cherry Blossom
ами няма много желаещи да се отбиват в темата Expressionless...е вярно, че липсват интересни неща за коментиране.
ТМ сигурно е хепи, почна и Чукур....Wink

Фенче Kissing Heart да, такъв ни е късмета тая година....за никого не е нормална....Unamused но здраве да е!! Flowers Four Leaf Clover

и от мен един моделски колаж

това го чета в един арабски профил
Най-гледаните турски сериали за 2020-в Пакистан Hands V

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 11:54 от Airra

# 113
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss
Здраве да е, всичко друго ще се оправи все някак Flowers Four Leaf Clover И на нашата улица ще изгрее слънце.
Винаги има какво да се сподели за патрона, само трябва желание за това Smile
Хареса ми споделеното от Аида за филмите " Хайде, бе сине " и " Организирани дела 2 " - поне е дала снимки от двата филма, не зная за кой точно говори, защото и в двата Киво говори на местния диалект
Цитат
Не считала сколько раз смотрела фильм. Но эта его роль - нечто. Его акцент "убивает". Как он умеет это? Если бы вы знали тур. язык.... Я восторге от него и его игры. А его сладкий "смех" с иронией. Словами не могу передать. Обожаю его....

Дано тези дни получим някакви новини, така по-лесно се чака Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пожелавам ти хубав следобед! Heart

# 114
  • гр. Върбица обл. Шумен
Деветосептемврийски поздрав, момичета!

Ние, от по-старата генерация, едва ли ще забравим манифистациите, празничните програми и речи на площадите. "Висяхме" прави по команди "Равнис! Мирно!" и почти не мърдахме, бяхме като статуи... даже не помня дали дишахме.

И аз си преговорих няколко серии от по-късните проекти на Къванч, ей така...за разкош... В очакване съм за нещо ново. Дано да е скоро.

Спокоен ден! Kissing Heart

# 115
Добър вечер! 🦋

Отново съм при Вас, както обикновено. 🥰

Благодаря ви, Айре 😍, Фенче 😍, Кате 😍, за всичко, което сте споделили и днес, въпреки голямата суша. 🌺
Дано е затишие пред буря! 🙏

Ето тази Кивова снимка ни описва най- добре в момента:
Чакаме, чудим се и се надяваме всичко да е топ и да има нов проект. 😂😎

Фенче 😍,
Много ясно - здраве да има! Всичко останало ще си дойде на мястото.

Айре 😍,
Всичко помниш ти, ей! 😘 Да, мъжлето се радва, че ще си гледа Чукурци. Аз си се радвам за Вратата, ама съм малко обезпокоена. В сряда дават и Осман, той си има доста сериозен и стабилен рейтинг и не знам какво ще става... 🤔 Абе, страшно е с тез рейтинги. 😫

Оставям ви, че е време за вечеря и после - Вратата. 🥰

Спокойна и щастлива вечер! 💕

# 116
Кате Hug
Ире Kissing Heart

Ето тази Кивова снимка ни описва най- добре в момента:
Чакаме, чудим се и се надяваме всичко да е топ и да има нов проект. 😂😎

охх да , много подходяща, физиономията ми е едно към едно:)))
помня аз, много Wink
а за рейтингите, нормално е да се притесняваш, тоя сезон е супер конкурентен......
Скрит текст:
а в програмата на Фокс няма празно. на мястото на Вратата по принцип излъчват сериал с Илкер Калели....който чака да му дойде реда, Вратата щяха да го местят в неделя, но там пък започна друго дизи, което си върви в неделя. та лудницата е пълна:))

Фенче Kissing Heart
да ти споделя нещо, което ме впечатли....Wink
Чачо е доста добър приятел на Киво...и двамата обичат да си прекарват времето сред природата, на риболов, абе далече от шумотевици и папараци.
Това го казвам защото Чачо е имал снощи участие в сериала "Обади се на агента ми" на АЯ/ в 1 серия беше Туба/ и думите, които каза са написани за него самия, все едно говори за себе си.
изгледай го...да видиш какво имам впредвид.
https://vk.com/feed?w=wall-132999259_708904
все повече разбирам допирните точки на приятелството им Wink

чакам новини Laughing

изгледах серията на Нов живот....много ми е интересно какво са намислили за напред!!

# 117
Привет! Кате Hug Ире Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Кате Hug аз реших да си припомня по-ранните проекти на Киво, по-късните му ги знам наизуст Smile
Ире Heart Eyes физиономията е едно към едно с нашите, да Laughing Много го обичам на тази снимка, Джеймс Дийн Heart За Вратата ... стига да не окепазят сценария, няма страшно за сериала, с добър рейтинг е. Задържа интереса ми за сега.
Айре Heart Eyes така е!
Помните ли тази сладка снимка ?

Много ми липсват тази година снимките от лятото ...
Хайде, лека вечер!

# 118
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет по нощите, момичета!

Фенче, потретих "Север Юг", почетвъртих "ДК" и смятам да се върна на "Перла", че мина доста време от последното ми гледане на сериала.

Айре, аз проследих първата серия на "Обади се на агента ми" с участието на Туба, но няма да продължавам със сериала, защото времето ме притиска.

Лека нощ! Heart

# 119
Здравейте и от мен!
Въпреки че нямам време за гледане на каквото и да било в момента, честно казано сериалът ми липсва и на мен....
И най-вече липсва ми вълнението от емоциите и начинът, по който са пресъздадени - като наистина, от невероятни актьори, които се хвърлят като на гладиаторска арена във всеки кадър! Като се замисля - липсва ми да гледам професионализма, таланта, всеотдайността и дисциплината - и най-вече всичко това в едно!
Още не мога да се оттърся от шока, който преживях с последните серии, признавам си...

Поздрави на всички, бъдете здрави, обичайте и се наслаждавайте на последните дихания на лятото!

Общи условия

Активация на акаунт