Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 27 918
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Пепи Hug не съм сигурна за 14, но по логиката така съдя, есенните реклами излизат в средата на септ.
Не бях чела в Теленовелас, сега минах, наистина много хубави коментари. Hands Plus1
както и в страницата за самия сериал!!

Фенче Kissing Heart Wink

нищо интересно не намирам.....
приятна вечер! Hug

# 91
Пепи Heart Eyes благодаря! Kiss
Айре Heart Eyes дано си права, средата на месеца не е далече ...
Аз пък попаднах на това
Цитат
💥Отвечая на вопросы подписчиков по поводу новостей о Кыванче Татлытуге известный блогер Токио заявил, что их очень много. Ждем 😃

А,  дано!!! Hands Pray Разбрах, че снимките на филма на Чаго са приключили ?
А ето какво пишат от Тийми
Цитат
у Кыванча контракт с Нетфликс на сериал. Его будет делать компания OGM, которая делала Защитника, Атие, сейчас делает фильм Чаги. Сценарист Джейсон Джордж писал Защитника и Атие. В общем, не волнуйтесь, Кыванч в шоколаде
Приятна вечер! Hug Аз днес съм на тази вълна Heart

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 20:03 от queen_fenka

# 92
Фенче Kissing Heart, тоя Токио го повтаря бая често....бакалъм.
да, филма на Чачо е приключил със снимките.
от Башак
https://scontent-dus1-1.cdninstagram.com/v/t72.14836-16/87066059 … a2c3ca69cd8dfdc78
твърдят че е Киво...като Джесур бил Grinning готвача ни той!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 21:03 от Airra

# 93
Фенче Kissing Heart, тоя Токио го повтаря бая често....бакалъм.
да, филма на Чачо е приключил със снимките.
от Башак
https://scontent-dus1-1.cdninstagram.com/v/t72.14836-16/87066059 … a2c3ca69cd8dfdc78
твърдят че е Киво...като Джесур бил Grinning готвача ни той!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Айре Heart Eyes и аз на това се надявам, много уверено пише този Токио, не извърта, явно знае нещо, дано  Thinking Ще се чуе !
Башак все едно ме чу Smile Браво! Two Hearts
Той  е ... ръцете, фигурата, светлата коса, кой друг да е ? Пък и Башак няма да снима някой друг, я  Smile Да го изядеш с това опашле, наистина е като на Джесур! Heart

Много нови клипчета се появиха и тази година, вери хепи съм! Smile
Скрит текст:

# 94

Башак все едно ме чу Smile Браво! Two Hearts
Той  е ... ръцете, фигурата, светлата коса, кой друг да е ? Пък и Башак няма да снима някой друг, я  Smile Да го изядеш с това опашле, наистина е като на Джесур! Heart

значи си доволна!! то и аз де!!  Stuck Out Tongue Winking Eye
и каква дълга косааа......
да не е за исторически проект?? Thinking

лекинка.

# 95
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, поспаланки!

О, Къванч е с любимата ми прическа... Мнооого ми харесва!

Лек ден! Heart Eyes

# 96
Добро утро, дружки! Hug

Днес сме " съединени " повече от всякога като народ , но ... Честит празник! Flowers Hibiscus
Айре Heart Eyes е, доволна съм, как не ... Ако ни даде и по-добра снимка Башак няма да е никак зле, но и това е нещо. Исторически филм ? Ким билир ...  Thinking
Кате Hug благодаря! Flowers Hibiscus Нали ? И аз много му се кефя на прическата Smile

Хубав ден! Hug

# 97
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета Hug
Честит ни празник!

Айре Heart Eyes засрами ме джанъм Blush. Радвам се, че ви харесват коментарите ми! За мен е удоволствие да се изказвам.
Да ви кажа, изгледах 1 еп на дизито на Мелиса - Нов Живот. Ами много ми харвса. Дано се задържи на екран защото смятам че историята е интересна.
Щом още от 1 епизод започнах да си задавам доста въпроси, определено ме е спечелил проекта.
Страхотно стоят един до друг Мелиса и Серкан Ч.

Ако има желаещи и не е против правилата, бихме могли да го обсъждаме тук.
Хубава неделя Hug

# 98
Привет и Честит празник!!
Честит празник и на пловдивчанки!! Blush

Кате Hug Coffee
Фенче Kissing Heart
охх патрона ни побърка тая година от чуденки и чакане...Wink
на мен ми се иска съвременен сериал с дълга коса!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Коте Kissing Heart хелоуу!! не веднъж сме ти  казвали, че си майстор на перото!! Wink
Скрит текст:
важи и за другите пловдивчанки Wink
да, знам за сериала на Мелиса, темата с бодигарда сигурно е интересна, но на мен нещо не ми се почват нови дизита...Pensive имам си от миналия сезон.
слагам линк към 1 серия
https://ok.ru/video/1694616324804
Маркито може да прояви интерес.

малко романтика със СюДжес и песен, която много харесвам Heartbeat

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 13:14 от Airra

# 99
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, отново! ЧЕСТИТО ВИ "СЪЕДИНЕНИЕ" и от мен, момичета!

а силата е в нас...

Извинявам се за късния поздрав, но не си падам по празнични дати и годишнини. Вечно ги забравям... за сметка на други (не празнични), от които не мога да се отърва...

# 100
положението става лошо.....
сериалите, които спират снимки заради заразени с Ковид....Head Band

# 101
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes дори не зная в какъв сериал предпочитам да го гледам Киво, само да го гледам искам ... А ти направо ме попари с тази новина от снощи ... Кога ли наистина ще можем да го гледаме при това положение Thinking
Коте Heart Eyes радвам ти се, че се появи Kiss На мен също много ми хареса 1 серия на Нов живот, доста интересен се очертава. Винаги можем да си споделяме впечатления от проектите на партньорите на Киво, разбира се. Да видим обаче кога ще продължи ?
Явно няма повече желаещи  да споделят впечатленията си от сериала ни, но аз пак ще ви го припомна, защото вижте на какъв клип попаднах

Оказва се, че Кадир още в 1 серия е казал думите, че в тази страна всички деца са наранени от бащите си ... а Зейно в последната Cry
А също и на коментара на Кетхен, който много ми хареса
Цитат
Май не остана някой, който да не е гледал целия сериал. Последния епизод беше  страшен, страшен. Смъртта на Зейнеп беше просто покъртителна. Мъката на Кадир, горкия, свлякъл се на пода до леглото й беше ...  ох, не знам, толкова печална, той дори нямаше сили да плаче. Всички изиграха тези моменти блестящо. Всички написахте чудесни коментари, четох всичко с удоволствие. Благодаря.
Аз много се натъжих и сякаш ядосах. Този човек не заслужаваше такава съдба. Но животът е такъв - страдат добрите хора, а виждаш мерзавци, на които всичко им се подрежда.  Както казват Бог прибира при себе си добрите. А Зейнеп беше прекрасна.  Като се замисли човек имаше подсказки към този завършек, но ние май не искахме да ги видим. Първо начина, по който тя учеше Айлин как да приема липсата на човек, когото обича; Зариф предупреди Кадир, че ще остане сам, това направи и Зейнеп, но той тръгна да търси Джансъз. Този запис, който Зейнеп направи не можеше да не бъде показан, а ако тя останеше жива щеше да е ненужен. Ловко ни подведоха, че всичко лошо свърши и вече ще бъдат заедно и щастливи след като се отърваха от бомбата. Предложението на Кадир беше такава сладка сцена, той беше толкова смутен, пръстенчето й се оказа точно по мярка. Просто ти идва да ги разцелуваш. Любовната им нощ беше така деликатно показана.
Метаморфозата на Вели също беше добре отработена. Явно и той най-после е осъзнал, че самия той си е виновен за смъртта на семейството му и не на Кадир трябва да отмъщава. Жестът му накрая обаче беше доста неочакван. Като вземем това, че той пое вината за убийствата, които направи Кадир докато стигне до Джансъз, това май му подсигурява доживотен затвор. Остава да си представим, че адвокат Джемре с помощта на Белма може и да променят нещо.
Писмото на Кадир за Айлин беше невероятно, достойно да влезе в учебник. Аз знам какво е да отглеждаш момиченце. Цяло щастие е. Наистина. А сцената на гроба на Зейнеп просто не може да се коментира. Без нито една дума от двамата разбрахме всичко. Той я вдигна, тя го прегърна и впери тъжен поглед някъде назад докато той а понесе напред. Ще мине. И това ще мине.
Добре, че това е филм. Не че в живота не се случват толкова тъжни неща.
Минаха няколко дни, успокоих се.

Аз напреднах със сериите на ЗП. Ех, този Киво беее ... невероятен е, още тогава! Heart

И една снимка, която не съм виждала - както пишат рускините Бехлюл със Секиз на ризата Smile

Хубав ден ви пожелавам и успешна нова седмица! Hug Пък ... дано ни донесе някакви новини все пак.

# 102
Привет в понеделник!! Blue Heart

Фенче Kissing Heart да, неприятни новини как започва новия дизи сезон Sad няма нищо сигурно както навсякъде, дано няма повече заразени и да успеят да овладеят ситуацията!!
и за нас и това, което си чакаме...дано имаме късмет! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за споделеното и коментара на Кетхен! Hands Plus1 клипът е страхотен!!
Цитат
Ех, този Киво беее ... невероятен е, още тогава!
ауу ти нищо не каза Grinning
Прекрасен образ направи-толкова естествен и органичен, ролята е създадена за него, както и Бихтер за Берен.
До коя серия си??

преди малко, случайно пуснах Преди обед и хоп на екрана-Ивчоо Stuck Out Tongue Winking Eye
та пак го питаха за турския сериал и за Къванч, но той говори кратко.
 записа от предаването./1ч: 28 мин/
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/27316/predi-obed/predi-obed-07-09-2020-g

Цитат
❥ КТ със съпругата си прие близки приятели на тяхната яхта. В социалните мрежи изтече видео, където Къванч  готви за гостите със собствените си ръце. Също така дългата коса на актьора не остана незабелязана. Потребителите на социалните медии нарекоха актьора харизматичен готвач и се чудеха дали за роля е такава трансформация с косата?

9 години от началото на КГ, нашата любов Blush Heart

Успешна нова седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 14:54 от Airra

# 103
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Е, което си е истина този път Иво говори напълно нормално, няма хвалби, няма превземки, както трябваше да бъде от самото начало и нямаше да събере толкова негативи , дори щеше още да увеличи феновете си. Ама късно е либе за китка ... вече няма как да ми стане по - симпатичен.
Ще видим как ще се отрази Ковид на снимките и на нашия сериал, дано няма отново отлагане ... Ама, каквото стане, няма как. Важно е да е здрав!
Цитат
ауу ти нищо не каза Grinning
Прекрасен образ направи-толкова естествен и органичен, ролята е създадена за него, както и Бихтер за Берен.
До коя серия си??
Бе, аз си знам, че е невероятен като Бехлюл, ама бях забравила колко много! Smile На 4 серия съм, карам го яваш, яваш.

Щом е 9 години от началото на нашата любов, ето нещо и от мен Heart

# 104
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Е, което си е истина този път Иво говори напълно нормално, няма хвалби, няма превземки, както трябваше да бъде от самото начало и нямаше да събере толкова негативи , дори щеше още да увеличи феновете си. Ама късно е либе за китка ... вече няма как да ми стане по - симпатичен.

да обран беше + хубавите думи за Къванч Hands Plus1
може да си е взел поука от нашите коментари Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Ще видим как ще се отрази Ковид на снимките и на нашия сериал, дано няма отново отлагане ...
еххх не се  знае все още, дали ще има сериал Head Band
Цитат
Бе, аз си знам, че е невероятен като Бехлюл, ама бях забравила колко много!
и аз така си помислих Smiley
ще има да му се кефиш още дълго време!!! и на игра, и на визия, и на сексапил!! Yum

лека.

Общи условия

Активация на акаунт