Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 27 915
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Айре Heart Eyes 5 часа ??? Ужас!
Нали ? И аз днес се посмях Satisfied  Е, браво на майка ти, поздрави я от мен! Heart
Ммм ... много хубав колаж! Kiss
Лека и от мен! Hug

Добро утро! Hug

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 10:29 от queen_fenka

# 76
Привет!! Hug

Фенче Kissing Heart Flowers Hibiscus

суша от към новини и нови неща...да видим до кога Smirk

от Маука-ню

Фенче, подгрявам те, може пък да си промениш мнението за ББ Wink

хубав петък! Blush

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 11:40 от Airra

# 77
Айре Heart Eyes благодаря за клипа! Kiss
Дано скоро сушата свърши ...
Скрит текст:
Аааа, сега зацепих Laughing Може, може ...ким билир. Още съм в самото начало, нещо не ми спори много първите серии

Нещо за настроение

Имам една молба! Hands Pray Би ли разказала с няколко думи какво говори този комик за Киво ?

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 14:18 от queen_fenka

# 78
ами първите серии ги минавай с мишката! Wink

Имам една молба! Hands Pray Би ли разказала с няколко думи какво говори този комик за Киво ?

ох и ти ли я намери тая тъпня, чието заглавие е : "потта на Къванч" Mr. Green
та тоя симпатяга спортувал тая седмица, бягал и се срещнал случайно с КТ, тръгнал към него, искал да му каже здравей и да го прегърне, но Къванч го спрял, напомняйки му за Ковид и, че трябва да има дистанция м/у тях.
Преди няколко години пак го бил срещнал, Къванч тъкмо излизал от спортната зала и бил потен. но не изглеждал като нормалните потни хора, а сякаш капчици вода се стичали по лицето му и по тялото. Той наистина бил много красив мъж, машалла, много харизматичен, страхотен мъж.

нашите са още в режим - почивка Sunglasses
щом Башак има настроение и се поства така в ИГ , предполагам и Къванч е добре!!

чаровница!!

на 14 септ. би трябвало да излезе новата реклама......Thinking

........................
Коте Hug сега се върнах да прочета по-задълбочено коментара ти за последната серия и само мога да кажа-Харрика/ Страхотно пишеш!! Hands Plus1Hands Clap
Надявам се пак да имаме възможност да обсъждаме заедно бъдещ проект на Къванч Hands Pray

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 16:12 от Airra

# 79
Може ли някой по запознат да каже ще има ли филм продължение, защото попаднах на такава информация.

# 80
Може ли някой по запознат да каже ще има ли филм продължение, защото попаднах на такава информация.
не. няма такова нещо!
ти изгледа ли целия сериал, хареса ли ти?

Grinning

# 81
Айре Heart Eyes много ти благодаря, джанъм беним! Kiss Аз пък се заблудих, че е този дебеличкия, който играеше в Организето, та за това ми беше любопитно какво говори, а то какво било Laughing Ми да, Киво и се поти различно от останалите мъже
Значи след няколко дни ще ни зарадва поне с реклама, супер! Hands Plus1
А днес се навършвали 12 години от премиерата на Забранения плод. Виж, колко съм актуална само Smile Неее, този път ще го гледам бавно и много внимателно.
Цитат
Легенда (aşk ı memnu) началась 12 лет назад 4 сентября 2008 г.😊

Уникален Бехлюл Heart На някои не им харесва като Бехлюл, а на мен ми е може би най-любимата му визия, особено с опашлето Heart Eyes

Башак вместо да се фръцка, да вземе да снима патрона ! Много си я харесвам, ама предпочитам да гледам мъжът и Stuck Out Tongue Winking Eye Готина е! Heart
Слави, изгледа ли сериала ? Колко желаещи имаше в началото да си го гледаме и обсъждаме заедно, а само Маркито Hug остана до края Hands Plus1

# 82
Фенче Kissing Heart, гледай, гледай!!
аз за Бехлю, няма нужда да се повтарям Grinning Heart Eyes
Башак да постне патрона, ама той може да не иска да го постват Wink
а в случая тя рекламира дрешките с които е облечена...... част от работата й Hands V
да сме благодарни, че покрай нея, знаем къде е!!!

айде давам ти път за сутрешен пост Wink

лека.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 22:36 от Airra

# 83
Хелоу, хелоу!

Аз ще замествам Дивето 😍 и ще пиша късно вечерта. Тези дни е така, за жалост. 😑

Охооо, какво “виждам” - някой си прави маратон на ЗП, а? Фенче 😍, Айре 😍, и двете ли го гледате? Блазе Ви! 😊
Аз искам, но в момента не мога, освен да не спя нощем. 😂
И на мен ми харесва Бехлюлската визия с дългата коса, но Джесурската такава ми е по- любима. На теб, Айре 😍, знам, че именно Бехлюлската ти е най на сърцето. 🤗
Много е готина работата на Башак, аз също искам такава, ммм. 😎 Но само тя си знае през какво е минала, за да стигне до тук, браво! 👏🏻

Фенче 😍,
Ама вярно много нови момичета споделиха, че го гледат, а после изчезнаха, интересно защо ли? 🤔

Сушичка е сега, спор няма. Малко ще се освежим с рекламата за Мави, ами после?! Дано не се чудим и вайкаме какво ни очаква, а да разберем по- скоро и да бъдем доволни и щастливи. 🙏♥🙏

Утре отиваме на гости на нашите - чакат ме много хубави мигове с любими хора и пак ще ме няма, да си знаете. 💋
Ще се “видим” скоро!
Спокойна нощ! ♥

# 84
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в предиобедния слънчев ден, момичета!

Одисеята "Сблъсък" приключи и по БТ. Колко ли ще чакаме Къванч да ни предложи нова такава? Дано да е скоро.

Одисеята "Нова учебна година по време на пандемия" за мен започва и наистина е скоро, няма връщане назад...

Лек ден! Simple Smile

# 85
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes Ире Heart Eyes благодаря! Kiss
Малко ще оспамя темата, обаче ... днес Freddie Mercury трябваше да навърши 74 години ... 💛 5.09.1946 - ♾ ...
Целият свят знае кой е той... Той беше и си остава един от най-великите артисти на всички времена.
„Животът е игра. Всичко зависи от вас, вашите идеи и вашите мисли...
Ще трябва само да се вдигнете от дивана и да тръгнете напред, макар и бавно,........ до върха!“
Play The Game...Of Love..........
.............................................................................................

Happy Birthday, My Dear! We still love you! Heart Two Hearts

Гости Hug Ако ни четеш, ЧРД и на твоето момче! Heart
Кате Hug благодаря! Flowers Hibiscus Четвърти месец вече работя в условията на пандемия, не е толкова страшно Smile Успех! Hands Plus1

Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 11:12 от queen_fenka

# 86
  • гр. Върбица обл. Шумен
Фенче, при мен ще е доста сложничко.

Скрит текст:
Учениците ще са в класни стаи, кабинетната система няма да функционира. Представи си как ще мъкна учебници, плейър, дискове по етажите от стая в стая. В междучасията ще обгрижваме и контролираме учениците. Ще ги придружаваме, когато трябва да си купуват храна, да ходят в тоалетната, във физкултурния салон и т.н. Почивка няма да има. В часа ми няма да пеят, ще пея само аз... с маската... и има още хиляди предписания, които не знам дали ще запомня. Ромите трудно се контролират.

Ще стане ясно на 15-ти септември...

# 87
Хубава събота Hug

Кате, благодаря за сутрешното кафенце! Hug
Ире Kissing Heart приятно!!
хихи нямаш спирка напоследък Wink
аз не гледам ЗП, гледала съм го достатъчно-около 5 пъти Wink
Цитат
Много е готина работата на Башак, аз също искам такава, ммм. 😎 Но само тя си знае през какво е минала, за да стигне до тук, браво! 👏🏻
така е!!
Фенче Kissing Heart, за Фреди Hands Plus1

и нещо любимо...Heart

Heart

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 12:36 от Airra

# 88
Кате Hug
Скрит текст:
Стоиш на разстояние, отваряш широко прозорците и това е. Пък зимата ... ще му мислим тогава. Ние отдавна махнахме маските, по 6, 7 часа на тази жега никой не издържа да седи с маска. Само, когато ги приемам сутрин и се приближи някое дете да го гушна я слагам, тя си ми седи под брадата, окапаха ми ушите вече Worried Вие поне нямате такъв физически контакт, но при нас е невъзможно да спазваш дистанция, няколко дни се пазихме, но децата не разбират, искат си да ни прегръщат, да се гушкат, нормално. За това постоянно ги караме да си мият ръцете, вече свикнаха и го правят, даже без да им напомняме Smile Господ да ни пази, това си казваме! Как ще пееш с маска ? Абсурд! Да, това дето трябва да мъкнеш всичко е кофти, също и че работиш с такъв контингент, те не спазват хигиена особено ... И за почивките ви е кофти, но ние и почивка никога не сме имали, не ни се полагала за 6 часа работа с децата Satisfied Добре, че шефката ни е  готина и няма против да излезем за 10 мин. да дръпнем някой фас Smile Та, исках да те успокоя, че не е чак толкова страшно, гледам във фейса, че всички учители в училищата сте се филмирали яко. Ако има да става нещо, ще стане, каквото и да правим. Дано сме живи и здрави всички! Hands Pray
Айре Heart Eyes благодаря! Flowers Hibiscus
На мен пък сега ми е 3 - ти път гледането на ЗП. За сега няма изненади Smiley
Laughing

Ммм ... това и на мен ми е любимо! Heart

# 89
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Минавам на бързо, но от сърце. Фени, значи почна ЗП. Може и аз така да направя като се прибера. Айра, сигурно ли е, че рекламата ще е на 14. Къванч вече не пропуска да даде лайк на Башак. Но дето викаш да взема той да се покаже.
Исках и друго да ви кажа. Сигурно сте видяли, но ...във фейса , в групата Теленовелес колко много хубави коментари имаше за  Сблъсък. Стана ми много, много приятно.
Хубав ден ви желая. Ще пиша при първа възможност, че деня ми е разграфен по часове и сега като учениците избягах .🤣🤣🤣и имах възможност да се обадя

Общи условия

Активация на акаунт