5 часа ??? Ужас! Нали ? И аз днес се посмях
Е, браво на майка ти, поздрави я от мен! 
Ммм ... много хубав колаж!

Лека и от мен!

Добро утро!

Би ли разказала с няколко думи какво говори този комик за Киво ?

сега се върнах да прочета по-задълбочено коментара ти за последната серия и само мога да кажа-Харрика/ Страхотно пишеш!! 

много ти благодаря, джанъм беним!
Аз пък се заблудих, че е този дебеличкия, който играеше в Организето, та за това ми беше любопитно какво говори, а то какво било
Ми да, Киво и се поти различно от останалите мъже 
Неее, този път ще го гледам бавно и много внимателно.
На някои не им харесва като Бехлюл, а на мен ми е може би най-любимата му визия, особено с опашлето 

Готина е! 
остана до края
, гледай, гледай!!

Ире
благодаря! 

Ако ни четеш, ЧРД и на твоето момче! 
благодаря!
Четвърти месец вече работя в условията на пандемия, не е толкова страшно
Успех! 

приятно!!

, за Фреди 

Вие поне нямате такъв физически контакт, но при нас е невъзможно да спазваш дистанция, няколко дни се пазихме, но децата не разбират, искат си да ни прегръщат, да се гушкат, нормално. За това постоянно ги караме да си мият ръцете, вече свикнаха и го правят, даже без да им напомняме
Господ да ни пази, това си казваме! Как ще пееш с маска ? Абсурд! Да, това дето трябва да мъкнеш всичко е кофти, също и че работиш с такъв контингент, те не спазват хигиена особено ... И за почивките ви е кофти, но ние и почивка никога не сме имали, не ни се полагала за 6 часа работа с децата
Добре, че шефката ни е готина и няма против да излезем за 10 мин. да дръпнем някой фас
Та, исках да те успокоя, че не е чак толкова страшно, гледам във фейса, че всички учители в училищата сте се филмирали яко. Ако има да става нещо, ще стане, каквото и да правим. Дано сме живи и здрави всички! 
благодаря! 

Препоръчани теми