благодаря ти за споделеното! 
Ех, този Вели много ти влезе под кожата
Вели е там, където трябва според мен, заради него започна цялата тази касапница и нищо, че се осъзна и му простиха, той самият си призна, че трябва да си плати за стореното. Всеки си плати в някаква степен ... Кадир пък загуби най - любимите си хора и мечтаната си, любима работа, в която беше много добър заради него и Джансъз . Много ми хареса Вели, че не му разреши да влезе в затвора, много правилно решение, нямаше да е справедливо. Защото каквото и да извърши Кадир, той не стана нито като него, нито като баща си. А и Айлин наистина имаше нужда именно човек с огромно сърце като неговото да я възпита и отгледа. Много ми хареса това 
Всички те, заедно, успяха да излекуват сърцето на скъпата и Айлин
Едновременно и много тъжно и много красиво ... И мисля, че не случайно показаха края на серията именно на мястото, където Кадир и Зейно изживяха любовта си, макар и само за една нощ, там тя ще бъде заедно с тях и ще им се радва отгоре 
Явно и авторката на този колаж също като теб и мен е усетила финалната сцена.

Както беше споделила на времето една дружка
Пожелавам на Елчин и Къванч: Yol açık olsun!

, Орси 

Нямам обяснение какви грехове плащат, но е факт. Така е решил сценариста, Кадир да плати цената , че е син на садист и маниак
Сега ще се опитам да ти обясня защо не усети радостта на Джансъз за клопката, в която го вкараха Вели и Кадир - заради превода . Сега ще ти напиша точно какво каза Бездушния на синът си

И ние също не можем да предположим каква ще е следващата роля на Къванч. Но, съм сигурна, че отново ще е дъ бест! 

Ама щом се харесва ... А Нуртен не изглежда никак зле за годините си.

..... а иначе знам коя е Дефне.