Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 118
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
хихи, продължавам!!! Heart Eyes

........................
утре, интервю със Sibel Arna Hands Plus1

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 21:45 от Airra

# 181
Ехааа ... снимките са просто ТОП! Heart
Значи утре ще имаме отново хубави емоции, супер! Hands Plus1

Лека! Hug

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 22:25 от queen_fenka

# 182
Фенче Kissing Heart

всички коментират колко стилно е промото на Фокс!
Башак и Дениз като стилистки си знаят работата!!! Hands Plus1

лека!

последно: май няма да има друго интервю утре Worried
тая журналистка ги е заблудила и не са я разбрали....

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 23:17 от Airra

# 183
Привет 🤗🤗🤗
Днес е един луд ден 😭
Толкова време чакаме и точно днес ли избраха да ни залеят със снимки, видеа, реклами.
Ошашавих се направо.
Благодаря ви,Айра, Фени 🤗🤗 Просто нямам думи. Наистина блести като злато и в прекия, и в преносния смисъл 😍
Слънцето се е запечатало на лицето му, а косата му е станала съвсем руса.
Въобще има вид на човек прекарал 3 месеца на слънце и море.
Надявам се да има превод поне при рускините и дано е казал нещо за бъдещите си творчески планове 😀
Лека от мен 🤗

# 184
  • AMS

Дружки, благодаря ви за споделеното!!!
Този проект на Къванч ме смайва.
Мислех си, че всичко ще мине за 1 минута, а то ...
Та и не спря да говори, та малко позабавих някои кивчета ...
И не е роля, а си е Къванч!

# 185
Привет, милички Heart ! По различни причини се изгубих за доста време, но да знаете, че много ми липсвате!!!!!

Вижте в какъв хубав ден реших да погледна - флуиди Wink!!! То пък може ли такова съвършенство!!!!!

Бъдете здрави и се надявам скоро да се включа по-активно Kissing Heart !

# 186
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes Kiss

Цитат
Просто нямам думи. Наистина блести като злато и в прекия, и в преносния смисъл 😍
Слънцето се е запечатало на лицето му, а косата му е станала съвсем руса.
Въобще има вид на човек прекарал 3 месеца на слънце и море.

Жалко ... бяхме се настроили за още Smile Но, и това, което видяхме беше един път!
Със сигурност ще преведат какво е говорил и подругите и американките Hands Plus1
За сега са превели това
Цитат
Кампания, в которой использовались KVNÇ, вдохновленные Кыванчем Татлытугом, а также PRO с ее особым логотипом и деталями отражателя и ZİFTT, давшая название своему цвету, в трех отдельных фильмах, кампания будет продолжена фильмами KRMZBYZ с красными и белыми полосами и моделями TOKK из прочной ткани. В рамках кампании вечером 15 сентября в социальных сетях Mavi будет транслироваться Legendary Jean's Talk, в которой Кыванч Татлытуг вместе с пионерами моды.

Генеральный директор Mavi Джунейт Явуз так прокомментировал кампанию Legendary Jean Series: «Лучшие из лучших. Высочайший уровень технологий и мастерства в джинсовой ткани. Пять очень инновационных джинсов, каждый из которых особенный. В этом сезоне нас тоже ждал сюрприз. Нас вдохновил Кыванч, и мы назвали серию в честь Кыванча. Жан - это, по сути, культовый продукт, который мы определяем как пять карманов. Настоящее мастерство может каждый день выделять продукт с такой яркой индивидуальностью и индивидуальностью. Тонкая настройка джинсовой ткани позволяет сочетать технологии и дизайн. Мы создаем более 200 джинсов в год с увлеченной командой, которая всегда думает об этом ».

Кампанията, използваща KVNÇ, вдъхновена от Kъванч Taтлъту, както и PRO със своето специално лого и рефлекторни детайли и ZİFTT, даващо името на своя цвят, в три отделни филма, кампанията ще бъде продължена от KRMZBYZ филми с червени и бели ивици и модели TOKK , изработени от трайна тъкан ... Като част от кампанията, вечерта на 15 септември, в социалните мрежи на Mavi ще бъде излъчен Legendary Jean's Talk, в който Kъванч Татлъту ще е заедно с пионерите в модата.

Изпълнителният директор на Mavi Джунейт Явуз коментира кампанията на  Legendary Jean Series: „Най-доброто от най-доброто. Най-високото ниво на технология и майсторство в денима. Пет изключително иновативни дънки, всеки от който е специален. Този сезон също имахме изненада. Вдъхновихме се от Kъванч и кръстихме серията на Kъванч. По същество Jean е емблематичен продукт, който определяме като пет джоба. Истинското майсторство с толкова ярка личност и индивидуалност може да подчертае продукта всеки ден. Фината настройка на джинсовата тъкан дава възможност за комбинация от технологии и дизайн. Създаваме повече от над 200 дънки годишно със страстен екип, който винаги мисли за това

Диве Kissing Heart нали ? Страхотно! Heart Благодаря ! Kiss

Ани Heart Eyes хади бе, джанъм, толкова много ни липсваше и ти на нас !  Благодаря! Kiss
Отново на забавен каданс клип от Анна на вчерашния разговор си споделила, изумителен е, просто нямам думи!  Heart

Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 06:35 от queen_fenka

# 187
Добро утро! 🦋

Ооохо, браво на Мави, добре ни изненадаха. С нетърпение чакам английски или бълграски превод на интервюто.😎
Зарадвах се, че и днес ще има интервю, но е било напразно. Но нищо и това, което имаме не е никак малко. Благодарна съм. 🙏

Много хубаво са се заиграли с косата му фризьорите, чудна е прическата му, адски ми хареса. 🥰

И това колажче също много ми допадна.

Айре 🥰🌺 , Фенче 🥰🌺

Пепи 🤗,
За мен също вчерашният ден беше много луд и натоварен. 🤪

Анииии 😍,
Много се радвам да те “видя”! 😘 Добре си ни дошла. Надявам се да си добре и да се включваш по - често, разбира се! ❤

Диве 😍

Щастлив ден! 💕

# 188
Привеет! Hug
следобедното, от мен:)

радвам се на оживлението в темата, красота дебне отвсякъде!! Heart
Диве HugFlowers Hibiscus Ире Kissing HeartFlowers Hibiscus Пепи HugFlowers Hibiscus
Ани Kissing Heart страхотна изненада, че си дойде!! Blush Kiss
Скрит текст:
м/у другото мислех да те издирвам във фейса, че бая време изчезна, но ти ме изпревари Wink
хайде пиши по-често....Hands Pray
новия клип на Анна е супер, както винаги!!

Фенче Kissing Heart благодаря за превода Flowers Bouquet
ама така както си го постнала в цитат, се създава впечатление, че е само на руски, ако искаш отделяй бг. превод в друг цвят! Wink
и аз съм малко разочарована за интервюто, помислих, че Къванч ще започне да разкрива за бъдеща работа, но явно не е дошъл момента, а това, което ни представи Мави е напълно достатъчно, браво на тях!!! Компенсираха ни за месеците суша и липсата му!!

естествено, че има вече превод!!

на бг. по-късно!

.....................
четвъртото клипче, за сега само в ТТ/няма го в ЮТ
https://twitter.com/KT_Fans/status/1305978149931487237

и това си харесах, чооок гюзел!! Heart
почивката и морето му се отразиха много добре!!

но за това има заслуга и любимата жена! Heartpulse
слушал е и изпълнявал здравословните й съвети и диети : ))

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 13:59 от Airra

# 189
Ире Heart Eyes Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Много ни зарадваха МАВИ, така е. Патрона ни е абсолютно прекрасен и естествен и в рекламите и в реала  Heart

Освен превода има и още нещо, което са споделили подругите
Цитат
Обновления в соцсетях известных личностей, которые принимали участие в интервью с Кыванчем для бренда Mavi.

🔸Журналистка Сибель Арна: "Кыванч Татлытуг, который истосковался по камере и по работе во время пандемии, взорвался как вулкан с новыми 5-ю рекламными роликами Mavi. Это лучшее, что мы видели за последнее время. Точно как Бенджамин Баттон. Если после такой тоски по экрану, он будет сниматься в фильме, думаю Турция получит Оскар. Надеюсь, настанет этот день."
🔹Главный редактор журнала Elle Türkiye Зейнеп Юнер: "Кыванч мой лучший друг. Находиться перед камерой рядом с таким человеком, как он, это большая смелость, глупость и смущение. Когда говорят легендарные джинсы, конечно же, мне на ум приходит мой брат."
🔸Журналистка Пелин Кая: "Это был самый прекрасный момент."
🔹Фотограф Канер Кыванч: "Кыванч - легенда."

Актуализации в социалните мрежи на известните личности, участвали в интервю с Kъванч за марката Mavi.

Журналистката Сибел Арна: „Kъванч Taтлъту, който така е закопнял за камера и работа по време на пандемията, експлодира като вулкан с 5 нови реклами на Mavi. Това е най-доброто, което сме виждали в последно време. Точно като Benjamin Button. Ако след такъв копнеж за екрана, той ще участва във филм, мисля, че Турция ще получи Оскар. Надявам се ще дойде такъв ден. "
Главния редактор на Elle Türkiye Зейнеп Юнер: "Kъванч е мой много добър приятел. Да бъда пред камерата до човек като него е голяма смелост, глупост и смущение. Когато говорят за легендарни джинси, разбира се, на мен в ума ми идва моя брат."
Журналистката Пелин Кая: „Това беше най- прекрасния момент “.
Фотографът Канер Къванч: „Къванч е легенда“.

Излязла е с превод и 2 серия на Атие
https://www.vbox7.com/play:9330d85952

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 19:11 от queen_fenka

# 190
https://www.youtube.com/watch?v=prJteIT2kaI&t=319s
превод!! 1/3 е мой...2/3 на Фенка! Flowers Bouquet
Къванч: Здравейте на всички! Нашата тема днес са дънките и колекцията от "легендарни дънки Mavi". Ще поговорим малко за майсторството и малко за легендите. Днес ще имам гости, понякога те ще задават въпроси, понякога аз. Да започнем тогава.
Въпрос: Тогава нека се върнем към самото начало. Можете ли да ни кажете първите си спомени за дънки?
Kıvanç: Първи спомени за дънки ... Дънки ... много преди те да станат част от живота ми за дълго време ... Роден съм и съм израснал в Адана и точно пред къщата ни имаше открито баскетболно игрище. И когато минавах покрай него за да се  прибирам вкъщи, всички ме викаха, за да играем заедно баскетбол. Не можех да откажа и винаги играех с тях. И в онези дни играех с дънки.
Въпрос: Какво означават за вас дънките? Назовете го с една дума.
Къванч: Не мога ли да използвам две думи? Нямам право да го правя? Добре. Свобода. Буквално.
Въпрос: Кажете ни, какво място заемат дънките в живота ви?
Къванч: Ако можех да нося само едно нещо и ако ми кажеха: „Къванч, нямаш алтернатива, трябва да направиш избор“, бих избрал дънки.
В: Колко чифта дънки имате в гардероба си?
Къванч: Невъзможно е да се запомни техният брой. Човекът, който може да отговори на този въпрос най-добре, е Башак. Със сигурност ще попитам Башак.
Въпрос: Сега, когато казваме Mavi, имаме предвид теб, когато говорим за теб, имаме предвид Mavi. Как постигна това?
Къванч: С Мави сме много добри приятели. От много години споделяме едни и същи ценности. Каквото и да правехме, ние винаги се стараехме да вършим работата си още по-добре- всеки път. Продуктите са различни от всички други, те са оригинални.
В: Какво е усещането да си лице на марка дънки?
Къванч: Нека вместо „Какво е да си лице на марка дънки?", да кажем "какво е да си лице на Mavi“. Това е съвсем различно.
В: Нека остане между нас, но имали ли сте някога дънки Mavi, които сте носили, но не сте харесвали.
Киванч: Как ще бъде тайна, ако ти кажа това. Ще го кажа така, труден е въпроса, но не помня.
В: На кой от вашите герои най-добре биха паснали дънките?
Къванч: Кой герой пасва на дънките ... Кузей Текиноулу. Разбира се, на Кузей Текиноулу ще му отиват най-много.
Въпрос: Представете си, че в един момент дънките са изчезнали от лицето на земята, какво бихте направили?
Къванч: 🤔😯 (остави този въпрос без отговор😁)
Въпрос: Къде не се допускат дънки?
Къванч:  Дънки могат да се носят навсякъде. По време на спорт често носех дънки. Дори съм плувал с тях.
В: Какво прави дънките легендарни за вас?
Къванч: Историите. Моментите, които изживявам, когато ги нося. Колкото повече ги носите и прекарвате време с тях, толкова повече те стават легендарни.

....................

2-ра част. Kъванч Taтлъту провежда интервюта с различни професионалисти в сферата на модата и журналисти.

Интервю на Kъванч Taтлъту и главния изпълнителен директор на Mavi Company Джунейт Явуз
Къванч: Добре дошъл, Джунейт.
Джунейт: Здравей, Къванч.
Kъванч: 5 чифта легендарни джинси и 5 различни реклами. След малко ще ги гледаме заедно. Нека да поговорим за емблематичната за този сезон колекция джинси Mavi.
Джунейт: Да поговорим.
Къванч: Какво означава за теб „Легендарната колекция джинси“ ?
Джунейт: Най-добрата от най-добрите. 5 колекции от иновативни продукти. Това е върхът на технологиите и дизайна.
Къванч: Можеш ли да ни разкажеш повече за майсторството ?
Джунейт: Джинсите всъщност се явяват култов продукт. Майсторството е способността да се създават нови варианти на продукт, които имат силен характер и индивидуалност. Става въпрос за внимателно шиене на джинсовата тъкан, използваните технологии, дизайна и всеки детайл. На мен много ми провървя, че имам приятели, които работят в Mavi и мислят за тези неща всеки ден. Ние създаваме над 200 нови продукта всяка година.
Къванч: И всички те се отличават едни от други.
Джунейт: Да. Ние с теб работим заедно в продължение на 14 сезона. Винаги сме ти предлагали различни продукти.
Къванч: Абсолютно вярно. Всеки сезон.
Джунейт: И този сезон подготвихме също изненада за теб. Имаме специална колекция. Има KVNÇ ( съкратена версия на името Къванч )
Къванч: Да, KVNÇ.
Джунейт : Нека да гледаме видеото и след това ще продължим разговора.
Къванч: Добре.
Джунейт: Току-що разгледахме дънките KVNÇ.
Къванч: Прекрасно.
Джунейт : Това е съвършено нов продукт, чието вдъхновение си ти.
Къванч: За мен това е толкова дълбоко и извънредно значимо, че аз не мога да го опиша с думи. За мен е много важно. От друга страна е много готино. Представете си, че имате лична колекция от дънки с вашето име. KVNÇ - това е специално за мен. Размер, форма, външен вид, цвят, усещане за плат, те просто са направени за мен.
Джунейт : Нашият дизайнерски екип проектира този чифт джинси, черпейки вдъхновение от Kъванч. KVNÇ действително подхожда на твоето име и на Мави. Това е вечен продукт.
Къванч: Вечността - това е отлично определение. Уверен съм, че всеки има поне един чифт джинси в гардероба си, които нямат срок на годност. KVNÇ се превърна в нещо подобно.
Джунейт: Говорихме за легендата Къванч, за KVNÇ, казахме, че това са легендарни джинси. Продължихме да говорим и събудихме любопитство. Сега, подайте ми тези джинси. Ето нашите джинси, които съчетават в себе си качество и Kъванч. Какво ще кажеш Къванч ?
Къванч: Нима не са страхотни ?
Джунейт: Чудесни.
Къванч: Според мен това е прекрасно. Това е много добро заради този емблематичен външен вид, този цвят и тъкан. Ако някой ме помоли да се опиша с помощта на джинсите, щях да разкажа за тези джинси. Това е легендарно, че джинсите се произвеждат с нечие име. Действително е толкова прекрасно.
Джунейт: Легенда Мави и Легенда Къванч. Всичко това се крие в KVNÇ. И е било съдено да се случи днес.
Къванч: Да.

Kъванч Taтлъту и главния редактор на списание Marie Claire Türkiye Ханде Toкмак.

Ханде: Сигурно е готино да имаш джинси със собственото си име, нали?
Къванч: Много. Това определено е страхотно. Аз съм много щастлив.
Ханде: Прекрасно.

Kъванч Taтлъту и главния редактор на списание Elle Türkiye Зейнеп Юнер.
Зейнеп: Какво избираш, 2 колела или 4 колела?
Къванч: Няма значение. Карам и мотори и коли.
Зейнеп: Избирам 2 колела.
Къванч: 2?
Зейнеп: 2.
Къванч: Харесваш ли моторите ?
Зейнеп: Да. Когато говоря за легендарни джинси, на ум ми идват Джеймс Дийн, Марлон Брандо и ти.
Къванч: Благодаря.
Зейнеп: А на теб кой ти идва на ум?
Киванч: Стив Маккуин.
Зейнеп: Най-готиния. Нека не бъде по - готин  от теб.

Kъванч Taтлъту и модния редактор Хакан Йозтюрк.

Къванч: Какво ще кажеш?
Хакан: Харесах рекламите. Специално за колекцията ZIFTT. Като човек в тази професионална област това ме вълнуваше.

Kъванч Taтлъту и неговия дългогодишен приятел, известния фотограф Tамер Йълмаз , който работи с него от времето на кариерата му на модел.

Тамер: Просто уау. Палиш отново, синко. Откъде идват тези легендарни джинси?
Къванч: Благодаря ти, братко. Точно както ти си професионалист на камерата, те са професионалисти на джинси.

Kъванч Taтлъту и главния редактор на списание Harper's Bazaar Türkiye Гюлен Йелмен.

Къванч: Какво мислиш за рекламите?
Гюлен: Е, обикновено тези отражатели се намират на дрехи за тренировки и обувки. Сега за пръв път ги виждам на джинси. Това е великолепноноваторство. Ти си звезда на нощта.
Къванч: Това са джинсите на нощта. Удивителен детайл.
Гюлен: Поздравления. Идеално.
Къванч: Благодаря.

Kъванч Taтлъту и журналистката Пелин Кая.

Пелин: "Правете каквото искате и не правете това, което не искате." Това е прекрасно изречение. Имаше ли неща в живота ти, които е трябвало да направиш, без да желаеш това ?
Къванч: Никога не правя това, което не искам да правя.
Пелин: Значи никога не се е случвало това.
Къванч: Не.

Kъванч Taтлъту и журналистката Сибел Aрн.

Сибел: Ти казваш: „ Обуй джинсите си, погледни в очите, ако обичаш, и кажи за това“. Наистина ли е толкова просто?
Къванч: Това безусловно изисква увереност в себе си. Става въпрос за добро самочувствие. Защото джинсите се грижат и за това, не е ли така ?
Сибел: Според мен,това е дело на Мави.
Къванч: Напълно съм съгласен.

Kъванч Taтлъту и фотографа Kaнер Kъванч.

Къванч: Всеки има своите легендарни джинси. Какво означават за теб легендарните джинси?
Канер: За мен джинсите вече са едни от незаменимите дрехи в гардероба ми. Обичам да съчетавам ризите, блейзерите и костюмите си с джинси. За мен легендарните джинси са тези, които най-добре показват пропорциите на тялото ми.

Kъванч Taтлъту и фотографа Aйтен Йълмаз.

Къванч: Какво означават за теб легендарните джинси ?
Айтен: Много апетитни.
Къванч: Апетитни ? Сладко.
Айтен: Разбира се.

И фотографът Тамер Йълмаз завършва това интервю с прекрасно и точно заключение: "Какво е легенда? Това, за което говорят в продължение на много години - това е легенда. Това значи, че ти си станал легенда (обръща се към Къванч) и Мави също. Това казва всичко. ".
И смутената усмивка на Къванч Blush

Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното!! Kiss

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 22:50 от Airra

# 191
  • AMS

Дружки, благодаря ви за споделеното!!!
Благодаря специално за преводите!!!

Ами легенда си е Къванч,
щом не знае колко чифта дънки има.

# 192
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes
Цитат
В: На кой от вашите герои най-добре биха паснали дънките?
Къванч: Кой герой пасва на дънките ... Кузей Текиноулу. Разбира се, на Кузей Текиноулу ще му отиват най-много.

Диве Kissing Heart благодаря! И за прекрасните кивчета! Kiss
Laughing

Прекрасен ден! Hug

1 серия на сериала на Елчин с бг. превод
https://www.vbox7.com/play:c77034e58e?fbclid=IwAR3IGveAYKKJgsH9p … AZiWaqcG5PzsXd81g
https://www.vbox7.com/play:8bcf88cfed?fbclid=IwAR3k_-et5nuqOL3XN … n_m5fN1W_v58lHS1Y

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 10:51 от queen_fenka

# 193
Хелоуу!! Blush

Фенче Kissing Heart, с какъв кеф казва Кузей Текиноулу Stuck Out Tongue Winking Eye...любимец му е, не само на нас!!! Grinning Heart
аз сериала на Елка за сега няма да го гледам, много ми се събраха....а и не ми допада кой знае колко историята.
Диве Hug
то и аз съм си задавала тоя въпрос, колко ли дънки има тоя човек? Laughing

...................
Grinning

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 11:08 от Airra

# 194
Здравейте Благодаря Ви за всичко

Общи условия

Активация на акаунт