Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 119
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Честит празни на всички Heart

Айре KissKissing Heart, Фенче KissKissing Heart, Ирка KissKissing Heart, благодаря!!! Ще се опитам да се появявам по-често Flowers Four Leaf Clover

Не мога да не спомена и аз как само казва "Кузей Текиноулу" Heart Eyes - все още си му е любимия персонаж Simple Smile А с фигурата си в момента, със сигурност ще изглежда по същия начин и сега в дънките на Кузей (въпреки възрастовата разлика Wink )

Пожелавам ви вяра, надежда, любов и мъдрост Hands Pray!!!

# 196
Хелоу! 🦋

Поздравявам всички празнуващи днес с този синеочко. Бъдете здрави и щастливи! ♥

Айре 😍, Фенче 😍,
Златни сте ми! Благодаря ви за преводите! 💋🌺
С интерес ги прочетох и съм напълно съгласна с Къванч! Дънките и за мен са нещо, без което определено не мога. Ежедневно съм с тях, изключвайки летните месеци, разбира се. Изключително любима дреха, която може да се съчетава с абсолютно всичко. Някой ден може и аз да се поглезя с дънки Мави, ама няма да са от колекцията Къванч. 😬
Много се изкефих и вътрешно си знаех, че Киво ще каже Кузей. Явно всички сме се зарадвали на този отговор. 🥰

Общо взето много добре ни се отрази есенната реклама и всичко, свързано с нея. Сега ми е адски интересно какво ни очаква. Предположения?! 🤔

Ани 😍,
Всички ще се радваме, ако честичко ни навестяваш! 😘

Желая ви спокойна вечер! 💙

# 197
Ани Kissing Heart Kiss
О да, честит празник и честито на софиянки! Blush
ще се радвам да минаваш от време на време, да си поддържаме огъня в темата! Hearts
охх самото му произнасяне-Кузей Т...и отвътре сигурно му е било едно такова мило и гордо! Heart
разбира се, че дънките му стават, няма промяна! Stuck Out Tongue Winking Eye
имаш ли време за дизита? сигурно си гледаш Чукур/и аз все още/ но ти препоръчвам новия сериал с Мелиса-на мен, Котето и Фенка много ни харесва!!
ето 1 серия- https://ok.ru/video/1694616324804
2- https://ok.ru/video/1934403504852
като няма Къванч, може да си пишем и за други неща Hands V
Ире Kissing Heart
Цитат
Сега ми е адски интересно какво ни очаква. Предположения?! 🤔
а де Laughing
това го дъвчем вече няколко месеца!!:))
няма да се повтарям колко ми е любопитно и колко се нервя Head Band
мен ме изкефи и като каза, че Башак знае колко дънки има в гардероба си, много мило прозвуча,,,едва ли не- не ме закачайте с такива въпроси, жена ми отговаря за това;)))

Терзи Flowers Hibiscus

лека.

# 198
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Айра,Фени специални благодарности за превода. И този път Мави ни изненадаха с нещо ново. Но това с интервюто е чудесно хрумване.  Цели 8 мин. гледаме и слушаме само Къванч. Прилича ми на непослушен ученик , който не може да си намери място 😍😀
Предположения ????🤔🤔🤔
Е, това е голямата чуденка. Аз само знам какво не искам да гледам   .... разни фантастики от типа на Защитник.  По принцип не харесвам фантастика, но пък нали се говореше, че вече се знае, кой е сценариста на бъдещия му филм /Айра подскажи името !!/ А като му гледах профили в ИГ той точно на такава тематика пише сценарии. Много повече ми харесва идеята, която публикуваха, а после изчезна , за исторически филм подобен на "Човекът с желязната маска". А на мен ми се иска да изиграе роля от сорта на Тузара от "Сексът и града" . Във всеки случай ми се ще да е нещо, което да завърши с щастлив край.Но съм сигурна, че пак ще бъдем изненадани.

А Айра, може ли да ми пратиш на лични линк на филма за Наим, че не мога да го намеря и искам да го гледам.
Честит празник на всички. 😍🤗🤗🤗

# 199
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Айра,Фени специални благодарности за превода. И този път Мави ни изненадаха с нещо ново. Но това с интервюто е чудесно хрумване.  Цели 8 мин. гледаме и слушаме само Къванч. Прилича ми на непослушен ученик , който не може да си намери място 😍😀
Предположения ????🤔🤔🤔
Е, това е голямата чуденка. Аз само знам какво не искам да гледам   .... разни фантастики от типа на Защитник.  По принцип не харесвам фантастика, но пък нали се говореше, че вече се знае, кой е сценариста на бъдещия му филм /Айра подскажи името !!/ А като му гледах профили в ИГ той точно на такава тематика пише сценарии. Много повече ми харесва идеята, която публикуваха, а после изчезна , за исторически филм подобен на "Човекът с желязната маска". А на мен ми се иска да изиграе роля от сорта на Тузара от "Сексът и града" . Във всеки случай ми се ще да е нещо, което да завърши с щастлив край.Но съм сигурна, че пак ще бъдем изненадани.

А Айра, може ли да ми пратиш на лични линк на филма за Наим, че не мога да го намеря и искам да го гледам.
Честит празник на всички. 😍🤗🤗🤗

не мисля, че Къванч ще снима фантастики, въпреки сценариста- jason george.
пък и това инфо не е 100% достоверно......
ето и Атие има връзка с тоя СЦ., но там е и по книга и първоначалната идея за сериал  е най-важна.
заповядай филма за Наим- https://ok.ru/video/1872140634836

оххх разсмяха ме преди малко, в темата за общи приказки..........
Цитат
Да, като Елчинката например. В сериалите с Къванч хич не беше на място
Laughing Joy

.................

Къванч печели "Най-добър кино актьор на годината" от наградите Altın Palmiye # AltınPalmiyeÖdülleri за ролята си в # Organizeİşler Sazan Sarmalı. Hands Plus1

https://www.haberler.com/altin-palmiye-odulleri-nin-sahipleri-be … -13608390-haberi/

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 00:38 от Airra

# 200
Оставям хубавата новина за добро утро
Къванч печели наградата "Златна палма " на фестивала в Измир, за най-добър актьор 😍

# 201
Добро утро, дружки! Hug

Вчера забравих за празника на София Blush Честит ни празник, съгражданки! Heart И ако си имаме някоя Вяра, Надежда и Любов сред нас да е жива и здрава! Heart
Айре Heart Eyes Дааа ... и Киво като нас най-много си обича Кузейката Smile
Терзи Kissing Heart Flowers Hibiscus
Ани Heart Eyes Kiss Ире Heart Eyes Kiss Пепи Heart Eyes Kiss благодаря ви за споделеното! Flowers Bouquet
Пепи Heart Eyes толкова му личеше, че му е липсвала работата и камерата, беше толкова щастлив, емоциите му извираха, не знаеше къде да сложи ръцете, краката си, не го свърташе на едно място, а в същото време се и притесняваше сладура Heart
Аз нямам никакви предположения каква ще е новата роля на патрона Thinking С тази секси външност каквото иска да играе, той все ще ми хареса, само сценария да е на ниво се моля! Hands Pray До кога ще ни мъчат се питам Thinking
Satisfied на какво попаднах само
Цитат
(Статья журналистки Элиф Демирташ из издания Posta 17.09.2020)

Джан Яман или Кыванч Татлытуг?

После выхода рекламных роликов Кыванча Татлытуга для бренда Mavi и Джана Ямана для бренда TUDORS (мужские рубашки), в твиттере запустили хештег "Can mı Kıvanç mı? / Джан или Кыванч?" и начались споры кто же из них лучше.
"Какая необходимость в таких вещах? Единственный для меня - это Кыванч Татлытуг! Итак, почему эти два имени стоят на повестке дня? Тогда я рассказываю...Кыванч Татлытуг и Джан Яман снимаются в двух отдельных рекламных роликах, и по телевидению почему-то они одновременно транслируются. Хорошая идея, но против Джана Ямана стоит не обычный человек, а Кыванч Татлытуг. Он сшибает горы своим взглядом. У нас не хватает слов, чтобы рассказать о его игре, личности или внешности. Одну только роль Бехлюля не так просто сыграть. Поэтому я думаю, что ответ на вопрос «Джан или Кыванч?» не подлежит обсуждению. Конечно, у этого события есть предыстория (Прим. Кто не знаком, можете прочесть. Ранее мы уже публиковали статьи об этом
https://vk.com/wall-39664475_604172
https://vk.com/wall-39664475_605076 )....
Продолжать эту тему бессмысленно потому, что ответ ясен! В результате этот спор сработал для брендов, но я скажу вам заранее, что победителем гонки является Кыванч Татлытуг."

(Статия от журналистката Елиф Демирташ от  Posta 17.09. 2020г.)
Джан Яман или Къванч Татлъту ?

След пускането на рекламите на Kъванч Taтлъту за марката Mavi и Джан Яман за марката TUDORS (мъжки ризи), в ТТ  пуснаха хаштаг „Can mı Kıvanç mı? " и започнаха спорове кой от тях е по-добър.
"Каква необходимост има от такива неща? Единственият за мен е Kъванч Taтлъту! И така, защо тези две имена са на дневен ред? Тогава разказвам ... Kъванч Taтлъту и Джан Яман се снимаха в две отделни реклами и по някаква причина по телевизията те се излъчват едновременно. Добра идея, но срещу Джан Яман стои не обикновен човек, а Kъванч Taтлъту. Той троши планини със своя  поглед. На нас не ни достигат думи, за да разкажем за неговата игра, личност или външен вид. Една само роля на Бехлюл не е толкова лесно да се изиграе. Затова смятам, че отговорът на въпроса " Джан Яман или Къванч?" не подлежи на обсъждане. Разбира се, тези събития си имат предистория.
Няма смисъл да продължаваме тази тема, защото отговорът е ясен! В резултат този спор проработи за двете марки, но ще ви кажа предварително, че победителят в състезанието е Kъванч Taтлъту. "

Е, няма нужда да казвам, че съм напълно съгласна с тази Елиф Smile Но, наистина са глупави тези сравнения, за всеки влак си има пътници, едни харесват повече единия, други другия, това вече е въпрос на вкус. За мен Къванч е преди всичко много талантлив и отдавна доказал се актьор, та изобщо не ми пука кой е по-харесван като модел или мъж, макар, че и като модел Киво беше световно признат още 2002 г. От тогава не го изпускат рекламодателите, нали за това нечии фенки се сърдеха, че "обирал " всички реклами Smile Ето, че има за всички, споко! Stuck Out Tongue Winking Eye
И още нещо, за което Айрето беше споделила снимката. Като няма новини, всичко е интересно Laughing

Цитат
Турецкая пресса широко освещает новость о новом сезоне сотрудничества Кыванча Татлытуга и джинсового бренда Mavi. Актёр недавно предстал перед камерой для новой рекламной кампании бренда Mavi, лицом которого он является в течение 10 лет. Пять рекламных роликов были сняты для пяти разных коллекций. Бренд назвал одну из своих коллекций в честь Кыванча Татлытуга. Новая кампания Mavi с участием 36-летнего актёра встряхнула социальные сети, попав в тренды твиттера Турции.
Новые фотографии актёра собрали тысячи лайков и комментариев в социальных сетях:
"Харизма страны!"
"Мы потеряли дар речи!"
"Башак Дизер, какое благое дело ты совершила, чтобы получить этого человека как награду?"
"Когда я вижу Кыванча, я забываю обо всём на свете."
"Настоящий мужчина, который поднял харизму страны."
"Ты выстрелил нам прямо в сердце. Мы растаяли, нам нет спасения."
"Боже, пожалуйста, дай мне такое же везение, как у Башак Дизер."
"Его взгляд сжег наши сердца."
Цитат
Турската преса широко отразява новините за новия сезон на сътрудничество между Kъванч Taтлъту и марката Mavi jeans. Наскоро актьорът се появи пред камерата за новата рекламна кампания за марката Mavi, на която е лице от 10 години. Пет реклами са заснети за пет различни колекции. Марката кръсти една от своите колекции на Kъванч Татлъту. Новата кампания на Mavi с участието на 36-годишния актьор разтърси социалните мрежи, като удари турските тенденции в Twitter.
Новите снимки на актьора събраха хиляди харесвания и коментари в социалните мрежи:
"Харизмата на страната!"
„Загубихме дар слово!“
"Башак Дизер, какво добро дело си направила, за да получиш този човек като награда?"
"Когато видя Къванч, забравям за всичко на света."
„Истински мъж, повдигна харизмата в страната“.
" Ти ни застреля право в сърцето. Разтопихме се, за нас няма спасение."
"Боже, моля те, дай ми същия късмет като на Башак Дизер."
"Очите му изгориха сърцата ни."
Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes Е, това вече е наистина страхотна новина, браво! Това имах предвид по-горе! А рекламите ... минават и заминават, но наградите остават Hands Plus1 Колко станаха, май станаха над 40 вече ? Thinking

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 202
Привет, сладурки Heart Eyes! Честита ни нова заслужена награда Grinning!!!

Това беше определено един от филмите, които харесах много повече, отколкото очаквах Simple Smile ! Браво на целия екип! И браво на нас, че го преведохме Wink Blush

Ирка Kissing Heart, ето ме отново! А ти ще изглеждаш прекрасно във всяка дреха Heart Eyes

Айре Kissing Heart, благодаря за препоръката (щом ви харесва, сигурна съм, че и на мен ще ми хареса Simple Smile. На списъка ми е (Серкан ми е друга слабост Simple Smile ), но още нищо не съм успяла да загледам Sad. А Арас, разбира се, много ми липсваше, така че най-напред с него трябва да започна Stuck Out Tongue Winking Eye И с Ибо се надявам да продължа, и Доктор Чудо и Атийе... въобще труден избор, а време малко. За новия сериал на Елчин май не сте много ентусиазирани?

И мен много ме изкефи - не пропуска да покаже любовта и респекта си към Башак! Браво Simple Smile! Уникална жена!
мен ме изкефи и като каза, че Башак знае колко дънки има в гардероба си, много мило прозвуча,,,едва ли не- не ме закачайте с такива въпроси, жена ми отговаря за това;)))

Пепи Heart Eyes, наистина чудесно хрумване с интервюто - и всяка секунда от него е прекрасен Simple Smile!

Фенче Kissing Heart, това много ми хареса Simple Smile!

Цитат
Турската преса широко отразява новините за новия сезон на сътрудничество между Kъванч Taтлъту и марката Mavi jeans. Наскоро актьорът се появи пред камерата за новата рекламна кампания за марката Mavi, на която е лице от 10 години. Пет реклами са заснети за пет различни колекции. Марката кръсти една от своите колекции на Kъванч Татлъту. Новата кампания на Mavi с участието на 36-годишния актьор разтърси социалните мрежи, като удари турските тенденции в Twitter.
Новите снимки на актьора събраха хиляди харесвания и коментари в социалните мрежи:
"Харизмата на страната!"
„Загубихме дар слово!“
"Башак Дизер, какво добро дело си направила, за да получиш този човек като награда?"
"Когато видя Къванч, забравям за всичко на света."
„Истински мъж, повдигна харизмата в страната“.
" Ти ни застреля право в сърцето. Разтопихме се, за нас няма спасение."
"Боже, моля те, дай ми същия късмет като на Башак Дизер."
"Очите му изгориха сърцата ни."

Относно това, какъв ще е следващия му проект, тъй като отдавна не съм споменавала, да изпратя отново в пространството идеята си: учител, професор, писател, художник или учен (голям избор му давам) - да е нещо менторско, артистично или академично. Той пак ще си е секси, това не пречи Wink!

Чудесен ден Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers TulipFlowers BlossomFlowers Rose

# 203
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Бурда им, къзлар, бурда им!

Чок тешекюлер на всички ви за информацията, която споделяте!
Много хубава реклама на Мави! И много сладък Къванч във фотосите!
Ами и аз си мисля, че Господ я обича башак щом има такъв мъж до себе си. И който определено я обича безумно!
Какво повече може да иска?

Ани Heart Eyes добре си се завърнала!
Ама как прозвуча, все едно аз пък съм от най-редовните!

Да ви кажа изгледах и 2 епизод на Нов Живот и още по-интересно ми стана. 3-ти още не съм и на турски го гледала, че време за онлайн - никакво! Със започването на новата учебна година ми отиват всички видове силички и лично тазманийско време .
Та да си дойда на думата! Ясемин ханъм май вече се увлече по бодигарда . Ма пък в тая си роля Серкан е чок татлъ, та как да нее поддаде човек . Интересно ми е каква тайна крие Невин от мъжа си. Май не той е бащата на Едже Thinking, така ми намирисват нещата.
Обаче като го гледам Адем бей как все по-често се замисля за Ясемин ханъм ще има Ашшшшшшк . Но и той се усети че госпожата го мята по пързалките с тази история за изнудването за пари и заплахите, както на първата му жена.
А щерката и тя яко нахална как само въздиша по него . Не знам дали ще се влюби в него, но пък и стана доста интересно, когато го чу да се кара на Невин след като беше загубила малката в мола. Умира за дъщеря си той. Баща - мечта! И Ясемин се впечатли с каква любов и топлота разговаря Адем с дъщеря си. Още една точка в негова полза! Уж не искаше да кара Адем да се влюбва в нея, но сега май идеята вече не й се струва толкова лоша. Обаче според мен тя преди Адем ще се влюби в него. А той на по-късен етап когато се усети че мъжа й я бие. Все още успешно прикрива синините, но все ще се издъни, а кой знае може и нарочно да го направи Ясемин, като по този начин Адем ще бъде на нейна страна. А и много ми е любопитно от фрага това, че отвличат Ясемин а когато Адем му се обадиха по телефона, някак си по физиономията му си личеше, че хич не беше изненадан.
Още много неща вероятно ще ми хрумнат, но пък ще видя дали и друг има желание да го коментираме тоз йени хаят.
Айре Kissing Heart Фенче Kissing Heart чакам включване Sunglasses
Хайдиииииии до скив

# 204
Привеет! Flowers Blossom

Пепи Hug Hands Plus1
но тая награда май е отделна от международния кинофестивал в Измир.
Фенче Kissing Heart интересни неща си донесла, че и с превод рано сутринта, аферим!! Flowers Bouquet
Споделям мнението ти по първата публикация!
само факта, че е над 10 сезона с Мави ...и продължават да му гласуват доверие...е достатъчно красноречив.

Ани Kissing Heart
Привет, сладурки Heart Eyes! Честита ни нова заслужена награда Grinning!!!

Това беше определено един от филмите, които харесах много повече, отколкото очаквах Simple Smile ! Браво на целия екип! И браво на нас, че го преведохме Wink Blush
Скрит текст:
Айре Kissing Heart, благодаря за препоръката (щом ви харесва, сигурна съм, че и на мен ще ми хареса Simple Smile. На списъка ми е (Серкан ми е друга слабост Simple Smile ), но още нищо не съм успяла да загледам Sad. А Арас, разбира се, много ми липсваше, така че най-напред с него трябва да започна Stuck Out Tongue Winking Eye И с Ибо се надявам да продължа, и Доктор Чудо и Атийе... въобще труден избор, а време малко. За новия сериал на Елчин май не сте много ентусиазирани?
да!! Hands Plus1 готино гифче:))

много, много се радвам, че пак пишеш в темата!!!
аз си чакам Домът с Ибо и Демет, много го харесвам! днес ще погледна новата серия на Чукур/Ямач е ранен Unamused/.за новия сериал на Елчин-не съм гледала много, но знам каква е историята, малко ми е банална.

Коте Hug ооо хошгелдин, джанъм!!! Flowers Cherry Blossom
аз нямам против да го коментираме "Новия живот"!
ако досаждаме на другите, може да пишем в спойлер.....Wink
и на мен много ми хареса втората серия, ти си споделила достатъчно.....интересно ми беше за миналото на Ясемин и как се е запознала с Тимур...и после естествено се оказва насилник и психо Head Band
има още толкова тайни, които чакат да бъдат разкрити.....
но за съжаление рейта му снощи е паднал главоломно след завръщането на Чукурова и ДЧ и не се знае още колко ще го бъде, особено като го дава гробаря-Канал Д....пфууу дано има късмет да го продължат. Hands Pray
и на мен ми е любопитно каква тайна крие Невин...доста се страхува да не загуби мъжа си май.
а  любовта на Адем към дъщеря му ми напомня Кадир и Дениз Disappointed Relieved

новините от днес

Къванч ще участва в документален филм на тема:"Земеделието е нашето бъдеще" по канал Д на 30.09/20.00ч.

бакалъм....Wink
.....................
Жълтурите са решили, че си е купил тази каравана

въпреки, че той сравнително скоро си купи една много сладурска каравана, е не толкова голяма:))
http://www.patronlardunyasi.com/haber/Kivanc%C2%A0Tatlitug-un-75 … k-karavani/240532
 Каравана за 750 хиляди лири
Kıvanç Tatlıtug отново отвори портфейла си, за да отговори на страстта си към природата ... Известният актьор, който често отсядаше на палатки със съпругата и приятелите си, наскоро купи каравана от най-новия модел.
КТ. плати 750 хиляди турски лири за новата си играчка.
В каравана, която наподобява на външен вид военно превозно средство, батерията, която се зарежда с енергията, която получава от двигателя по време на шофиране, има функцията да се зарежда през слънчевия панел, когато автомобилът е в режим на къмпинг.
Между другото, актьорът, който често отсяда в лагера с приятели като Chagatai Ulusa, има още няколко джипа, като най-новия Range Rover и Chevrolet.
Актьорът, изготвил плана за къмпинг със съпругата си Башак Дизер, ще получи лиценз C за превозно средство, принадлежащо към тази класа камиони.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 14:28 от Airra

# 205
Привет, привет! Hug

Благодаря ви, дружки, за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Радвам се, че малко по малко се увеличаваме.
Аничка Heart Eyes започна да пише по- често, а ето и Котелинка:heart_eyes: е на линия днес - супер!
Редовните заподозрени ги знаете кои са ни , без тях сме загубени. Wink Heart
Направих набързо щастливото обобщение, а сега превключвам към още по- щастливата новина, а имено, че Къванч има още една награда. Браво на нашето момче, напълно заслужена!
Вай, 40 ли станаха вече?! Евала! Heart Заслужава всички до една.
Откакто се появи на малкия екран не спира да ни радва, не спира да бъде най във всяко едно отношение, лично според мен. Да ни е жив и здрав! Heart Hands Pray

Айре Heart Eyes ,
Тази информация за канал Д, потвърдена ли е? Много ще ми бъде интересно, честно казано. Blush
Ей тези журналисти, не пропускат нищо - пак отбелязват новата покупка. Еми има си и ще ги харчи, туй то.
Паднах под масата снощи, когато прочетох това.
Цитат
Да, като Елчинката например. В сериалите с Къванч хич не беше на място
И къде е нейното място, само до Баръш ли?! Такава фенска мания ми идва малко в повече...

Фенче :heart_eyes ,
На същото мнение съм. Какво сравнение между Джан и Къванч?! Че те не могат да се сравняват... Къванч за толкова години на "сцената" никога не си е позволил да се възгордее и да прави някакви смешни изцепки, ама нейсе, коментирахме го това на дълго и широко преди време. Smirk

Значи ви харесва новия сериал с Мелиса, радвам се за нея. Обаче видях рейтингите от днес и е мъка. Не знам как ще я карат и се чудя защо го сложиха точно в четвъртък с двата титана. Thinking
Сега ще видим какво ще стане с Вратата като се завърне Осман. Но Вратата имат чуден рейтинг и може да си остане един от първите за сезона, много ще се радвам!!!

Толкова от мен за сега, момичета!
Имайте страхотен следобед! Heart

# 206
Привет, дружки! Hug
Ани Heart Eyes Коте Heart Eyes баш ми е драго да ви видя и двете! Heart
Ани Heart Eyes всичко, което си изредила ще му пасне чудесно на визията, с която е сега Киво. Да видим какво ще е Thinking Чудя ви се как имате толкова слабости, аз явно съм сбъркана Laughing
Коте Heart Eyes интересен е сериала, да, дано оцелее в сблъсъка! И аз мисля, че Невин крие нещо много важно от Адем, което ще е причината той да е с Ясемин по някое време, иначе никога не би я оставил заради друга жена Thinking Все още не съм изгледала цялата 2 серия ...
Ще гледам и 1 серия на Елкиния сериал, да видим ...
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Не, това е друга награда, тази на международния кинофестивал в Измир се казва Златна Артемида.
Хайде, да видим какъв ще е този документален филм по Канал Д  Thinking
Ире Heart Eyes ами аз ги изброих 42 с вчерашната Hands Plus1 Ама айде, първите две за най- добър модел не ги броим, та са точно 40 ! Та ... за какво сравнение може изобщо да иде реч ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Още много да получи му пожелавам! Невероятен актьор! Heart

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 17:02 от queen_fenka

# 207
Ире Kissing Heart Hands Plus1.... аа това за Елчин не е написано от Елбарка Wink
за документалния филм....звучи достоверно, ще видим де!!
една фенка е писала в ТТ, че иска да го види на трактор Laughing, няма да се учудя:))

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
2 различни планети са...не могат да се сравняват:))
да видим как ше ти хареса Елкиния сериал?!

Хилял се е присетила за нашия.......

за приятна вечер, Зейкад Heart
Ании Kissing Heart, гледа ли Иронията/Сблъсък по бтв или нямаше възможност??

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 20:04 от Airra

# 208
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Да, има награда, но подадох неправилна информация, извинявам се. Някъде ми се мярна награждаване за ноември, но до тогава има много време. А този документален филм...хм..ще видим поне Къванч. Сетих се за една снимка от лятото в нещо  като хамбар беше, да не би тогава да е снимано?
За сравненията...мисля, че този артист просто намери начин да си прави реклама на гърба на Къванч. Но като гледам на негов гръб реклама си правят и вестници, и списания,и онлайн издания, и филми. Прочетох във ВК, че още в началото е било предложено на Къванч да бъде гост-звезда в Обади се на агента ми, но е отказал поради други ангажименти, което не им пречи да споменават неговото име.
Ире и аз искам такива дънки😭 Мави само ще спечели ако пуснат и дамски вариант. Направо ще си поръчам онлайн, до Турция едва ли скоро ще се пътува.
Айра, а това за Елчин откъде го извади🤣🤣🤣 Всичко все пак е въпрос на вкус и възприятие. А Хилял защо е качила тези снимки??? Дали не е някакъвнамек ?
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 209
Айре Heart Eyes Kiss Flowers Hibiscus
Пепи Heart Eyes не, не бих казала, че Джан си е правил реклама на гърба на Къванч, просто се изказа без да иска, струва ми се, много неподготвен Laughing И си навлече гнева на много хора тогава.
Наградите Златна палма са отложени за ноември заради короната, а Златната Артемида така и не разбрах кога ще я раздавати и дали все още гласуват хората.
А Хилял редовно си припомня скъпи спомени с Киво, обича си го.
О, нашия щял да изнася презентация Thinking
Цитат
30 сентября в 20.00 на телеканале D выйдет документальный фильм "Сельское хозяйство — наше будущее" с презентацией Кыванча Татлытуга.
Поне ще си го видим отново.
Да си припомним този страхотен бекстейдж с нашето момче

Лекинка!

Общи условия

Активация на акаунт