Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 122
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Добро съботно утро, прекрасни Flowers Hibiscus (колко хубаво ми става да го кажа отново Grinning)

Коте Heart Eyes, добре си се завърнала и ти Flowers Tulip и дано да успяваме да сме тук по-често Flowers Four Leaf Clover

Айре Flowers BouquetHeart Eyes, благодаря - и аз се радвам и ще опитам да наваксам с информация:heart_eyes:! Не успях да гледам Иронията - добре ли беше преведен?

Ирка Heart Eyes, тази "Врата" кой сериал е (нали съм малко изостанала...)?

Фенче Heart Eyes - аз си имам няколко слабости от мъжки род в сериалите, но знаеш, че Киво си е на върха Grinning, след него Арас и след това всички останали... (не повече от 5-6). Това е импулсивността на овена, от която ти явно си се опазила Wink

Пепи Heart Eyes, много хора се опитват да печелят на негов гръб, но безуспешно... Добре е, че той се държи винаги на положение Simple Smile.

Прекрасен ден!!!!!

# 211
Добро утро, дружки! Hug

Ани Heart Eyes не можеш да си представиш колко ме радва присъствието ти в къщето ни, джанъм! Heart Как да не ти стане денят прекрасен, след като видиш това наше слънце за добро утро в темата ? Благодаря за гифа, страхотен! Heart Eyes
Радвам ви се, че си имате и други слабости освен Киво, така не ви липсват хубави емоции по времето, когато той не е на екран. А на мен не ми се получава, за това се чудя аз ли нещо не съм наред Smile Харесвам и Арас и Серкан и  други актьори, не само турски, сега например с удоволствие си гледам Керем в "Почукай на вратата ми " - това е сериала, за който споделяме с Ирето Heart Eyes но ... само толкова. Мога да ги гледам, мога и да не ги гледам, докато Къванч просто имам нужда да го гледам, разбираш ли  ме ? Laughing Такава съм си, много трудно може да ме впечатли някой до толкова, че да ми стане любимец, знаеш, само двама си имам. Дори Къванч беше изненада и за мен самата, не вярвах, че може да ми се случи отново Smile Но, за това пък, веднъж успели да ми влязат в сърцето, вече няма излизане от там Smiley И няма общо със зодията, за други неща съм си бая импулсивна даже Smile
На мен не ми хареса особено превода на Иронията, е, имаше и добри попадения, но на другите им хареса.
Чакаме те на екран, Киво, време е ! Hands Pray

Пожелавам ви прекрасен съботен ден! Hug

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 10:41 от queen_fenka

# 212
Хубава събота!

Ани Kissing Heart
на мен доста ми хареса превода!
в Нуши са го качили-ако ти е любопитно.
https://www.nu6i-bg-net.com/search.php?keywords=%D0%98%D1%80%D0% … %B0&video-id=
то и аз си свалих сериите на компа!
абе беше много приятно развлечение тук в темата, да си го гледаме по бг. тв и да си коментираме отново!!
за слабостите-сред останалите турски актьори нямам, само харесвам някои повече, но имам сред актрисите-Берен, Демет, Фахрие.
а гифчето ти/благодаря за него Heart Eyes/ е от едно клипче, което и аз си харесах в ТТ:)
https://twitter.com/angels__turkey/status/1306909767848390656
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
за наградите от кинофестивала в Измир още се гласува.
Пепи Hug
Цитат
А този документален филм...хм..ще видим поне Къванч. Сетих се за една снимка от лятото в нещо  като хамбар беше, да не би тогава да е снимано?
да имаше такава снимка, която беше с оператор, работещ и в Атие и се надявахме, че е нещо свързано с бъдещ проект.
И аз прочетох, че АЯ са му предлагали да играе в Мениджъра...и наистина са го споменавали, поне 2 пъти:)

нова- от края на 2016, с Ръза:)
гледам кюнефе на масата: ))

от Мави

Blue Heart

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 13:22 от Airra

# 213
Айре Heart Eyes ето какво са споделили в Тийми по повод Мениджъра
Цитат
По информации блогера Dedikoducu Çocuk Керем Чатай сразу же обратился к Кыванчу Татлытугу, предложив ему стать приглашенной звездой в сериале "Звоните моему агенту". Однако Кыванч связан другими обязательствами, поэтому не смог ответить положительно. Впрочем, вместо самого актера в сериале присутствует его имя, которое постоянно упоминается менеджерами агентства.
Поне по това съдят, че Къванч е подписал със сигурност договор с платформата и няма право да снима никъде другаде без изричното съгласие на Нетфликс. Така е било и с Чаго на времето.
Да, видях, че все още се гласува за кинофестивала в Измир Hands Plus1

Цитат
Айдан Сеноглу
Во время моей недавней поездки в Турцию я слышала, что люди обращаются к Кыванчу под новым ником:<Наша национальная гордость> ... Он завоевал любовь и уважение народа Турции не только его талантом и великолепной внешностью, но также его характером и скромностью.
Его последнее достижение - награда «Золотая пальмовая ветвь» за лучшую мужскую роль в кино, показывает насколько его обожают жители своей страны. Награды «Золотая пальмовая ветвь» определяются голосованием 60% населения.
Преглед на феновете на IG
Айдан Сеноулу
По време на неотдавнашното ми пътуване до Турция чух, че хората се обръщат към Къванч с нов псевдоним : „Нашата национална гордост“ ... Той спечели любовта и уважението на хората в Турция не само заради таланта и страхотния си външен вид, но и заради характера и скромността си.
Последното му постижение, наградата Златна палма за най-добър актьор във филм, показва колко много го обожават хората в неговата страна. Наградите за Златна палма се определят с гласуване на 60% от населението.

Благодаря за споделената снимка! Kiss
Ммм ... кюнефе Heart Eyes
Страхотен колаж!

# 214
Скрит текст:
Айре Heart Eyes ето какво са споделили в Тийми по повод Мениджъра
Цитат
По информации блогера Dedikoducu Çocuk Керем Чатай сразу же обратился к Кыванчу Татлытугу, предложив ему стать приглашенной звездой в сериале "Звоните моему агенту". Однако Кыванч связан другими обязательствами, поэтому не смог ответить положительно. Впрочем, вместо самого актера в сериале присутствует его имя, которое постоянно упоминается менеджерами агентства.
Поне по това съдят, че Къванч е подписал със сигурност договор с платформата и няма право да снима никъде другаде без изричното съгласие на Нетфликс. Така е било и с Чаго на времето.
Да, видях, че все още се гласува за кинофестивала в Измир Hands Plus1

Цитат
Айдан Сеноглу
Во время моей недавней поездки в Турцию я слышала, что люди обращаются к Кыванчу под новым ником:<Наша национальная гордость> ... Он завоевал любовь и уважение народа Турции не только его талантом и великолепной внешностью, но также его характером и скромностью.
Его последнее достижение - награда «Золотая пальмовая ветвь» за лучшую мужскую роль в кино, показывает насколько его обожают жители своей страны. Награды «Золотая пальмова я ветвь» определяются голосованием 60% населения.
Преглед на феновете на IG
Айдан Сеноулу
По време на неотдавнашното ми пътуване до Турция чух, че хората се обръщат към Къванч с нов псевдоним : „Нашата национална гордост“ ... Той спечели любовта и уважението на хората в Турция не само заради таланта и страхотния си външен вид, но и заради характера и скромността си.
Последното му постижение, наградата Златна палма за най-добър актьор във филм, показва колко много го обожават хората в неговата страна. Наградите за Златна палма се определят с гласуване на 60% от населението.

ооо рускините дебнат навсякъде:))
и аз видях това изказване на Aydan Senoglu -/жената, чиито разказ за Бодрум и Къванч споделих наскоро/и щях да го поствам, хареса ми!! Hands Plus1
и Ани чете в тая група Wink

за другото...да, логично! и Инеса/която говори във видеата на Тийми/ е много убедена, тя се изживява като голям капацитет Wink....а ние си чакаме

....................
🆕 От Instagram на главния редактор на списание Harper's Bazaar Türkiye - Gülen Yelmen.

Снимка: "Среща с легендата Къванч Татлъту"

# 215

Бреййй, успях да прикача нещичко , но дали е така!? Малко ми е дълго и сложно. Сега трябва да изтрия от дестопа.

Та здравейте! Ида с две думи, за да си изразя задоволството от новините около патрона. Мави - много шик и наградата! Поздравления за способното и умно момче. Харесва ми, че добре си управлява живота. Е, така и не ми стана  много ясно къде си инвестира  средствата, ама не е и моя работа, де!

Избрах тази снимка, защото гмуркането не е толкова популярен спорт. И защото от този период, когато е направена тази снимка няма други снимки във водолазен костюм, май.  Исках да подчертая, че освен талант, красота, професионализъм, Къванч има и много дисциплина. И я тренира постоянно със спорт. Същата е и Башак!

Лека ви!

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 22:05 от ORS/KRISI

# 216
Орсич, браво за снимките и се радвам да те видя!! Hug
на Къванч е присъща спортната дисциплина още от юноша.

КБТ -ново
някакъв тузарски РД
кратки видеа-
https://twitter.com/ameligadjodilo/status/1307412628139016193
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1307412774734180362
https://twitter.com/mlamh202/status/1307411599465107457

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 00:47 от Airra

# 217
Сладурки Flowers Bouquet, прекрасно неделно утро с кафе и бяло сладко Nature Sunny

Фенче Heart Eyes, благодаря, мила Heart! А Киво и мен ме "помете" - направо невероятно!!! Заради него (и вас Kissing Heart) съм тук! А импулсивността много трудна за преодоляване (опитвам, но не става Wink )

Айре Kissing Heart, погледнах превода и мисля, че не е лош... Имам и предпочитани актриси, разбира се (а има и такива, които много трудно бих гледала отново (но няма да ги кажа, защото всеки си има вкус Simple Smile )

Да, признавам, че Aydan я чета от основаването на групата (буквално Wink ) и много я харесвам Heart Eyes
Много сладки видеа Simple Smile!

Криси Simple Smile, благодаря!

Не знам за следващата роля, но тази си остава ненадмината Heart Eyes : Искаше ми се да имам време да си гледам Кузей отново, но ... може би по-нататък.

Приятен и зареждащ неделен ден!!!

# 218
Добро утро, дружки! 🦋

Аничка😍 вече ни е поднесла неделеното кафе - благодаря ти! 😘
Вратата е “ Почукай на вратата ми” с Ханде Ерчел и Керем Бюрсин. Води се ромком, но за мен е повече от това, защото са засегнати много сериозни  и интересни теми. Сюжетът не ни показва просто една любовна история, а много повече. Аз съм зарибена, в темата вече всички знаят май, май. 🤪
Ти гледаш ли си “Чукур”? 😊

Айре 😍,
И аз гледах сторитата на Башак. Айда Пекан е пяла на този рожден ден, явно е било много приятно. 😍
Адски готин е летния бохемския стил на Киво. Толкова семпъл, а ти прави впечатление и не може да не го погледнеш още веднъж. 😍 А стилът на Башачка си го знаем - прекрасен!
И аз няма да се учудя, ако го видя на трактор. Ще му отива. 😀😎

Фенче 😍,
Много ми хареса думите на тази жена, които си превела. Според мен, наистина им е национална гордост той. Нима някой не знае кой е Къванч Татлъту?!
А вие с Айрето😍 напоследък не сте ми споделяли как ви се струват последните епизоди на Вратата. Видяхте ли фрага? Серкан най - после ще признае чувствата си. 😍

Не можах да се разпиша вчера, защото тези дни много се изтощавам - повече психически отколкото физически. 🤪

Пожелавам ви спокоен и щастлив неделен ден! 😘

# 219
.

Здравейте, дрежки!

Не съм "овен", но съм доста импулсивна. Та забравих да благодаря за хубавите преводи на хубавите статии или каквото и да е там. Информацията в тях е много хубава, а това е важно.

Гледам видеата от Айра и забелязвам, че е със същата дължина на косата. Явно ще има нещо. Моята интуиция го потвърждава на 100%, а с годините се научих да й вярвям. Пък и в рекламите за "Мави" имаше този перчем отпред. Но добре "аранжиран" от фризьорите.

Има още един колаж, но нещо не се качва. Ще го издебна. Праща ми ги една съфорумка, която не е вече тук при мен, уви! По диагонала на страната ни е. Тя и друго ми праща. Та ще ходя с дъщеря ми с колата да го  вземем. Споделям всичко това, за да се знае каква е силата на форума. Или може би, по-точно, каква е била. Та и пак да пусна идеята  да се видим. В някои теми преди се събираха от цялата страна. Ние поне от София, които са тук. Докато е топъл септември .

Да добавя и  още нещо, което ми направи впечатление от видеата - Сервитьорът сервираше на Къванч от ляво, както се следва.При съседите храната е в култ, имат много заведения, но това не се е отразило на качеството на сервиране. Докато при нас липсват доста елементи. Колкото и да е добро на пръв поглед.  Не ги забелязвах много, но имам съседка, която дълги години е била управител на заведения, преподавател и професионално много се дразни. Та това между другото, за раздумка! 

Хубава, прохладно-топла неделя!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 08:58 от ORS/KRISI

# 220
Добро утро, мили дружки! Hug
Ани Heart Eyes благодаря, прекрасна! Kiss
Е, как не ? Този мъж е невероятен!
И от мен обичайното кафенце, за да са ни точнУ Smile

И нещо за разсънване Laughing

Цитат
Из инстаграм директора по маркетингу компании Mavi Серпиль Беркан.

Подпись к фото: "За 10-летнюю дружбу"

Орси Hug браво, джанъм! Благодаря! Kiss Така е, спортът изгражда характер. А Киво има и други снимки с неопренов костюм.
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus Kiss Много е семпъл, а в същото време и елегантен, този мъж придава класа на всяка дреха, която облече Heart
Лелеее, забравих, че имам родителска среща на 30 Worried Дано качат линк, за да мога после да си гледам Киво.
Ире Heart Eyes именно!
Цитат
Адски готин е летния бохемския стил на Киво. Толкова семпъл, а ти прави впечатление и не може да не го погледнеш още веднъж.
Изгледах Вратата, на мен си ми харесва много и никак не ми беше скучна последната серия, както писаха някои в Мелека. Чакам с нетърпение следващата, видях фрага! Само дано не е сън на някой от двамата. А също чакам с нетърпение и 3 серия на Нов живот с Мелиса, и той е страхотен, а рейтинга му е нисък Thinking Дано оцелее. Още не съм гледала сериала на Елчин, днес ще го погледна да видим дали ще ме грабне. Че нещо от откъсите , които видях, не ми вдъхнаха много желание, но да видим Thinking
Пожелавам ви прекрасен ден, аз отивам до нашите, до после!

Орси Hug до края на септември няма да мога
Скрит текст:
Сестра ми реши да живее в Испания / Аликанте / продаде си апартамента тук и си купи огромен апартамент там, на 10 мин. от плажа, багажът и вече пътува, та ще се пренесе у нас , докато отпътува и тя на 1. 10. Много ми е кофти, не мога още да повярвам, но пък и нея я разбирам, децата и нямат намерение да се връщат. На 2 часа път ще е и от двамата, не иска да им се пречка и да живее с някой от тях. А и там ще живее по-добре, ще и дават 650 евра соц. помощ към пенсията и, защото по техните закони не може човек да живее с 270 евра. Не им е споменала какво е работила тук, защото нямаше да повярват Worried Е, ще ходя на море и на зъболекар там вече, какво да се прави Smile
Да си припомним и този великолепен клип

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 09:34 от queen_fenka

# 221
.

Фенче,

"Е, ще ходя на море и на зъболекар там вече, какво да се прави  "

Мъка, мъкааа... Да ти имам мъката. А на сестра ти браво!

Като се върнеш се обади. Но с много снимки. Аз така пътувам.

А сега ще се опитам и другия колаж.

Но за да я намаля режа от страни от пейзажа. Сигурно има и друг начин, но не го зная.

И на мен ми харесва стилът на обличане на Къванч. Той не ходи с костюми и вратовръзки, но когато се налага слага смокинг, пеперудка и е трепач!

Вече чео до след обяд.

# 222
Хубава неделя!! Blue HeartFlowers Cherry Blossom
Аничка Kissing Heart, благодаря за кафенцето!! Coffee
съвсем импулсивно почна да пишеш и в събота и неделя, хах не мога да повярвам Laughing
 Aydan слага интересни новини, но не я чета много често....Rolling Eyes
но преди малко видях, че се е разгневила на това, че рускините са постнали нейния коментар във ВК, било против правилата на групата Wink
а в Чукур, в новия сезон играе Мустафа Авкъран/нашия Саами/, мафиот го раздава:))
Ире Kissing Heart, на мен ми харесват сериите, е не съм толкова запленена, но го гледам, крайно време е вече за ашк сцени и за някоя целувка. След признанието на робота има надежда: ))
да, Ажда Пекан е пяла на тоя РД, предполагам е бая скъпо това удоволствие:))
много ми харесва бюстието на Башак Simple Smile

Орси Hug друго си е да си украсиш поста със снимки, нали? Simple Smile
Фенче Kissing Heart за всичко! Flowers Tulip

...................
излязоха стари, непоказвани снимки.

и ново видео от магазинно предаване
https://twitter.com/KT_Fans/status/1307403514726035463

........................
3 еп. на Нов живот! Благодаря за превода!!! Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/1948011203284

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 14:02 от Airra

# 223
Привет,момичета 🤗🤗🤗

Хубава и спокойна неделя ви желая!
Пак не сме без нищо, както казвам, малко, но от сърце ❤
Фени и аз съм като теб, никой друг не ми е влязъл така в душата. Гледам почти всичко, което дават по тв- то, но просто минава и заминава. От новите нищо не съм загледала още, макар че сигурно ще погледна тези с Елчин и Мелиса. Но да видя как ще съм с времето. Ремонтът е към края си и към края на месеца почва моята част, с чистенето и пренасянето на багажа.
Много хубави  и верни думи  от тази жена. Точно това си мислех, че всички актьори, певци, спортисти, които съм харесвала във времето са били вече легенди, когато съм почнала да ги харесвам. Къванч обаче е единствения, който израства буквално пред очите ни и се превърна в легенда. И не става въпрос само за таланта му , има и други талантливи актьори, а най-вече за цялостното му излъчване и поведение. В него има някакво аристократично достойнство, което те кара да изпитваш огромен респект към този човек.
Допускам , че Башак има голям принос за това.Не случайно всеки и най-малък намек срещу нея го кара той веднага да реагира. Явно са се намерили две сродни души.
Момичета, аз съм с двете ръце за среща.
Предлагам 3 или 4 октомври, ако ви устройва. Аз до края на октомври съм свободна,  така че казвайте.
Хубав ден ви желая 🤗

# 224
Айрич, дааа...друго си е да има нещо цветно! Тези мои неумения са  голяма степен от демотивацията ми да пиша във форума. Много ми е неприятно, когато не ми се отдава нещо. Но още повече ми е неприятно, когато почват вече да ми се изплъзват умения. И се скривам. Скривам се и от себе си. Но не е толкова елементарно.

Стига съм философствала, а да обърна внимание на Пепи, която е поела идеята вече конструктивно!

"Момичета, аз съм с двете ръце за среща.
Предлагам 3 или 4 октомври, ако ви устройва. Аз до края на октомври съм свободна,  така че казвайте.
Хубав ден ви желая 🤗

Да, Пепче, ще издебнем и Фенчето, когато е свободна и ще маркираме една дата. Ако някой друг иска да се обади. 

И още нещо твое:

"И не става въпрос само за таланта му , има и други талантливи актьори, а най-вече за цялостното му излъчване и поведение. В него има някакво аристократично достойнство, което те кара да изпитваш огромен респект към този човек.
Допускам , че Башак има голям принос за това.Не случайно всеки и най-малък намек срещу нея го кара той веднага да реагира. Явно са се намерили две сродни души
."

Много точно го определи с таланта, красотата и професионализма. Има и други с такива данни, да. Но при него няма звздеене, няма надувки, няма разгулно пилеене на времето. Въпреки, че умее и да живее. "Пилее" времето в спорт. При Къванч има много харизма.  Не тайнствена, а  топла, човешка харизма.

За Башак и аз бях леко резервирана в началото. Но не заради разликата в годините или нещо друго на елементарно ниво. Не! Но с времето усещам, че между тях има нещо повече и от любов и страст - има хармония, уют, спокойствие. Което е много важно за едно съжителство. Както би могло да стане между Кадир и Зейнеп, ако имаха възможност героите да изживеят живота си.

Общи условия

Активация на акаунт