Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 125
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Привет отново, сладурки! Hug
Орсич Hug ама наистина ми е голяма мъка, че заминава за постоянно  ...
Скрит текст:
Между нас тримата има много силна връзка и не знам как ще се чувстваме с брат ми. Едно е да живее в друг квартал, свикнали сме поне един път в седмицата да се виждаме, друго е да сме на стотици километри разстояние и да се виждаме 1- 2 пъти в годината. Вярно, че полета до Мадрид е 3 часа, после с бързото влакче е  2 часа пътя, но, не е като да отидеш за 40 минути с метрото до тях, нали ? А пък и пари си трябват за тази цел, сега мога да си го позволя, но като се пенсионирам дали ?  Тя уж обещава да си идва често, но дали ще е така ? Ще видим. Както и да е, факт е вече и трябва да свикнем.
Когато затръгвам, ще разберете, за сега никъде няма да ходя до следващото лято Grinning
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss КБТ са били на РД на някаква дизайнерка - или архитектка, не разбрах точно Фунда Аркас.
А за магазинното предаване си преведох с гугулето
"Kıvanç Tatlıtuğ е легенда за нас,
 легендарно интервю, слушаме обяснения за легенди "🎥
Ние не казахме нищо, турските медии са тези, които го казаха
Благодаря за 3 серия на " Нов живот" Започвам го веднага, Елчинка май и днес ще почака Smile Излезе на бг. и 3 серия на Атийе
https://www.vbox7.com/play:8c9b345aa9?fbclid=IwAR1XuO0fX859ND2yf … VdKv4ulIAmtMlsiz8
Пепи Heart Eyes Така е, следя го от юни 2009г., беше само на 25, за теб не помня кога каза, че те е хванала Кивоманията Thinking Айрето Heart Eyes зная, че я е запленил като Бехлюл в ЗП по нашата телевизия, като Мехмет не успя Laughing За другите дружки също не помня.
Много хубаво си го казала Heart
Цитат
И не става въпрос само за таланта му , има и други талантливи актьори, а най-вече за цялостното му излъчване и поведение. В него има някакво аристократично достойнство, което те кара да изпитваш огромен респект към този човек.
Къванч има невероятно мощна харизма , която буквално те помита, само така си обяснявам защо не мога да се отърва от тази "болест" Smile В това отношение много си приличат с другата ми голяма слабост, а също и по великолепното им чувство за хумор, което притежават. За мен Къванч имаше това излъчване и поведение и преди да срещне Башак. Независимо от внезапно връхлетялата го слава само на 22 години, никога не загуби ума си, остана здраво стъпил на земята и до сега не ме е разочаровал с нищо.Защото е получил добро възпитание и здрава ценностна система. Но, че е намерил сродната си душа в жена си, това го вярвам, за това се и ожени за нея.
За 3 или 4 октомври няма проблем да се видим, само кажете, ще се радвам! Kiss

# 226
Пепии Hug голям ремонт му дръпнахте това лято, все едно нова къща сте строили Wink
а Къванч защитава жена си като лъв!! Animal Lion
не мисля, че за това което е той- има кой знае каква заслуга Башак, но тя му дава щастливото чувство за семейство, а той много държи на това....беше казал в едно интервю, че тя е най-голямото му богатство. и аз мисля, че са си сродни души. 🧿
Орси Hug
ами като се затрудняваш в нещо -питай и ние ще ти обясним!!
хареса ми това!
Цитат
За Башак и аз бях леко резервирана в началото. Но не заради разликата в годините или нещо друго на елементарно ниво. Не! Но с времето усещам, че между тях има нещо повече и от любов и страст - има хармония, уют, спокойствие. Което е много важно за едно съжителство.
Фенче Kissing Heart
лайк за споделеното Hands Plus1
за това, че остана толкова земен и скромен и не се възгордя-шапка му свалям! но там има заслуга възпитанието от родителите му.

нашите са пак на път...в Урла, близо до Измир
голяма красота
https://www.instagram.com/explore/locations/181331726083828/
балерина! Heartbeat/в Alacatı

лека вечер!

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 11:24 от Airra

# 227
.

Фенче, знам, че ти е мъчно бе, мила! Ти пък! Но ще свикнете. Като й заотидете на гости в големия апартамент и на на плажа под носа ще ти е хубаво. И това ще те топли цяла година до другото лято. Пък дано да има отново евтини авиолинии. Че този вирус ги изпонатръшка. Като реклама  съм срещала цени на билети и по 20 евро. По евтино от тук до морето. За другата, след 27.09., седмица ще се чуем да се разберем.

В отговор на това твое писание "Много е семпъл, а в същото време и елегантен, този мъж придава класа на всяка дреха, която облече " Само ще спомена приказката за съдрания чул и красивия ат.

Айрич, бързах по обяд. Но  точно за теб си мислех да ми обясниш. Blush Тези дни съм заета. Но ще ти пиша на лични кога ще се освободя, за да ти звънна. Ти на телефона, а аз пред компютъра, с лист и химикал.

А сега, лека ви нощ!

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 22:55 от ORS/KRISI

# 228
Добро утро ! Hug

Ето я рожденичката Фунда. Киво с каква физиономия е излязъл само Grinning

Подругите се чудят, на Сеит или на Джесур прилича повече с тази прическа Smile Слаб е като Сеит, но косата му е дълга като на Джес, на мен си ми прилича на Къванч най-вече Laughing

Орсич Hug Kiss
Айре Heart Eyes Hands Plus1
За Ирето Heart Eyes една стара, но много готина снимка на Киво и новия и любимец Kiss

Хубав ден и успешна нова седмица! Дано ни донесе някакви новини.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 10:20 от queen_fenka

# 229
.

Добро утро, добър ден!

Нова седмица, нека е ползотволна във всичко - да има и новини. Че за кога ги кътка, за другата година ли ще има проект, или ДА!  Ама ха!  Стига вече толкова тайнственост, да се открехне малко пред света, казвам аз.

Моят Къванч свърши в склада, та като получа нова поредица ще ви я споделя.

Хубав, пореден прохладно-топъл, септемврийски ден!

# 230
Привет в понеделник!! Blue Heart

Фенче Kissing Heart, донесла си новата снимка...ама какво му е на физиономията? лека усмивка Wink
иначе прилича на новия си филмов персонаж!! : )) Yum
Орси Hug
хихи, опразнил й се бил склада Laughing
и ние това казваме за новините...ама никой не ни чува...

а тук: "това става ли за ядене?" Laughing

с приятелката на Башак-Zeynep Uner

успешна нова седмица! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 11:14 от Airra

# 231
Орси Hug Laughing свършил и Киво в склада Голяма скица си! Ще те науча как да ровиш в необятния склад в нета. Ама сега се приготвям за работа, довечера. Не зависи от Киво тази тайнственост, когато каже Нетфликс, тогава ще се разбере. Вече май започва да ме хваща яд, че се хвана с тях Laughing
Айре Heart Eyes ми билийорум, някаква отегчена физиономия е направил, смешно ми стана Smile
Да, прилича на новия си образ, много правилно ))) Само да знаехме и какъв ще е той Smile

Хубав следобед, сладурки! Hug

# 232
айде нови
в Alaçatı / İzmir. с фенове

на кучо едва ли ще му хареса веган закуската:)))

Фенче Kissing Heart
Цитат
Да, прилича на новия си образ, много правилно ))) Само да знаехме и какъв ще е той
ами готин ще е Stuck Out Tongue Winking Eye
 и аз предпочитам тв сериал, ама Къванч иска нещо различно.....ние също Hands V

Терзи, ти ли си изтри поста или някой ти го докладва и ти го изтриха?? Head Band

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 15:29 от Airra

# 233
Привет, момичета!
Как сте? Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Heart
Искам още веднъж да кажа, че не Ви благодаря по задължение, ами напротив - винаги е от сърце. Heart

Имаме нови фотки - много се радвам.
И от рождения ден, и от  Измир.
Страхотен е навсякъде и за пореден път убеждавам себе си, че тази дълга коса не е случайна.

Да, Айре Heart Eyes ,
визията му прилича на тази на новия му герой! Това ми хареса адски много, хехе. Heart Eyes
Леле, хвана ме срам - тази певица се казвала Ажда, а аз я кръстих на Айда. Grinning Rolling Eyes
И на мен ми допадат любимите закуски на Башак, но по- скоро се глезя с тях, защото въобще не ме засищат. Joy
А снимката, която си озаглавила "Балерина" е просто чудничка! Heart Eyes

Фенче Heart Eyes ,
Ехааа, каква снимка - с Керем и Къванч. Ама истинска ли е?
Керем на тази снимка е много млад и не ми харесва, сега изглежда в пъти по- добре.
Иначе моите любимци се увеличават, хаха. Вече станаха трима:
1. Къванч
2. Бурак Й.
3. Керем Б.
Имам си класация. Simple Smile) Но Кивчо няма кой да го бутне, знаете си. Simple Smile)
Скрит текст:
Дано сестра ти бъде много щастлива в новия си дом. Представям си колко много ще ти липсва, но ще свикнеш, няма начин... И моята леля живее със семйсвтото си в САЩ, виждаме се веднъж в годината. Много ни е кофти на всички, но живот. 
Моята сестричка скоро ще ни остави, нали тя сега живее при нас с ММ, и на мен също ще ми бъде много странно да не сме постоянно заедно. Поне сме в един град. Та така... поне ще имаш нова лятна дестинация. Heart Eyes

Криси Hug ,
Много добра идея за среща си дала, джанъм, но аз не мога да откликна положително.
Доста неща ми се насъбраха този месец, другият също се очертава да бъде такъв, но ще го избутам някак. Joy

Пепи Hug ,
Много си права. Ако има женска линия, свързана някак си  с Къванч, всички ще се снабдим вся някак. Blush

Та така, момичета,
дано има по някоя и нова снимка, малко да се порадваме и разнообразяваме.
Всички чакаме и се надяваме.
Времето ще покаже за какво иде реч.
Нещо много хубаво е, знам го. Heart

Да ви е щастлива и спокойна вечерта!

# 234
Айре Heart Eyes благодаря за новите фотки, супер е! Heart

А бе той, че ще е готин в новия образ, това е сигурно, ама какъв ли ще го играе този път с тази кичара Thinking Ще ни мъчат още, видяло се е Worried
Smile горкия Генч каква физиономия е направил

Нещо интересно намерих при подругите. Айре Heart Eyes  видях, че си го отбелязала. Ама тези мексиканци колко нещо още не са гледали ...
Цитат
Списание Vogue Mexico посвещава голяма статия на Kъванч Taтлъту със заглавие „ Kъванч Taтлъту - актьор и модел, известен като Брад Пит от турските сериали “.

Къванч Татлъту е известен основно с ролята си в турския сериал „Aşk-ı memnu / Забранена любов“, чиято премиера беше през 2008 година. Ако не сте фен на турските сериали, може да не разберете за какво става въпрос, но трябва да обърнете внимание на този актьор, а също така и модел, когото сравняват даже с Брад Пит по красота и талант. Кариерата на актьора се разраства благодарение на неговите проекти, които са обичани и имат успех в различни части на света. Някои от тях са достъпни на международната платформа Netflix.
Kъванч Taтлъту е от Адана, град, известен с производството на текстил и цимент. Това е петият по численост на население град в Турция. Семейството на актьора е притежавало пекарна с над 100-годишна традиция. Но по-късно актьорът, заедно със семейството си, напуска този град и се премества в Истанбул по необходимост, тъй като баща му е диагностициран с болест, която изисква специално лечение, което той може да получи само в Истанбул.
Kъванч Taтлъту играе професионален баскетбол, но поради тежка контузия трябва да прекрати баскетболната си кариера. Също така този случай се явява причината на 17-годишна възраст той да започне кариера на модел, а останалото е история.
Неговата професионална актьорска кариера започва, след като прекратява пътя си в света на моделирането, който пък му отваря врати и в други сфери и му позволява да се пробва като актьор, а именно в телевизионния сериал „Гюмюш“, където изиграва първата и звездна роля. Благодарение на този проект Kъванч Taтлъту получи международен успех.
И така, представяме на вашето внимание кратък обзор на проектите с участието на този актьор.
Забранена любов е двусезонен сериал, който се излъчва от 2008 до 2010 година. Той разказва историята на забранената любов между Бехлюл и Бихтер. Ролята на Бехлюл изигра решаваща роля в кариерата на актьора. След тази роля той получава роля на гост звезда в телевизионния сериал „Eзел“ (2009) и две години по-късно друга главна роля в телевизионния сериал „Kузей Гюней “ (2011), продукция, вдъхновена от американския сериал „Богат беден“ ( 1976) и посветена на историята на двама братя, които са напълно различни. Можете да гледате този сериал на платформата на Amazon.
За ролите си в телевизионните сериали " Забранена любов" и "Кузей Гюней", актьорът е отличен с наградата Златна пеперуда в номинацията за Най-добър актьор.
Той също така има няколко филма, като Organize Işler Sazan Sarmalı / Oрганизирани работи 2 (2019) и Kelebeğin Rüyası / Butterfly Dream / Сънят на Пеперудата (2013), които можете да гледате в Netflix.
Възможно е той все още да не е достигнал нивото на четирикратния носител на „Оскар“ Брад Пит, но можете да не се съмнявате, че турският актьор проправя свой път.
В допълнение към актьорството, от 2011 г. Къванч Татлъту е посланик на добра воля на УНИЦЕФ, където основно се фокусира върху проекти в областта на здравеопазването и образованието, както и създаването на благотворителни фондации. От 2016 г. е женен за дизайнерката Башак Дизер. Със сигурност ще продължаваме да се възхищаваме на неговият талант в близките години.

(Сесилия Суарес 09/11/2020)

Ире Heart Eyes благодаря, мило! Heart Е, ще свикна, къде ще ходя ...
Напълно истинска е снимката. Да, отдавна е, то си личи, особено по Керем.На мен пък много ми харесва той на тази снимка, не изглежда толкова рижав Stuck Out Tongue Winking Eye
Той не случайно Киво е опразнил гащите, ако го храни Башак с това, дето ММ го нарича храната на храната Laughing

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 20:10 от queen_fenka

# 235
Ирее Kissing Heart, привет ти!! с удоволствие те прочетох!! Kiss
за Ажда Пекан, ами знам я от Дива, иначе и аз щях да я кръста Айда:))

Мави пуснаха и 4-то клипче
Mavi Efsane Jean Serisi Bölüm 4: TOKK

а и Фенка Kissing Heart е наминала...........
сега ще те прочета Simple Smile

# 236
Айре Heart Eyes благодаря за клипчето! Kiss
Красотата ми Кадир Адалъ! Heart

# 237
Фенче Kissing Heart, супер, че си превела тази публикация!! Flowers Bouquet
това е оригинала Hands V
https://www.vogue.mx/estilo-de-vida/articulo/kivanc-tatlitug-qui … -de-series-turcas
Цитат
Той не случайно Киво е опразнил гащите, ако го храни Башак с това, дето ММ го нарича храната на храната Laughing   
едва ли яде само храна на храната Laughing...пък и има готварски способности, би се справил с ястия, които са му по вкуса:)

споделил е в сторито си....

# 238
  • AMS

Благодаря ви, дружки за споделеното!!!
Новата реклама с Къванч е легенда.
Та очаквам и новата роля да е легенда.
Колкото да е пораснала косата на Къванч,
не е стигнала още тази на Бехлюл.

Не се притеснявайте за Ajda Pekkan / Аджа Пеккан.
Писала съм и Ада и Айда, но ми се струва,
че при един концерт чух, че я обявиха Ажда.
Та сега да попълним за протокола.
Името ѝ е Ayşe Ajda Pekkan / Айше́ Ажда́ Пекка́н /р. 12.02.1946 /
За мен е известна най-вече с песента изпълнена заедно с Тойгар в ЗП.
Bir Günah Gibi >>> https://youtu.be/X96Y736Jjxw

Скрит текст:

# 239
Добро утро, дружки! Честит празник!

Диве Kissing Heart благодаря! Kiss Това кивче е страхотно!

Само докато го чакаме, да не му стане дълга косата колкото на Бехлюл Smile
Айре Heart Eyes е, надявам се Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав празничен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт