Орсич
ама наистина ми е голяма мъка, че заминава за постоянно ...
Айре
благодаря за всичко споделено!
КБТ са били на РД на някаква дизайнерка - или архитектка, не разбрах точно Фунда Аркас.А за магазинното предаване си преведох с гугулето
"Kıvanç Tatlıtuğ е легенда за нас,
легендарно интервю, слушаме обяснения за легенди "🎥
Ние не казахме нищо, турските медии са тези, които го казаха
Благодаря за 3 серия на " Нов живот" Започвам го веднага, Елчинка май и днес ще почака
Излезе на бг. и 3 серия на Атийеhttps://www.vbox7.com/play:8c9b345aa9?fbclid=IwAR1XuO0fX859ND2yf … VdKv4ulIAmtMlsiz8
Пепи
Така е, следя го от юни 2009г., беше само на 25, за теб не помня кога каза, че те е хванала Кивоманията
Айрето
зная, че я е запленил като Бехлюл в ЗП по нашата телевизия, като Мехмет не успя
За другите дружки също не помня.Много хубаво си го казала

В това отношение много си приличат с другата ми голяма слабост, а също и по великолепното им чувство за хумор, което притежават. За мен Къванч имаше това излъчване и поведение и преди да срещне Башак. Независимо от внезапно връхлетялата го слава само на 22 години, никога не загуби ума си, остана здраво стъпил на земята и до сега не ме е разочаровал с нищо.Защото е получил добро възпитание и здрава ценностна система. Но, че е намерил сродната си душа в жена си, това го вярвам, за това се и ожени за нея. За 3 или 4 октомври няма проблем да се видим, само кажете, ще се радвам!

/в Alacatı

Тези дни съм заета. Но ще ти пиша на лични кога ще се освободя, за да ти звънна. Ти на телефона, а аз пред компютъра, с лист и химикал. 

) Но Кивчо няма кой да го бутне, знаете си.