Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 778
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Айре Heart Eyes И аз не очаквах, че Гарвана ще го дават по време, когато излъчват някакви дневни сериали. Аз съм го гледала почти до края, та не ме е яд. А Завинаги явно ще се точи до Нова година Thinking
Пепи Heart Eyes в интерес на истината, само за два сериала от тези, за които съобщи Нетфликс четох кога ще започнат снимките, единия е с Баръш Ардуч, някакъв Клуб беше , той ще се снима чак януари, другия не запомних кога. Надявам се, че нашия сериал ще започнат да го снимат по-рано, дала съм им срок най-много до края на ноември Laughing Според мен каста отдавна е определен Thinking
Една от любимите ми снимки Heart

А тази не сме я виждали

# 616

А тази не сме я виждали

много готина Heart Eyes
аз само за тоя сериал Клуб, четох кога евентуално ще започва със снимките.
за твоите надежди-Иншаллах!!
гледам с едно око финала на НЖ, страхотен сериал, много ме е яд......Angry
такава хубава любовна история можеше да стане, освен всичко останало.....

Пепи, да Мави рекламират дънките KVNC, които са вече в търговската мрежа.
и аз четох из нашите сайтове Expressionless

лека.

# 617
  • AMS

Привет, дружки!!!
Кога свършва ретроградният  ... ?
Добре, че съм изгледала Кузгун.
Заглавието на бг пак ме остави без дъх.
Благодаря за споделеното!!!
Не ги разгадах тези топки и това е.
Но разбрах, че Къванч започва снимки,
до края на следващия месец.
Даден му е днес срок и няма мърдане.
А дано!!!

Чакам нов живот, та за това не ме приемайте на сериозно.
Лекинка!!!

# 618
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes Иншаллах! Hands Pray
А за втория сериал съм сбъркала, оказа се, че ще е на новата платформа на Аджун, не на Нетфликс Smile
Диве Hug

Хубав ден! Hug

# 619
Хубав петък!! Blue Heart

Фенче Kissing Heart
Диве Hug
Скрит текст:
ретр Меркурий-3 ноември
ретр. Марс/дава повече агресия и нервност/-до 14 ноември

от Хюриет
https://www.hurriyet.com.tr/galeri-kivanc-tatlitug-ile-cagatay-u … alikta-41649315/1
Двамата популярни актьори в Турция, Къванч Татлъту и Чаатай Улусой, са приятели от много години. Те често почиват заедно, разбират се много добре, тъй като имат едни и същи хобита. И двамата актьори са любители на природата, наслаждавайки се на всякакви дейности на открито. Едно от често срещаните им хобита е риболовът.
Според Нюриет, Къванч Татлъту и Чаатай Улусой,  са ходили заедно на риболов в Бодрум предишния ден. Правейки пътуване с яхти около Мармарис и Гьочек, приятелите ще се насладят на морето и ще „хвърлят въдица“ (забележка - като хвърлят въдица, авторът на статията има предвид подводен риболов). И двамата са лицензирани като водолази и обикновено ловуват с подводни оръжия. Актьорите, които скоро ще започнат да снимат новите си проекти, ще разпуснат преди натоварения график.

Чачо наистина вчера сложи негова морска снимка....
Скрит текст:
всъщност това, което ми хареса от статията е последното изречение.
иначе..аман от почивките на патрона, но да речем, че се готви за ролята....Simple Smile)

мм Heart Eyes

и това е готино:)
https://twitter.com/KT_Fans/status/1321977555650531333

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 12:12 от Airra

# 620
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Айра, сигурна съм,че се готви за ролята. Кое време стана,а те са още по морето. И като знам как освен визия ще променя и говор, и жестове....със сигурност му трябва време. Сигурно не виждаме и частица от неговата подготовка. Все пак тук има голям залог, вече няма да се гонят тъпите рейтинги, но пък представянето е пред целия свят. Чаго сигурно е бил на РД , та е хубаво, ако са могли и малко да разпуснат.
Една снимка, която аз за пръв път виждам

Меркурий ли е,Марс ли е, но днес за малко щях да направя такава беля, че сигурно щеше да се наложи да се евакуираме. Слава богу, всичко се размина.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 621
Пепи Hug, добре, че ти се е разминала белята!! Hands Pray
снимки с тая тениска съм виждала-една от любимите му е, пише голо парти Laughing
сигурно си права с предположенията си, нямам представа каква трябва да е подготовката.
не съм гледала такива американски продукции, не си падам, ама се чудя нашия постоянно под вода ли ще е? Expressionless Mr. Green
и в тая подводница, рускините обсъждаха, че бил много висок....
изобщо ми е голяма мъгла, какво ще представлява тоя сериал Smirk
ама квото и да е, ще гледаме Stuck Out Tongue Winking Eye
Grinning

а Башак като пусна снимките за РД и помислих, че се нови и ми стана лошо като видях Къванч с къса коса, подстриган: )))Laughing

за настроение с хубава песен

......................
в ТТ нещо се случва...и ми стана ясно
земетресение в Измир - 6.6, има разрушени сгради.
https://twitter.com/pusholder/status/1322149918170095619
https://btvnovinite.bg/svetut/silno-zemetresenie-v-garcija-useteno-e-i-u-nas.html
олеле, вижте какъв ужас Scream
https://twitter.com/snobmagazin/status/1322162248245219329
https://twitter.com/TvKrali/status/1322165713008795649

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 15:23 от Airra

# 622
Да и аз разбрах за земетресението 😓 на о-в Самос също, морето е влязло на сушата.
Дано няма жертви, но като гледах клиповете.....
Страшно бедствие е това не искам да се сещам.
Айра, остави ги рускините. Какво като е висок ? Филмите, които съм гледала с подводници са К19 и На лов за Червения октомври. Играят Харисан Форд и Шон Конъри, те да не би да са по ниски? Освен това тук става въпрос за учени...Абе ще видим как ще се развият нещата
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 623
Привет отново и следобед!
Пепи Heart Eyes добре, че всичко се е разминало благополучно
Според мен Киво просто разпуска преди тежката работа, която отново го чака. Сигурна съм, че и тази роля няма да е никак лека  Thinking Права си, че сега ще го гледа цял свят, трябва добре да е починал, за да е във върхова форма, че много го изтощи тази толкова тежка роля на Кадир Адалъ. Само си представям колко много е взела от него ...
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Много сладко това от ИГ! И ти като подругите, ааа Нека почива момчето, заслужило си е. Но, както казах, давам му само още месец време Stuck Out Tongue Closed Eyes Рускините да не се тревожат толкова за ръста му, все са помислили за това Laughing Не вярвам да висят само в подводницата, ама да видим Thinking
Ето, и този журналист потвърждава моите предчувствия Stuck Out Tongue Winking Eye
Журналистът на Hurriyet Мехмет Юстундаг съобщи, че Kъванч Tатлъту и Чаатай Улусой в настоящия момент са отишли ​​с яхтите си до Мармарис и Гьочек, където се наслаждават на любимото си хоби - риболова. Приятелите обичат подводния риболов и са професионални водолази. Както уверява г-н Юстундаг, в близко време Чаатай и Къванч ще започнат снимките в новите си сериали, които ще започнат скоро, по този начин двамата  намаляват стреса преди започване на работа. Обърнете внимание, че този журналист първи съобщи, че Чаатай се отказа да работи в сериала „Барбароса“ и именно той разказа за филма „Борба със задънена улица“. Вече знаем за сериала на Kъванч, остава да разберем в кой сериал ще отиде Чаатай скоро. Напълно възможно е това да се случи следващия месец 😉
Чачко и той с дълга коса като аби Киво. Добре е, че вече е влязъл във форма, личи му, поне в лицето. Как го правят тези двамата толкова бързо, не ми е ясно, но евалла!
Скрит текст:
Жалко, че няма нова снимка на двамата, но и тази е супер.

Ужас ... дано няма много жертви Hands Pray Но, като гледам снимките и някои клипове в нета ... едва ли Cry
Скрит текст:
Пепи Heart Eyes ами да, и двамата не са никак ниски, Харисън е 1.85, а Шон е 1.88. Киво е 1. 90 , нищо, че го пишат все 1.87, ама на 19 е бил толкова Smile
Лека вечер! Hug

# 624
Фенче Kissing Heart, тенкю Hands Plus1
е щом е толкова надежден тоя журналист.....
въпреки, че КивЧаг са заедно по моретата повече от седмица, това обсъждат в ТТ, че са закъсняли с новината.
Диве Hug, как се казва филма на Джеймс Камерън-подводния, знаеш ли??

милата Джанан е от Измир и е в тотален шок от случващото се....
Бог да прости жертвите......и да дава сили на останалите...Worried

лека.

# 625
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за преводите, отговорите и споделеното!!!
Ама тези ретроградните много стават.
Иначе "скоро", а! Дано, дано!!!
Открих най-после тези гифчета на Къванч с Ча >>>

За филма на Дж. Камерън >>>
Бездната (1989)
https://www.imdb.com/title/tt0096754/?ref_=tt_mv_close
"В основата на филма е история за работници на батискаф,
които срещат в дълбините на океана странно същество от извънземен произход.
Бюджетът на този филм е 70 млн. долара и той е  една от най-скъпите продукции по това време.
Значителна част от средствата отиват за подводни снимки,
тъй като специалните ефекти още не дават възможност да се направят в студио.
За целта екипът на Камерън превръща недостроена електроцентрала в гигантски резервоар, пълен с вода.
Филмът печели „Оскар“ за специални ефекти, но приходите са само 54 млн. долара."
източник - уикипедия

Лекинка!!!

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 01:22 от * Diva *

# 626
Хубава събота! Purple Heart

Диве, благодаря за отговора!! Hug
тоя до Киво/на гифчетата/мисля, че не е Чачо.....
дали не беше мъжът на Танем Сивар, от яхтклуба.....

както казах в предишен мой пост, всички планети тая година са били ретроградни в определен период.....Smirk

ново.....

# 627
Привеет! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за кафенцата и хубавия клип! Kiss
И аз мисля, че това не е Чачо на клипа Thinking
Ох, да си заминава тази проклета година Weary
Диве Hug благодаря за споделеното! Kiss За този филм ли ставаше въпрос на срещата между Киво и Джеймс Камерън ? Помня, че се казваше Sanctum, превежда се с гугулето Светилището или Светая Светих. Та се чудя дали за един и същ филм става въпрос , защото и там имаше подводни снимки Thinking
Сега проверих, The abyss се казва този филм, но пък в уикипедията на Камерън е посочен само той, Sanctum няма, та ми стана още по-любопитно  Thinking
Страхотни кивчета, благодаря! Flowers Hibiscus
Няма нищо ново ...
Да си гледаме тогава клип от любимия КГ, какво ще кажете ? Smile

Хубава събота ви пожелавам! Hug

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 12:56 от queen_fenka

# 628
Здравейте !
Извинявам се че ви притеснявам но този клип на Дива ме заинтригува
Киво заедно с Ча ли са на този клип ?
За първи път го виждам  и никъде при рускините не съм го срещала .
През 2017 те почиваха заедно .

Понеже моят човек е минал отдавна през Нетфликс  , въоръжете се с търпение , защото нещата при тях стават бавно.  От сета показват малко неща и инфо. Само да са здрави за да ни радват .
 С интерес очкавам новите приключения на двамата аркадаши  на екран.Grinning

# 629
Привет , момичета 🤗🤗🤗
Мен малко ме притеснява това мълчание от страна на Къванч и Башак след земетресението. От Къванч не очаквам, но Башак винаги е изразявала своето отношение към такива събития. Тя не беше ли от Измир? А и клипчето от РД е някъде от морето. Дано всичко да е наред.
Голяма трагедия е това.
Фемми, ще чакаме ние вече свикнахме 😀 А на въпроса...аз не знам. Но това видео е старо.
Хубав ден 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт