Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Феми, здрасти! Blush
не, не е Чачо това, мисля, че е Едхем

да, ето го клипчето от ИГ му
https://www.instagram.com/p/BZ32KxPj2Kn/
това е написал:)

Цитат
Звездно фолиране с @tatkvnc, какъв талант! За първи път на жицата и на @flyingphantom. Той е напълно естествен !!! Браво братко! Предстои още 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻 @sailracing @bozburunyachtclub @redbulltr #howyoulikemenow видео от @tanemsivar и благодаря @alex_udini за създаването на най-добрата лодка 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 и благодаря @phantom_ofthe_oscar за вашите уроци! Толкова доволни от резултатите 😁😁

Знам много добре, че се чака бая за Нетфликс, и не излиза много материал от снимачната работа Frowning1
чета ви темата от време навреме, любопитно ми е за новия филм на Чаатай Hands V
и поздравления, че не се страхува да се променя за роля!
Цитат
Само да са здрави за да ни радват .
 С интерес очкавам новите приключения на двамата аркадаши  на екран.
Hands Plus1

Фенче Kissing Heart, Джемре и Кузей са винаги много добра идея! Heart

интервюто с Дж.К.

наистина говорят за филм Sanctum, който трябва да излезе през 2011...и аз се обърках Thinking

Пепи Hug
Цитат
Мен малко ме притеснява това мълчание от страна на Къванч и Башак след земетресението. От Къванч не очаквам, но Башак винаги е изразявала своето отношение към такива събития.
същото си го мисля.....
а тя е от Бурса, предполагам са добре, Мармарис е сравнително далеко от Измир.

# 631
Айре , Мерси  за Отговора .Flowers Hibiscus
И на мен не ми прилича на Ча  .
Те и двамата не се страхуват да се променят , но ме втресе като видях Ча с мустаци  , сега на  новото фото е  чок добре.
от архивите 2017

Желаех снимка поне една с тях двамата от РД на Киво ,ако са празнували заедно край морето.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 15:50 от femmi2

# 632
Феми, да с мустаците беше много смешен Wink
ей тоя момент ми е много любим! Blush

вече не постват снимки с двамата, за съжаление.....Pensive но предполагам са били заедно на РД.

................................
Камерън има 2 филма с подводни снимки, единия е The Abyss.
и другия е Sanctum, на който той е изпълнителен продуцент.
Цитат
През 2011 г. Камерън служи като изпълнителен продуцент на Sanctum, филм за оцеляване при бедствия за пещерна експедиция за гмуркане, която се превръща в смъртоносна. Въпреки, че получава смесени отзиви, филмът печели справедливи 108 милиона долара в световния боксофис.
изт- https://en.wikipedia.org/wiki/James_Cameron
всъщност това е самото интервю, ако искате превод ?

За мен тоя сериал за Нетфлиск ще е изключително предизвикателство и мечта за Къванч, както и стъпка нагоре в професионалната му кариера. В тв. турски дизита е играл различни роли и сюжети, както виждате не се появява нещо кой знае колко ново и различно, та напълно го разбирам, че иска да смени така познатата му територия и да пробва нещо ново, дано има късмет!!! Hands Pray

# 633
Айре и смешен и трагичен .
Живот и Здраве когато бъдат премиерите на техните проекти Не се съмнявам ,че Киво ще отиде на неговата и Ча на батко му. Зависи тая гад вируса ще позволили да стане ,да направат премиери ,както му е редът.
Киво го уважи на първата му много важна премиера на Защитника.

Сблъсък си го гледах по бтв.
Комисар Адалъ го съсипаха ,от камък да си ще се счупиш . Как намери сили този човек да продължи. Накрая драмата да е пълна умориха Зейнеп.

Една тъжна новина почина невероятният Шон Конъри . Лека му пръст.
Починал е на 90 години.

# 634
Айре Heart Eyes благодаря за отговора! Kiss И аз така предположих, че са два, просто никой не е добавил Sanctum, от който Киво беше толкова впечатлен. Аз ще помоля за превод на разговорът между него и Камерън Hands Pray
Hands Plus1
Цитат
За мен тоя сериал за Нетфлиск ще е изключително предизвикателство и мечта за Къванч, както и стъпка нагоре в професионалната му кариера. В тв. турски дизита е играл различни роли и сюжети, както виждате не се появява нещо кой знае колко ново и различно, та напълно го разбирам, че иска да смени така познатата му територия и да пробва нещо ново, дано има късмет!!! Hands Pray
Колкото ще да чакаме, само да е нещо, което си струва! А много се надявам да е така. Киво заслужава цял свят да види талантът му Heart
"Бездната" е с много впечатляващи спецефекти, нашият сериал с половината от това да е, пак ще е супер. Надявам се да бъде, след като са поканили спецове, които са ги правили и за холивудски филми. Вижте трейлъри от The Abyss.
https://www.imdb.com/video/vi2643788057?ref_=tt_pv_vi_aiv_1
https://www.imdb.com/video/vi2522266649?ref_=vp_rv_0
Ще го потърся да го гледам, много си падам по такива филми Smile
Викаш, Кузей и Джемре са винаги много добра идея, а ? Така е! Heart Но, да видим и Кадир, той също никога няма да ми омръзне, както и ЗейКад  Heart

Само, че не могат да се гледат директно, както тези от КГ, за съжаление.
Пепи Heart Eyes надявам се да са добре КБТ и Ча и Дуйгу. Hands Pray Дано се обадят, поне Башак или Дуйгу, от двамата аркадаши не чакам нищо, те са си такива.
Голям кошмар ... горките хора Cry
Феми, не се съмнявам, че ако изобщо имат премиери, заради проклетия вирус може и да няма, те ще се уважат един друг както винаги. А колкото до чакането ... вече сме се примирили, че дълго ще чакаме, но поне да кажат кога започват снимките.
Ех, едва вчера го споменахме ... Да почива в мир! Страхотен актьор! Cry

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 18:05 от queen_fenka

# 635
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Извинявам се ако съм ви подвела!!!
Сега се върнах в темата и намерих,
че тогава съм направила тези гифчета и съм споделила >>>

Цитат
"Минавам да оставя
 новите умения на Къванч
 в това красиво синьо море  >>>"

Та сега си мисля, че Къванч отдавна се готви именно за тази роля на Арман.

Не съм правила клип с Ча. Не следя подругите.
Просто сега съм била подведена от припомнянето на снимката на двамата,
долу-горе по същото време, или на същото място.
А и точно тогава - октомври 2017 съм се насочила към оправяне
на официалната информация за Къванч.
Нали знаете, че обичам кой, кога, къде, да ми е подредено тук.
Нищо не ми говори "мъжът на Танем Сивар".
Извън официалните изяви и проекти на Къванч не съм спец.
Не съм на ясно с Камерън и творчеството му.
Учудих се, че въпросът беше към мен и си помислих, че се иска да направя справка.
Първото, което ми попадна, беше това, което споделих.
Да, чела съм и тук в темата за срещата на Къванч с Дж. Камерън,
но или съм се загубила в превода, или не е било толкова добре описано, та да го запомня.
Не беше ли тази среща с Камерън, когато Къванч имаше контузия, но трябваше да пътува.
Е, сега е времето да се преведе, подреди и напише всичко в един пост, за да се запомни.
Дж. Камерън е  "executive producer"  Sanctum / изпълнителен продуцент на Последно убежище.
"Sanctum е 3D екшън-трилър от 2011 г., режисиран от Алистър Гриърсън
и написан от Джон Гарвин и Андрю Уайт.
В него участват Ричард Роксбърг, Рис Уейкфийлд, Алис Паркинсън, Дан Уили и Йоан Груффуд.
Уайт също продуцира филма, като Джеймс Камерън е изпълнителен продуцент. "
Та нататък сте вие с описанието кога, как и по какъв повод е била срещата на Къванч с Камерън,
в кое предаване, или интервю, Къванч говори за това, ...
Ако не го направите, има опасност пак да се изцепя неподготвена.

Извинявайте още веднъж!!!
Лекинка!!!

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 22:30 от * Diva *

# 636
Диве Hug обърнала се е Айрето към теб, защото ти си нашата енциклопедия тук , какво се чудиш ? А срещата между Киво и Джеймс Камерън я бяхме отразили много подробно в темата за Север Юг още лятото на 2014 г. Но, явно не си ни чела тогава, а по-късно, когато отново сме си припомняли неща от архива, щом като помниш за неприятната случка с крака му  Thinking  Айрето Heart Eyes и Орси Hug трябва да  помнят добре това посещение в Америка. доста го обсъждахме, то има и защо, де . Порових се в архива по това време, дори не помня дали отново не е само припомняне  Satisfied Но, се надявам, че ще е достатъчно инфото.
Цитат
Къванч заминава за ЛА, за премиерата на филма "Sanctum" на Джеймс Камерън, носител на Оскар и режисьор на " Аватар".
Но впечатление направи това, че на летище Ататюрк дойде с инвалидна количка и каза, че е скъсал връзка на баскетболен мач.
Къванч заминава през Мюнхен, където ще се качи на самолет на Луфтханза  и ще замине за Америка. Той каза, че преди няколко дена играейки мач е скъсал връзка на крака си. След премиерата на филма, Къванч ще присъства на частно парти и в същото време сподели, че не е получавал предложения за участия във филми.
Той се снима със своите почитатели, а след обработката на паспорта му,  беше заведен до самолета под ръка.
Поканен е лично от Дж. Камерън за премиерата на филма, където ще има възможност да се запознае с режисьора и много звезди. Също така се разбра, че Дж. Камерън е поискал да гледа кадри от филмите, в които е участвал К.Т " Перла", " Забраненият плод" и " Езел.
https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/james-cameron-kivanc-tatlitu … yagdirdi-16877939

Цитат
На връщане от ЛА  К.Т каза по повод размириците в Египет : Много ми е мъчно. Да не бяха се случвали такива неща. Надявам се всичко да се оправи.
С полет на Луфтханза той пристигна във Франкфурт, където се прехвърли на самолет на Турските авиолинии. И след като пристигна в Турция отговори на зададените му въпроси.
Отговорил, че на заминаване е бил в много тежко положение, но в Америка се лекувал, колкото да остане на крака за няколко дни и сега на връщане нямал нужда от инвалидна количка. Кракът му все още бил в тежко състояние - подут и син. Но, пиел много силни обезболяващи, защото било много важно в Америка да стои на крака. Сега в Турция щял да ходи на рутинни прегледи.
На премиерата на филма Sanctum се срещнал с Дж.К за 15 мин. За филма казва, че е чудесен и много му е  харесал и извън премиерата си поговорили с великия режисьор за 15 мин. И всичко, което се писа днес в пресата е вярно. Говорихме за проектите, в които съм участвал. Изказа много оригинални идеи свързани с Турция и каза, че ще снима филм тук.
Попитали го дали е получил предложение за участие във филм и той отговорил, че са си разменили визитните картички.

">#[/video]

Цитат
След срещата си с Дж.К Къванч Татлъту стана негов почитател, като каза, че Дж. Камерън е човек, който дава тон на световното кино.
" Заради крака си преживявам много трудни дни.  Голям кутсуз съм, точно преди да замина за Америка, трябваше да пътувам в петък, а това се случи в понеделник. Играл съм 10 години професионален баскетбол и заради контузия се наложи да се откажа, вече играя само уличен. Всеки понеделник се събираме с приятели и играем, както и този понеделник. Бях на линията и тъкмо щях да хвърлям и ... какво стана, не разбрах, повече не си спомням. Паднал съм върху крака на стоящия пред мен приятел.
Докторът каза, че не мога да отида дори до супермаркета, на всеки 10 мин. трябваше да слагам лед върху мястото, което болеше много. Но, резервациите бяха направени, самолетните билети бяха купени и затова не ставаше в последния момент да се обадим и да кажем: Много се извиняваме, но ние не можем да дойдем. И затова аз бях на болкоуспокояващи, които да ме държат на крака и така полета Истанбул-Мюнхен, Мюнхен-Лос Анджелис беше кошмарен.
Дж. Камерън е режисьор, дал тон на световното кино и създал 3Д филмите, който казва също, че бъдещето е на тези филми.  Затова в този филм ”Sanctum” е събрал много нови неща.
Между нас се завърза много интересен разговор. Аз го попитах: Вие имате сертификат за водолаз и в новия филм, в който се разказва за тях, давахте ли им съвети? И тогава се отвори приказката, че и аз имам сертфикат и съм водолаз. Аз обичам свободното плуване.
Когато гледах  ”Sanctum” направо ми спря дъха. Струва ми се, че този филм е подготовка за Аватар 2., защото знаете, той смята да снима и втора част. Но този филм много ми хареса и направо го казах на Дж.Камерън.
Той е гледал епизодите в Езел с моето участие и възкликнал: Ооо, това е много хубаво. Във връзка с това аз какво мога да кажа, освен че съм много щастлив. Сцените в Езел, които е гледал Дж.К. сме снимали точно за 1 ден, две минути екшън се снима от сутрин до късно вечерта."
За съжаление снимките вече не се виждат от преди толкова години, но видеото трябва да е достатъчно Hands Plus1
Лекинка! Hug

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 22:05 от queen_fenka

# 637
Фенче Kissing Heart, мерси за всичко споделено!! Flowers Hibiscus
Диве, е няма нужда да се извиняваш Blush
попитах те, защото си най-добра във фактологията!
от твоята справка научих за тоя филм The Abyss. Hands V
и да, Къванч имаше среща с Дж.К.-когато беше контузен и въпреки това замина с патериците за Америка.
 днес се сетих, че американките превеждаха тия видеа/можеше да погледна Rolling Eyes/

за морското видео- е няма проблем, че си се объркала, на всеки се случва.
тогава вече бях в темата и явно съм запомнила добре...и също се интересувам доста от приятелите на КБТ-Танем Сивар е много добра приятелка на Башак, журналистка, с нея бяха в Париж миналата година.
също интервюира Къванч в началото на наградите GQ 2016.
мъжът й е собственик на яхт клуб в Бозбурун.

Фенче Kissing Heart, ашкоулсун! Hands Clap
кога го намери, опасна си, беше ми доста интересно!!
аз 2011- не съм била в темата, а 2014- не си спомням много за това Wink

Феми, о браво, че си гледала Сблъсък!

лека. Nature Stars

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 22:13 от Airra

# 638
  • AMS

Айре, Фенче, благодаря ви!!!
Нали сме си обещали, че всичко ще си казваме!!!
Та пак се върнах да видя, какво е било около тези гифчета.

Айра е написала преди да намери видеото, че "феновете се чудят, дали е старо".
От там съм си помислила и  са ми заприличали, че са с Ча.
А от кога е тази снимка? >>>

Вече разбрах и ще запомня коя е Танем Сивар.
Ама и друг бръмбар ми дойде в главата.
Улуч Байрактар ги беше събрал в някакъв яхт клуб и Ча и Къванч.
Та да питам този клуб на мъжа на Танем Сивар ли е?

Не ме надценявайте с фактологията. Едва се оправям в архива.
Объркването става и с това, че има разминаване, кога дадено събитие се е случило в реала,
и кога се е обсъждало в темите, кога се е появило видео, кога се е появил превод, и ... 
Голяма каша ми е в главата от обсъждането онлайн на К/Г и от обсъждането на С/Ю.
А знаете, че от темите за К/Г, С/Ю и още една тема имам уплах.
Не да не съм правила опит да ги чета, но ми трябва "превод".
Благодаря ви, но да знаете, че пак ще питам.
Сега на сън да ме пипнат, знам основното за срещата Камерън - Къванч.
Тя се е състояла, след участието на Къванч в Езел
и за това Камерън възкликва  - "Ооо, това е много хубаво."
Ето на 26.01. 2011. как Къванч заминава  за LA  >>>

# 639
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes ами добре се оправям в архива Laughing
Влязох в темите от 2011 г, да ви споделя някои неща по времето, когато очаквахме КГ с  нетърпение, предполагам, че ще е интересно на всички, които тогава не са следили Киво. При тази суша, все пак е някакво развлечение, нали ? Пък и така ще проверя кога за пръв път сме споделяли за срещата на Киво с Камерън, че ми стана любопитно. И ето какво си открих Laughing
Творчество на Зиза / една много колоритна дружка, със завидно чувство за хумор, някои от вас я знаят Satisfied
Цитат
Задава се сериалът "Север-юг
ще участва Киво, не някой друг.
Сексапил ще пръска от екрана
божеее, пак сърцетуп ме хвана.

Буура ще участва един сезон
трябва да препуска из сериалите кат кон.
само не знам дали сам ще се убие,
или ревниво гадже врата ще му извие.

Кой ще е лошият в страшния сериал?
още няма на мегдана свеж материал.
Едно е ясно май за сега
трябва да излезне фрагман веднага.

Промото още не било готово
ние пак ще чакаме...отново и отново.
Задава се есен гореща
щом Киво е на екрана отсреща.
Един клип от 2011 г. когато чакахме да започне КГ

И снимки от онова далечно време, които може да не сте виждали ... жалко, много малко са останали, повечето не  се виждат, може би заради новата версия  Weary

На времето си имахме дружка в темата - Емели, която разбираше турски и ни превеждаше всичко, което излезеше по вестниците в Турция
Цитат
Интервю с великолепната четворка(сбито) Grinning

Журналистите подозират изгряването на звездата на ÖYKÜ KARAYEL в предстоящият сериал.Питат я как ще свикне с известността.Тя казва,че едва ли би си променила и не може да каже докато не го изживее.Има сестра-близначка,която вече я спирали по улиците за да я поздравят за ролята и(нея още не са я разпознали.Притеснена е заради това,че принципно е театрална актирса и не знае как ще се справи в сериала,знаейки,че
погледите ще бъдат втренчени към нея в предстоящият сезон.Споделя също,че досега е пътувала с метрото и не смята да променя това за в бъдеще.
Баде е известна с това,че много спортува и ходи пеша когато това е възможно.
Шегуват се с нея дали и сега ходи пеша до снимачната площадка,но казва,че не е възможно, защото няма как да мине през моста на Босфора пеша.
Журналиста и казва,че много жени и завиждат заради това,че след Кенан Имирзалъоулу отново играе с суперзвезда на Турция - Къванч.
За Къванч няма какво ново да допълня от това интервю, защото главно темата се върти около 13-те кг,които е свалил за ролята на Кузей.
Известен факт е, че последният проект на Буура беше в "Каква е вината на Фатмагюл"В края на първи сезон героят му беше убит.Буура споделя,че не участието му в "Север-Юг" е причината героят му да бъде убит.Това е било заложено по сценарий отдавна.
И тримата са участвали в най-хитовите сериали.

Цитат
КТ предната вечер е бил на представянето на световно известна фирма за часовници,след което е отговарял на въпроси относно сериала Кузей Гюней.
КАКВО КАЗА ЗА КОНКУРЕНЦИЯТА МЕЖДУ ВВ И КГ - Нека всеки получи това,което заслужава.Винаги ще има конкуренция между сериали,които се излъчват през един и същ ден от седмицата,но това е сладка конкуренция.Колкото по-добър сценарий представяме,толкова сме по-щастливи, нека ако съществува конкуренция, то тя да е такава.
Казва,че причината за да се следи сериала не е в него самият,а в това,че сценарият е добър и режисьорът също.На въпроса дали има общи черти с героя си,отговаря,че има и общи неща,но и няма. Кажете общото между вас- "Съжалявам,но не бих говорил зад гърба на Кузей" Satisfied
Кузей и Гюней не били нито добри,нито лоши персонажи,майката и бащата също.Шамарите, които му удря бащата в сериала били съвсем истински.

За сега толкова, че се унесох и стана цял чаршаф Smile
Диве Hug тази снимка на Киво и Ча е от 2016 г. Ето и други

Питай за всичко, ако можем ще ти отговорим. А в старите теми има доста ценни нещица, които се забравят с времето.
Хубава неделя! Hug

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 10:07 от queen_fenka

# 640
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета!
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Честит празник!
Невежество+религия=тероризъм
Невежество+свобода=хаос
Невежество+власт=тирания
Невежество+пари=корупция
Невежество+бедност=престъпност

Невежеството е коренът на всяко зло.

Честит празник на народните будители!
🌸🌸🌸

Цветя и за информаторите будители тук в темата! 🌸🌸🌸
УАУ! момичета! Възхищавам се на паметта ви искрено.
Много ми беше интересно да изчета всичко споделено.
По-голямата част от информацията ми беше позната. Но друго е, като четеш автентичен цитат пред резюме. Усещат се емоциите и тръпката на момента.
Много такива ви/ни е подарил/подарява Къванч.
Здрав/и да е/сме да продължим по пътя на делата му заедно с още много емоции и да натрупаме още спомени!
Успешен нов месец!

Хубав ден!

# 641
Честит ден на Народните будители! Честит празник на дружките ни, които празнуват! Flowers Bouquet

Да е здрав и позитивен новия месец, с хубави новини!! Flowers Four Leaf Clover

Диве Hug
да, стараем се да няма неразбирателства!!!
Цитат
Улуч Байрактар ги беше събрал в някакъв яхт клуб и Ча и Къванч.
Та да питам този клуб на мъжа на Танем Сивар ли е?
имам някакви спомени, но не знам дали беше в този яхт клуб Thinking

Фенче Kissing Heart, ммм бая интересни неща си изровила, машалла!!! Blush
продължавай, ако искаш!!
за останалите снимки с Чачо и Киво Hands Plus1 май не си ги спомням.

............................
а аз какво сънувах Grinning
излязла е реклама по Нетфликс за новия проект на Къванч, дават сцени от него, той е с дългата коса, но и с брада, от което изпадам в ужас, прилича на Джесур:)) и партньорка ще му бъде.....Елчин Сангу Stuck Out Tongue Winking Eye : ))

видео от 2015.

ДК - скоро във Филипините!

Алинка Kissing Heart, много се радвам, че си наминала с чудесен пост!! Flowers Sunflower
Цитат
Здрав/и да е/сме да продължим по пътя на делата му заедно с още много емоции и да натрупаме още спомени!
Hands Pray

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 12:33 от Airra

# 642
Хубавато е че ще свърши ретроградния през ноември.

Айре Flowers Bouquet Улуч Байрактар ,Ча и Киво бяха заедно но дали точно в Бозбурн не съм сигурна.
 В момента не ми се рови из нашите теми но има снимка как тримата седнали и някъв човек им дава лекции за гмуркане. Ама им е скучно ,щото тези неща явно ги знаят и са направили едни заспали физиономии Joy
Какви измишльотини писаха жълтурите не е истина.

Сънувала си любимеца. Случвалолити се е да се сбъдне сън за Киво. Защото на мен да с Ча. И наскоро пак така.

# 643
Хубавато е че ще свърши ретроградния през ноември.

Айре Flowers Bouquet Улуч Байрактар ,Ча и Киво бяха заедно но дали точно в Бозбурн не съм сигурна.
 В момента не ми се рови из нашите теми но има снимка как тримата седнали и някъв човек им дава лекции за гмуркане. Ама им е скучно ,щото тези неща явно ги знаят и са направили едни заспали физиономии Joy
Какви измишльотини писаха жълтурите не е истина.

Сънувала си любимеца. Случвалолити се е да се сбъдне сън за Киво. Защото на мен да с Ча. И наскоро пак така.
Феми Hug
аз вчера се рових из видеата на една Кивова фенка-Тамара, ако евентуално са превели интервюто с Дж.К.
и ми попадна това видео, макар, че е доста размазано.....
https://vk.com/tamaratomina?z=video272706788_456239517
Къванч го сънувам, но не с пророчески сънища, но са бая интересни: ))

айде малко общи снимки Wink

от 2016 лятото-в Америка

# 644
Да , за този клип става въпрос , но снимките са с по -  хубаво качество.
 Киво познава и е работил с Улуч Байрактар преди Чачо .
 Киво и Елка си паснаха в Сблъсък .

Гифки на Марги от нашата тема  ОС
Мехмет и Инджи . Прелестни ! Heart

Сонга с маргаритки в косата

Heart Eyes

Забравила съм  , това ли е сефтето на яхтата  , когато са интимни

Ах , тази къща  се превърна в туристически обект.  

Сонгюл  Йоден също ще има проект по Нетфликс.  
Доста проекти  и се радвам че американците пробиха на турския пазар и актьорите имат свободата и работят по ам. система.  Амазон се готви да им стане конкурент в Турция.
Киво да ни попее за настроение купон след галата на Защитника ,ако не греша че е от там

ÇAĞATAY ULUSOY VE KIVANÇ TATLITUĞ BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEDİ!..

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 18:03 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт