Честит празник!
В момента гледам 120 минути и един от любимите ми съвременни писатели Иво Иванов точно казва, че всеки е будител. Наистина съм съгласна с това. Всеки може да събуди съзнанието на друг.
Али, много ми хареса това, което си споделила и ще го открадна 🤗
Айра,Фени,Дива прекрасни неща сте донесли. Както се казва старо, но златно. Фени, я ми обясни как търсиш информация в архива, защото аз като напиша в гуглето "Бг мама -Къванч Тътлату " ми излизат различни теми , но има едни за КГ, едни за ДК, други за "Сблъсък " и не мога да му хвана началото.🤔
Фемми, хубаво, че наминаваш 🤗 Това видео за пръв път го виждам.
А видеото с Камеран съм го гледала на руски, но нямам си на представа в коя от групите.
Айра, аз бих се радвала ако Елчин му стане пак партньорка, е това ще е изненадата на изненадите.😃 Знам, че няма да стане, но на сън всичко е възможно.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

Алинка
Ммм ... какви красиви календари за ноември ще ни красят темата, супер! Айре
и от какво изпадна в ужас, че прилича на Джесур ли ?
Аз тайно се надявах да ги съберат отново със Сончето, все пак минаха много години, обаче и тя ще си има друг сериал за Нетфликс. Би ми било любопитно сега каква ще е химията между тях, но за съжаление няма да разбера 

благодаря , че ни донесе тези прекрасни гифчета! Неее, сефтето го направиха преди това Мемо и Инджи, нещо се караха и той и каза никога повече да не му обръща гръб и после и затвори устата с целувка , свали и халатчето и я понесе към леглото ... Само тази снимка успях да намеря от сцената обаче.

благодаря за споделеното!

Рядко се задържа дизи и то с четири сезона заради пустите му рейтинги:imp: Определено е хита и отсрамва АЯ. Не мойш им сфане спатийте с това непрекъснато влизане и излизане на нови герой.