Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 771
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честит празник!
В момента гледам 120 минути и един от любимите ми съвременни писатели Иво Иванов точно казва, че всеки е будител. Наистина съм съгласна с това. Всеки може да събуди съзнанието на друг.
Али, много ми хареса това, което си споделила и ще го открадна 🤗
Айра,Фени,Дива прекрасни неща сте донесли. Както се казва старо, но златно. Фени, я ми обясни как търсиш информация в архива, защото аз като напиша в гуглето "Бг мама -Къванч Тътлату " ми излизат различни теми , но има едни за КГ, едни за ДК, други за "Сблъсък " и не мога да му хвана началото.🤔
Фемми, хубаво, че наминаваш 🤗 Това видео за пръв път го виждам.
А видеото с Камеран съм го гледала на руски, но нямам си на представа  в коя от групите.
Айра, аз бих се радвала ако Елчин му стане пак партньорка, е това ще е изненадата на изненадите.😃 Знам, че няма да стане, но на сън всичко е възможно.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 646
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
От моето връщане във времето установих,
че в средата на юли 2016 година е бил опита за преврат.
На 7-ми август е големия митинг със снимките на Къванч, Кенан, Ча и Синем.

След това не се публикуват дълго време снимки.
Къванч го питат дали ще заминава за Америка,
а той отговаря - тук съм, тук съм.

Снимките с Ча, Къванч и черното куче на лодката с надпис Бозбурун яхт клуб.
се появяват следващата година 2017 август, когато пак са заедно.
https://www.hurriyet.com.tr/galeri-kivanc-tatlitug-cagatay-uluso … irladi-40206013/2
Samet ALTAY Haber Giriş: 23 Ağustos 2016 - 14:28 | 04 Ağustos 2017 - 10:01
Видеото и гивчетата от Бозбурун яхт клуба и Къванч "на жицата"
се появяват октомври 2017 г. , но не се знае от кога са,
макар Къванч да е с екипировка и вид от август 2016 г.
Та ето защо съм останала с впечатление, че гифчетата са с Ча.
Лятото на 2016 г. е преди началото на ДК, а лятото на 2017 г. е след края на ДК.
Не знам дали ме разбрахте, но вече си сглобих картинката и се успокоих.

# 647
Привееет! Hug
Айре Heart Eyes Алинка Heart Eyes благодаря ! Flowers Bouquet Kiss Ммм ... какви красиви календари за ноември ще ни красят темата, супер! Айре Heart Eyes Laughing и от какво изпадна в ужас, че прилича на Джесур ли ? Laughing Някои тук много ще се зарадват, но няма как да стане, никога не повтаря нашия визия и образ. Ще ти се Елчинка, ама ... много малко ни беше да си ги гледаме заедно, жалко. Но, не вярвам някога да ги повторят като двойка Thinking Аз тайно се надявах да ги съберат отново със Сончето, все пак минаха много години, обаче и тя ще си има друг сериал за Нетфликс. Би ми било любопитно сега каква ще е химията между тях, но за съжаление няма да разбера Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ами ще продължавам да издирвам интересни нещица, че то иначе няма какво да пише човек, докато чакаме някакви новини Stuck Out Tongue Winking Eye
Феми Flowers Hibiscus благодаря , че ни донесе тези прекрасни гифчета!  Неее, сефтето го направиха преди това Мемо и Инджи, нещо се караха и той и каза никога повече да не му обръща гръб и после и затвори устата с целувка , свали и халатчето и я понесе към леглото ... Само тази снимка успях да намеря от сцената обаче.

А тази ми е любима от реала, е как да не я ревнува Сонгюл мъжът и , кажете Smile

Едно интересно клипче от онова време, макар и с недобро качество

А на това пуши в колата

Това го бях забравила - Ире Heart Eyes за теб!
Цитат
Burak Ozcivit (изпълняващият ролята на Malkocoglu) е голям почитател на сериала "Кузей Гюней". За съжаление сега може да го гледа само по интернет, защото се излъчва същата вечер, когато се излъчва и "Великолепния век", където участва и той. Изказването му за прекрасната игра на Къванч предизвиква бурни аплодисменти. Той също се изказа, че те - актьорите трябва да играят така, че винаги да оправдават очакванията на зрителите си.
Пепи Heart Eyes Честит празник и на теб! Flowers Bouquet
Как търся информация - просто пиша в гугъл какво ме интересува и ми изскачат нашите стари теми, така Smile И след това започва огромното ровене Stuck Out Tongue Winking Eye Но, винаги се получава.
Диве Hug ти попита от кога е тази снимка и аз ти отговорих, че е от лятото на 2016 г, преди да започне ДК. А кога е излязла е друга работа, не помня толкова Smile Да, то си пише отгоре датите - явно е от 26. 08 . 2016, а е излязла 04. 08. 2017 г. Thinking Та, добре си си сглобила картинката Hands Plus1

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 10:20 от queen_fenka

# 648
Добрутроо! Hug

Фенче Kissing Heart благодаря за споделеното!
Джесур си е много готин, но не искам бради Wink
Сончето пак с Киво, няма нужда.....Laughing вече са доста различни за да се получи тая спойка!
а снимката с Киво и Ча и черното куче е от 2016, и тогава е излязла, сложила съм я във ФБ....Киво е с леко дълга коса преди ДК.
https://www.facebook.com/Kivanc-Tatlitug-%D0%9A%D1%8A%D0%B2%D0%B … 4/653084161523392

Феми, клипчето с пеещия Киво е от 2015 г Wink
тенкю за гифчетата!
Пепи Hug
Диве Hug

айде КБТ да дадат вече някакви признаци за живот!! Heart

Успешна нова седмица..и здрава!! Flowers Four Leaf Clover

# 649
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Бях си редактирала стария пост, но видях, че си писала, та си го пренесох в нов Laughing Благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus И аз не го искам с брада ... стига толкова ! Пък и на морски биолог няма да му върви Laughing Да бе, знам, че никога няма да е същото с нито една предишна партньорка, най-добре да е с напълно нова и по възможност неизвестна за нас. Искам отново да преживея емоциите от КГ, много приятно ме изненадаха и с Ойкю и с Хазар тогава  Hands Plus1
Дано, искам да ги видя вече КБТ, особено сега, надявам се всичко с тях е наред Hands Pray
Попаднах в архива на момента, когато в Турция отново имаше ужасно земетресение във Ван, с много разрушения и жертви. Та се замислих, дали отново актьорите няма да повторят това, което направиха тогава сега за Измир  ?Thinking Тогава много помогнаха, събраха много пари за горките хора, които останаха без дом ...

ДК и във Филипините

Пожелавам ви прекрасен ден и успешна нова седмица! Hug

# 650
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!

Нека всичко добро да ни намери, да ни последва, да ни прегърне и да остане с нас през цялата седмица!!!

Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus

Фенче, Heart Eyes тече и в момента кампания.
Мерт Фърат и Еркан Кюстендил имат някакви инициативи.
Заради рестрикциите основно се разчита на смс кампанията.
Башак също е призовала за изпращане на смс-и. Аз и не очаквах друга активност, освен съпричастност.
Сякаш и без това тази толкова трудна година ни показва как винаги може да е още по-зле.
Ужасна трагедия. Disappointed
Домовете, които трябваше да пазят здравето и живота ни, се превърнаха в гроб за жертвите.
Бог да ни пази!

Аз предпочитам, ако има партньорка, да е нова, с която не е имал общ проект до момента.

Хубав понеделник и успешна седмица! 🍀

# 651
Здравейте !
Ах ,какво сладко котенце на гиф пу !

Айре Flowers Bouquet Чудя се тия папараци нерде блеят ,а не си вършат работата.
Как така не уловиха компанията ,а те дават индикации нерде са край морето.
Не е летен сезон ,но това не е причина.
За тях е по безопасно да стоят там ,но няма как трябва да се върнат по задачи.
Когато почнат да снимат ще си правят тестове , ще се следи за спазване на мерки и така.  Стискаме палци да са Здрави.
И аз предпочитам Киво без голяма брада или набола ,както и Ча и с оформени коси.
Носят се слухове за нов екшън с Ча с продуцент ТИМС. И аз това предчуствам.
Ще се радвам ако  е екшън ,за каста няма никакво инфо.

# 652
Фенче Kissing Heart
постнала си видеа, които не съм виждала, мерси!!!
КБТ би трябвало да са добре, но май не очаквам да ги видя скоро, то и не се знае къде са.....
Али Kissing Heart да, има акции в СМ!
последно четох, че жертвите са около 80 Worried
а Башак е споделила снимка на това тригодишно момиченце, намерено след 65 часа, затрупано под отломките........днес обикаля СМ

Феми, ами нашите се крият, папараците спят, щеше да е супер, ако имаше пак обща снимка! Wink
..............................
Имдб
Киво отдавна не е бил в десятката

малко гифчета с Кузей от ТТ:)

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 19:16 от Airra

# 653
Привет, дружки! Hug
Алинка Heart Eyes Прекрасно казано, благодаря! Kiss Амин!
Цитат
Нека всичко добро да ни намери, да ни последва, да ни прегърне и да остане с нас през цялата седмица!!!
И със сладкия Мемо, направо ми напълни душата Heart
Да, сега освен да призовават да се пращат есемеси, друго няма какво ...
Айре Heart Eyes благодаря за всичко споделено! Kiss Страхотни гифчета на Кузейката! Heart Киво може да не е бил отдавна в десетката на Imbd, но почти винаги присъства в тази класация, независимо, че не снима от дълго време. А си спомням колко месеца беше все на едно от първите две, три места, много често на първо. Скоро отново ще заеме полагащото му се място, още малко! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ооо, радвам се, че съм те изненадала с нещо. Сега специално за теб едно клипче, на което ще се изкефиш със сигурност Smile

Щом Башак споделя тази снимка, значи са добре, слава богу! Да почиват в мир загиналите! Cry
Феми Flowers Hibiscus тази година нищо не е нормално, та сме се примирили с липсата на снимки от папараците. За Чачко четох, че се носят слухове, че ще влиза в Чукур, но не вярвам. Попаднах в Тийми на една много готина фотка с него, какво момченце е само ...

А наш сладур явно е фен на Мохамед Али

Нищо ново днес ... да се надяваме, че тази седмица все ще чуем нещо Thinking
Приятна вечер! Hug

# 654
Късен привет и от мен, момичета 🤗🤗🤗
Майсторът свърши работа и сега е моя ред. Имам 10 дни и днес не съм се спряла. Явно днес е ден за стари невиждани от мен видеа. Фени, благодаря 😍
Но видях и във фейсбук групата на Къванч Тътлату Северна Америка видео от снимките за списание Мери Клер 2009г. С лошо качество, но ми беше много интересно.
Видях и аз призива на Башак и това ме успокой. За това детенце гледах и по нашите новини. Не знам, но не мога да разбера как се строй при съседите.
И един страничен въпрос, съпругата на Кенан , Сибел, актриса ли е ?
Лека вечер 🤗🤗🤗

# 655
Да ,актриса е Синем Кобал. Отдавна не е на екран . С Кенан им се роди дъщеричка Лалин. Хубаво име и рядко срещано.
Не звучи турско.

Ох ,голяма трагедия в Измир Cry
Ердо иска помощ от ЕС .

Фени Flowers Hibiscus Пълна измислица е това за Ямата . В сезона има един Чаатай с екранно име ,ама не е този за който пишат. Като прочета Чаатай се върна и прихвам да се смея ,щото се сещам за нашия. JoyРядко се задържа дизи и то с четири сезона заради пустите му рейтинги:imp: Определено е хита и отсрамва АЯ. Не мойш им сфане спатийте с това непрекъснато влизане и излизане на нови герой. 
Не ни остава друго освен да чакаме инфо официално и поне  една ,две снимки ,когато и двамата аркадаши почнат да снимат. За каста е пълна мъгла .
Но го има и момента ,че може и да нема много ашк в предстоящите им проекти.
На приключенския се надвям на готини ефекти ,че в Защитника са никакви направо.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:13 от femmi2

# 656
Добро утро! Hug

Пепи Heart Eyes Лека работа по къщата, представям си какво те чака ... Но, пък си е друго след ремонт, колкото и тежко да е чистенето, нали ? Видеото от фотосесията на Мери Клер си е с лошо качество за съжаление. За сметка на това, Киво е такъв бонбон там ...
Ето ти още едно клипче от онова време

Феми Flowers Hibiscus а бе то да има любов, па макар и малко Smile А спецефектите и аз се надявам да са готини, щом ще се правят от специалисти.
Хубав ден! Hug

# 657
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет и от мен! Yellow Heart

"Може всеки ден да не е добър, но във всеки ден има по нещо добро.''
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Днешният отново е белязан от добрите новини за другото издирвано момиченце, открито невредимо след 91 часа!

Всеки ден да ни носи по една добра вест!

И аз съм оптимистка като Фенчето Heart Eyes и мисля, че до края на ноември ще има развитие по работния процес на сериала.

Щастлив Вторник! 🧡

# 658
Привет! Hug

Фенче Kissing Heart, супер клипчета, особено с Берен Wink
Диве Hug, споко няма да те карам да търсиш по какъв повод е това събиране:))
Пепи Hug спорна да ти е работата!!
Ире Kissing Heart, как си джанъм, няма ли край тая сесия?,,, липсваш ми в темата!! Wink

Башак е споделила снимка на другото спасено момиченце.........

Алперен има РД ...много здраве и успехи!

Алинка Kissing Heart
радвам се, че си наминала и, че си оптимистка.....!! Blush
аз май не съм особено Rolling Eyes

................

хубав да ви е денят!!

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 13:00 от Airra

# 659
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Вчера се похвалих колко съм работила и днес нямаме вода, ВИК се грижи да не се преуморя 😂😂😂 И интернета си играе на тука има, тука нема....въобще само за почивка съм си.
Али, прекрасни думи. И аз съм си вечна оптимистка. Вярвам, че ако нещо не става както ние искаме, то това е само, за да ни предпази от лошото.
А тези дечица са истинско чудо. С гугъл си преведох думите, които е написала Башак❤ наистина това е чудо..А и двете момиченца приличат на русокоси ангелчета.😍 Башак се е отбелязала от Измир, но не вярвам да са там.
Фени, качвай още стари клипчета , има какво да се види.
Това с Берен съм го виждала или нещо подобно, защото си спомням, че имаше и как седят с още един човек на нещо като бар- плот. Както и да е.  Но си представям какви коментари е имало по техен адрес. Те сега на награждаване само си помахака и пак имаше, а тогава...Всъщност ще ми е интересно ако има някъде интервюта на двамата как говорят един за друг.А и друго,   откога всъщност съществува темата за Къванч и кой я е създал?Виждах в старите теми името на Ромина и др.интересно ми е може ли човек да престане да харесва своя любимец?
Когато човек няма работа е така става 😂😁
И накрая малко черен хумор
 -
    13- аз съм най-лошото число
    666- помисли си добре
    2020 - аматьори
Хубави спокоен ден ви желая 🤗🤗🤗 Ире,и на мен ми липсваш 😙

Общи условия

Активация на акаунт