Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 098
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Алинка Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Да, хубаво е, когато има такива новини! Радвам се, че не съм сама в оптимизма си, дано да сме прави! Hands Pray Единствено ме притеснява това, дето всички отново полудяха с мерките покрай този гаден вирус, единствено това може да се появи като някаква пречка, но все пак вярвам, че ще имаме късмет.
Айре Heart Eyes знаех си, че ще ти хареса клипчето с Берен Hands Plus1
Да е жив и здрав Алперен! Heart Неговия сериал не трябва ли да започне скоро ? Дано този път има по-голям късмет това талантливо момче. Но, много зависи какъв герой е избрал да играе този път, време е за промяна.

Цитат
Турецкие ведущие с большим удовольствием обсуждают рыбалку Кыванча Татлытуга и Чагатая Улусоя по принципу "не добегу, так согреюсь": раз сами в отпуск не могут поехать, так хоть посплетничать о тех, кто отдыхает
Турските водещи обсъждат с голямо удоволствие риболова на Kъванч Taтлъту и Чаатай Улусой на принципа „Няма да стигна до там, и така ще се стопля“: след като те самите не могат да отидат на почивка, поне да посплетничат за тези, които почиват.

Ето ви още стари клипчета, да си припомним гласът и усмивката му, че ги забравихме вече

И малко снимки

Пепи Heart Eyes сега видях, че си писала, едновременно сме постнали явно. Е, значи днес ти е ден за почивка какво Smile Тема за Къванч съществува в този форум още от започването на Перла у нас. Перлената тема продължи години да се списва, но вече не съществува След това се направи темата за ЗП, и тя изкара доста години. По - късно се появи темата за КГ, в която аз прописах за първи път, другите само ги четях. След доста време решихме да обединим двете теми в една и те така ... Ромина и до сега си харесва много Къванч, дори обеща / пишем си от време на време във фейса / да намине, но ... Явно за някои не свършва, за други да, зависи от пристрастяването Satisfied
За Берен и Киво се носеха какви ли не слухове, но никой нищо не може да каже какво е било между тях в действителност. Всъщност, единствено за Сонгюл и за Берен имаше слухове за връзка между актьорите, за никоя друга негова партньорка. Може би защото химията между тях беше невероятна, знам ли ? Каквото и да е било си го знаят само те, а нищо чудно да е било и само чист професионализъм.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 16:28 от queen_fenka

# 661
ЧРД на Алперен ! Харесах го в Сблъсък . Допълват се както с  Киво , така и с Мелиската.
готина  екранна двойка са Heart

Огнена фотосесия .   KissYellow HeartYellow Heart

Sunglasses

Предаването , дето са говорили за двамата аркадаши и рибилова , няма превод все още.
Не вярвам водещите да са казали нещо съществено. Rolling Eyes

забавен коментар
Так а что они обсуждают, они что у них в открытом море интервью взяли ? Или это так ,зависть, что их с собой не взяли

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 18:44 от femmi2

# 662
Пепи Hug, готин лаф Laughing
само 2021 да не каже аматьори Grin, въпреки, че според моя човек Хули Л. - тогава ще дойде по-леката въздушна енергия на водолея....
хубаво, че си си починала!
хората може да продължават да си харесват любимците, но не и да им се пише във форуми за тях.....
Фенче Kissing Heart, интересни неща си донесла!
какво ли ги обсъждат Кив - Чаг, интересно ми е?!
а тези видеа от 2011, охх само може  да си мечтаем сега за такива...и нашия как търпеливо, прилежно си им отговаря на журналята Wink
извадих си една усмивка Blush

Алперен ми се струва, че пак си е избрал някоя тежка драматична роля на влюбен....
но ще му погледна дизито, трябвало да излезе ноември.

Феми Hug, много са ни готини и четиримата главни от Сблъсък!!

лека вечер!

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 22:03 от Airra

# 663
О,Великолепната четворка са .
Елка не бях я гледала в драм .роля .
Добре изгради образа на Зейнеп.
Не и провървя в новото дизи , падна жертва на рейта ,както и това на Мелиската. Добри отзиви чета за Нов Живот. Не съм наясно със сценария. Знам ,че героят на Серкан е бодигард и се влюбват.

Айре ,няма ли превод от фен страниците на Киво от руски ?
Тиймито всичко около Ча се превежда и споделя ,но явно наистина не са казали нищо важно. Суша и това си е !
Даже не са и споменали имената на жените им с тях ,набързо го прецъках и не слушах много.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 23:55 от femmi2

# 664
Привет, дружки! Hug

Днес РД празнува Йълмаз Ердоан, да е жив и здрав! Flowers Four Leaf Clover

Айре Heart Eyes дааа, покрай този вирус едва ли скоро ще видим нещо подобно. Не ги знам какво ги обсъждат Ча и Киво, не превеждат, явно не е нещо съществено, знам ли ? Завиждат им, че си почиват Satisfied
Благодаря за прелестното гифче! Kiss Тук Киво се изсмя, защото журналистите през цялото време въртяха, сучеха все за Азра го питаха и той на края им пожела приятна вечер Smile
Феми , да, точно великолепната четворка си ги бяхме кръстили тези сладури Heart
И днес няма нищо ...
Малко снимки от Мери Клер

И стари фотки

Малко да се посмеете с Беяз Smile

Хубав ден! Hug

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 11:28 от queen_fenka

# 665
Хубава сряда! Blue Heart

Феми , не намирам превод.......
а в НЖ-Мелиса и Серкан не успяха да стигнат  много до ашка Neutral Face
ето го в КГ:)

Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното! много се забавляват в това шоу на Беяз!! Laughing
да, питат го за Азра...и нашия какъв е скромничък и миличък:))
посл. серия на НЖ с бг суб.
https://ok.ru/video/2044329396948

Heart

бях чела, че Ойкю ще снима също за Нетфликс, но помислих, че проекта е пропаднал....
оказа се, че не е............
🎬🔥 Промо нового сериала Нетфликс Этос / Ethos / Bir Başkadır

ЧРД на Йълмаз Ердоан!

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 11:43 от Airra

# 666
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Браво на Ойкю, ама няма да я гледам, не си падам по такива сериали. Но, е чудесно, че и тя се снима във всякакви образи, така се прави. Кога ли и ние ще дочакаме промо Worried
Благодаря за последната серия на НЖ! Flowers Hibiscus Аз още 7 - ми не съм изгледала ...
Още нещо намерих. Много съм съгласна с тази певица Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
The article is about a quick interview made with the famous singer Gulben Ergen , in the last of it the journalists asked her : " Who do you think is the most handsome actor in series ? " she answered : " To me , Kivanc Tatlitug is the most handsome man in the world ! When Kivanc Tatlitug is there , no man in the world can say I'm handsome " .

И още едно клипче

Хайде, до довечера! Hug

# 667
Привет,момичета 🤗🤗🤗
Ойкю сега ме изненада. Току що видях промото в ИГ на Нетфликс. Е, как стават тези неща? Нямаше нищо и изведнъж, сериал. Значи има надежда и за нас. За
за изненада иде реч.😁 И тя качваше цяло лято снимки с мъжа си и почивки, а вижте сега какво стана, цял сериал заснет. Но пък при нас имаше официално обявяване и....🤔 не знам, но все имам чувството, че някакви снимки вече са правени в морето.
Фени, а вчера направих като теб и мисля, че намерих началото на темите за Къванч още от Перла от 2009 г. Ми това си е много забавно четиво😃 Четеш страница след страница и виждаш как лавината от припадащи по Къванч жени лавинообразно нараства. Съжалявам, че по рано не те попитах .
Новини няма, не вярвам и скоро да има  и земетресението , а и ковид най-малко ще накара всички , според мен да се въздържат от всякакви публични изяви. Но съм убедена, че Къванч и Башак са се включили с някаква помощ, но едва ли ще разгласят .
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 668
Ново , в Истанбул са . Пишат, че и Ча е  отлетял от морето, но кой знае ....

Цитат
💥Супруга Кыванча Татлытуга Башак Дизер была замечена накануне в районе Нишанташи. Похоже, морские каникулы Кыванча и Чагатая закончились и они вместе со своими "половинками" вернулись в Стамбул. Напомним, что по утверждению турецкой прессы оба актера в ближайшее время приступят к съемкам в сериалах.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 15:15 от femmi2

# 669
Феми, браво! значи са в Истанбул!
http://www.snobmagazin.com/basak-dizeri-tanimakta-zorluk-cektiler
Башак е още с летни обувки, не й се разделя с лятото:))
Пепи Hug, за това, че Ойкю ще снимка с Нетфликс се разбра в началото на годината и от тогава не съм срещала инфо за този проект, та и аз бях супер изненадана, при положение, че следя доста Турски СМИ.
Също не очаквам лични споделяния от КБТ, Башак поства за земетресението.....
Темите за Перла за много и са били доста активни, не съм чела почти нищо от тях, но Киво все пак избухна в БГ с тоя сериал и нормално да са много пишещите и запленените от двойката!

Фенче Kissing Heart, истинска актриса е!!..и на мен сериала ми се струва странен, мрачен и нетипичен за платформата.
Цитат
Кога ли и ние ще дочакаме промо
аз по скоро се питам, кога ли ще почнат снимките...?Smirk

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 16:12 от Airra

# 670
Привет отново! Hug
Айре Heart Eyes точно така, истинска актриса е Ойкю. А като си спомня как пишеха някои по времето на КГ , че била скучна, с еднообразни емоции, че нямало да я поканят да се снима в нито един сериал повече Smile А тя направи незабравим образът на Джемре и след това продължи да доказва какъв талант е и получи доста награди Heart
Ще стигнем и до снимки, споко! Лошото е, че търпението ни е на привършване Satisfied
Пепи Heart Eyes браво! Много е забавно, така е. В темите за Перла също ще намериш много интересни неща.
Аз не разбрах дали е сниман вече сериала на Ойкю или сега започват снимките ? Кога излиза промото ?
Ооо, сега видях, готов е и започва на 12. 11 Open Mouth Наистина голяма изненада!
Цитат
У Нетфликс достаточно любопытная пиар-политика. Даты некоторых проектов платформа дает за полгода и даже больше до выхода, как случилось с фильмом "Боевой тупик", а даты других за девять дней до премьеры, как произошло с сериалом Этос / Ethos. Почему о проекте не объявили на презентации новых сериалов Нетфликс две недели назад не известно.
Цитат
Официальный анонс сериала «Bir Başkdür» с Ойку Караель
.Автор сценария и режиссер Беркун Оя. Только на Netflix 12 ноября
Сериал расскажет о переплетении судеб ярких жителей Стамбула с разным социальным положением. Персонажи будут знакомиться друг с другом при неожиданных и очень необычных обстоятельствах.
Феми, благодаря! Щом са се прибрали вече, може и да започнат работа, а ? Ще чакаме.

Подругите са превели и това сравняване между нашите аркадаши от турските зрители Smile  Поствам ви го, за да се позабавляваме с някои отговори, като например, че Киво не бил пример за брачни отношения, а по-скоро за курортни, Чаго бил по надежден в това отношение  Stuck Out Tongue Closed Eyes От къде тези заключения ? Smile
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=video-39664475_456242073%2 … pl_wall_-39664475
Цитат
Канал Magazin Forever проводит опрос среди турецких зрителей. В этой рубрике соревнуются Кыванч Татлытуг и Чагатай Улусой. В опросе участвовали 24 человек, Кыванч выиграл с отрывом в 8 голосов. Представляем вам ответы турецких зрителей с переводом от нашей группы.

❓Вопрос: Кыванч Татлытуг или Чагатай Улусой?

ПЕРЕВОД:
🔹Все говорят о Кыванче, поэтому я выбираю Кыванча. Я нахожу его актёрское мастерство более лучшим. Кыванч Татлытуг отличный актёр. Чагатай Улусой актёр подросткового поколения. Он мне особо не нравится. Я часто слежу за творчеством Кыванча Татлытуга, очень люблю его сериалы.

🔹Конечно, Кыванч Татлытуг. Он красивый мужчина.

🔸С точки зрения красоты или актёрского мастерства? Я выбираю Чагатая Улусоя. Я очень люблю его как актёра. Кыванч Татлытуг тоже замечательный. Но, не знаю, мне больше ближе Чагатай. Может быть из-за сериала "Защитник".
Репортёр: Хорошо, а с точки зрения красоты?
Я не могу сделать выбор между ними. Потому, что они оба разные и каждый по-своему особенный.

🔸Чагатай Улусой. У него неподражаемая харизма. Кыванч блондин. Я не люблю блондинов. Но, он просто бомба, прекрасный парень. Пусть Аллах хранит его. Меня часто сравнивают с Кыванчем. Но, я не нравлюсь себе. Поэтому, мне Кыванч тоже не нравится.

🔹Кыванч Татлытуг. Кыванч сделал сам себя. Он актёр высокого уровня. Думаю, он немало опыта получил работая за границей. Он потрясающий актёр. Он сделал правильный выбор, оставив карьеру модели и став актёром.

🔹Кыванч Татлытуг. Кыванч Татлытуг и здесь даже слова лишние. Только Кыванч Татлытуг.

🔸Чагатай Улусой. Он играет главную роль в моём любимом фильме "Дикий мёд".

🔹Конечно, Кыванч Татлытуг. Он выдающаяся личность. Здесь даже говорить не о чем. В первую очередь, можно начать с его ролей. Думаю, он очень добропорядочный человек, насколько я заметил на экранах. Впрочем, и относительно его внешности слов нет. Он один из красивых мужчин в мире. Я выбираю Кыванча. Несмотря на то, что он начал свой путь с профессии модели, как актёр он добился больших успехов. В каждом в своём сериале или фильме, где он играет, он настолько вживается в свои роли, что заставляет забыть о своих прошлых персонажей. Поэтому я выбираю Кыванча Татлытуга.

🔹Я тоже выбираю Кыванча Татлытуга. Он добился больших успехов в актёрской деятельности. Я поддерживаю только что сказанное. Мой выбор Кыванч Татлытуг.

🔹Кыванч Татлытуг, на самом деле, предел мечтаний турецких женщин, но, я думаю, он не является примером для брачных отношений. Мне кажется, Чагатай более надёжный. Кыванч, мне кажется, девушкам больше подходит для курортной любви, скажем так. По поводу успешности, они оба успешные. Но, в этом отношении Кыванч на один шаг впереди. Я выбираю Кыванча. Я люблю блондинов.

🔸Абсолютно, Чагатай Улусой. Он входит в топ самых красивых мужчин мира.
Репортёр: Но, в последнее время он набрал вес.
Да, я очень расстроена по этому поводу. Я постоянно отмечаю его в своих историях в инстаграме с подписью "Пожалуйста, начни заниматься спортом." Но, несмотря ни на что, он красивый.

🔹Кыванч Татлытуг. Мне нравятся блондины и я люблю светлоглазых людей. Поэтому Кыванч. Относительно актёрского мастерства тоже выбираю Кыванча. Он более успешный.

🔸Чагатай Улусой. Так как, я не люблю блондинов. Не нахожу их привлекательными. Мне Кыванч как актёр тоже не нравится.

🔹Кыванч Татлытуг. Мне как актёр больше нравится Кыванч Татлытуг. Чагатай Улусой у меня вызывает антипатию. Я следила за творчеством Кыванч Татлытуга со времён сериала "Запретная любовь", поэтому он мне более симпатичен. Так отвечу. Поэтому, абсолютно Кыванч Татлытуг.

🔸Чагатай Улусой. Он мне нравится.
Репортёр: Что именно в нём нравится?
Всё. Его актёрское мастерство и харизма.

🔹Кыванч Татлытуг. Он красивый, харизматичный. По моему мнению, он настоящий образец турецкого мужчины.

🔹Кыванч Татлытуг. Настоящий мужчина, красивый. Поэтому, Кыванч Татлытуг. Особенно, мне очень нравится его роль в сериале "Кузей Гюней". Я часто смотрел сериал "Кузей Гюней". Постоянно смотрю. Все его сериалы смотрю повторно. Поэтому Кыванч Татлытуг.

🔹Кыванч! Он очень милый. Он блондин и в прекрасной физической форме. Он такой сладкий, если он смотрит это, пусть найдёт меня.

🔹Я выберу Кыванча Татлытуга из-за сериала "Запретная любовь".
Репортёр: Прошло уже 15 лет.
Да. Просто я не часто смотрю сериалы. Мой самый любимый и незабываемый сериал - это "Запретная любовь". Поэтому я выбрала его.

🔹Кыванч Татлытуг. Он харизматичный и красивый. Порядочный. Мне очень понравилась его роль в сериале "Кузей Гюней".

🔸Абсолютно, Чагатай Улусой. Потому что я не люблю блондинов. Чагатай прекрасный актёр. Особенно в сериале "Прилив" он был замечательный. Он мне нравится во всех отношениях.

🔹Кыванч Татлытуг. Кыванч настоящий профессионал. Поэтому, я люблю его. Мои любимые сериалы с его участием, это "Кузей Гюней" и "Запретная любовь".

🔹Кыванч Татлытуг. У него прекрасные образы и он играет более убедительно. В последнем фильме, где он играл, он был потрясающий.

🔸Чагатай Улусой. Потому что Чагатай мой товарищ-сослуживец. Мы с ним вместе служили в армии. Я узнал его там поближе. Он очень отзывчивый и сострадательный человек. Прекрасно ладит с людьми. Поэтому Чагатай Улусой для меня номер один. (Показывает совместные фотографии с Чагатаем Улусоем в армии)
Имате ли нужда от превод ?
От феновете в Бразилия

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 19:24 от queen_fenka

# 671
Фенче Kissing Heart, щом има промо-трейлър, значи сериала е сниман и скоро му предстои премиера.
но вярно, че не го обявиха на презентацията......
видях го това клипче снощи........ кви са тия глупости, за брачната надеждност:))
иначе ми хареса няколко пъти споменаването на КГ!

лека вечер!!

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 21:03 от Airra

# 672
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Ооо, значи бая ще си почакаме Worried
Мани, много се смях с тоя заблудения, че Киво не бил пример за брачни отношения и с другия, който се изцепи, че често го сравнявали с Киво Laughing Аз заради това го споделих, да се похилим малко Smile

Хубав ден! Hug

# 673

Фенче Kissing Heart, моля те поддържай оптимистичния статус!!! Grinning
че съвсем ще заспим тук и ще изпаднем в униние......Pensive
и днес няма нищо ново....
поне една снимка от Мави да пуснат Smirk

Сблъсък от 8 ноември, по Zee Alwan TV/май е в Дубай и ОАЕ/
гласът на Кадир в началото е ужас:))
https://twitter.com/ZeeAlwanTV/status/1323605079727853569

не ги отразявм много тия класации, само когато нашия е на 1 място:))

а в тоя ЮТ профил, мацката-фенка на Сонгюл и Къванч е качвала видеата в периода около КГ, интересни са, на който му се гледа Къванч в близкото минало:)
https://www.youtube.com/user/RozitaMv/videos?view=0&sort=da&flow=grid

примерно това е от 15 май 2011, сладур:)

зад него е Ара Каранфил, треньорът му....явно е от периода на подготовка за Кузейската форма.
Къванч и в това е един от първите!! модата с мускулите и баклавите, ама показа и завидна актьорска игра, не само мускули Mr. Green
Heart Eyes

хубав ден!!!

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 12:55 от Airra

# 674
Aйре Blush тия двамата аркадаши и колеги са решили да ни мъчат със сушааа .  Папарашки снимки  йок му .
Дано се раздвижат нещата , че ми се изчерпва търпението . Angry
Хазалка беше активна и тя затихна нещо .   Наскоро си засне филма с партньор Онур Туна  и премиерата ще е януари 2021 г.   За миналите и екранни половинки се изказва  много хубаво . Винаги япитат за Киво и Ча .

попадна ми в нета , пу че хубааав Heart Eyes

Примера с брачните отношения Joy Киво си има стабилен брак , а Ча няма зорове да се жени .
  По - добре да е ерген .

редактирам със снимка на Сонгюл Йоден
 от фотосесия ли  що ли   , по ми харесва с дълга коса , но и така е добре . Младее Heart Eyes

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 18:20 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт