благодаря за споделеното!
Да, хубаво е, когато има такива новини! Радвам се, че не съм сама в оптимизма си, дано да сме прави!
Единствено ме притеснява това, дето всички отново полудяха с мерките покрай този гаден вирус, единствено това може да се появи като някаква пречка, но все пак вярвам, че ще имаме късмет.Айре
знаех си, че ще ти хареса клипчето с Берен
Да е жив и здрав Алперен!
Неговия сериал не трябва ли да започне скоро ? Дано този път има по-голям късмет това талантливо момче. Но, много зависи какъв герой е избрал да играе този път, време е за промяна.
Турските водещи обсъждат с голямо удоволствие риболова на Kъванч Taтлъту и Чаатай Улусой на принципа „Няма да стигна до там, и така ще се стопля“: след като те самите не могат да отидат на почивка, поне да посплетничат за тези, които почиват.
Ето ви още стари клипчета, да си припомним гласът и усмивката му, че ги забравихме вече
И малко снимки

Пепи
сега видях, че си писала, едновременно сме постнали явно. Е, значи днес ти е ден за почивка какво
Тема за Къванч съществува в този форум още от започването на Перла у нас. Перлената тема продължи години да се списва, но вече не съществува След това се направи темата за ЗП, и тя изкара доста години. По - късно се появи темата за КГ, в която аз прописах за първи път, другите само ги четях. След доста време решихме да обединим двете теми в една и те така ... Ромина и до сега си харесва много Къванч, дори обеща / пишем си от време на време във фейса / да намине, но ... Явно за някои не свършва, за други да, зависи от пристрастяването 
За Берен и Киво се носеха какви ли не слухове, но никой нищо не може да каже какво е било между тях в действителност. Всъщност, единствено за Сонгюл и за Берен имаше слухове за връзка между актьорите, за никоя друга негова партньорка. Може би защото химията между тях беше невероятна, знам ли ? Каквото и да е било си го знаят само те, а нищо чудно да е било и само чист професионализъм.

, готин лаф 
, въпреки, че според моя човек Хули Л. - тогава ще дойде по-леката въздушна енергия на водолея....
, интересни неща си донесла!

Аз още 7 - ми не съм изгледала ...

Наистина голяма изненада!
От къде тези заключения ?

Киво си има стабилен брак , а Ча няма зорове да се жени .