Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 94

• 28 148
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айра,снощи изгледах първа серия на Езел. Твоята подсказка за турския вариант на граф Монте Кристо  ме заинтригува още повече.  Ще го гледам , но.... малко ми е скован Кенан. Вече знам, че е една от легендите в турското кино, но на моменти ми е малко като индийските артисти 😀 да ме извинят неговите почитатели.
Ох, довечера съм късно на зъболекар дано се класирам навреме.  Къванч е качил в ИГ  фрагмент....направо не ми се вярва , че той си прави реклама. Като гледам Елчин какво прави сега , за да рекламира новия си филм, макар че резултатите не са добри. А като си спомня, че по време на Сблъсък беше пълно мълчание си  мисля, че нашия човек е искал така.
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

аа по нататък предполагам ще си промениш мнението за Кенан, доста добър актьор е!
а Къванч, ами що да не си направи реклама? Blush пък може да са го изискали от продукцията!

линк за канал Д
https://www.canlitvizle.plus/kanal-d-2

.................

филмът беше прекрасен! такива красоти от майката природа в тази част на Турция!
много професионално направен, абе отива му на нашия човек такова качество. Hands Plus1
Той беше нещо като водещ и имаше малко видеа с него, като гласът му се вписва идеално с видяното!
тук само говори
https://twitter.com/KanalD/status/1311365046476382209
тук се и вижда Wink
https://twitter.com/Migros_Turkiye/status/1311361361998426112

и в ТТ, много хубави коментари и поздравления за Къванч!!
Heart

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 21:38 от Airra

# 316
  • AMS

Привет, дружки и благодаря за споделеното!!!
Отново убедителен Къванч!!!

# 317
Привет, дружки! 🥰

Айре 😍, Диве 😍,
Доверявам ви се - сигурна съм, че този документален филм си струва времето, което ще отделя за него.
Вярвам в изборите на Къванч. Не би се захванал с нещо, в  което не вярва, с нещо, което не му се нрави. Той е себе си и следва принципите си. Сигурна съм, че получава адски много предложения за всякакви реклами и участия и адски много ме радва, че ги подбира и никога не би участвал в нещо, което не е окей, ако мога така да се изразя.
Ще погледна документалния филм при първа възможност, мисля, че ще е утре. 🥰

Леле, Айре 😍,
Този апартамент пък толкоз ли е интересен - 13 рейтинг?! Уау, не го очаквах. 🤔🤪

Спокойна нощ! 😘🙏😘

# 318
Добро утро,момичета 🤗🤗🤗

Истински съм впечатлена. Видях,че рускините обещават превод . Интересно е да се гледа Къванч като Къванч, не в роля или реклама. Макар че и рекламата на Мави дойде като бонус.
До колкото разбрах филма е 10 серии. Дали ще видим Къванч и  в другите? Поне се надявам 😍
Интересно ми е какъв ли ще е рейтинга?
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗
Аз отивам да боядисвам 😂😂😂

# 319
Привеет! Hug

Пепи Hug
Скрит текст:
ауу като свършите с ремонта, чакам почерпка Wink
рейта не е нищо особено, /не съм и очаквала висини, те хората си гледат дизита: )/
1,46/1,82/1,68
https://www.instagram.com/p/CFyzgpWlhkX/
дали наистина има 10 епизода?? Thinking
Документалният филм „Земеделието е нашето бъдеще“ беше озвучен и представен от Къванч Татлъту.
Въздухът, водата и почвата живеят в перфектен баланс. Земята на Анадола със своето уникално екологично богатство е една от най-продуктивните земеделски земи в света, богатство на Турция и нейното бъдеще. Документалният филм, подготвен с чувство за отговорност към страната и света, така че тези съкровища да блестят за бъдещите поколения, ще се срещне със зрители на 30 септември по КD в 20:00 местно време.
Актьорът Къванч Татлъту  изрази и представи този специален брой на документалния филм от 10 епизода „Земеделие - нашето бъдеще: Анатолийска ферма“, за снимането на които бяха необходими 3 години. Екипът пътува до над хиляда места. Отне повече от 500 часа, използвайки най-новите технологии за снимане.

Ире Kissing Heart така е, има си кауза Къванч и приема да работи над такива стойностни проекти!!
за Апартамента......
Скрит текст:
ами не, че е супер интересен, но е нещо ново, описват психичните отклонения на героите, та турците в момента са на тая вълна:))

Диве Flowers Hibiscus

другите видеа с него>
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_662023

целия филм Hands V
https://www.dailymotion.com/video/x7wk5ka

И Башак е била много активна снощи в ТТ, споделяла е и хубави коментари. Hands Plus1
ако имаше повече активност и интерес в темата, можеше и да ги попреведа.....Smirk

................
дойде си и октомври....нека бъдем здрави и да получим хубави новини !! Flowers Four Leaf Clover

....................

нова/от снимките
https://www.instagram.com/p/CFxg4P_gX7E/
Пътят ни, който се пресече с анадолския документален филм, беше съчетан с 3 години труд и тази вечер той срещна публиката за първи път по телевизията по Kanal D. Със създателя и разказвача на нашия документален проект.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 14:01 от Airra

# 320
Айра, като гледам колко преглеждания има в темата, интерес има. Малко е трудно човек да се престраши да пише. Но появили се новия проект и това ще стане. 
Казвам привет на Ани и Маркито, чакам ги да се включат 🤗🤗🤗
Орси и ти се позагуби, но нищо.
Айра, задължително ще трябва да почерпя, но като гледам скоро няма да свърши 😢 Да бяхме направили нова къща щеше да е по -лесно. Сега се разправяме с някакви разрешителни от общината за покрива и сигурно ще отиде за пролетта, което пък значи, че не може да се почне ремонта на втория етаж. Но каквото такова, все някога ще приключи 😀
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 321
.

Момичетааа, ето ме!

Днес бил международен ден на кафето!

Както и на вегетарианците, възрастните, на архитектурата,  закрилата на св. Богородица,  на музиката...Нещо като нашият празник на св. 40 мъченици! Който няма имен ден, тогава празнува!

Поне заради музиката хорът, в който пее внучката ми за пръв път пяха след тоооолкова време. В края на март трябваше да празнуват 60-ти юбилей, но вирусът им попречи. Та днес и това минали под знаменателя на 1-ви октомври!

Айри, може да не пишем, но четем. Така че ако не те затруднява превеждай, пускай. Стига да имаш сили, разбира се! В смисъл, ако липсата на  пишещи те демотивира до степен да не ти се прави това. Но ето темата на Берен е от 2 години. Сега ще проверя дали не ги и минава, даже. Но си стои. И кой, когато може и има какво да сподели нещо се появява там. А Берен си е...Берен.

От склада:

Пролетна е, но за настроението ни няма сезони!

Прегръдки!

# 322
Здравейте, момичета! Heart

Благодаря ви за споделеното, Айре Heart , Орси Heart , Пепи Heart. Flowers Hibiscus

Айре Heart Eyes,
Златна си ни, миличка! Kissing Heart
Благодаря от сърце за всичко, което си ни донесла.
Аз изгледах всички клипчета с Къванч и ми беше много, ама много приятно да го гледам без да е  в роля, просто да бъде себе си. И аз като него много обичам да жестикулирам, но умерено и приятно, както прави той. Личи си, че го прави от сърце. Blush
Набързо погледнах и целия филм - каква красива Анадола! Въобще не го очаквах. Има си доста впечатляващи кадри. Сега разбирам защо им е отнело 3 години, за да осъществят този проект. Еми определено си струва!
Стайлингът на Къванч отново е адски добре подбран! Смятам, че за това голяма "вина" има Башак. Дрехите му са в тонове, близки до земята. Simple Smile)) Във всичко има символика.
Интерес има, мила, ако имаш време превеждай. Hands Pray
В момента май четящите са повече от пишещите, но има и такива периоди. И това ще мине, по - хубаво ще дойде.
Календарът е чуден! Heart Eyes Обичам тези дъждовни и мрачни дни - само за четене и гушкане е, ама да не бях на работа, хаха. Grinning
Нека! Heart
Цитат
нека бъдем здрави и да получим хубави новини !!

Пепи Hug ,
Още веднъж успех с ремонта! Определено в момента въобще ни ви е приятно, но пък ще си струва.

Криси Hug ,
Много хубаво си го казала! Blush
Цитат
Пролетна е, но за настроението ни няма сезони!

Yellow Heart Yellow Heart Yellow Heart

Хубава вечер!

# 323
Привет, мили мои! Heart Eyes Вече съм на линия и започвам да ви чета, че тези дни нямах много възможност. Първо да ви благодаря, особено на Айрето Heart Eyes за всичко, което сте споделили и се захващам след това с гледането на филма, защото нямам търпение Smile Пък преведените серии, когато смогна.
До после! Hug

# 324
Момичета, не исках да прозвучи толкова възмутително изказването ми...Rolling EyesWink
важно е качеството, а не количеството! Kissing Heart

Фенче Kissing Heart супер, че се завърна!! Blush
м/у другото новата серия на Нов живот е мноого интересна !!
Орси Hug Kiss
Ире Kissing Heart Kiss
мдаа стайлинга на Къванч много си пасва с темата и с обстановката наоколо!
ще видя за нещо по-интересно, което Башак е ретуитнала снощи! Wink
а филмът наистина е супер качествено направен и с мнооого красиви гледки!
Пепи Hug
Скрит текст:
олеле....аз мислех, че сте към финала. абе важното е да е здраве!!

ЧРД на Хазал Кая!! - 30 год.
Да е здрава, щастлива, успешна!!
едно видео от скоро, в което казва че с Къванч е работила с най-голямо удоволствие!
Много е научила от него, много го уважава и го чувства като по-голям брат!

едно клипче с техни сцени в ЗП

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 21:08 от Airra

# 325
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Поддържам мнението, че е важно качеството на писане, а не количеството.
Просто не отива в тема на актьор или актриса, които са от висок калибър,
като Къванч, ..., да не се подържа високият стил, който е характерен за тях.
Това за мен е един вид уважение към съответния  любимец,
уважение към четящите, които са много повече, както и към малкото пишещи.
Така го чувствам, дружки, и това ми е норма на поведение.

За съжаление не съм изгледала още тези красоти, които е представил Къванч,
но ще го направя с удоволствие.
Лека вечер!!!

# 326
Филмът много ми хареса! Наистина мащабна продукция, снимана красиво, с хубава музика, прекрасни снимки. И на фона на тези красоти, красивият глас на Киво е просто прелест, браво! Толкова е красив и естествен ... дано има превод, за да разберем какво говорят всички.
Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes според мен това си е целия филм, пишеше си 1, 2 3, ... болюм и така  10 серии Thinking Така ми беше домъчняло за лицето на Къванч на екран, гласът му, достави ми истинско удоволствие.

Цитат
Сначала был большой интерес к дениму.#mavi , не удивляйтесь, если все женщины вдруг заинтересуются сельским хозяйством, не потому, что им это действительно интересно, а просто потому, что документальный фильм с участием Кыванча Татлытуга 😊
Не е лъжа Smile Но, на мен наистина ми хареса, е, ако не участваше Киво, много ясно, че нямаше и да чуем за този филм ...
Лекинка, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 17:06 от queen_fenka

# 327
Добро утро! 💋

Почерпете се, момичета. Сестричка ми е рожденничка днес! ♥

Айре 😍,
Абсолютно!
 “ важно е качеството, а не количеството!
И аз да кажа, че съм съгласна с Дивето 😍 относно това:
“ Просто не отива в тема на актьор или актриса, които са от висок калибър,
като Къванч, ..., да не се подържа високият стил, който е характерен за тях.”

И затова няколко пъти вече съм казвала, че тази тема ми е най на сърце. 😍 Чувствам се уютно тук, спокойно ми е и хубаво.
Дано се радваме на още много хубави новини.

Фенче 😍,
Добре си се завърнала. На всички ни е липсвал Къванч, ама адски много.

Да бъде здрава и щастлива Хазал! 🎊
А на тази снимка Киво за първи път ми напомни на Брад Пит, по точно на Ахил. 😋

Да ви е хубав денят! 💋

# 328
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет на всички Kissing Heart

Причината за рядко ми явяване е много ангажименти, малко свободно време, в което гледам да си свърша и работата вкъщи, абе да ви кажа нямам търпение да намалее деня, че да се свъртя малко вкъщи Blush. Повечето пъти ви чета през телефона, а от него хич нямам нито желание, нито търпението да чопля като чапла по клавиатурата Joy!
Благодаря на всички за снимките, инфото и въобще! Браво на Киво за земеделския филм, ама ще ме прощава - няма да го гледам!

Ире Hug да ти е жива и здрава сестричката и все да сте си така близки и да се подкрепяте!

Аз още си гледам Нов Живот и определено ми харесва! Все по-интересен става. Изгледах и 4 епизод. 5-ти още не съм видяла за какво иде реч, ама и до него ще стигна. Много интересант ми е кой прати клипчето на Ясемин и Адем с целувката? А още по-любопитно ми е кой и какво изпрати в същото време на Тимур. Все ми се струва, че Гьокче крие нещо? Но дали пък видеото не го изпрати Озгюр. Нали каза на Берна, че има нещо напредвид и няма да остави Тимур да продължава да го тъпче като хлебарка, само защото всичко което имали било негово! Струва ми се че играе някаква игра с Абдулах Thinking.

Струва ми се добро сериалче а почти никакъв интерес ни виждам. И в раздела няма тема за него. Мислех си да направя една, че така много разпокъсано из темите по тук-там някой кьорав коментар Rolling Eyesл Сори за отклонението!

Пепи Hug видях че Айра и Фенка са те агитирали за Езел! Аз ще кажа само - Заслужава си всяка минута! Това беше един от първите турски сериали които гледах даже го гледах по бг телевизията и наскоро си го бях пуснала отново, че много неща съм забравила да си кажа. Аз го гледах ако не се лъжа 2012. Определено много ми хареса тогава , а и все още е така. Не го изгледах целия на повторението. Стигнах някъде до 40-ти епизод и времето ми за сериали свърши. Но определено ми е още в листата на стенд бай Stuck Out Tongue Winking Eye. До скоро!

# 329
Хубав петък!! Flowers Maple Leaf
Днес бил Денят на усмивката Grinning
Да се заредим с тази прекрасна.....Heart

Ире Kissing Heart да е жива и здрава сестричката, много щастлива и късметлива!! Flowers Rose
Благодаря за почерпката!!
Диве Hug Hands Thumbsup
Фенче Kissing Heart Hands Plus1.........липсва много Къванч Disappointed Relieved
и една туркиня беше написала подобно.....
само КТ може да ме накара да гледам документален селскостопански филм Wink

Коте Hug, ооо добре си наминала!! Blush
земеделския филм на Киво е само за ултраси Laughing, красиво е направен, но като не се разбира какво говорят......
страхотен сериал е Нов живот, но наистина няма интерес в подфорума.....Neutral Face
Скрит текст:
много интересно завързаха нещата..тоя предател Абдулах е ужасен, накрая той взема парите Grin
много добре стана, че Ясемин каза истината на Адем!
а според теб коя е жената в затвора, от която толкова се страхува Невин??..и там ще излезят тайни и интриги.
в снощната 5 серия е имало нещо като сближаване м/у ЯсДем.
готина сцена, гледах я в ТТ
https://twitter.com/yenihayatdizisi/status/1311763858680352775
обаче рейта е майка плаче Angry

Hadi be Oğlum (backstage)

..........................
в СМ пишат, че Ойкю е бременна!! Blush

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 12:33 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт