Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв материал предпочитате за стените си?
Може ли латексът да се нанася върху тапети и има ли значение дали тапетът е релефен?
По-добре ли е прозорците да имат первази или не?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв материал предпочитате за стените си?
Проучването разкрива разнообразие от предпочитания за материали на стените. Някои се придържат към латекса, като един потребител изразява слабост към честото пребоядисване, докато други са привлечени от идеята за тапети, особено винилови със сатен ефект, които са лесни за почистване. Важно е да се отбележи, че латексът може да се нанася върху тапети; обаче е важно тапетите да са добре залепени без припокриване на съединенията, за да се избегне неприятен резултат.
-
Може ли латексът да се нанася върху тапети и има ли значение дали тапетът е релефен?
Да, латекс може да се нанася върху тапети, включително и релефни. Важно е обаче тапетите да са залепени така, че ръбовете им да не съвпадат при съединенията, за да се избегне грозен резултат. Това е важно да се отбележи, тъй като латексът може да разкрие петна върху тапета, ако мебелите се местят върху необработения латекс.
-
По-добре ли е прозорците да имат первази или не?
-
Поставят ли се килими или пътеки върху подовете?
-
Преустройват ли понякога старите си мебели, за да ги превърнат в нещо друго или купуват нови?
Ламинат има по12-13 лв/кв. и брат ми може да ми го сложи.А дюшаме или паркет ще ми трябва и майстор 
.Направо ми е каша в главата.

от тези тип "органза"
Оба4е докато ги сложа,напасна,изрежа и т.н.ми се взе акъла.

, казах й, че една леля я е харесала и тя се ухили все едно ме рабра
винаги имам чувството, че е мръсно.
трудно се пере ако е неподвижен, аз имам в две стаи и мислим да го сменяме с ламинат,