Изпитани сайтове за парфюми - 31

• 55 607
  • 716
  •   2
Отговори
# 555
  • София
Guerlain - Shalimar Souffle de Lumière в makeup доста изгодно (струва ми се, че някой търсеше преди време)
https://makeup.bg/product/460404/

# 556
# 557
  • София
Не, няма код.

# 558
  • София
И аз доволна от Парфюми Шоп! Simple Smile
Поръчах Girl of Now в неделя 10 вечерта. В понеделник, т.е.  вчера получих обаждане от тях и току що вече приех пратката! Sunglasses
Без забележки!  Кутия, капачка и празен ход на тестера!
Скрит текст:

# 559
kopche, Честит!
И аз към доволните от parfumi-shop.net. Моят също пристигна в този вид и визитка.
Поръчах в неделя вечер /първа поръчка/и без потвърждение по телефона преди час ми доставиха Elie Saab Le parfum Royal Heart Eyes
Великолепен! Heart Eyes Heart
Предвид полюсните коментари доста се бях изплашила и не знаех какво да очаквам с поръчка на сляпо. Е, съжалявам, че съм го отлагала .

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 13:56 от mimoza7710

# 560
  • Sofia
Моля ако някой мерне Blank oud VC&A, да ми драсне!
Не ми се дават в Дъглас 260 лв.

# 561
  • Пловдив
Плюсче от мен за Мейкъп. Първа поръчка ми е, но няма да е последна. Получих си намалените маски. Много сладурски размер 😀. Добре, че куриерът ме хвана на входа. Човекът си звънеше, но нямаше кой да го чуе. ☺️

# 562
Дойдоха ми двете поръчки от Парфимо...не знам какво да кажа. Кутията на едната се беше посмачката и тръгнала да се къса, но нямаше външни поражения по продуктите. Тя съдържа продукт Montale sensual instinct, обаче нещо не е ок. Направи ми впечатление, че са лепнали лепенки върху бадж кодовете, но не се разтревожих. Разочарованието ми дойде след като пръснах. Имам оригинална мостра на парфюма и вярно карам по спомен, а не паралелен тест, но първоначалният аромат не ми е същият. Ще видя как ше се развие и дано да се окаже, че нещо аз съм в грешка. Довечера ще ги сложа паралелно и ще стане ясно.
Другият парфюм е ВКА Боис Доре, който все още не съм разопаковала, защото проверката на кода му направо ме застреля. Излезе почти 20-годишен, а той самият е от 2017г. Dizzy Face

# 563
И аз днес ще получа VCA от парфимо, ще видим....

# 564
  • Sofia
При нули и буква О може да стане грешка в изписването и да даде невъзможна дата.

# 565
Принципно не го правя, освен, ако ароматът не ми се стори странен или различен, но ми стана любопитно и проверих моето Bois Dore, което взех от Венера (нов, с кутия) . Ами, произведен е в бъдещето 😂😂😂 И с нули, и с о-та пробвах- излиза все този резултат.

Иначе от makeup днес дойдоха мини маските, шампоаните и едни много красиви и ароматни сапунчета 😍 И разни други мазила.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 18:59 от tuali

# 566
Тук цената на Tiziana Terenzi Al Contrario е по поносима за тези, които го искат
https://makeup.bg/product/327569/

# 567
Сега пробвах кода в друг сайт, доста по-реалистично. Явно check fresh не е точен.

# 568
Моят е произведен на 30.12.2019, поне така излиза. През последните години въобще не проверявам тези кодове в двата сайта. Сега го направих, провокирана от любопитството си и съм доволна от резултата /макар че не се доверявам напълно и не са ми критерий/. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 569
  • В сърцето на един мъж
Здравейте, виждам че доста от вас поръчват парфюмите на ТТ от сайтове. Аз получих като подарък от колегите любимата ми Андромеда, закупена от сайт /не знам кой/, но кода на бутилката е различен от този на същия парфюм, който съм купила от бутика.

Общи условия

Активация на акаунт