Изпитани сайтове за парфюми - 31

• 55 612
  • 716
  •   1
Отговори
# 525
Като стана въпрос за Makeup и аз искам да попитам относно безплатната доставка. Наистина ли за София е 39, а не 49 лева?

# 526
  • виртуално
Като стана въпрос за Makeup и аз искам да попитам относно безплатната доставка. Наистина ли за София е 39, а не 49 лева?
а защо първо не проверите какво пише в сайта им ?!!!

Безплатна доставка с MAKEUP куриер за гр.София и гр.Пловдив при поръчка за сума над 39 лв.
При поръчка за сума под 39 лв. - цена за доставка 2.90 лв.

# 527
Момичета,какъв беше новият код в Парфимо?

ONLINEPROMO7  - 7лв. над 80лв. също е активен.

# 528
При мен са идвали само някакви техни си куриери май.... Опитах веднъж да я пренасоча към офис и казаха, че не можело, защото те си ги разнасяли, та променихме деня/часа на доставка
Аз пък се опитвам да поръчам с техен куриер, но никога не става. Бутонът за потвърждаване не ми е активен, сигурно, защото плащам с карта в момента на поръчката. Винаги мога само със Спиди до офис.

# 529
Азалия, за София ли това? Аз май само с наложен съм купувала от тях. Може някакви екстра опции да има, ако се плаща с карта? 🤔

# 530
  • София
Аз пък се опитвам да поръчам с техен куриер, но никога не става. Бутонът за потвърждаване не ми е активен, сигурно, защото плащам с карта в момента на поръчката. Винаги мога само със Спиди до офис.
Не е от това. Плащала съм с карта и доставката ми е с техен куриер.

# 531
Mémoire на Гучи, тестер с капачка на супер цена за 100мл. https://makeup.bg/product/470018/?utm_source=email&utm_mediu … #/option/1063508/

# 532
Момичета, спешно трябва да поръчам мъжки парфюм за подарък, с опковка да си е.
Да сте зърнали нещо изгодно?
За мъж на 50, харесва подобни на Пако Рабан Уан Милион, също и аромати на смола, препечена захар, кожа. На Армани имаше ли един Фор Ю? Не помни бранда жена му. Толкоз успя да ме насочи. И Бърбери имал и харесвал, но не помни кое🤪 До 19 трябва да го получа.

Аз още си чакам Идола....

# 533
Makeup имат ли код за отстъпка към момента ?

# 534
Те май никога нямат отстъпки, само за рожден дни дават нещо като отстъпка.

Jacklin, един Noir Extreme Tom Ford . дали няма да му легне, такъв вкус щом има? Страхотен парфюм!

# 535
Азалия, за София ли това? Аз май само с наложен съм купувала от тях. Може някакви екстра опции да има, ако се плаща с карта? 🤔
Да, за София. Няма екстри Simple Smile
Мемоарът е на тази цена почти месец вече.

Скрит текст:
Не е от това. Плащала съм с карта и доставката ми е с техен куриер.
Ами не ми е активен бутона, просто всеки път първо това опитвам - техен куриер, но тогава нямам опция да платя с карта, а само с наложен платеж. Не знам на какъв принцип е, но не успявам.

# 536
Получих комплекта от мейкъп:

https://makeup.bg/product/506467/
Благодаря на дамата, която го сподели. Опакован перфектно, донесе ми го една любезна дама-вътрешен куриер. Чантичката е разкошна. Офъщяна съм доволно и омазана с лосиона, но май тежи в топлото, надявам се на пО хлад да се развива по- добре. Сапун ми избива някак...Hushed

# 537
И аз ще го взимам тази вечер този комплект + Kenzo Lumiere .

Днес ми се  обадиха от Парфюми Шоп за потвърждение на вчерашната ми поръчка с Girl of Now Forever.

# 538
  • София
Мисля, че цената е мноого добра    
Chloé Nomade Absolu de Parfum  75 мл. - 119 лв в Нотино.
П.С. В Парфимо е  117 лв.

# 539
Код за отстъпка  в Parfimo - 11 лв. за над 85 лв.
ANTOANET11

Общи условия

Активация на акаунт