Изпитани сайтове за парфюми - 31

• 55 626
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
Armaf-a не го знам, но Gala A L'Opera Korloff е хубав ванилен парфюм. И Tobbacco Vanille

# 511
Зов за помощ Simple Smile. Моля, някой да ми каже, как се поръчва от Brasty с безплатна доставка. От вчера сутринта се мъча, добавям мостра с безплатна доставка (която е в предложения от тях списък) и пак ми начислява 7,95лв. За първи път искам да поръчам от тях, но тази доставка ме съсипва просто Grinning. Ако не успея, ще се обърна към Нотино Simple Smile.

Пише, че е безплатна над 220лв. Тоя филтър за безплатна доставка май е грешка на сайта...
Нотино също имат доставка, освен  ако не хванеш продукт с безплатна доставка.

Това пробвах да ползвам

Слагам и парфюми с безплатна доставка, и 3 мостри и какво ли не и нищо. Но може би аз греша, защо при финализиране на поръчката стигам до 3 стъпка, а там доставката си я има и не смея да продължа. Безсмислена е тази доставка за парфюм, който струва 36лв. Sad.
На мен доставката ми излезе безплатна всеки пък но аз освен парфюма който съм си избрала поръчвам и 2-3 отливки

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 20:51 от Lazuli

# 512
Lazuli, благодаря Simple Smile. Значи ще действам, каквото стане Simple Smile.

# 513
Код MNP65 не сработи ли?

# 514
  • София
Преди малко цъкнах това от Елинор.

Търсех мъжки парфюм на Bvlgari, но ми излезе този комплект и не устоях.
Отделно чакам от тях YSL - Elle. Поръчах го на 4-ти. Предупредиха ме, че ще почакам седмица. Няма проблем, само да е мой.
Миналата седмица пристигна от Парфимо Allure sensuelle edt. Това ми е първи Шанел.

# 515
  • ново
Може ли линк, не го намирам в сайта.

# 516
  • София
Излиза, че страницата не е намерена. Изчерпано е. Иначе това е линк от поръчката:
https://elinor.bg./product/bvlgari-the-omnia-purse-spray-collection

# 517
Момичета,какъв беше новият код в Парфимо?

# 518
SAVEBG10 за поръчки над 125лв за -10 лв.

Момичета,какъв беше новият код в Парфимо?

# 519
Добро утро, поръчките от makeup с кой куриер идват? На поръчката ми от 10ти датата за доставка е днес, но се чудя дали ще дойде, защото нямам известие от куриер за доставка.

# 520
Добро утро, поръчките от makeup с кой куриер идват? На поръчката ми от 10ти датата за доставка е днес, но се чудя дали ще дойде, защото нямам известие от куриер за доставка.

Идват със спиди. Имейла, получен от makeup при изпращане, трябва да съдържа номера на товарителницата. В профила в история с поръчките също я има.

# 521
  • ново
За София или страната питаш? В страната доставят със Спиди, провери си по номер на товарителница. И аз имам поръчка от 10-ти, но очаквана доставка е между 14 и 16-ти.

# 522
Аз получих СМС за пратката от Мейкъп.

# 523
За София питам. В профила в makeup пише очаквана дата за доставка 14-ти, сега ще проверя по товарителницата.

Допълвам се, сега видях имейла, ще ми я доставят с техен куриер.
Благодаря за отговорите Simple Smile

# 524
При мен са идвали само някакви техни си куриери май.... Опитах веднъж да я пренасоча към офис и казаха, че не можело, защото те си ги разнасяли, та променихме деня/часа на досравка

Общи условия

Активация на акаунт