Изпитани сайтове за парфюми - 31

• 55 623
  • 716
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря, и аз така си мислех, но според този източник: http://raidersofthelostscent.blogspot.com/2013/11/how-to-recogni … ani-perfumes.html кодовете вървят така:
Скрит текст:
38Exxx  = 2008
38Fxxx  = 2009
38Gxxx  = 2010
38Hxxx  = 2011
38Jxxx   = 2012
38Kxxx  = 2013
38Lxxx = 2014
38Mxx = 2015
38Nxx = 2016
38Pxx = 2017
38Rxx = 2018
т.е. за 2018 г. си има друг код и просто няма как Армани да е от брандовете с повтарящи се на 10 г. кодове. Силно озадачена съм...

# 496
  • София
Кой е парфюма?

# 497
Armani Diamonds edp

# 498
  • София
Значи е напълно възможно да е от 2008.

# 499
Да, той е много стар.

# 500
Мерси, момичета!  Връщам.

# 501
  • София
Скрит текст:
Здравейте, след разочарованието от Парфюми - шоп, идвам да се похваля Simple Smile

Това не е ли новата Мадмоазел, откъде е?
От физически магазин на nocibe.fr Simple Smile
https://www.nocibe.fr/
Очаквам Intense  от онлайн магазина на Cnanel.

Имаше ли някакво намаление или го купихте на редовна цена?
Днес го пробвах и съм тотално шокирана, не мога да повярвам, че Шанел лансират този продукт като парфюм. Имам парфюм и интенз версията, но това е нещо като refreshing water или body mist на Yves Rocher, само дето е 10 пъти по-скъп. Трайността е точно 15 минути. На въпрос за цената, консултантката отговори 50 мл за 162 лв и въобще не слушах за 100 мл какво ми казва.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 17:26 от veka

# 502
Ами то  май наистина си е нещо като боди мист, колон или което е там нак-разредената концентрация. Но са му дали fancy име - парфюм за преди лягане, или нещо подобно. Демек разреден парфюм, който да не те удуши, докато се опитваш да заспиш. Но Eau Prive звучи къде по-така и луксозно 😂

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 18:58 от tuali

# 503
Ами то  май наистина си е нещо като боди мист, колон или което е там нак-разредената концентрация. Но са му дали fancy име - парфюм за преди лягане, или нещо подобно. Демек разреден парфюм, който да не те удиши, докато се опитваш да заспиш.
Точно така е разводнен и нетраен, но иначе си носи днк на Мадмоезел и е нежен. Но 162 лв. ще ме прощават.

# 504
  • Бургас
Да си го пръскат от Шанел за лека нощ, такива нетрайни не ги отразявам грам.Ще си пръскам КМ през нощта и ето ти нощна версия.

# 505
Чакам си с нетърпение първият Шанел аз – Coco M EDP. Щото не мога иначе да ги понасям, но в Нотино миналата седмица пръсках, душих. Не и не, не са моето. И после фъснах CM и бях дотам. Направо мина като валяк през мен – тотално се влюбих.
Интенз версията ми е твърде загладена и сладка, но първообразът е мамма миа!

Coco Mademoiselle Intense беше миналата седмица в емаг с доставчик емаг на чудесна цена с 20% код.

# 506
  • София
Bright Crystal, всеки парфюм може да пръскаме за лека нощ, нали!? Не знам кое повече ме впечатлява в случая: трайността, същността на продукта, неговата цена или всичко накуп. В същото време си давам сметка, че Шанел не са изключение от общата тенденция. Пробвах днес и новия ексклузив на Герлен Iris Torréfié. Нищо не усещам след първите 10 минути мазен, грудков ирис на моята кожа. Нито кафе намерих, нито кожа, нищо. Неговата цена е не по-малко фрапантна.

# 507
Чакам Elie Saab Le parfum Royal от Parfumi-shop.net-първа поръчка. Преди няколко дни мярнах в Lilly drogerie в МОЛ Пловдив една 30-тичка продукт/80лв и нямаше как да пробвам.Поръчката е абсолютно на сляпо, надявам се да се харесаме взаимно Hug

# 508
И аз пръскам каквото ми е кеф вечер, хич не ми трябва вариация на любим парфюм за ххх пари специално за целта. Ако е силен, пръскам по-малко и готово!
Но няма да се учудя да пуснат и Мадмоазел face setting spray за 150евро. Ей тъй, да има 😀. Все ще има кой да го купи 😅

# 509
И аз пуснах Girl of Now Forever Parfumi shop. 
Имате Ли представа за колко време идват ?

Аз написах забележка , че я искам след петък дали ще ме отразят ?

Моля отзив за Armaf Red ruby .
Искам ванилов аромат .

Общи условия

Активация на акаунт