Изпитани сайтове за парфюми - 31

• 55 625
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
Зов за помощ Simple Smile. Моля, някой да ми каже, как се поръчва от Brasty с безплатна доставка. От вчера сутринта се мъча, добавям мостра с безплатна доставка (която е в предложения от тях списък) и пак ми начислява 7,95лв. За първи път искам да поръчам от тях, но тази доставка ме съсипва просто Grinning. Ако не успея, ще се обърна към Нотино Simple Smile.

Пише, че е безплатна над 220лв. Тоя филтър за безплатна доставка май е грешка на сайта...
Нотино също имат доставка, освен  ако не хванеш продукт с безплатна доставка.

Това пробвах да ползвам

Слагам и парфюми с безплатна доставка, и 3 мостри и какво ли не и нищо. Но може би аз греша, защо при финализиране на поръчката стигам до 3 стъпка, а там доставката си я има и не смея да продължа. Безсмислена е тази доставка за парфюм, който струва 36лв. Sad.

# 481
Здравейте, след разочарованието от Парфюми - шоп, идвам да се похваля Simple Smile

# 482
Здравейте, след разочарованието от Парфюми - шоп, идвам да се похваля Simple Smile

Това не е ли новата Мадмоазел, откъде е?

# 483
  • Тополовград

И аз съм разочарована от  парфюми шоп тестера на шанел който ми изпратиха е все едно купен от панаирджийска сергия.

# 484
Моят тестер на Chanel Chance eau tendre edp e от parfumi-shop и е съвършен.

# 485
  • Бургас
За мен  Парфюми Шоп са много коректни и давам положителен глас за тях.Моят Габриел Есенс/ първият ми Шанел от нета всъщност/ е именно от тях, грее като слънце, абсолютен оригинал на 10000%  -

# 486
Ако някой си търси Guerlain Insolence в стара опаковка и не му пречи, че е тестер, в Парфимо е зареден от няколко дни.
https://www.parfimo.bg/guerlain-insolence-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml-tester/

# 487
Дано да отговаря на снимката. Ако някой си купи и иска капачка за него (обикновено този тестер е без капачка), да пише - имам свободна капачка за 50 мл бутилка.

# 488
А има ли някакъв код за parfimo сега? Извинявам се, но не съм ви чела много лятото и не съм в крак с темата..

За мен  Парфюми Шоп са много коректни и давам положителен глас за тях.Моят Габриел Есенс/ първият ми Шанел от нета всъщност/ е именно от тях, грее като слънце, абсолютен оригинал на 10000%  -
Същият го имам и аз от тях! По принцип ме забавиха доста, защото беше изчерпан на промоционалната цена, на която поръчах. Явно се надяваха да се откажа, опитваха се да ми продадат и тестер вместо, но аз си дочаках поръчания.  Реално си изпълниха обещанието. Нямам забележки към парфюма!

# 489
И моя Gabrielle Essence е от тях , перфектен.

# 490
И аз от мен плюс за парфюми-шоп, вече имам доста поръчки от тях, включително 3 Шанела и последната от сутринта на Ели Сааб. Всичко винаги е било точно, а хората бързи и мили.

# 491

Това не е ли новата Мадмоазел, откъде е?
От физически магазин на nocibe.fr Simple Smile
https://www.nocibe.fr/
Очаквам Intense  от онлайн магазина на Cnanel.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 14:50 от Ellinor*

# 492
Здравейте, получих си нов парфюм на Армани и съм леко шокирана: според бачкода - 38e405 е произведен април 2008 г. !?? Мислите ли, че е възможно да е толкова стар?

# 493
На 10 години кодовете се повтарят.

Инсоленс-а според мен трябва да дойде в старата си версия, тъй като надолу в менюто има и тестер, но в новата си опаковка. А ако случайно стане грешка и дойде новият, Парфимо без проблем ще приемат рекламацията. Последното го казвам от личен опит. Simple Smile

# 494
Има вероятност, но през 10 години се превъртат кодовете. Може би е по-скоро 2018.

Общи условия

Активация на акаунт