Изпитани сайтове за парфюми - 31

• 55 231
  • 716
  •   1
Отговори
# 630
Имам такъв тестер от парфюми шоп нет и първоначално и аз реших, че е пръскано от него, но явно си е такъв.

# 631
Аз си поръчах тестера от парфимо на This is Her преди 2-3 седмици и беше по същият начин, като не беше пръскан изобщо. Явно е толкова като количество.

Да, и аз така си помислих, тъй като и този не беше пръскан.
Благодаря! Simple Smile

# 632
Ами поседял е този глос. Като не се пипат се утаяват, разслояват, не е ненормално. За мен поне е ясно, че не е премятан непрекъснато, просто си е стоял някъде, но доста време.
И един вчерашен тестер на Гучи не е пълен до горе. Явно има и такива.
Скрит текст:

# 633
Ази, откъде го поръча? Аз дебна тази версия на Гилтито от доста време на приемлива цена.

# 634
Получих си маскитени шампоаните от мейк ъп. Всичко е перфектно. Даже вече започнах да подарявам от тях, че мъжът ми си помисли, че сергия ще разпъвам с 15 маски и 15 шампоана Joy

# 635
Ази, откъде го поръча? Аз дебна тази версия на Гилтито от доста време на приемлива цена.
Не е поръчка от сайт. Чрез позната от голяма парфюмерия е.

# 636
  • Балчик
Ако някой търси Метеоритите на Герлен, с кода е добра цена, само не знам дали има капачка.
https://www.parfimo.bg/guerlain-meteorites-le-parfum-eau-de-toil … ni-100-ml-tester/

# 637
  • Sofia
Ако някой търси Метеоритите на Герлен, с кода е добра цена, ссмо не знам дали има капачка.
https://www.parfimo.bg/guerlain-meteorites-le-parfum-eau-de-toil … ni-100-ml-tester/
На мен от два дни ми казва, че нямам достъп до този сайт :/

# 638
  • BG-DE
И при мен е така и с българската и с немската версия 🤔

# 639
Влизам без проблем, но парфюмът не е наличен.

# 640
И при мен сайта работи. Имаше бройки, но вече са изчерпани Simple Smile

# 641
+ за Мейкъп и + за Арлен ,че и от тях имах поръчка. Кефи ме точковата им система, която преобразуват в пари и ползваш ако искаш при следващата поръчка✌

# 642
  • Балчик
Влизам без проблем, но парфюмът не е наличен.
Пишеше от 1 до 3 бр. Аз поръчах един. Цената с кода беше 80 лв.

# 643
Код за парфимо???

# 644

Код за отстъпка  в Parfimo - 11 лв. за над 85 лв.
ANTOANET11

SAVEBG10 за поръчки над 125лв за -10 лв

ONLINEPROMO7  - 7лв. над 80лв.

Общи условия

Активация на акаунт