Изпитани сайтове за парфюми - 31

• 55 249
  • 716
  •   1
Отговори
# 660
  • Somewhere far away
Ох.. има го в дъглас, ама 130 лв за 50мл.

# 661
Е, да, но от там не купувам почти нищо Simple Smile
Не си залужават надценките за обслужването.

# 662
Ами,и аз се качих на Afnan expressa ,да не ме хвърли само мъжо от него в движение:)))

Момичетата в Елинор днес бяха супер учудени.. Казват едвам го заредихме и някакъв небивал интерес има към него. Смятайте, щом аз отидох в обедната почивка да си го взема моя Bowtie Сладка лудост е това нашето Wink

Между другото, другият от двойката (Mistraal of Trust) на мен силно ми напомни на Tuscan Leather.

Пробвах и Supremacy, който се коментираше сутринта в другата тема (пак там драснах и аз моите 5 стотинки по въпроса Wink )
AFNAN SUPREMACY PURPLE ли взе? Може ли няколко думи за него? 😊

# 663
  • София
Скрит текст:
Ами,и аз се качих на Afnan expressa ,да не ме хвърли само мъжо от него в движение:)))

Момичетата в Елинор днес бяха супер учудени.. Казват едвам го заредихме и някакъв небивал интерес има към него. Смятайте, щом аз отидох в обедната почивка да си го взема моя Bowtie Сладка лудост е това нашето Wink

Между другото, другият от двойката (Mistraal of Trust) на мен силно ми напомни на Tuscan Leather.

Пробвах и Supremacy, който се коментираше сутринта в другата тема (пак там драснах и аз моите 5 стотинки по въпроса Wink )
AFNAN SUPREMACY PURPLE ли взе? Може ли няколко думи за него? 😊

Не, взех Mirsaal with Love.

Supremacy само го пробвах, защото се коментираше в другата тема като една опция за някакъв прекрасен мистериозен Афнан Wink

ПС. With Lоve гледам вече е изчерпан!

# 664
  • Sofia
Е, да, но от там не купувам почти нищо Simple Smile
Не си залужават надценките за обслужването.
Заради Дъглас дълго не бях ходила в парфюмериите в мола. Онзи ден се отбих в Сефора и бях учудена. Много бяха мили Simple Smile харесах си новият Идол интенз и проверих на място, че цената му е същата като онлайн и го взех директно от тях Simple Smile

# 665
Аз пазарувам в Дъглас и момичетата са доста мили и отзивчиви, всъщност. Вярно е, че цените им са по-височки от тези на повечето сайтове, но Нотино почти се изравниха с тях. За козметика и грим ги предпочитам, а и програмите им за лоялни клиенти не са лоши. Обикновено имат и доста подаръци към покупките и имам възможност да изпробвам много продукти. Да не говорим, че спирали, червила, гланцове и пяна за измиване  почти не купувам вече. Карам я основно на подарени с покупки Smile С несесери и плажни чанти пък, съм оборудвала цялата рода.
Точки си трупам до 300, тогава заменям за ваучер за 150 лв. и вземам някой нов парфюм обикновено.

# 666
Доста подаръци ли? Последния път поръчвах с уж безплатни ммостри, но ми пратиха някакъв тъмен цвят фдт и унисекс парфюм. Друг път пък подаряват мостри на собствената линия грижа, но все неща, които не пасват на моята кожа. Ем мерси, дори не мога да ги пробвам.

# 667
... ами, може би в магазините имат различно отношение към редовни клиенти .... На мен обикновено ми подаряват несесер с продукти от сорта 5 мл. околоочен, измиващо, мини червило, очна линия/спирала/молив за устни, .... , мини парфюм 5-10 мл, чадър/чанта, ... нещо такова. Двете мостри на парфюм/козметика са си отделно. Мострите на парфюмите обикновено са от по-новите или най-харесвани. Козметиката - ЕЛ, Кларанс, Герлен, Азенберг, ...... Стойността на покупката също има значение, мисля. Обикновено купувам по повече продукти наведнъж. Рядко 1-2.
При поръчка от сайта, мострите се избират. Досега винаги са ми изпращали тези, които сама съм избрала. Може би, ако избраните са изчерпани слагат някакви други ...  Thinking
Погледнах си снимки от покупките. Към тези два продукта,
Скрит текст:
, са ми подарили тези (жълтия фон отдолу е плажна чанта)
Скрит текст:

Към крема и лосиона - останалите неща на снимката
Скрит текст:
.... и така. Покупките са по време на намаления. Натино също изпращат мостри, понякога и подаръци. В Сефора често и мостра дори не ми слагат. В бутиците на ЕЛ също, между другото.
Няма да пиша повече, за да не прозвучи като реклама. Просто споделих добри впечатления.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 17:10 от Light Beam

# 668
Аз пазарувам в Дъглас и момичетата са доста мили и отзивчиви, всъщност. Вярно е, че цените им са по-височки от тези на повечето сайтове, но Нотино почти се изравниха с тях.
Отлично, че са отзивчиви, това им е работата - да кифлеят; правя си лафче с тях, както и с девойките от Прити Шоп.
Нотино също не ме интересуват, няма логика да се пазарува от тях, освен нещо рядко, което го няма никъде, и искаш да го имаш на всяка цена.
Но колкото и пари да имам, няма да плащам 20-30% надценки на търговци за едно и също нещо, особено бидейки в София, и имайки достъп до всичко, и всеки постоянно.
Ценообразуването в България ме дразни, както и обслужването, като цяло.
Тук е търгашество.
Не само "по темата".

Едит: Какво означава "отстъпка", "дискаунт"?
Реални 20-30% off от retail (крайната пазарна) цената. Wink
Примерно - влизаш в сайта на Шанел, и виждаш колко искат за Коко Мадмоазел EDP.
Да, де ама от тях да поръчаш е "бутиково" - изпращат картички, мостри, алабализми, разбира се са си включили и печалба сериозна, на фона на реформулировките, и рестрикциите на съставките последните години.
Няма да забравя 2018-та Black Friday на Еlinor, взех го за 170 лв. 100 мл. "продукт", не тестер с доставка.
Давам го този пример, защото искам такива намаления, на всички марки.
Нормална конкуренция.
Има начини, познавам търговци, работещи с минимален марж -> плаща ДДС-то, и слага лека печалба, което го уважавам, все пак трябва и да се изкарва нещо. Wink

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 17:35 от FragranceFanatic

# 669
Да разкрася с розова нежност, не сляпа покупка от Нотино. С код и доставка: 75мл за 69,50лв. Все още е на добра цена, ако представлява интерес за някой.Simple Smile

# 670
Надценката в магазините e 100%, че и малко отгоре. Не ме питайте от къде знам.
Оставаше и за покупки от порядъка на 500 лв да не дават подаръчета...

# 671
  • Sofia
Азалия, така е. При условие, че съм взимала оригинален продукт на цена, поне с 30 процента по-ниска, някак вече ме боли сърцето да дам в Дъглас повече. Съгласна съм и за подаръците - рядко нещо читаво, което мога да използвам ( слаб гел крем, продуктите на тяхната марка, фдт с много тъмен цвят). Обикновено ги изхвърлям.
Другото, което ме притеснява там и принадлежността на даден консултант към определена марка. Искам да пробвам нещо на Кларанс, защото съм чела добри отзиви, но тя настоява и ме тегли към Сисли, Герлен или т.н
От друга страна и без тях не може - къде бих могла да тествам парфюм?..

# 672
Е, чак такава прахосница не съм .......... Worried ... едната е малко над 100, другата - над 300 лв. Допълвам запасите основно на намаления. Консултантките - имат по една само за Кларанс и Герлен и една за Ести Лаудер и Клиник. Тях ги разпознавам. Останалите - предлагат всичко.
Нов парфюм не съм си купувала вече почти цял месец от никъде, да отбележа ....... Smiley Отварям един по един всички, които накупих в последните месеци повлияна от тукашните еуфории Smiley
Само новото Либре мисля да взема малко по-нататък, ако излезе някъде на добра цена. Първо ще отида да подуша, де .... Миналогодишното ми е много любимо и мисля да извадя и да довърша скоро.

# 673
Ама това не е точно прахосничество - в крайна сметка, за нас това си е ежедневна грижа за кожата (бялата козметика) и всеки се простира според възможностите си. Коментарът ми беше относно подаръците за покупки на по-висока стойност. Малко са ... меркантилни по тези магазини - гледат да си коткат клиенти с по-голям оборот, но понякога и по симпатия действат - на този принцип раздават подаръците у нас.
Относно надценките, исках да добавя, че цените по сайтовете, които ви се виждат ниски, са също с печалба за търговеца, който не е просто добър човек-филантроп, затова продава евтино, а в магазините с наета площ като Дъглас, Сефора и др. надценката е огромна. И, да - консултантите са по марки.

# 674
Благодаря ви, момичета, дано съм била полезна с ревюто.
Иначе купих един след друг и Mistraal of Trust е доста по-политкоректен, деликатен, пак с арабски уклон, но е по-нежен и не така сладко-шехерезадест. Като че ли са искали да създадат някакъв баланс между двата – силно сладкият и изтънчено хладният.
За да не съм офтопик, още по Коледа или януари ги взех и двата от https://www.parfumi-shop.net/ на цена около 50 лв.
С тях взех и тази красота, която аз си наричам пъзела, не знам защо: Afnan Ornament Pour Femme
https://www.parfumi-shop.net/product/32890-afnan-ornament-pour-femme.html
И той е доста интересен и пищен, гъст, наситен, но повече плодово-цветист.

Общи условия

Активация на акаунт