Относно серията, след като я изгледах на английски и премислих някои неща, ми хареса доста повече.
Хареса ми колко твърда и категорична е Еда, колко обективна е Айдан, каква тигрица е Айфер, колко мил е Сейфи, колко загрижен е Алптекин, колко тъжна е Пъръл, колко открит беше Ферит. Най ми хареса колко са задружни приятелките и как се подкрепят!
Серкан, ах, Серкан! Явно има някакви проблеми с доверието, още не се знае защо и се надявам сценаристите да измислят нещо правтоподобно и разтърсващо, толкова, че Еда да му прости. Ако измислят някоя глупост...

Ясно е, че не изпитва никаква любов към Селин, май вече и с Ферит няма желание да я разделя, НО той и вярва безрезервно. Тя му е приятелка от детството, бивша любима и за всичките тези години е успяла да спечели доверието му. Освен това е един от малкото хора в този негов доверен кръг. За това той се държи така и прекарва толкова време с нея. Чувства се сигурен и спокоен. Какво ще стане обаче ако разбере, че тя е прикрила Ферит, скрила е нещо от него? Не знам дали ще продължат в тази посока, но си мисля,че записа, които направи Каан ще попадне у Серкан. Няма по-неприятен начин да разбере за това. Тогава според мен Серкан наистина ще е съсипан.
Наистина не знам как ще продължи нататък сериала, но се надвам Серкан да се поизмъчи малко и да се осъзнае най-накрая. Да признае пред себе си, че с Еда го свързва, не разума, не договора, не работата, а любовта!
Хайде, чакаме си фрагмана да творим пак измислени сценарии

Но и браво на него. Отсече, че си иска Фифи и направи и невъзможното, за да е по-близо до нея