Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 64 362
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Скрит текст:
В кръга на шегата и контекста на нашия сериал, кой би предпочел да гледа филм, койте се казва ‘Казвам се Мелек?’?! Joy

Относно серията, след като я изгледах на английски и премислих някои неща, ми хареса доста повече.

Хареса ми колко твърда и категорична е Еда, колко обективна е Айдан, каква тигрица е Айфер, колко мил е Сейфи, колко загрижен е Алптекин, колко тъжна е Пъръл, колко открит беше Ферит. Най ми хареса колко са задружни приятелките и как се подкрепят!
Серкан, ах, Серкан! Явно има някакви проблеми с доверието, още не се знае защо и се надявам сценаристите да измислят нещо правтоподобно и разтърсващо, толкова, че Еда да му прости. Ако измислят някоя глупост... Misc GunMisc GunMisc Gun
Ясно е, че не изпитва никаква любов към Селин, май вече и с Ферит няма желание да я разделя, НО той и вярва безрезервно. Тя му е приятелка от детството, бивша любима и за всичките тези години е успяла да спечели доверието му. Освен това е един от малкото хора в този негов доверен кръг. За това той се държи така и прекарва толкова време с нея. Чувства се сигурен и спокоен. Какво ще стане обаче ако разбере, че тя е прикрила Ферит, скрила е нещо от него? Не знам дали ще продължат в тази посока, но си мисля,че записа, които направи Каан ще попадне у Серкан. Няма по-неприятен начин да разбере за това. Тогава според мен Серкан наистина ще е съсипан.

Наистина не знам как ще продължи нататък сериала, но се надвам Серкан да се поизмъчи малко и да се осъзнае най-накрая. Да признае пред себе си, че с Еда го свързва, не разума, не договора, не работата, а любовта!

Хайде, чакаме си фрагмана да творим пак измислени сценарии BookVideo CameraSign Clapper

# 226
paterina, напълно споделям мислите ти по всички точки. Аз също мисля, че записа ще попадне у Серкан. Аз поне не знам да има приятен или безболезнен начин да разбереш за предателство от близък приятел. Интересно ми е да видя реакцията на Серкан тогава. Вероятно няма да е толкова агресивен както към Еда, защото не изпитва такава дълбока обич кам Селината, но все пак ми е интересно да видя как ще я постави на място.
Очаквам да се случи нещо между него и Каан. Заради тази гад Серкан загуби сума клиенти и проекти (и го преживя почти спокойно), но това че загуби Еда, няма да му го прости. На себе си също.
Ами сега трябва много хубаво извинение да му измислят. Да се извини публично не само на Еда, но и на останалите 26 човека с прекратени стипендии, а за Еда ще трябва доста да поработи. Не очаквам нашето момиче лесно да свали гарда, затова на финала вече ще трябва да и признае, че я обича. Дано са го измислили наистина добре. Blush

# 227
  • София
Здравейте всички!
Нова съм във форума. Регистрирах се специално, за да обсъждам с вас сериала. Затова предварително се извинявам, но е доста вероятно да задавам въпроси по отношение на публикациите ми вбъдеще. Simple Smile
По отношение на сериите - много ми харесва филмът. Забавен, романтичен, не ме натоварва излишно. Надявам се рейтингът да се задържи висок и по-дълго време да гледаме Серкан и Еда на екрана. Преди време така загледах Навсякъде ти, но за съжаление рейтингите паднаха и сериалът приключи с 23 оригинални епизода.
Не съм била фен нито на Ханде, нито на Керем. Нито съм ги гледала в сериали преди този. Но съм приятно изненадана. Много ми харесват като екранна двойка и много убедително си играят ролите според мен.
Историята не ми е клиширана, нито пък сценарият - предвидим. Може би просто не съм гледала толкова сериали или в този жанр. Епизодите ме държат пред монитора и едвам усещам как са минали 2 часа и малко. Изживявам всичко с героите. С нетърпение очаквам всеки следващ епизод. И се регистрирах тук заради този сериал. Така че мисля сценаристи, режисьори, продуценти и актьори добре са си свършили работата. Simple Smile
По отношение на епизодите досега... какво да ви кажа?! С нетърпение чакам Серкан да се обясни на Еда. Много ми се иска той да направи първата крачка и да си заслужи чуствата й. Нямам търпение за момента, в който ще признае пред себе си, че е влюбен в нея. Адски съм доволна как завърши 8-ми епизод. Уважавам дами като Еда и много ми харесва характерът й. Доста си приличаме, може би затова я харесвам толкова. Постъпи много достойно и му натри носа. Харесвам и Серкан с всичките му странности, но постъпи много грубо с нея в края на 7-ми епизод и си заслужи всичко, че даже му е малко. Вярвам, че има причина за държанието му. И аз като вас се надявам сценаристите да са измислили нещо добро, което да обясни поведението му. Интересно ми е какво следва. Как ще си върне Еда?! Дали в следващия епизод ще гледаме изтерзан Серкан, който осъзнава истинските си чувства и се опитва да си върне любимата жена, дали ще бъде откровен с нея или ще се случи нещо, напълно неочаквано?? Например, мисля си дали Еда няма да намери начин все пак да завърши образованиято си, напук на Серкан. Да потърси баба си за помощ? Не мисля, че има вариант Серкан да се събере със Селин. Това би означавало край, ама наистина край на всичко с Еда. И аз чакам фрагмана с нетърпение.
Хайде, стига толкова съм писала. До скоро!!!

# 228
  • София
Добър ден от мен отново! Sunglasses

Включвам се след като изгледах сериала с цитат от закъснялото откровение от страна на Серкан към Еда (финалната сцена):
Серкан: „Какво правиш тук? Какво е това?“
Еда: „Доказателствата, че не аз съм откраднала дизайна. Наистина не знам дали това ще бъде достатъчно за теб, но....“
Серкан: „На мен това не ми е нужно! Аз ти вярвам!“
Еда: „Много ти благодаря! Наистина малко късно, но.....“
Серкан: „Виж Еда, това не е свързано с теб! Това е свързано с мен! Аз на никого не се доверявам! А за да повярвам, аз имам нужда от доказателства!“
Еда: „Прекрасно!“
Серкан: „Ти беше права! По повод на това, за което ти говори! Човек не трябва да се нуждае от доказателства, за да повярва на някого! Човек трябва да вярва, независимо от всичко ... и аз вярвам на теб/доверявам ти се!“
Еда: „Трябваше още в началото да кажеш, че Еда не би постъпила така/не би направила това! Ти разби моята гордост, ти ме унизи, наказа ме. И всичко това, това много ме обиди, Серкан! Каан го е направил! ...... Тук са неговите съобщения, снимки! Снимките/сниманото с телефона му, които сам е заснел, всичко е вътре! Тази игра приключи за Серкан Болат! Никога няма да се върна! Сбогом!“ Broken Heart

В това откровение има всичко – болка в очите, страдание в изказаните думи, съпреживяване в това да признаеш не само пред себе си, но и пред друг човек за проблема който имаш, да кажеш трудно призната истина, да се опиташ да убедиш някого в правотата си (въпреки изречената лъжа, защото Серкан вярва на Селин безпрекословно), опит да оправдаеш поведението си! Направих си труда да цитирам целия този финален диалог между Серкан и Еда защото бих била щастлива и благодарна да споделите своите мнения: според вас достатъчно основание ли е да вярваш на някого винаги, за всичко, безприкословно, безрезервно воден от единствения аргумент, че се познавате от деца (израстнали сте заедно, в един момент сте били може би влюбени един в друг, продължавате да работите заедно, съсобственици сте на един холдинг)? И да не вярваш на някого, да отричаш всичко което той прави и казва по презумция, само заради аргумента, че го познаваш от месец? Не ни ли показва както реалния живот така и този от сериалите, колко често тези аргументи са абсолютно неоснователни?
Още веднъж хубав, слънчев и успешен ден! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 15:08 от nrgmama

# 229
  • София
Добър ден от мен отново! Sunglasses

Включвам се след като изгледах сериала с цитат от закъснялото откровение от страна на Серкан към Еда (финалната сцена):
Серкан: „Какво правиш тук? Какво е това?“
Еда: „Доказателствата, че не аз съм откраднала дизайна. Наистина не знам дали това ще бъде достатъчно за теб, но....“
Серкан: „На мен това не ми е нужно! Аз ти вярвам!“
Еда: „Много ти благодаря! Наистина малко късно, но.....“
Серкан: „Виж Еда, това не е свързано с теб! Това е свързано с мен! Аз на никого не се доверявам! А за да повярвам, аз имам нужда от доказателства!“
Еда: „Прекрасно!“
Серкан: „Ти беше права! По повод на това, за което ти говори! Човек не трябва да се нуждае от доказателства, за да повярва на някого! Човек трябва да вярва, независимо от всичко ... и аз вярвам на теб/доверявам ти се!“
Еда: „Трябваше още в началото да кажеш, че Еда не би постъпила така/не би направила това! Ти разби моята гордост, ти ме унизи, наказа ме. И всичко това, това много ме обиди, Серкан! Каан го е направил! ...... Тук са неговите съобщения, снимки! Снимките/сниманото с телефона му, които сам е заснел, всичко е вътре! Тази игра приключи за Серкан Болат! Никога няма да се върна! Сбогом!“ Broken Heart

В това откровение има всичко – болка в очите, страдание в изказаните думи, съпреживяване в това да признаеш не само пред себе си, но и пред друг човек за проблема който имаш, да кажеш трудно призната истина, да се опиташ да убедиш някого в правотата си (въпреки изречената лъжа, защото Серкан вярва на Селин безпрекословно), опит да оправдаеш поведението си! Направих си труда да цитирам целия този финален диалог между Серкан и Еда защото бих била щастлива и благодарна да споделите своите мнения: според вас достатъчно основание ли е да вярваш на някого винаги, за всичко, безприкословно, безрезервно воден от единствения аргумент, че се познавате от деца, че сте израснали заедно, че в един момент сте били може би влюбени един в друг, че продължавате да работите заедно, че сте съсобственици на един холдинг?! И да не вярваш на някого, да отричаш всичко което той прави и казва по презумция, само заради аргумента, че го познаваш от месец? Не ни ли показва както реалния живот така и този от сериалите, колко често тези аргументи са абсолютно неоснователни?

Според мен е съвсем логично да вярваш на човек, с когото се познаваш от толкова много години. Всички ние вероятно имаме приятели от детството, с които още сме близки. Не са ли това хора, на които можем да разчитаме? На които вярваме и се доверяваме? Това не означава обаче, че тези хора не могат да ни наранят или излъжат. В живота гаранции няма. Все пак смятам, че доверието е нещо, което се изпитва и гради с годините. Тоест е нормално да имаш повече доверие на човек, когото познаваш от по-дълго време. Ако се е доказал пред теб, разбира се. Чувствата в случая не трябва да замъгляват съзнанието ни. Тоест Серкан имаше право да се усъмни в Еда, въпреки че се влюбва в нея. Това обаче не значи, че имаше право да се държи толкова грубо с нея, особено като не знае на 100% виновна ли е тя.

# 230
Здравейте. И аз, изгледах епизода и съм доволна от видяното. Сериала върви добре за сега, надявам се да вкарат малко повече интрига около отношенията на главните герои, защото в противен случай, нещата ще приключат бързо, а на мен не ми се иска да е така. Сякаш много рано се появи осъзнаването на тези чувства, поне според мен. Родителите на Серкан, също доста бързо обърнаха палачинката в полза на Еда... Но, нека видим, може би ще ни изненадат със заплетен и интересен сценарий, кой знае Simple Smile

# 231
  • София
Здравейте. И аз, изгледах епизода и съм доволна от видяното. Сериала върви добре за сега, надявам се да вкарат малко повече интрига около отношенията на главните герои, защото в противен случай, нещата ще приключат бързо, а на мен не ми се иска да е така. Сякаш много рано се появи осъзнаването на тези чувства, поне според мен. Родителите на Серкан, също доста бързо обърнаха палачинката в полза на Еда... Но, нека видим, може би ще ни изненадат със заплетен и интересен сценарий, кой знае Simple Smile

Аз пък мисля, че съвсем навреме си идват чувствата. Те реално още не са осъзнати. При Еда може би са, но не си признава. А при Серкан все още са на ниво осъзнаване и признаване пред самия себе си. Симпатиите на родителите също си идват на място - първо Еда показа що за човек е и няма причина да не я харесват, освен заради липсата на висок статут в обществото, което е глупаво и архаично според мен. А и с право му казаха, че един мъж не може да се държи така с една жена, каквото и да е направила. По-скоро се надявам, че предстоят интересни сюжетни линии и историята ще се заплете. Но на мен ми допада това да съберат главните герои по-рано заедно и не съм фен на разделянето и събирането им постоянно. Така че се надявам, след като веднъж се изяснят, интригата да дойде от друго място, а не да има нова драма между тях. Simple Smile

# 232

Аз пък мисля, че съвсем навреме си идват чувствата. Те реално още не са осъзнати. При Еда може би са, но не си признава. А при Серкан все още са на ниво осъзнаване и признаване пред самия себе си. Симпатиите на родителите също си идват на място - първо Еда показа що за човек е и няма причина да не я харесват, освен заради липсата на висок статут в обществото, което е глупаво и архаично според мен. А и с право му казаха, че един мъж не може да се държи така с една жена, каквото и да е направила. По-скоро се надявам, че предстоят интересни сюжетни линии и историята ще се заплете. Но на мен ми допада това да съберат главните герои по-рано заедно и не съм фен на разделянето и събирането им постоянно. Така че се надявам, след като веднъж се изяснят, интригата да дойде от друго място, а не да има нова драма между тях. Simple Smile

Може би аз не се изразих достатъчно добре, съжалявам Simple Smile  Казвам всичко това, защото сериала е "летен" и е възможно бързите събития да доведат до бърз край. Иначе, ако решат да го продължат, съм напълно съгласна с Вас Simple Smile

# 233
Ново:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 234
Здравейте момичета,
Епизодът беше много добър и сега пренаредиха картите според мен.
Аз съм фен на Серкан, но той наистина имаше нужда от този kick in the a... накрая. С това game over от страна на Еда, сега ще трябва да мисли нова стратегия.
По време на целия епизод се опитваше да я задържи с бизнес доводи и сякаш в последната сцена разбра колко е сгрешил и започна наистина да се извинява по човешки. И Ханде и Керем бяха страхотни в тази сцена. Керем беше много добър, когато я видя, докато разговаряше с американката. Как само преглътна и усети, че идва краят.
Серкан е толкова лудо влюбен, но още сякаш не може да си го признае и изрече както писа Бърборанка (добре дошла между другото). Когато Селин му каза, че много се е променил преди и след Еда, той отговори, че Енгин му е казал същото, но той не вижда разлика. Според мен му липсва все още емоционална интелигентност. Той е суров бизнесмен отдаден само на работата си, робот, отгледан в саксия, а чувствата са непозната територия... Той не знае как да навигира там. Та той дори не знаеше как да прегърне нормално, научи го с Еда... Еда му даде най-болезнения урок и сега както каза Сейфи ще трябва да поправя, това което разруши.
Айдан беше страхотна, наистина е наследничка на Селджук 😂. Толкова е хубаво да имаш пълнокръвни второстепенни герои като нея, Айфер, Алптекин, Фифи, Сейфи, Енгин, Джерен и т.н..
Направи ли ви впечатление как Айфер бързо разгада Каан, а когато Серкан беше за първи път на вечеря е тях, за да го проучи, тя все пак не попречи на Еда с годежа... Явно е усетила, че е добър човек.
Очаквам в следващия епизод Серкан да се моли на Ердем за информация, нали сега той живее в къщата на Еда 😂😂😂. От снимките от сета, има и среща с Айдан и момичетата, явно търси съвети...
Този епизод беше с една дума girl power. Както Мело каза, Серкан и Каан идват и си тръгват, но приятелките остават👯♀.
Хубав ден на всички.

# 235
На мен ми направи много силно впечатление, когато Айдан каза на Серкан, че нямаше така да се развика на всеки друг, в който се съмнява, че е предал скиците. Много елегантно му каза, че се влюбва в Еда, затова си изкара така яда на нея. По същия начин леля Айфер отвори очите на Еда в миналия епизод за истинските ѝ чувства към Серкан. Реакцията и на двамата беше да отрекат. Както Енгин първи забеляза - ГГ си приличат много и за това беше доста оригинално вмъкването на паралелните разговори между Еда и Айдан от една страна и Айфер и Серкан от друга Kissing Smiling Eyes

# 236
На мен ми направи много силно впечатление, когато Айдан каза на Серкан, че нямаше така да се развика на всеки друг, в който се съмнява, че е предал скиците. Много елегантно му каза, че се влюбва в Еда, затова си изкара така яда на нея. По същия начин леля Айфер отвори очите на Еда в миналия епизод за истинските ѝ чувства към Серкан. Реакцията и на двамата беше да отрекат. Както Енгин първи забеляза - ГГ си приличат много и за това беше доста оригинално вмъкването на паралелните разговори между Еда и Айдан от една страна и Айфер и Серкан от друга Kissing Smiling Eyes

Аз мисля, че Серкан беше толкова груб, не заради това , че вярва , че Еда е предала дизайна, а защото тя го избягваше цял ден и това му беше крайно неприятно и накрая си намери повод да избеснее. Той много ясно го каза когато и крещеше. За него, нейното държание беше най-важното, а не този патент.

# 237
Направих си труда да цитирам целия този финален диалог между Серкан и Еда защото бих била щастлива и благодарна да споделите своите мнения: според вас достатъчно основание ли е да вярваш на някого винаги, за всичко, безприкословно, безрезервно воден от единствения аргумент, че се познавате от деца (израстнали сте заедно, в един момент сте били може би влюбени един в друг, продължавате да работите заедно, съсобственици сте на един холдинг)? И да не вярваш на някого, да отричаш всичко което той прави и казва по презумция, само заради аргумента, че го познаваш от месец? Не ни ли показва както реалния живот така и този от сериалите, колко често тези аргументи са абсолютно неоснователни?
Серкан на дали само поради тези причини ѝ има доверие. Вероятно са преживели доста неща заедно, тя го е подкрепяла в трудни моменти, досега никога не го е лъгала... Но дори когато вярваш в някого, а ти е трудно да се довериш на останалия свят, ставаш ли сляп за несъвършенствата и грешките му? Струва ми се, че Серкан е сляп за някои неща относно Селин.

# 238
Хандето с този обръч е направо за резерва на ансамбъла по художествена гимнастика. Ще ѝ отива да е златно момиче People Dancers

Очаквам в следващия епизод Серкан да се моли на Ердем за информация, нали сега той живее в къщата на Еда
Даааа, както в предния епизод се чудеше кога ще дойде денят Енгин да се отърве от Ердем, сега Ердем ще му е най-пряката пътечка към Еда Satisfied Но и браво на него. Отсече, че си иска Фифи и направи и невъзможното, за да е по-близо до нея Hands Clap

# 239
Хандето с този обръч е направо за резерва на ансамбъла по художествена гимнастика. Ще ѝ отива да е златно момиче People Dancers

Очаквам в следващия епизод Серкан да се моли на Ердем за информация, нали сега той живее в къщата на Еда
Даааа, както в предния епизод се чудеше кога ще дойде денят Енгин да се отърве от Ердем, сега Ердем ще му е най-пряката пътечка към Еда Satisfied Но и браво на него. Отсече, че си иска Фифи и направи и невъзможното, за да е по-близо до нея Hands Clap

Абсолютно😂. Ердем е мъж с план и стратегия. Може да даде някой съвет на Серкан...

Общи условия

Активация на акаунт