Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 37/

• 64 374
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Но дори когато вярваш в някого, а ти е трудно да се довериш на останалия свят, ставаш ли сляп за несъвършенствата и грешките му? Струва ми се, че Серкан е сляп за някои неща относно Селин.
Hands Plus1
Точно това имах предвид и аз! Защото тази Селин, на която така безрезервно вярва Серкан ние я виждаме в много  различна светлина! Тя излъга Серкан за договора, уж за да спаси репутацията на Ферит (или може би своята собствена?); опита се да "хвърли на вълците Еда", като многократно й повтори, че трябва да каже на папараците, че Серкан не знае нищо за договора (напълно наясно с изказаната лъжа); скри от Ферит картичката от Серкан (написана всъщност от Еда); принуди насилствено журналистката да излъже, като я подкупи! Не само Серкан е сляп за Селин такава, каквато е в действителност! Ферит също се оказва нейна жертва и развитието на отношенията между за мен поне ще бъдат любопитни и интересни!
Хубав ден! Joy

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 16:14 от nrgmama

# 241
Tolan Show, който пее песента Gold вчера е пуснал това в Туитър. Май ни подготвят изненада...

# 242
Изгледах епизода,много ми хареса! Blush

Като започнем от самото начало,разговорът на Айдан със Серкан и отношението му към жените.Наистина ми хареса това,че му каза,че не може да се държи така с никоя жена,защото точно така майките трябва да възпитават синовете си!
Айфер как се втурна да я защитава,Сейфи,който за пръв път си взе почивен ден и отиде в дома на Еда Grinning
Селин не ми се коментира,само използваше всеки възможен момент ,за да бъде със Серкан,чак накрая и питие да му предлага.Серкан сега ще се осъзнае,че преди месец нямаше да откаже,за да отиде да разхожда Сириус.Сега ще види колко се е променил за кратък период от време.
Сцената с вечерята с Каан,момичетата и Ердем Grinning Колко наистина изкуствено се държеше само за да направи впечатление Каан,но това не остана скрито в крайна сметка Grinning
Мисля си,че за да ни покажат как Каан записва разговорът с Ферит,после ще го използва със сигурност.
Най-вероятно Серкан ще иска да му отмъсти и той за да му го върне,ще му покаже истината за Селин.
Алптекин,който си тръгна от работа,за да бъде с Айдан.И тя,която няколко пъти нарече Еда Еда,а не Севда GrinningGrinning
Вижда се колко наистина всички са се променили.
Радвам се,че най-накрая Мело си отвори очите.
Мисля си,че Фифи ще излезне частен детектив или нещо подобно Grinning

Краят също много ми хареса,трябваше му нещо на Серкан,което да го разтърси.
Харесва ми и това,че представят героинята на Еда като борбена,независима,отстояваща себе си жена Innocent
Чакам с нетърпение фрагът,но си мисля,че следващият епизод ще е чаааак следващата неделя.

# 243
Tolan Show, който пее песента Gold вчера е пуснал това в Туитър. Май ни подготвят изненада...

Това и аз го видях и си помислих дали няма да заснеме клип на песента с Керем и Ханде? Grinning

Наистина следващия епизод може да е чак другата неделя...ако е така дано поне за компенсация да ни пуснат 3 фрагмана.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 17:41 от paterina

# 244
Пропуснах да спомена и рекламата на шампоана GrinningGrinningGrinning Съвсем спокойно може да си изрежат този момент и да си го въртят по телевизията Grinning

# 245
Нашичкият ще "убие" с поглед Енгин, задето го издаде. Ревнува, измъчва се, но не признава и пред себе си, че вече път назад няма - влюбен е. Cupid
Еда: Серкан, там ли е?
Енгин: Тук е.
Еда: Тогава няма да дойда. Съжалявам

# 246
Благодаря на съфорумката за линка със английски субтитри. Пуснах го с тях, не издържах!В момента го гледам, много ми хареса как му натри носа Енгин на Серкан, направи го на две стотинки. Добререагираха с Пъръл. Все повече ми харесва Айдан. Става ми любимка. Страхотна е нейната роля-внася свежест в сериала и същевременно историята й е много интересна. Всеки от героите си има своя болка, свои скрити тайни, друго лице, различно от това, което показва  пред света. Пъръл например с маската на целия този перфекционизъм и работохолизъм крие чевствителна и нежна душа, много неуверена и срамежлива.

# 247
Според мен терзанията на Еда и Серкан ще продължат и в следващия епизод. На Серкан му трябваше цял епизод, за да осъзнае, че се държа грубо и несправедливо. Чак накрая й каза, че има проблем с доверието, че е права. Но не знам извини ли се, каза ли, че съжалява...

Предполагам сега след като Еда му върна пръстена ще им трябва време, за да осъзнаят, че не могат един без друг.
Не мисля, че Серкан ще тръгне след нея, за да я целуне и да и се обясни в любов. Предполагам, че за него това е шок и ще му трябва време да асимилира, че загуби не само таланта за работа на Еда, но и "жената на живота" му.

Виждам само един начин да ги съберат - ако Серкан разкаже на Еда семейната драма (и без това ние зрителите вече нямаме търпение). Нейното добро сърце ще се разчувства и ще иска да му помогне с проблема с недоверието.

Записа, който Каан направи също беше интересен. Каза, че има по-добро чувство за хумор от Ферит, и най-гордо и самодоволно призна, че е виновен.

Еда, каза на приятелките, че договорът е изткъл в пресата заради Каан, т.е Джерен вече знае, че журналистката излъга в присъствието на Селин. Остава само да изобличи извършителя.

Но се чудя този запис.. защо Каан го направи.

Вредата, която Каан нанесе на Серкан  в емоционален план с патента Broken Heart, не беше плануван ход Rolling Eyes. Случайно видя папката с патента. И като на игра направи снимките. Не знам дали Каан озъзнава, че е нанесъл силен удар.Hands Facepunch

Но пък този запис си е нещо планувано Thinking , предвидено премислено, беше подготвен за разговора с Ферит. Т.е прави го за да навреди на Серкан и вероятно има план. Memo И като казвам план сигурно е стъпка към целта му "да доведе Серкан до фалит". 
(Едва ли му пука, за това, че ще разбие годежа на Селин и Ферит, едва ли му пука, че Серкан ще се разочарова от Селин)

Чудя се само как и по какъв повод този запис ще пристигне при Серкан.

# 248
Здравейте,

Включвам се на бързо само да вметна, че в You tube за 17 часа има над 2 млн. гледания. TadaTadaTada

# 249
paterina Защо следващият епизод може да е следващата неделя, каква е причината? Благодаря!

# 250
paterina Защо следващият епизод може да е следващата неделя, каква е причината? Благодаря!
Защото повечето сериали започват излъчването на новите сезони, борба за рейтинг.

# 251
Защото повечето сериали започват излъчването на новите сезони, борба за рейтинг.

Жалко, че ще трябва да чакаме чак до неделя Sad  Благодаря Ви.

# 252
  • София
Любов на покрива (един от другите ром-ком летни сериали) го преместиха от четвъртък в събота заради нисък рейтинг. Но този на Почукай на вратата ми е доста висок и то за летен сериал. Така че има надежда да не го местят засега. Според мен ще му дадат шанс да се сбори за зрителския интерес в сряда и, след като видят как се представя, ще решат дали да го местят. Надявам се да изляза права, защото нямам търпение за следващата серия и не ми се чака до другата неделя. Чакаме си фрагмана и ще разберем. Стискам палци!

# 253

Това за местенето за сега е май само слух.
На есен почват драмите - стари и нови, и предполагам, че ако Вратата се задържи, просто ще го сложат в свободен ден, за който няма предвиден сериал. Не знам кой, как и защо решава това.

# 254
Да, сериалът за момента има висок рейтинг. В Турция го гледат пред телевизора (за отчитането на рейтинга), а фенките в Бразилия, Испания, Италия, Русия, Близкия Изток са много активни в социалните мрежи. Както Керем каза в интервюто си с Езги Мола: “клише е, но е красиво клише”. Кастът също адски много промотира сериала и т.н., а и се вижда че се разбират и забавляват. Зрителите, струва ми, усещат това.

Общи условия

Активация на акаунт